- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.161
Çok güzel bence canim200 gram eksik ciktim canlar
Çok güzel canimSabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
1 yemek kasigi lor peyniri
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
supersin elifcimCanlar bugun ki abuk subuk menüm
Sabah 8
Z.yağlı incir
1 bardak limonlu sıcak su
Saat 10
1 kase yoğurt çorbası
Saat 12:30
1yumurta
1 bardak kefir
1 ceviz
Saat 18
1 kase domates çorbası
8 kaşık pirinçsiz ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Su 8 bardak oldu
Spor şimdi yürüyüşe gidiyorum öptüm sizi.
Yok canim menüler yazdığım gibi,kaçamak yapacak halimde vsktimde yoktu zatenoh şükür bir daha birşey olmas inş. cumaya düşersin inşallah hafta sonu kaçamak mı çok oldu..
Çok az canim dediğin gibi ama fazla olmasından iyidirveee geleyim kendi menüme bugün yine az oldu yine okula gitmek durmunda kaldım ama bu defa yanıma fındık leblebi falan aldım veeeeee okula bisikletle gittim :))) bisiklete binince sanki ilk defa binen çocuklar gibi seviniyorum seviyorum galiba ben bisiklet sürmesini :)))
07.30 zencefilli limon
08.30 bir tane domates, 1 tane salatalık az peynir, 3 tane ceviz
öğlen yok malesef okulda birşey almak istemedim yanımda leblebi ve fındık götürmüştüm arada bir onlardan attım ağzıma saatini bilmiyorum o yüzden ara ara birer ikişer aldım çünkü
18.15 gibi de küçük tabak barbunya yemeği (8-9 kaşık alıyor) ve yoğurt
3 lt su
1 saate yakın bisiklet
Çok şükür canım geçmiş olsunAfiyet olsun canim çok guzel,başlarda zor atlaniyo canim
Çok iyisin canim maşallah sana
Çok şükür cani naz niyaz aynı ama ateşi düştü
Kendin yazmissin canim afieyt olsun
Çok güzel canım afiyet olsunSabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
İlginç ama bence güzel bir menüCanlar bugun ki abuk subuk menüm
Sabah 8
Z.yağlı incir
Saat 10
1 kase yoğurt çorbası
1yumurta
1 bardak kefir
1 ceviz
Saat 18
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Su 8 bardak oldu
Güzel canım afiyet olsunveee geleyim kendi menüme bugün yine az oldu yine okula gitmek durmunda kaldım ama bu defa yanıma fındık leblebi falan aldım veeeeee okula bisikletle gittim :))) bisiklete binince sanki ilk defa binen çocuklar gibi seviniyorum seviyorum galiba ben bisiklet sürmesini :)))
07.30 zencefilli limon
öğlen yok malesef okulda birşey almak istemedim yanımda leblebi ve fındık götürmüştüm arada bir onlardan attım ağzıma saatini bilmiyorum o yüzden ara ara birer ikişer aldım çünkü
3 lt su
1 saate yakın bisiklet
1 tabak kısır çok olmuş canımMerhaba canlarm bugun giremedm netim yok eve internet basvurusu yaptm beklemedeyim suan.kilom sabit bu arada
Bugunun menusu
9:30=1yumurta+zeytin+kk peynir+4/1 simit+çay
12:00=1 dilim karpuz
15:00=1 tabak kisir+ayran (kermesteydim)
16:30=1 kepekli galeta
19:00=8yk etli nohut+salata+1kase yogurt
3 litre su
1 saat yuruyus
Muhtemelen oyle oldu canim ama kisir ciss miydi spor cezasi yapmam mi gerekiyor?
Bilmiyorum bu hafta kacamakta yapmadım,tuvalete çıkamıyorum ,bide inanilmaz stresliuim stres beni çok etkiliyo ,cumaya düşerim insallah ,artiyla listeyi kötü etkilemek istemem
Dün cumaya göre -500 dum bugün cumaya göre -200 um sanirim yemeği geç yedigim için oldu. Olsun cumaya çok güzel olucak.
Yani kızlar -200 80.2 yim.
