Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ve geleyim kendi menüme
Sabah 7.30 nescafe ( uyku sersemlik ile suyun içine zencefil atıyorum diye kahveyi atıvermişim:))
08.30 domates salatalık bir parça kör peyniri
12.30 bir kase yayla çorbası
18.30 5 kaşık barbunya yemeği. Bir küçük kase yoğurt ve salata
2.5 lt su
1 saat yürüyüş

Canım su andan sonra stres olmam heralde,daha vermem gereken 13 kilo var,bi bakalım yag durumun kas durumum nedir,listesini birebir uygulamasam da en azından tahlillerim yapılır diye kuzum
Ay Eda bende mi gitsem acep sağlıklı Zayıflamak şart

Sen bu isi biliyorsun şekerim.

Hem barbunya hem bulgur hem mercimek aynı gün cumaya az kaldı tatlım şişkinlik olmasın dikkat et Afiyet olsun.

Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Geçmiş olsun canım. Oluyor öyle üzme kendini yarın öpe koklaya emzire emzire özünü dilemis olursun. Ama bir daha yapma kızarım ha.

Su sanki biraz az gibi onun dışında güzel afiyet olsun
O saate kadar ki suyumu 1 litre daha içtim canım.

Ben ayni fikirde olmadigimi belirtmek zorundayim. Bence hicbir sakincasi yok.cunku hem epey erken saatte yemissinhem de gunicinde daha fazla gelecek bir karbonhidrat ogunun yoktu.afiyet olsun
Ayy sevindim senden bunu duyduğuma

Afiyet olsun canım menun güzel. cumaya yakın şişkinlik yapıcak gıdalara dikkat barbunya beni öldürüyor resmen gaz bombası oluyorum.

Tamam canım dikkat ederim

Menü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek

10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt

15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir

3 litre su,500 ip
çok güzel cnm. Çok erken bıraktığın ve gün içinde başka yemedigin için bence ekmek de olur.

çok güzel cnm afiyet olsun

Kizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
çok geçmiş olsun cnm. Bizimkinin
De 3 gündür ateşi geçmiyo. Yarın yine götürcez doktora
Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Sende farkındasindir çok az olmuş canım. Fazla olmasından tabi ki iyidir. Neyse çocuklar iyileşsinde :)

Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Kuzum alirsin bugun yavrucugunun gönlünü annesi uzme tatli canini. Sanada cok gecmis olsun ortimmm kendine cici bak bir an evel iyilesirsn INŞALLAH

Süper cnm
çok iyi cnm, spor da öyle

Arada olur cnm. Üzme kendini.. onlar bize emanet ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz zaten arada bizde sinirlenebiliriz. Sarilinca hepsi geçer

Güzel canım afiyet olsun.

Günaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın canım

Günaydın kuzumm
Teşekkürler canimm

menünde sporda muhteşem canimm

Gunaydin 9. Takimin tatli ve citir bayanlari
Günaydın canım

afiyet olsun canim

canim hepsinden az fazla degil ayrica ben hic ekmek tuketmiyorum o nedenle k.hidrat yerine gecti bulgurum

Güzel canım afiyet olsun

günaydın kızlar dünkü menüm :
08:00
1 dil.tb ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
yeşil çay
domates salatalık
12:30
1 kepçe mercimek çorba
tavuk patates yemeği(patates 3 küp)
ayran
15:30
1 avuç leblebi
elma
17:00
Türk Kahvesi
minik parça helva
18:30
1 kepçe çorba
fırında karışık kızartma
3 kaşık yoğurt

2,5 lt su
spor yok

Güzel menu canım spor olsaymis daha iyiymiş yediğin helvayi telafi ederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…