- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.281
Ay ne bilim ne yiyeyim şaşırdım aklıma geleni attım ağzıma ondan düzensiz geldi.
Menü güzel sporda olaydı eydi.
Harika yine Miray cım.
Cok guzel canm maşallah afiyet olsun
Afiyet olsun canm sporda guzel
Çok güzel canım
Güzel menü
Geçmiş olsun cnm kızarmış ekmek tb dir inşallah ben hiç pirinç dolma yemediğim için 5 sarma çok geldi bana
Canım ekmekler tb ise güzel ama keşke 2 dilimi akşam yemeseydin onun dışında güzel
Cok tesekkur ederim canlarimKusursuz canim masallah:)
Gecmis olsun canim,kepekli de olsa makarna olmamis onun disinda iyi.
Bir ara ogunde kiraz ya da sadece cilek tercih edebilirdin ceviz miktarin cok degil bence azaltmana gerek yok.
Gecmis olsun canim,sarma tabiki olmamis miktari az da olsa.
Cok guzel canim afiyet olsunKizlar çok başım ağrıyor o yüzden giremedim bugün. Menüm şöyle.
Sabah 8
Limonlu ılık su
Saat 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir 2 dilim tam bugday
Saat 11
2 ceviz
1 incir
Saat 14
1 kepçe domates çorbası
1 bardak kefir
Saat 18
6 kaşık kepekli makarna
1 kase yogurt
Su 1.5 litre oldu
Spor 5 km yurudum sabah
Menun guzel kuzum ben diyetsoyene giderken 2 cevizi gecme demisti afiyet olsunKızlar merhabalar
Sabah 10.00 2yk çökelek 2yk menemen domates salatalık 2ince biber taze nane
Ara 2hurma 2ceviz
Öğle 14.30 5çilek 5 kiraz 1 bardak ayran
Ara 2hurma 2 ceviz
Akşam 18.30 1 tabak mercimek çorba 1 tabak cacık
Bugün farkettim çılgınca hurma ceviz yemişim cevizi azaltmam lazım. Acıkırsam 1 bardak sütlü kahve içicem
Su 2lt
Spor yarım saat normal tempo yürüyüş
Cok gecmis olsun canimBugunun menusu
10:00=1yumurta+3zeytin+kk peynir+domates+salatalik+1 dilim kizarms ekmek+2bardak cay (sekersiz)
13.00=10erik
15:00=5 yaprak sarması+salata+1 bardak cay
Aksam yemedim migdem bulaniyo cok usuttum sanirim
30dk yuruyus yagmura yakalandm eve donmek zorunda kaldm biraz islandm o yuzdende midem cok fena
2.5 litre su
Guzel menu canim afiyet olsunMenü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek
10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt
15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir
3 litre su,500 ip
Cok guzel afiyet olsun canımSlm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,iki catal peynir,7 zeytin,2 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak et sote,bir kase cacik.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,2 ceviz,1 kuru incir,5 kuru uzum,findik badem ve bir bardak sut.
2.5 litre su,spor yok malesef.
Ramazanda bende sikinti cekenlerdenimBenim icin avantaj olmuyor seydacim kendimi bildim bileli ramazanda hep kilo aliyorum malesef
Hadiya ben gunde 4 tane yiyorum amaMenun guzel kuzum ben diyetsoyene giderken 2 cevizi gecme demisti afiyet olsun
Ben hic susamam asiri derece de acikirim onume ne ciksa da fazla fazla yerim ondan hep bir iki kilo alirim,ama tabi bu yil oyle olmayacak insallah.Ramazanda bende sikinti cekenlerdenim
Kuzum hatta ceviz yersen zeytin yeme demisti 2 adet yeterli demistiHadiya ben gunde 4 tane yiyorum ama
Canim.benim.cok yemekten degilde gece yenip yatiliyor ya sanirim o bende kilo yapiyor hafif beslemcez guzel kilo vererek basaricaz INŞALLAHBen hic susamam asiri derece de acikirim onume ne ciksa da fazla fazla yerim ondan hep bir iki kilo alirim,ama tabi bu yil oyle olmayacak insallah.
Canım kolay gelsin,ogle sanki çok az olmus,sebze yada salata ekleyebilirdin ,yada yoğurdu arttirabilirdin sanki daha iyi olurdukızlar dünkü menümü yazmamışım bu aralar temizlikle uğraşıyorum ramazan gelmeden temizlenelim biraz:)
08:00
1 dil tb.ekmeği
3 zeytin 1 kk peynir
salatalık
domates
yeşil çay
10.30
yarım avuç leblebi
12:30
1 avuç büyüklüğünde haşlanmış tavuk
3 kaşık yoğurt
1dil. tb.ekmeği
15:30
6 tane erik
1 avuç leblebi
19:30
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote
1 dil.tb. ekmeği
2lt su
leslie3mil
Canım afieyt olsun miktarlar az bence şimdi iyi ama bide bunun koruması varbenim dünkü menüm.
sabah 07.30
limonlu su.
