- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.301
Cok az kuzum nasıl dayandin niye ki yemedinSaat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Canım bence günlük sporunu aksatmiyorsan yeter bence ama şeklini drgistirebilirsin ,ne bileyim ip atla yada saati belliyse saatini değiştir,sabah kahvaltısını erken yap,3 ogun olmasa da 2 ogun bide ara ogun ekle , yada iki gün saf protein yap,sanki biraz şaşırtmak gerek vücuduYapı olarak çok hareketli değilim malesef.günlük sporumu aksatmıyorum hiç.sadece ağrımdan dolayı ara verdim iki gündür.45 dkklık leslinin yada 50 dk yürüyüşün yeterli gelmediğini düşünüyorum.tavsiyen varsa memnun olurum.gerçekten çok yavaş veriyorum
Karataya gore tabi yenebilir kuzum.Ben karatay yapiyorum ona gore cok degil,bi de ekmek yerine yiyorum cevizi ekmek hic yemiyorum.
canim arkadaslarda demis yumurta iki ogun cok geldi banada bazen benimde yiyesim geliyor ama alerji ortaya cikabilir dikkat etmek lazim.onun disinda ve spor disinda basarili bir menu.İyi geceler.menüm
Sabah 10. 2 haş yumurta
Peynir.3 zeytin
Domates.salatalık
2 ceviz
Akşam 18.30
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
2 haş.yumurta.8tane fındık
2.5 litre su .spor yok
Kızlar dün nasıl gezdiysem bacaklarım resmen felç.adım atamıyorum.evdekiler ssürekli kahkaha atıyolar halime.inş iki güne geçer.bu durumda imkanı yok spor yapamam
misafir aksatiyor isi.haftayada benimm var kayinvalidem geliyor....Kızlar kusura bakmayin hiç gelemiyorum yatılı misafirim var
insallah kaptanim.Kızlar Ramazan geliyor diyet için büyük avantaj geliyor yanı
allak bullaktim ben toparlamaya calisiyorum kendimi psikolojiniz ne kadar iyiyse hersey yolunda gidiyor.....Kızlar misafirlerim gitti çok yorgunum dünden beri hiç durmadım sizler Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor
spor disinda guzel canim.İyi akşamlar kızlar.bugün erkenden yedim yemeğimi.
Sabah 11
1 haş.yumurta
Peynir.4 zeytin.1 salatalık
3 ceviz.2 kaşık yoğurtlu köz.patlıcan
Akşam 17.30
1 tabak taze fasülye
1 rendelenmiş havuç
1 kase yoğurt
Şu ana kadar 2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak.spor yok.
afiyet olsun guzel sekerim.Sabah(10.00)
Kepekli tost (peynirli domatesli)
1 bardak ayran
2 aci biber
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Mantarli tavuk sote (4 yemek kasigi)
1 bardak ayran
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
1 adet kivi
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 3litre
makarna kepeklide olsa tercih etme bence.onun disinda guzel cani.bu arada gecmis olsun.Kizlar çok başım ağrıyor o yüzden giremedim bugün. Menüm şöyle.
Sabah 8
Limonlu ılık su
Saat 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir 2 dilim tam bugday
Saat 11
2 ceviz
1 incir
Saat 14
1 kepçe domates çorbası
1 bardak kefir
Saat 18
6 kaşık kepekli makarna
1 kase yogurt
Su 1.5 litre oldu
Spor 5 km yurudum sabah
s3n olmayani farketmissin kubracim onun disinda guzel.Kızlar merhabalar
Sabah 10.00 2yk çökelek 2yk menemen domates salatalık 2ince biber taze nane
Ara 2hurma 2ceviz
Öğle 14.30 5çilek 5 kiraz 1 bardak ayran
Ara 2hurma 2 ceviz
Akşam 18.30 1 tabak mercimek çorba 1 tabak cacık
Bugün farkettim çılgınca hurma ceviz yemişim cevizi azaltmam lazım. Acıkırsam 1 bardak sütlü kahve içicem
Su 2lt
Spor yarım saat normal tempo yürüyüş
erken birakmissin canim.gecmis olsun ayni durum bendede var havalar bi sicak bi soguk usutuyoruz sanirim.Bugunun menusu
10:00=1yumurta+3zeytin+kk peynir+domates+salatalik+1 dilim kizarms ekmek+2bardak cay (sekersiz)
13.00=10erik
15:00=5 yaprak sarması+salata+1 bardak cay
Aksam yemedim migdem bulaniyo cok usuttum sanirim
30dk yuruyus yagmura yakalandm eve donmek zorunda kaldm biraz islandm o yuzdende midem cok fena
2.5 litre su
ekmegi aksam yeme canim bence.acikirsan sut urunu tuketebilirsin.onun disinda guzel.Menü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek
10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt
15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir
3 litre su,500 ip
spor disinda guzel canim.Slm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,iki catal peynir,7 zeytin,2 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak et sote,bir kase cacik.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,2 ceviz,1 kuru incir,5 kuru uzum,findik badem ve bir bardak sut.
