- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.241
Aynen bende öyle düşünüyorum cnm bi 6 ları görsem dünyalar benim olacakHedefimiz ayni INSALLAH ulaşırız canimmm69 oldugumda dunyalar benim olcak sonra gerisi gelir diye düşünüyorum
Afiyet olsun canmkızlar dünkü menümü yazmamışım bu aralar temizlikle uğraşıyorum ramazan gelmeden temizlenelim biraz:)
08:00
1 dil tb.ekmeği
3 zeytin 1 kk peynir
salatalık
domates
yeşil çay
10.30
yarım avuç leblebi
12:30
1 avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
1dil. tb.ekmeği
15:30
6 tane erik
1 avuç leblebi
19:30
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote
1 dil.tb. ekmeği
2lt su
leslie3mil
Sacmalamisim bende yazinca fark ettm kaptanm nedir cezamSorry ama hiç olmamış madem kısır yedin nohut Neden akşam karpuz simit n'oluyor hayırdır ? Tabiki cezan var
Sacmalamisim bende yazinca fark ettm kaptanm nedir cezam
Dayaniyorum kaptanim inşallah hepimiz fistik gibi hatunlar olacaz
1 saat yuruyusu seciyorum kaptanm cocugu okula birakcam ordanda yuruyuse giderm500 ip 1 saat yürüyüş yada Leslie seç beğen al birini yap ve beni etiketleyerek yaz kuzum
Malesef canım okula onları götürme şansım yok okul kantinlrinde satulablar da malum şeyler. Bide tüm gün hocanın yanında olunca ister istemez okula gittiğim zamanlar aç kalabiliyorum
1 saat yuruyusu seciyorum kaptanm cocugu okula birakcam ordanda yuruyuse giderm
Avantaj mi?? Inşallah kaptanım... Şimdiye kadar her ramazanda kilo almış biriyim. Ama bu takım sayesinde bu durum değişecek ve bu ramazanda zayifliycam inş.
Üstü değil.alt arka kısmı.bugünde aynı evde iş bile yapamıyorum. Yemekte doymayınca yumurta haşladım yine kaptanım.ne olacak bu halim doymuyorum ne oburum:))
teşekkür ederim kaptanımmBence kötü değil hayatta bayağa iyi
hadi geçmiş olsun canım ben iyiym diyette tam gaz devammKızlar misafirlerim gitti çok yorgunum dünden beri hiç durmadım sizler Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor
ekmek aslında arada sırada yiyorum ama dikkat ederim böle salata filan varsa zaten ihtiyaç duymuyorum.11:30-12:00 arası uyuorum genelde ama dün çok yorulmuşum kaptanım temizlik yaparken bi de yemek yemeden spor yapyorum o kadar acıkmışım ki ekmeğe dayanamadımAkşam yemeği geç olmuş biraz Bi de ekmek akşam yememeye çalış hele 19.30 da yiyorsan kaçta uyuduğunu sorsam ?
Suyu arttırmak lazım
INŞALLAH görürsün kuzummnn hedefimize ulaşınca ah o rahatlik varya herseye degerAynen bende canim bu ay bitene kadar 69 u görmek istiyorum insalalh
Gunaydin kuzum
Aynen kuzum yolumuz uzun ama zamanla hayallerimize kavuscaz INŞALLAH ilk hedef 75 olsun sonrada 65 INŞALLAHAmin canım çok saol
Evet cnm inşallah kısa sürede ulaşıriz hedefimize.. 69 bana suan çok uzak geliyo. 70lerde takılıp kalcakmisim gibi hissediyorum. 75in altına duselimde sonra 69 ve inşallah sonunda 65
Gayet güzel cnm. Tam buğday ekmeğinin toplam sayısı normal aslında ama ben olsam akşam 7 den sonra tercih etmezdim cnm
O gun gelcek kutlucaz ortagimAynen bende öyle düşünüyorum cnm bi 6 ları görsem dünyalar benim olacak
Iyi cok sukur canim misafir olunca cok yorulunuyor neyseki dinlenirsin ortimKızlar misafirlerim gitti çok yorgunum dünden beri hiç durmadım sizler Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor
Tesekkur ederim kaptanimGüzel senin menülerini çok beğeniyorum Kocaman tebrik yapıştırıyorum sana
Mukemmel tebrik ederim canimcimİyi akşamlar kızlar.bugün erkenden yedim yemeğimi.
Sabah 11
1 haş.yumurta
Peynir.4 zeytin.1 salatalık
3 ceviz.2 kaşık yoğurtlu köz.patlıcan
Akşam 17.30
1 tabak taze fasülye
1 rendelenmiş havuç
1 kase yoğurt
Şu ana kadar 2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak.spor yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?