- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.341
Ay Eda bende mi gitsem acep sağlıklı Zayıflamak şartCanım su andan sonra stres olmam heralde,daha vermem gereken 13 kilo var,bi bakalım yag durumun kas durumum nedir,listesini birebir uygulamasam da en azından tahlillerim yapılır diye kuzum
Sen bu isi biliyorsun şekerim.Menumm
8.30limonlu sicak su
8.45 1 yesil elma
9.30 2 tam haslanmis yumurta, 2 parmak kadar az yaglikoypeyniri.salatalik.marul.
14.00 kepekli unla yaptigim mantarli biberli pizza 2 dilim.( hamura hic yagkoymuyorum.yogurt un kabartma tozuyla yapiyorum.cookince aciyorum)
17.00. Bir su bardağı süt
19.30 avuç içi büyüklüğünde tavuk gogsu.1 kase yogurt icine keten tohumu 1 tatlukasigi
3 litre su
5km yürüyüş ( 1saat)
Hem barbunya hem bulgur hem mercimek aynı gün cumaya az kaldı tatlım şişkinlik olmasın dikkat etMenüm
08:30 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 kupa yesil cay 5 cig badem
10.30 1 kuru kayisi 1 taze kayisi 5 yesil erik
13:00 sebze çorbası 1 kase 5 kasik barbunya
18:00 mercimekli bulgur pilavi 1 tabak yanina 1 kase yogurt
3 lt su
7 km yürüyüş
Geçmiş olsun canım. Oluyor öyle üzme kendini yarın öpe koklaya emzire emzire özünü dilemis olursun. Ama bir daha yapma kızarım ha.Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
O saate kadar ki suyumu 1 litre daha içtim canım.Su sanki biraz az gibi onun dışında güzel afiyet olsun
Ayy sevindim senden bunu duyduğumaBen ayni fikirde olmadigimi belirtmek zorundayim. Bence hicbir sakincasi yok.cunku hem epey erken saatte yemissinhem de gunicinde daha fazla gelecek bir karbonhidrat ogunun yoktu.afiyet olsun
Afiyet olsun canım menun güzel. cumaya yakın şişkinlik yapıcak gıdalara dikkat barbunya beni öldürüyor resmen gaz bombası oluyorum.Ve geleyim kendi menüme
Sabah 7.30 nescafe ( uyku sersemlik ile suyun içine zencefil atıyorum diye kahveyi atıvermişim:))
08.30 domates salatalık bir parça kör peyniri
12.30 bir kase yayla çorbası
18.30 5 kaşık barbunya yemeği. Bir küçük kase yoğurt ve salata
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Tamam canım dikkat ederimAy Eda bende mi gitsem acep sağlıklı Zayıflamak şart
Sen bu isi biliyorsun şekerim.
Hem barbunya hem bulgur hem mercimek aynı gün cumaya az kaldı tatlım şişkinlik olmasın dikkat etAfiyet olsun.
Geçmiş olsun canım. Oluyor öyle üzme kendini yarın öpe koklaya emzire emzire özünü dilemis olursun. Ama bir daha yapma kızarım ha.
O saate kadar ki suyumu 1 litre daha içtim canım.
Ayy sevindim senden bunu duyduğuma
Afiyet olsun canım menun güzel. cumaya yakın şişkinlik yapıcak gıdalara dikkat barbunya beni öldürüyor resmen gaz bombası oluyorum.
çok güzel cnm. Çok erken bıraktığın ve gün içinde başka yemedigin için bence ekmek de olur.Menü
07.30
Yumurta salatası,1,5 dilim ekmek,8 çilek
10.30 1 incir,3 hurma,yarım sb süt
15.00 1 tabak ıspanak,1 kase yoğurt,5 erik
17.00 2 dilim ekmek ,biraz peynir
3 litre su,500 ip
çok güzel cnm afiyet olsunSlm kizlar menumu yazayim yogunum su aralar pek giremiyorum,
Sabah:7.30 bir haslanmis yumurta,iki catal peynir,7 zeytin,2 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir tabak et sote,bir kase cacik.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi icine,2 ceviz,1 kuru incir,5 kuru uzum,findik badem ve bir bardak sut.
2.5 litre su,spor yok malesef.
çok geçmiş olsun cnm. BizimkininKizlar kizim hasta bugun onu hastaneye goturdum onla ugrastim kahvalti bile yapamadim ilk buldugum firsstta sporumu yaptim.