Ben ilk defa artiyim +500
ben de bu sabah -300 çıktım çook mutluyum.regl oldugum için şişliklerim yavaştan gitti galiba :)
Harika Miray im200 gram eksik ciktim canlar
Harika bir menü afiyet olsun Bebiş.Sabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
Afiyet olsun canım fındıklar birer ikişer çok olmasın dikkat etveee geleyim kendi menüme bugün yine az oldu yine okula gitmek durmunda kaldım ama bu defa yanıma fındık leblebi falan aldım veeeeee okula bisikletle gittim :))) bisiklete binince sanki ilk defa binen çocuklar gibi seviniyorum seviyorum galiba ben bisiklet sürmesini :)))
07.30 zencefilli limon
3 lt su
1 saate yakın bisiklet
canım afiyet olsun eksi olmana güzel dondurma yasak değil mi ? Değilse arada yiyeyim ya Benimki ler karşımda götürüyorlarKızlar merhabalar burdaki tartının pili bitmiş. bizde migrosa gittik orda hemen tartıldım aynı marka terazide 200 gr eksik geldim. Pili de hallettik:) bugünkü menüm
Sabah 10.00 2yk çökelek domates salatalık 1haş yumurta 3 zeytin
Ara 3hurma 2 ceviz
Öğle 14.30 2 galeta
Akşam 17.00 1 orta boy çipura fırınlanmış 1 tabak yağsız salata
Ara 19.00 130 gr sade dondurma
Su 2lt
Spor 40 yürüyüş normal tempoda
sabit olman güzel canim. Tabak derken nasıl bir tabak taydı o kısırMerhaba canlarm bugun giremedm netim yok eve internet basvurusu yaptm beklemedeyim suan.kilom sabit bu arada
Bugunun menusu
3 litre su
1 saat yuruyus
İnşallahhhh canımmmmm.Tatlım cumaya -1 olucaksın inşallahhhh
Elifcim gecmis olsun ve son olsun umarim cok zor bir an.Ay canım bugun rahatlasın inşallah. Menun guzel her zamanki gibi.
oo çok iyi Toprak cım.
Vardır bi sebebi canım cumaya gider inşallah. Sema cım bizde dün ikea da ufak oğlanı kısa süreli kaybettik aklıma sen geldin çok korkunç bi durum. Büyük oğlumun Yanındaydı ilerledik onlar önde tabi baktım arkadan yagiz nerde dedim yok eşim bi tarafa oğlum bi tarafa ben bi tarafa kosturduk sonra tahminen ilerledim en son abisiyle olduğu yere bi baktım bi kadına bakıyor kaşlar küçük emrah olmuş ağlamak uzere hala içim bi tuhaf Allah im yasatmasin kimselere.
insallah tatlim.Yinede güzel canim
menun herşeyiyle güzel canim
supersin toprakcim
Cumaya eminim güzel bir eksi gelir canim allahın izniyle
kizlar gaza geldim neyi ne kadar yedigime ve aralarda kacamagim varmi kendimi skiya aldim.Olsun semacim +500 den eksi 1 olur cumaya kadar istersen. Hiç moral bozmaya gerek yok. Cuma eksi gorceksin inş.
Çok geçmiş olsun canım.. aminnn Allah kimseye yasatmasin
canim kiyamam ya mevsimdeki belirsizlik salgina neden oldu benim kizda su an perisan...Kızlar sıra bizim çocuklarda sanırım.. dün gece öksürük ve ateşten uyuyamadi kızım. Sabah da oğlan hafif Ateşlendi öksürük çok var. Doktora gittik bugün ve elimizde 2 poşet ilaçla geri döndük. Hastaneler ayni sikayetle gelmis çocuklarla dolmus.
Neyse bende bugün +100 um. sabah biraz erken tartildim ya da dünkü salgamlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Cumaya eksi olcak inaniyorum
supersin miraycim.200 gram eksik ciktim canlar
afiyet olsun guzel canim.Sabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
gayet guzel canim.Canlar bugun ki abuk subuk menüm
Sabah 8
Z.yağlı incir
Saat 10
1 kase yoğurt çorbası
1yumurta
1 bardak kefir
1 ceviz
Saat 18
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Su 8 bardak oldu
afiyet olsun.mis hafif ama biraz cik cik cik sanki.az gibimi...veee geleyim kendi menüme bugün yine az oldu yine okula gitmek durmunda kaldım ama bu defa yanıma fındık leblebi falan aldım veeeeee okula bisikletle gittim :))) bisiklete binince sanki ilk defa binen çocuklar gibi seviniyorum seviyorum galiba ben bisiklet sürmesini :)))
07.30 zencefilli limon
3 lt su
1 saate yakın bisiklet
Gerçekten çok zor bir an Rabbim yasatmasin bir daha. Kimsenin başına gelmesin insan aklını kaybediyor.Elifcim gecmis olsun ve son olsun umarim cok zor bir an.
insallah tatlim.
kizlar gaza geldim neyi ne kadar yedigime ve aralarda kacamagim varmi kendimi skiya aldim.
canim kiyamam ya mevsimdeki belirsizlik salgina neden oldu benim kizda su an perisan...
supersin miraycim.
afiyet olsun guzel canim.
gayet guzel canim.
afiyet olsun.mis hafif ama biraz cik cik cik sanki.az gibimi...
Benim diyetisyenim sade olmak koşuluyla 2 günde 1 az miktar yiyebilirsin dedi meyve arası yerine ve erken saatte. Sade dondurma cıssa mı giriyor bilemedim şimdi.. Cıssa bidahaa yemiyelim kaptanım @seydan94Harika Miray im
Harika bir menü afiyet olsun Bebiş.