1 dilim tb ekmek
peynir
domates salatalık
öğle 12.30
1 kase yoğurt çorbası (yarma ile)
2 kaşık bulgur pilavı
akşam 17.30
3 kaşık taze fasulye
yarım kase cacık
2.5 itre su 1 saat zumba
nasıl bir degisimdir yaa çok güzelEki Görüntüle 1833829 Kızlar instagramda bu bayanı görünce ne sporu yaptığını sordum 4 ayda mikemnel olmuş ve sonia tlev ile topbodychallenge yapmış haftada 2 saat de koşmuş. Antepe dönünce bende bu bayanın yaptıklarını yapıcam
Afiyet olsun canim,günlük aldığın kaloriyi hesapladin mi hiç,yeme araligin çok dar,düşün gunun 18 saati bişey yemiyosun canim,bu kadar az yemeye çok daha hızlı vermen gerek,metabolizmani yavaslatmiyosundur dimiİyi akşamlar kızlar.bugün erkenden yedim yemeğimi.
Sabah 11
1 haş.yumurta
Peynir.4 zeytin.1 salatalık
3 ceviz.2 kaşık yoğurtlu köz.patlıcan
Akşam 17.30
1 tabak taze fasülye
1 rendelenmiş havuç
1 kase yoğurt
Şu ana kadar 2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak.spor yok.
Ben karatay yapiyorum ona gore cok degil,bi de ekmek yerine yiyorum cevizi ekmek hic yemiyorum.Kuzum hatta ceviz yersen zeytin yeme demisti 2 adet yeterli demisti
Güzel menü kzuum dengeliSabah(10.00)
Kepekli tost (peynirli domatesli)
1 bardak ayran
2 aci biber
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Mantarli tavuk sote (4 yemek kasigi)
1 bardak ayran
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
1 adet kivi
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 3litre
senin metinlerinde güzel oluyo bence canim buda güzel,ama oglenle akşam yer değiştirebilir,su miktarı artırılabilirKizlar çok başım ağrıyor o yüzden giremedim bugün. Menüm şöyle.
Sabah 8
Limonlu ılık su
Saat 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir 2 dilim tam bugday
Saat 11
2 ceviz
1 incir
Saat 14
1 kepçe domates çorbası
1 bardak kefir
Saat 18
6 kaşık kepekli makarna
1 kase yogurt
Su 1.5 litre oldu
Spor 5 km yurudum sabah
Güzel kuzumKızlar merhabalar
Sabah 10.00 2yk çökelek 2yk menemen domates salatalık 2ince biber taze nane
Ara 2hurma 2ceviz
Öğle 14.30 5çilek 5 kiraz 1 bardak ayran
Ara 2hurma 2 ceviz
Akşam 18.30 1 tabak mercimek çorba 1 tabak cacık
Bugün farkettim çılgınca hurma ceviz yemişim cevizi azaltmam lazım. Acıkırsam 1 bardak sütlü kahve içicem
Su 2lt
Spor yarım saat normal tempo yürüyüş
Çok erken kesmissin canim umarım acikmassinBugunun menusu
10:00=1yumurta+3zeytin+kk peynir+domates+salatalik+1 dilim kizarms ekmek+2bardak cay (sekersiz)
13.00=10erik
15:00=5 yaprak sarması+salata+1 bardak cay
Aksam yemedim migdem bulaniyo cok usuttum sanirim
30dk yuruyus yagmura yakalandm eve donmek zorunda kaldm biraz islandm o yuzdende midem cok fena
2.5 litre su
Yapı olarak çok hareketli değilim malesef.günlük sporumu aksatmıyorum hiç.sadece ağrımdan dolayı ara verdim iki gündür.45 dkklık leslinin yada 50 dk yürüyüşün yeterli gelmediğini düşünüyorum.tavsiyen varsa memnun olurum.gerçekten çok yavaş veriyorumAfiyet olsun canim,günlük aldığın kaloriyi hesapladin mi hiç,yeme araligin çok dar,düşün gunun 18 saati bişey yemiyosun canim,bu kadar az yemeye çok daha hızlı vermen gerek,metabolizmani yavaslatmiyosundur dimi
Tabi canim tam bugday, canim yemek istemedi peynir ekmek yedim geç değil diye haklısınCanım ekmekler tb ise güzel ama keşk
Güzel canim menulerin gzuel zatenSlm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,iki catal peynir,7 zeytin,2 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak et sote,bir kase cacik.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,2 ceviz,1 kuru incir,5 kuru uzum,findik badem ve bir bardak sut.
2.5 litre su,spor yok malesef.
suan açım zaten inat ettim yemicemGuzel canim ama sanirim aksam yemegi yok umarim peynir tok tutar ben dayanamazdim bu menuyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?