Sende farkındasindir çok az olmuş canım. Fazla olmasından tabi ki iyidir. Neyse çocuklar iyileşsinde :)Saat 13.00
Haslanmis yumurta
Peynir
Saat 17.20
Salata
Yogurt
Saat 20.00
1 avuc leblebi
Spor 2 saat 10 dakika yuruyus
Su 3 litreye yakin
Kuzum alirsin bugun yavrucugunun gönlünü annesi uzme tatli canini. Sanada cok gecmis olsun ortimmm kendine cici bak bir an evel iyilesirsn INŞALLAHKızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Cok tesekkur ederim balımCook guzel her zamanki gibi balim ornek bir menu
Süper cnmMenumm
8.30limonlu sicak su
8.45 1 yesil elma
9.30 2 tam haslanmis yumurta, 2 parmak kadar az yaglikoypeyniri.salatalik.marul.
14.00 kepekli unla yaptigim mantarli biberli pizza 2 dilim.( hamura hic yagkoymuyorum.yogurt un kabartma tozuyla yapiyorum.cookince aciyorum)
17.00. Bir su bardağı süt
19.30 avuç içi büyüklüğünde tavuk gogsu.1 kase yogurt icine keten tohumu 1 tatlukasigi
3 litre su
5km yürüyüş ( 1saat)
çok iyi cnm, spor da öyleMenüm
08:30 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 kupa yesil cay 5 cig badem
10.30 1 kuru kayisi 1 taze kayisi 5 yesil erik
13:00 sebze çorbası 1 kase 5 kasik barbunya
18:00 mercimekli bulgur pilavi 1 tabak yanina 1 kase yogurt
3 lt su
7 km yürüyüş
Arada olur cnm. Üzme kendini.. onlar bize emanet ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz zaten arada bizde sinirlenebiliriz. Sarilinca hepsi geçerKızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Güzel canım afiyet olsun.Ve geleyim kendi menüme
Sabah 7.30 nescafe ( uyku sersemlik ile suyun içine zencefil atıyorum diye kahveyi atıvermişim:))
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrrrr
Günaydın kuzumm
Teşekkürler canimmSüper cnm
çok iyi cnm, spor da öyle
Arada olur cnm. Üzme kendini.. onlar bize emanet ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz zaten arada bizde sinirlenebiliriz. Sarilinca hepsi geçer
Güzel canım afiyet olsun.
menünde sporda muhteşem canimmGünaydın kızlar.
8.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalık cok az peynir
Bol dereotu maydanoz
12.00
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Bol salata
17.00
Bol cacik
1 tabak et haşlama
Su 3 e yakın
800 ip ve 45 dk yürüyüş
Günaydın canımGunaydin 9. Takimin tatli ve citir bayanlari
afiyet olsun canimVe geleyim kendi menüme
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
canim hepsinden az fazla degil ayrica ben hic ekmek tuketmiyorum o nedenle k.hidrat yerine gecti bulgurumAy Eda bende mi gitsem acep sağlıklı Zayıflamak şart
Sen bu isi biliyorsun şekerim.
Hem barbunya hem bulgur hem mercimek aynı gün cumaya az kaldı tatlım şişkinlik olmasın dikkat etAfiyet olsun.
Geçmiş olsun canım. Oluyor öyle üzme kendini yarın öpe koklaya emzire emzire özünü dilemis olursun. Ama bir daha yapma kızarım ha.
O saate kadar ki suyumu 1 litre daha içtim canım.
Ayy sevindim senden bunu duyduğuma
Afiyet olsun canım menun güzel. cumaya yakın şişkinlik yapıcak gıdalara dikkat barbunya beni öldürüyor resmen gaz bombası oluyorum.
Güzel canım afiyet olsunGünaydın kızlar.
8.30
1 haslanmis yumurta
Domates salatalık cok az peynir
Bol dereotu maydanoz
12.00
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Bol salata
17.00
Bol cacik
1 tabak et haşlama
Su 3 e yakın
800 ip ve 45 dk yürüyüş
Günaydın tatlımGunaydin 9. Takimin tatli ve citir bayanlari
Güzel menu canım spor olsaymis daha iyiymiş yediğin helvayi telafi ederdingünaydın kızlar dünkü menüm :
08:00
1 dil.tb ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
yeşil çay
domates salatalık
12:30
1 kepçe mercimek çorba
tavuk patates yemeği(patates 3 küp)
ayran
15:30
1 avuç leblebi
elma
17:00
Türk Kahvesi
minik parça helva
18:30
1 kepçe çorba
fırında karışık kızartma
3 kaşık yoğurt
2,5 lt su
spor yok
Günaydın canım acaba bir gün çıtır olacak miyimGunaydin 9. Takimin tatli ve citir bayanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?