- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.721
ah canım yaa..çoluk çocuk varmı?ben şikayet et dedim adam tehtit etmiş söylersen hapisten çıkınca seni yaşatmam demiş insan degil heryeri morarmış geldi agladı gitti
ah canım yaa..çoluk çocuk varmı?
slm kızlarrrhoşgeldin mursh aramıza bol iradeli bir diyet diliyorumm
Bende geldiiimmm :) benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Bende bugunku lıstemı yazayım...
SabaH
1 bardak Sıcak Su + Limon
1 bardak yeşil çay
2 dilim tam tahıllı ekmekle yapılmıs peynırlı sand ve bır orta boy domates ( saat 11'e gelıyordu )
ÖğLe
250 ml sute HERBİLEFE mama konarak hazırlanmış şeyk (saat 14:30'a geliyordu)
Ara ÖğüN
1 avuc leblebi+1 bardak yeşil çay
Akşam Yemeği
Karnıbahar,Patates,Havuc haşlaması
Lıght yoğut Salata (daha gerçekleştirmedim ama planım bu doğrultuda)
Şimdiye kadar 1.5 lıtre su ıctım devam edıcem ıns.Demete söz verdim
Aksam ısten erken cıkarsam leslie yapıcam 3 mıl erken cıkamazsam 30 dk kondısyon bisikleti binicem hiç yoktan iyidir...
İşte böle 1 gün daha geçti gitti
Ayyy cnm benım aynı takıma dusmusuz cok sevındımİnş bol ıradelı bol kılo vermelı gunler gecırırız hep beraber
halime abla niye gönderdin ewe ya gıne döverse bi kaç gun kalsaydı sende
BASBAS BAĞIRASIM GELDİ EDAA TAM SOPALIKSIN YAzaten hastayım ulennn uğraştırmayın beni yemiş yemiş turşuları gelmiş nerde bunun diyetii
ben şikayet et dedim adam tehtit etmiş söylersen hapisten çıkınca seni yaşatmam demiş insan degil heryeri morarmış geldi agladı gitti
evi ayır dedi diyemi dayak yemişannemler sahip çıkmıyo babam demiş çocuklarını bırak gel bırakılırmı çocuklar geri kafalılık bizimkiler kızlara deger vermezler 5 kız 1 oglan kardeşiz hep kızlar hor görüldü oglan şımartıldı durmadı oglu okuldaydı .kardeşimi bir görsen çok güzel kapalı iki elti aynı evde oturuyolar evi ayır demiş diye dayak yemiş
Bende geldiiimmm :) benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?