Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam ekmek tüketmemeye çalış
Ayrıca Can'ım fazla yumurta yıyorsun bence tamam sabah iyi ama sonrasında bence o kadar tüketme bana yaramıyor mesela belki sen de de öyle bişey olabilir

Menü güzel 1 dilim karpuz derken hangi dilim acaba bu ?
Su iyi spor olmaması kötü ama

Bence kötü değil hayatta bayağa iyi

Bacaklarının üstü mü olabilir tatlım 3 güne geçmez söyleyeyim çok fenaysa
Menü güzel yalnız yumurta fazla geldi bana

Iftar
2 hurma
2 kayisi
5 kuruuzum
Yarim kase mercimek corbasi
Yogurt 5 yk
5yk koz salatasi
Az et sote
Su 2 litreyi gecmistir
Spor 400 ip ve 15 dakka gogus bel bacak egzersizi hava soguk ve kiz hasta anca bu kadar yapabildim.

Güzel Can'ım sahurda yoğurt tüketmeni öneririm bu arada iyi geliyor ben Ramazan boyunca tüketmiştim
Spor da az ama hiç olmamasından iyidir

Dondurmayı tercih edeceksen de dediğim gibi akşam ve sürekli değil
Onun dışında güzel
Kendi tartında tartıldın mı bugün

Sorry ama hiç olmamış madem kısır yedin nohut Neden akşam karpuz simit n'oluyor hayırdır ? Tabiki cezan var

Güzel senin menülerini çok beğeniyorum Kocaman tebrik yapıştırıyorum sana

Güzel Can'ım ama keşke öğlen de onlar yerine ufak bir sebze ya da et yeseydin

Niye abuk kız

Bacaklarının üstü mü olabilir tatlım 3 güne geçmez söyleyeyim çok fenaysa
Menü güzel yalnız yumurta fazla geldi bana
Üstü değil.alt arka kısmı.bugünde aynı evde iş bile yapamıyorum. Yemekte doymayınca yumurta haşladım yine kaptanım.ne olacak bu halim doymuyorum ne oburum:))

Bende sana söz verdim diye kastım ortim yoksa içemezdim.ama devam zar zor içicez.bi süreden sonra alışırız gibi geliyo

Güzel Can'ım ama keşke öğlen de onlar yerine ufak bir sebze ya da et yeseydin
Malesef canım okula onları götürme şansım yok okul kantinlrinde satulablar da malum şeyler. Bide tüm gün hocanın yanında olunca ister istemez okula gittiğim zamanlar aç kalabiliyorum

Galeta aliskanligini diyetisyenimden kazandm ara ogun yapinca beni tok tutuyo hic acikmiyorum canm 1 tane yiyorum ama

Afiyet olsun canm bulgurla yarma yanyana fazla olmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…