Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ne bilim ne yiyeyim şaşırdım aklıma geleni attım ağzıma ondan düzensiz geldi.

Menü güzel sporda olaydı eydi.

Harika yine Miray cım.

Cok guzel canm maşallah afiyet olsun

Afiyet olsun canm sporda guzel

Cok tesekkur ederim canlarim

Cok guzel canim afiyet olsun

Menun guzel kuzum ben diyetsoyene giderken 2 cevizi gecme demisti afiyet olsun

Cok gecmis olsun canim menum guzel keşke bi corba icsen belki
iyi gelirdi migdene

Son düzenleme:
Cok guzel afiyet olsun canım

Ben hic susamam asiri derece de acikirim onume ne ciksa da fazla fazla yerim ondan hep bir iki kilo alirim,ama tabi bu yil oyle olmayacak insallah.
Canim.benim.cok yemekten degilde gece yenip yatiliyor ya sanirim o bende kilo yapiyor hafif beslemcez guzel kilo vererek basaricaz INŞALLAH

Canım kolay gelsin,ogle sanki çok az olmus,sebze yada salata ekleyebilirdin ,yada yoğurdu arttirabilirdin sanki daha iyi olurdu

Canım afieyt olsun miktarlar az bence şimdi iyi ama bide bunun koruması var
nasıl bir degisimdir yaa çok güzel

Afiyet olsun canim,günlük aldığın kaloriyi hesapladin mi hiç,yeme araligin çok dar,düşün gunun 18 saati bişey yemiyosun canim,bu kadar az yemeye çok daha hızlı vermen gerek,metabolizmani yavaslatmiyosundur dimi

Güzel menü kzuum dengeli
senin metinlerinde güzel oluyo bence canim buda güzel,ama oglenle akşam yer değiştirebilir,su miktarı artırılabilir
Güzel kuzum
Çok erken kesmissin canim umarım acikmassin

Kizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.

Yapı olarak çok hareketli değilim malesef.günlük sporumu aksatmıyorum hiç.sadece ağrımdan dolayı ara verdim iki gündür.45 dkklık leslinin yada 50 dk yürüyüşün yeterli gelmediğini düşünüyorum.tavsiyen varsa memnun olurum.gerçekten çok yavaş veriyorum

Canım ekmekler tb ise güzel ama keşk
Tabi canim tam bugday, canim yemek istemedi peynir ekmek yedim geç değil diye haklısın
Güzel canim menulerin gzuel zaten
Guzel canim ama sanirim aksam yemegi yok umarim peynir tok tutar ben dayanamazdim bu menuyle.
suan açım zaten inat ettim yemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…