Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Spor da olsaymis süper olurmuş
Günaydın kizlaaar sabah kötü uyandım baş ağrısıyla grip oldum sizler Nasılsıniz
Saol cnm bizde de iki cocuk da hasta. Kizin 4.gun ates hala devam ediyo. Bugunde baska doktora goturduk bakalim. Iyi olsunlar da bizde iyi olalim

Günaydın canım acaba bir gün çıtır olacak miyim
olcaksin olcaksin.. hem ne kalmis hedef kilona.. 10 kilo.. istersen iki ayda bile gider.. az sabir ve gayret, bol spor

Helva ve kizartma olmams canm hemde gec saatte

Menunde sporunda cok guzel canm afiyet olsun

menün güzel canım kızartma fırında olduğundan sakıncası yok bence ..keşke spor ekleyebilseymişsin iyi olurmuş

Gunaydin canlarim dun aksam gec saatte aciktm 1 kepekli galeta yedim erken kapatmstm menuyu mide bulantisindan dolayi.bugunde bel agrim var asiri.regl haftam şiştm cok fena cumaya kadar iner umarim
geçmiş olsun canım ..çok veremesende sıkıntı etme regl olunca gider ...

afiyet olsun canim

canim hepsinden az fazla degil ayrica ben hic ekmek tuketmiyorum o nedenle k.hidrat yerine gecti bulgurum
Doğru sen ekmek yemiyordun. Tabiki sen ayarlarsan miktarını bende kesinlikle gaz yapıyorlar ve kilom yansıyor farketmissindir belki hiç tüketmiyorum nohut bulgur fasulye mercimegi.

Afiyet olsun canım fırında kızartma güzel patates varmıdır içinde bilmiyorum umarım yoktur cumaya az kaldı.

Günaydın kizlaaar sabah kötü uyandım baş ağrısıyla grip oldum sizler Nasılsıniz
Geçmiş olsun canım hemen ilaç falan al ilerlemeden.

Günaydın canım acaba bir gün çıtır olacak miyim
Sen neden burdasın birgün değil çok yakında çıtır olmak için bebeğim

Geçmiş olsun size de canım
geçmiş olsun canımm
Sağol canım Teşekkürler :))

Gunaydin canlarim dun aksam gec saatte aciktm 1 kepekli galeta yedim erken kapatmstm menuyu mide bulantisindan dolayi.bugunde bel agrim var asiri.regl haftam şiştm cok fena cumaya kadar iner umarim
Inşallah geçer canım... kepekli galeta da iyi ama geç saatte acıkirsak yogurdu öneriyo burdaki arkadaşlar... bencede en hafif en doyurucu yogurt.

Kizlar bu kuru deneyen oldu mu hic ben deneyecegim. Yorumlari okuxum bayagi kilo verdiriyormus

Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .

Yine Süpersin ortimm :)

Bugün ki menu
Sabah
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin yarım domates
Şekersiz çay

Ara 1 yeşil elma

Öğlen
4 yemek k zeytin yağlı t fasulye
1 bardak ayran

Aksam
5 yemek k z yağlı t fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak şekersiz limonata

43 dk plates
2.5 lt şu

Ben yapıyorum canım haftada 2 gün 3 öğün deniyor ama ben 1 ogun yapıyorum. Sabah karnım rahat uyanıyorum ise yarıyor bence.

Super menü tatlım.

Menün güzel canim afiyet olsun. Bulgur öğlen yesen daha iyi olurdu.

Menüme gelince
Sabah 8
1 tatlı kaşığı corekotu yagi
Ilık limonlu su

Saat 10
1 yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
Maydanoz tere

Saat 12:30
4 kaşık yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın

Saat 14
10 fındık
2 badem
1 bardak süt

Saat 17:50
Avuc ici kadar tavuk göğüs izgara
1 bardak kefir
Bol salata.

Su 2 litre oldu
Yürüyüş birazdan çıkıcam. 40 dk yürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…