2.5 litre su,spor yok malesef.
insallah bu ramazan hersey farkli olacak.....Canim.benim.cok yemekten degilde gece yenip yatiliyor ya sanirim o bende kilo yapiyor hafif beslemcez guzel kilo vererek basaricaz INŞALLAH
Canim sabah domates salatalikta vardi kizin aglamasindan yazmamisim.aksamda yuruyuse hemen cikayim diye alel acele doyana kadar yiyip ciktim salata kiz patlican biber yesillik ve domatesten olusuyordu.acikinca leblebiyle bastirdim.Cok az kuzum nasıl dayandin niye ki yemedin
Canım bence günlük sporunu aksatmiyorsan yeter bence ama şeklini drgistirebilirsin ,ne bileyim ip atla yada saati belliyse saatini değiştir,sabah kahvaltısını erken yap,3 ogun olmasa da 2 ogun bide ara ogun ekle , yada iki gün saf protein yap,sanki biraz şaşırtmak gerek vücudu
Canım geçmiş olsun Şartlara göre çok güzel menü o zamanKizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
Evt malesef geç kalkıyorum 10 gibi oluyo genelde.kahvaltıda 11e sarkıyo.bu hafta ip atlamaya başlicam zaten.şu anda regliyim.cuma kilo veremezsem diyetisyenin yolunu tutucam galibaCok az kuzum nasıl dayandin niye ki yemedin
Canım bence günlük sporunu aksatmiyorsan yeter bence ama şeklini drgistirebilirsin ,ne bileyim ip atla yada saati belliyse saatini değiştir,sabah kahvaltısını erken yap,3 ogun olmasa da 2 ogun bide ara ogun ekle , yada iki gün saf protein yap,sanki biraz şaşırtmak gerek vücudu
canim arkadaslarda demis yumurta iki ogun cok geldi banada bazen benimde yiyesim geliyor ama alerji ortaya cikabilir dikkat etmek lazim.onun disinda ve spor disinda basarili bir menu.
misafir aksatiyor isi.haftayada benimm var kayinvalidem geliyor....
insallah kaptanim.
allak bullaktim ben toparlamaya calisiyorum kendimi psikolojiniz ne kadar iyiyse hersey yolunda gidiyor.....
spor disinda guzel canim.
afiyet olsun guzel sekerim.
makarna kepeklide olsa tercih etme bence.onun disinda guzel cani.bu arada gecmis olsun.
s3n olmayani farketmissin kubracim onun disinda guzel.
erken birakmissin canim.gecmis olsun ayni durum bendede var havalar bi sicak bi soguk usutuyoruz sanirim.
ekmegi aksam yeme canim bence.acikirsan sut urunu tuketebilirsin.onun disinda guzel.
spor disinda guzel canim.
insallah bu ramazan hersey farkli olacak.....
Bence verirsin güzel etkiliyo biliyorsun ,ama versende git,fırsat bulsam bende gidicemEvt malesef geç kalkıyorum 10 gibi oluyo genelde.kahvaltıda 11e sarkıyo.bu hafta ip atlamaya başlicam zaten.şu anda regliyim.cuma kilo veremezsem diyetisyenin yolunu tutucam galiba(
canim bu hafta durumuna bak veremezsen diyetisyene git ve tahlillerini yaptir.sonuca gore diyetisyenle yolunu cizersin.yoksa motivasyonun bozulabilir.Yapı olarak çok hareketli değilim malesef.günlük sporumu aksatmıyorum hiç.sadece ağrımdan dolayı ara verdim iki gündür.45 dkklık leslinin yada 50 dk yürüyüşün yeterli gelmediğini düşünüyorum.tavsiyen varsa memnun olurum.gerçekten çok yavaş veriyorum
sagolasin cancagizim.Canım geçmiş olsun Şartlara göre çok güzel menü o zaman
Diyetisyen bende stres yaptiriyor nedense kuzumBence verirsin güzel etkiliyo biliyorsun ,ama versende git,fırsat bulsam bende gidicem
katiliyorum canim iyiki bu grup var yoksa verdigim kilolari fazlasiyla geri almistim.menuler yol gosteriyor insana.Tesekkur ederim kuzum
Burda menu vererek birbirimize ramzandada yardimci oluruz takimca bence guzel sonuclar elde etcez Farkimiz 9.takim olmamiz dimi kuzum
Dogru diyetisyen cok onemli.benimki kiloluydu beni anliyordu ve esime cok guzel be dusunebilecegimi be yapmasi gerektigini anlatiyordu.tedavi gordugu icin kilo almisti.Diyetisyen bende stres yaptiriyor nedense kuzum
Kesinlikle canim bidaha almamak uzere kurtulalimkatiliyorum canim iyiki bu grup var yoksa verdigim kilolari fazlasiyla geri almistim.menuler yol gosteriyor insana.