Afiyet olsun canım fındıklar birer ikişer çok olmasın dikkat etbisikleti kim sevmez ki :)))
canım afiyet olsun eksi olmana güzel dondurma yasak değil mi ? Değilse arada yiyeyim ya Benimki ler karşımda götürüyorlar
sabit olman güzel canim. Tabak derken nasıl bir tabak taydı o kısır
İnşallahhhh canımmmmm.
sagol canimharika canım tebrikler
çocuklar iyi olsun da tatlım kilo verilir tabi... Nazi Niyazı da geçse de rahatlasan biraz
süper tatlım inşallah görürsün 8leri.
Hadi ya bilmiyordum salgamin şişlik yapacağını sonradan aklıma geldi salgami 3 bardak icmistim :) kendimi içecege verdim aksama kadar
cok geçmiş olsunKızlar sıra bizim çocuklarda sanırım.. dün gece öksürük ve ateşten uyuyamadi kızım. Sabah da oğlan hafif Ateşlendi öksürük çok var. Doktora gittik bugün ve elimizde 2 poşet ilaçla geri döndük. Hastaneler ayni sikayetle gelmis çocuklarla dolmus.
Neyse bende bugün +100 um. sabah biraz erken tartildim ya da dünkü salgamlar etkilemiş olabilir bilmiyorum. Cumaya eksi olcak inaniyorum
maşallah kuzumm200 gram eksik ciktim canlar
afiyet olsun Miray süperSabah(10.00)
Yumurta marol salatası
1 dilim tahil ekmek
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Köfte (4 adet)
1 kase cacık
Domates söğüş
Ara öğün(16.00)
Yarim elma
4 adet erik
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
Spor
1 saat bisiklet
Su 2.5lite
afiyet olsun canim güzel bence menünCanlar bugun ki abuk subuk menüm
Sabah 8
Z.yağlı incir
Saat 10
1 kase yoğurt çorbası
1yumurta
1 bardak kefir
1 ceviz
Saat 18
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt
Su 8 bardak oldu
sagol inşallahgörürsün inşallah
kesinlikle az olmuş ama bisiklet süperveee geleyim kendi menüme bugün yine az oldu yine okula gitmek durmunda kaldım ama bu defa yanıma fındık leblebi falan aldım veeeeee okula bisikletle gittim :))) bisiklete binince sanki ilk defa binen çocuklar gibi seviniyorum seviyorum galiba ben bisiklet sürmesini :)))
07.30 zencefilli limon
3 lt su
1 saate yakın bisiklet
afiyet olsun dondurmayi bende merak ettim yiyebilirmiyiz arada acabaKızlar merhabalar burdaki tartının pili bitmiş. bizde migrosa gittik orda hemen tartıldım aynı marka terazide 200 gr eksik geldim. Pili de hallettik:) bugünkü menüm
Ara 3hurma 2 ceviz
Öğle 14.30 2 galeta
Su 2lt
kuzum bakliyat agirlikli olmuş sanki..afiyet olsunMerhaba canlarm bugun giremedm netim yok eve internet basvurusu yaptm beklemedeyim suan.kilom sabit bu arada
Bugunun menusu
3 litre su
1 saat yuruyus
afiyet olsunMenü
07.30 1 yumurta,1 dilim tb ,4 zeytin,biraz peynir
10.30 3 hurma,15 fındık,yarım bardak sütle kahve
12.30 2 kepçe mercimek ç. 3 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
17.00 lahana salatası
21.00 1 dilim tb,midem cok rahatsiz oldu
3 litre su spor yok
Hani kermeslerde plastik peynir kaplarinda satiliyor ya ole bi tabak canim biraz fazla kacrms olabilirm cok gezdk cok acıktım herkez gozumun onunde sarmalari pogacalri baklavalri gotururken kisiri nasl yedigimi anlamadmHarika Miray im
Harika bir menü afiyet olsun Bebiş.
Afiyet olsun canım fındıklar birer ikişer çok olmasın dikkat etbisikleti kim sevmez ki :)))
canım afiyet olsun eksi olmana güzel dondurma yasak değil mi ? Değilse arada yiyeyim ya Benimki ler karşımda götürüyorlar
sabit olman güzel canim. Tabak derken nasıl bir tabak taydı o kısır
İnşallahhhh canımmmmm.
dondurma disinda guzel canim .eksi masallah cumaya 1 olur.Kızlar merhabalar burdaki tartının pili bitmiş. bizde migrosa gittik orda hemen tartıldım aynı marka terazide 200 gr eksik geldim. Pili de hallettik:) bugünkü menüm
Ara 3hurma 2 ceviz
Öğle 14.30 2 galeta
Su 2lt
kisir disinda guzel canim.Merhaba canlarm bugun giremedm netim yok eve internet basvurusu yaptm beklemedeyim suan.kilom sabit bu arada
Bugunun menusu
3 litre su
1 saat yuruyus
spor olsaymis iyiymis.Menü
07.30 1 yumurta,1 dilim tb ,4 zeytin,biraz peynir
10.30 3 hurma,15 fındık,yarım bardak sütle kahve
12.30 2 kepçe mercimek ç. 3 kaşık bulgur pilavı,1 kase yoğurt
17.00 lahana salatası
21.00 1 dilim tb,midem cok rahatsiz oldu
3 litre su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?