Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Cok az kuzum nasıl dayandin niye ki yemedin
Canım bence günlük sporunu aksatmiyorsan yeter bence ama şeklini drgistirebilirsin ,ne bileyim ip atla yada saati belliyse saatini değiştir,sabah kahvaltısını erken yap,3 ogun olmasa da 2 ogun bide ara ogun ekle , yada iki gün saf protein yap,sanki biraz şaşırtmak gerek vücudu

canim arkadaslarda demis yumurta iki ogun cok geldi banada bazen benimde yiyesim geliyor ama alerji ortaya cikabilir dikkat etmek lazim.onun disinda ve spor disinda basarili bir menu.

Kızlar kusura bakmayin hiç gelemiyorum yatılı misafirim var
misafir aksatiyor isi.haftayada benimm var kayinvalidem geliyor....

Kızlar Ramazan geliyor diyet için büyük avantaj geliyor yanı
insallah kaptanim.

Kızlar misafirlerim gitti çok yorgunum dünden beri hiç durmadım sizler Nasılsıniz diyet nasıl gidiyor
allak bullaktim ben toparlamaya calisiyorum kendimi psikolojiniz ne kadar iyiyse hersey yolunda gidiyor.....

spor disinda guzel canim.

afiyet olsun guzel sekerim.

makarna kepeklide olsa tercih etme bence.onun disinda guzel cani.bu arada gecmis olsun.

s3n olmayani farketmissin kubracim onun disinda guzel.

erken birakmissin canim.gecmis olsun ayni durum bendede var havalar bi sicak bi soguk usutuyoruz sanirim.

Menü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek

10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt

15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir

3 litre su,500 ip
ekmegi aksam yeme canim bence.acikirsan sut urunu tuketebilirsin.onun disinda guzel.

spor disinda guzel canim.

Canim.benim.cok yemekten degilde gece yenip yatiliyor ya sanirim o bende kilo yapiyor hafif beslemcez guzel kilo vererek basaricaz INŞALLAH
insallah bu ramazan hersey farkli olacak.....

Canim sabah domates salatalikta vardi kizin aglamasindan yazmamisim.aksamda yuruyuse hemen cikayim diye alel acele doyana kadar yiyip ciktim salata kiz patlican biber yesillik ve domatesten olusuyordu.acikinca leblebiyle bastirdim.

Evt malesef geç kalkıyorum 10 gibi oluyo genelde.kahvaltıda 11e sarkıyo.bu hafta ip atlamaya başlicam zaten.şu anda regliyim.cuma kilo veremezsem diyetisyenin yolunu tutucam galiba(

Tesekkur ederim kuzum
Burda menu vererek birbirimize ramzandada yardimci oluruz takimca bence guzel sonuclar elde etcez Farkimiz 9.takim olmamiz dimi kuzum

Evt malesef geç kalkıyorum 10 gibi oluyo genelde.kahvaltıda 11e sarkıyo.bu hafta ip atlamaya başlicam zaten.şu anda regliyim.cuma kilo veremezsem diyetisyenin yolunu tutucam galiba(
Bence verirsin güzel etkiliyo biliyorsun ,ama versende git,fırsat bulsam bende gidicem

canim bu hafta durumuna bak veremezsen diyetisyene git ve tahlillerini yaptir.sonuca gore diyetisyenle yolunu cizersin.yoksa motivasyonun bozulabilir.

Canım geçmiş olsun Şartlara göre çok güzel menü o zaman
sagolasin cancagizim.

Dogru diyetisyen cok onemli.benimki kiloluydu beni anliyordu ve esime cok guzel be dusunebilecegimi be yapmasi gerektigini anlatiyordu.tedavi gordugu icin kilo almisti.
Diyetisyen önemli tabii kuzum ama ben diyetisyene gidince stres oluyorum oyuzden bi kendim deneyim olmassa gidiyim diyorum

Afiyet olsun canım ekmek yemediğin için ceviz çok gelmedi bana.

Geçmiş olsun canım ya mide bulantısı da kötü ya sıcak limonlu su iç bide kalın giyin iyi geliyor mideyi üsutünce. Menun guzel sarma erken saatte olması iyi en azından.

Menü
07.30

3 litre su,500 ip
Afiyet olsun canım. Menun guzel ekmek biraz cokmu olmuş sanki diğer menülerine göre.

Afiyet olsun tatlım. Sanki akşam aciktirir gibi umarım acikmazsin. Gerçi sen çoktan uyumussundur

Ben hic susamam asiri derece de acikirim onume ne ciksa da fazla fazla yerim ondan hep bir iki kilo alirim,ama tabi bu yil oyle olmayacak insallah.
Bende kara kara düşünüyorum ramazanda napicam diye. Ve kilo vermem şart umarım güzel geçer bende saldırıyorum resmen. Daha şimdiden o kısacık zaman diliminde suyu nasıl icicem diye düşünmeye basladim

Kizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
Geçmiş olsun canım umarım ciddi birsey değildir.

Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Canım birşey yememişsin ya umarım acikmamissindir.

Canım su andan sonra stres olmam heralde,daha vermem gereken 13 kilo var,bi bakalım yag durumun kas durumum nedir,listesini birebir uygulamasam da en azından tahlillerim yapılır diye kuzum
Evet kuzum tahlil falan yapılıyor tabi en sagliklisi yag kas durumu ölçülüyor menu veriliyor tabiki faydalari var kuzum benim INSALLAH 13 kg bir an evel sagliklica gider kuzum

afiyet olsun canim sporda olsaymis keske

kuzumm sana masallahtan baska bir sey diyemiyorum

geçmiş olsun canım afiyet olsun

afiyet olsun menün az gibi canım

geçmiş olsun kuzumm dikkat et kendine

Menü
07.30

3 litre su,500 ip
afiyet olsun canim güzel menün

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…