Diyetisyen önemli tabii kuzumDogru diyetisyen cok onemli.benimki kiloluydu beni anliyordu ve esime cok guzel be dusunebilecegimi be yapmasi gerektigini anlatiyordu.tedavi gordugu icin kilo almisti.
Afiyet olsun canım ekmek yemediğin için ceviz çok gelmedi bana.Kızlar merhabalar
Ara 2hurma 2ceviz
Ara 2hurma 2 ceviz
Bugün farkettim çılgınca hurma ceviz yemişim cevizi azaltmam lazım. Acıkırsam 1 bardak sütlü kahve içicem
Su 2lt
Geçmiş olsun canım ya mide bulantısı da kötü ya sıcak limonlu su iç bide kalın giyin iyi geliyor mideyi üsutünce. Menun guzel sarma erken saatte olması iyi en azından.Bugunun menusu
10:00=1yumurta+3zeytin+kk peynir+domates+salatalik+1 dilim kizarms ekmek+2bardak cay (sekersiz)
13.00=10erik
30dk yuruyus yagmura yakalandm eve donmek zorunda kaldm biraz islandm o yuzdende midem cok fena
2.5 litre su
Afiyet olsun canım. Menun guzel ekmek biraz cokmu olmuş sanki diğer menülerine göre.Menü
07.30
3 litre su,500 ip
Afiyet olsun tatlım. Sanki akşam aciktirir gibi umarım acikmazsin. Gerçi sen çoktan uyumussundurSlm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,iki catal peynir,7 zeytin,2 ceviz,salatalik ve cay.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,2 ceviz,1 kuru incir,5 kuru uzum,findik badem ve bir bardak sut.
Bende kara kara düşünüyorum ramazanda napicam diye. Ve kilo vermem şart umarım güzel geçer bende saldırıyorum resmen. Daha şimdiden o kısacık zaman diliminde suyu nasıl icicem diye düşünmeye basladimBen hic susamam asiri derece de acikirim onume ne ciksa da fazla fazla yerim ondan hep bir iki kilo alirim,ama tabi bu yil oyle olmayacak insallah.
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birsey değildir.Kizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
Canım birşey yememişsin ya umarım acikmamissindir.Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Canım su andan sonra stres olmam heralde,daha vermem gereken 13 kilo var,bi bakalım yag durumun kas durumum nedir,listesini birebir uygulamasam da en azından tahlillerim yapılır diye kuzumDiyetisyen bende stres yaptiriyor nedense kuzum
Doğru canim yerken hiçte çok gelmemisti :)Afiyet olsun canım. Menun guzel ekmek biraz cokmu olmuş sanki diğer menülerine göre.
Evet kuzum tahlil falan yapılıyor tabi en sagliklisi yag kas durumu ölçülüyor menu veriliyor tabiki faydalari var kuzum benim INSALLAH 13 kg bir an evel sagliklica gider kuzumCanım su andan sonra stres olmam heralde,daha vermem gereken 13 kilo var,bi bakalım yag durumun kas durumum nedir,listesini birebir uygulamasam da en azından tahlillerim yapılır diye kuzum
afiyet olsun canim sporda olsaymis keskeİyi akşamlar kızlar.bugün erkenden yedim yemeğimi.
Sabah 11
1 haş.yumurta
Peynir.4 zeytin.1 salatalık
3 ceviz.2 kaşık yoğurtlu köz.patlıcan
Akşam 17.30
1 tabak taze fasülye
1 rendelenmiş havuç
1 kase yoğurt
Şu ana kadar 2 litre su.yatana kadar 2.5 olacak.spor yok.
kuzumm sana masallahtan baska bir sey diyemiyorumSabah(10.00)
Kepekli tost (peynirli domatesli)
1 bardak ayran
2 aci biber
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Mantarli tavuk sote (4 yemek kasigi)
1 bardak ayran
Yeşillik
Ara öğün(16.00)
1 adet kivi
Akşam(18.00)
1 kase ıspanak çorbası
1 kase pul biberli yoğurt
Spor
2 saat tempolu yürüyüş
Su 3litre
geçmiş olsun canım afiyet olsunKizlar çok başım ağrıyor o yüzden giremedim bugün. Menüm şöyle.
Sabah 8
Limonlu ılık su
Saat 8:30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 kk peynir 2 dilim tam bugday
Saat 11
2 ceviz
1 incir
Saat 14
1 kepçe domates çorbası
1 bardak kefir
Saat 18
6 kaşık kepekli makarna
1 kase yogurt
Su 1.5 litre oldu
Spor 5 km yurudum sabah
afiyet olsun menün az gibi canımKızlar merhabalar
Ara 2hurma 2ceviz
Ara 2hurma 2 ceviz
Su 2lt
geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendineBugunun menusu
13.00=10erik
2.5 litre su
afiyet olsun canim güzel menünMenü
07.30
3 litre su,500 ip
afiyet olsunSlm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?