Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Supermis.ozellikle gobegi cok guzel toparlamis helalolsun

Menumm
8.30limonlu sicak su
8.45 1 yesil elma
9.30 2 tam haslanmis yumurta, 2 parmak kadar az yaglikoypeyniri.salatalik.marul.
14.00 kepekli unla yaptigim mantarli biberli pizza 2 dilim.( hamura hic yagkoymuyorum.yogurt un kabartma tozuyla yapiyorum.cookince aciyorum)
17.00. Bir su bardağı süt
19.30 avuç içi büyüklüğünde tavuk gogsu.1 kase yogurt icine keten tohumu 1 tatlukasigi
3 litre su
5km yürüyüş ( 1saat)

Kizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
cok geçmiş olsun canim nasil oldu kuzucuk

Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
canim benim çok az yemissin afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Akşam ekmek tüketmemeye çalış
Ayrıca Can'ım fazla yumurta yıyorsun bence tamam sabah iyi ama sonrasında bence o kadar tüketme bana yaramıyor mesela belki sen de de öyle bişey olabilir
Yoktatlim merak etme dengeliyorum herseyi tek tek protein karbonhodrat yag hesabiyaparak tüketiyorum. Dün tavuk balik yemedigimicin proteini yumurtayla kapattim

AMiN bebeğim cok tesekkur ederim

Menüm
08:30 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 kupa yesil cay 5 cig badem
10.30 1 kuru kayisi 1 taze kayisi 5 yesil erik
13:00 sebze çorbası 1 kase 5 kasik barbunya
18:00 mercimekli bulgur pilavi 1 tabak yanina 1 kase yogurt
3 lt su
7 km yürüyüş

Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım

Cook guzel her zamanki gibi balim ornek bir menu

Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Gecmis olsun tatlim.sen de taş degilsinkielbet sinirlerin bozulur. Uzulme opersin koklarsin geçer:)

Cok geçmiş olsun canım kizma kendine ..o unuttu bile olanlari tatli tatli uyuyor ..uyaninca emzirirsin..zencefil bal limon al agzina biraz vitamin destegi al sonrada kuzucuk uyumusken yat uyu sende bir an evvel ki dinlen

kızlar bende sabah tartıldım ve 400 dr eksik çıktım daha da gaza geldim inşallah gerisini de veririm.hepbirlikte bu hafta da mutlu olalım:)
Tebrikler canim.. Benim zor bu hafta ama inşallah olur regli haftam davul gibiyim şuan

Evet erken olmuş ama iyi olmuş. Onun dışında güzel canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Su sanki biraz az gibi onun dışında güzel afiyet olsun

Çok güzel orticiim. Afiyet olsun efenim.
Aynen kuzum yolumuz uzun ama zamanla hayallerimize kavuscaz INŞALLAH ilk hedef 75 olsun sonrada 65 INŞALLAH
Hadi inşallah mirayciim

Evet hurma ile ceviz ikisi bir arada çık gibi sanki

Kizlar aksam akşam kepekli de olsa makarna olmamış yazmışsınız haklısınız. Bugün canım ilk defa bu kadar çok makarna çekti akşam için pişirdim azıcık otlandım işte, bir daha olmaz
Ben ayni fikirde olmadigimi belirtmek zorundayim. Bence hicbir sakincasi yok.cunku hem epey erken saatte yemissinhem de gunicinde daha fazla gelecek bir karbonhidrat ogunun yoktu.afiyet olsun

süper tatlim

Güzel canım afiyet bal şeker olsun
Çok iyi cnm
Geçmiş olsun canım. En kısa sürede iyileşirsn ins

Afiyet olsun canım baya bi erken kapatmıştım günü dayanabildin mi
Menü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek

10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt

15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir

3 litre su,500 ip
Afiyet olsun canım
Spor da olsaymış harikaymış
Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Çok az olmuş sanırım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Olur bazen öyle arada sıkma canını bebekler unutur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…