Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

halima abla okurken şiştim allah böyle babalara vicdan versin merhamet versin babanıza deyın bakalım sen oglundan vazgeçebilirmisin bide kardeşin dayak yerken kaynıyla eltısın ellerı armutmu toplamış nıye izin vermişler ya bacım allah sıze sabır versın bu kocalar bılıyolar arkasının olmadıgını meydanı boş buluyolar herşeyi yapabileceklerini zannediyolar

Güaydın arkadaşlar..
bugün nasılsınız..
Hava burada çok değişik kapalı hafif yağmurlu haliyle böyle olunca benim içimde hava gibi kapanıyo ..

dünkü menümü yazayım tam olarak..

Sabah kahvaltı biraz ekmek ve peynir
1 bardak çay + 1 bardak su

ara öğün 1 küçük paket süt

öğle yemeği 2 kaşık makarna + marul salatası turşulu :))
1 gofret+ bol su

arada 1 kahve classic
1 su bardagı su

akşam yemeği büyük bir tabak dolusu marul +biber+mısır salatası

ara öğün 1 elma + yarım portakal
ve karışık bitki çayı (isveç form çayı diye birşey içinde 7-8 çeşit bitki var)

yatarken 1 su bardagı su

kaptanım ortim bak senin dedikodunu yaptım....alıntı:..kaptan korkusu olmadan kaçamakları yazmanın keyfi paha biçilemez..

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar nasılsınız ben mi kasıklarım agrıyo üşütmüşüm ne yapsam sıcak filan koydum fayda etmedi neyse dünki menümü yazayım
kalkarkalmaz 1kayısı 2 hurma 1 bardak su
kahvaltı 2dilim tam buğday ekmek arası peynırlı sandiviç
ara yok
öğlen 1 kase çoba 1 tane etlı biber dolması 1 bardak ayran
ara 4 kayısı 2 hurma 1 avuç leblebi 1.5 çiğ köfteadet 1 bardak ayran
akşam 1 tabak tavuku mantarlı solı pilav karışık yogurt
2lt su 1 saat belkı faxzla yuruyuş

bebişim 1. ara neden yok:44:

ortiim ya halime ablanın kardeşine çok üzüldüm vallaelden de bişey gelmiyoki geçen biz kocaları çekiştirdik ya bak şimdi nasıl şükrettim

kaynıyla eltisi hiç karışmamış ALLAHINDAN BULSUN 2 GÜNDÜR ÇOK ÜZÜLÜYORUM

kaynıyla eltisi hiç karışmamış ALLAHINDAN BULSUN 2 GÜNDÜR ÇOK ÜZÜLÜYORUM
abla günaydın sende beddua etme yinede,dua edelimde ALLAH ıslah etsin eşini karısının kıymetini bilsin.Bu zamanda öyle eltiyle filan oturmak bi yana dayak yemesi çok tuhafıma gitti eşi o kadar aciz demek eşini dövüyo,ALLAH yardım etsin.Çok güzel kapalı düzgün diyosun illa eşide imanlı bir insandır ALLAH korkusu vardır. Belki oda bunaldı yada bi sorunu vardır inş düzelir ama dua edelim bol bol.

arakdaşlar bu yazdıgınız leslie nedir?

cnm leslie spora gidemeyen imkanı olmayanlar için evde yapılan bi spor,yürüyüş yapamayanlar yani benim gibiler için evde step fıtnes yapabiliyosun.Videosunu indirebiliyosun ve süperrr işe yarıyo
ben dün akşam hasta olmama rağmen yapamam sandım ama 4 mili yaptım ve çok eğlenceli

bence bu kadına şiddet olayının Allah korkusuyla alakası yok..
okdar Allah korkusu olup 5 vakit namazını kılıpta eşine şiddet uygulayan örnekler varki..
bu olay sadece erkeğin bünyesi - yapısı- dışarı hayattaki konumu ile ilgili..
aciz olan erkek, kendini dışarıda ispat edememiş ,karakteri oturmamış, insanlar tarafından saygı duyulmayan erkekler evde o saygıyı istiyolar.. ve evde kendilerini erkekliklerini ispat etmeye çalışıyolar.. ben bundan kaynaklandıgını düşünüyorum..
bir insan nasıl olurda eşini başkalarının önünde bu duruma dokarki eltisinn yanında hemde.. işte düşünemiyo bunu okdarki düşüncesiz....

aa hiç duymamıştım indireyeyim bende..
spora gitmeyi düşünüyorum bende.. ama işten zaten geç çıkıyorum e evdede yemek olayı temizliş olayı derken spora vakit kalmıyo evde spor açısından iyi olabilir..
ben evde spor olarak yere uzanıyorum eşim ayaklarıma basıyo ben mekik çekiyorum ama çok yoruluyorum :))

olayı tam bilmiyorum ama çok geçmiş olsun .. anladıgım kadarıyla kardeşine eşi şiddet göstermiş..
yazıklr olsun.. Kardeşin çalışmıyomu.. mutlu değilse ayrılsın yokmu imkanııı

çalışmıyor ama annemler sahip çıkmıyor hemen babam boşan çocuklarını orda bırak gel demiş oda çocuklardan ayrılamaz

kardeşime çarşaf giydirdi kardeşimde pardesü giymek istiyor ama inat etmiş çarşafı çıkarma demiş biz kapalıyız ama pardesülüyüz eşi namaz kılan biri ama insan degil nefret ediyorum adamdan

çalışmıyor ama annemler sahip çıkmıyor hemen babam boşan çocuklarını orda bırak gel demiş oda çocuklardan ayrılamaz

üzüldüm zaten ailesi destek değilse eşine nasıl olsa arkadasında duracak kimse yok bildiginden nasıl olsa biyere gidemez diye yapıyor olabilir..
kardeşin bence hemen kndine bir iş bulup kendini garanti altına alsın..

canım haklı olabilirsin benim çevremde pek yok böyle mevzular birebir hiç yaşamadım,halime ablanın yerinde olsam ablam yada kardeşim evli bunlardan biri böyle bişey yaşadık dese şahit olsam ben çok çirkinleşirim eşlerine karşı.Şükürler olsun yaşamadık böyle bişey.Bi evde eşler arasındaki saygı çok önemli benim eşimle böyle bişey konu olduğunda konuşuruz da hep aklı başnda olan kadın dayak yemez der,mesela bak sen akıllısın düşünebiliyosun ki biz huzurluyuz der,ama olay o aşamaya gelince ben ALLAH korkumdan el kaldıramam yapamam hatta düşünmesi bile çok kötü der.Bende aklı başında olan ama imkanlardan şiddet gören çok kadın var diye düşünürüm.Erkekle kadın fıtratı çok farklı erkek her zaman bencil ve egoist.En cahilide böyle en kültürlüsü de.Allah yardım etsin böyle durumda olanlara,aile desteğide çok önemli şimdi o kadın napsın sahip çıkmazlarsa ayy çok üzüldüm ya.

Son düzenleme:
kardeşime çarşaf giydirdi kardeşimde pardesü giymek istiyor ama inat etmiş çarşafı çıkarma demiş biz kapalıyız ama pardesülüyüz eşi namaz kılan biri ama insan degil nefret ediyorum adamdan

Abla bi kaç gün sizde kalsa kafası dağılsa diyicem ama dün gece eşi bişey olmamış gibi almıştır koynuna yine.Tabi o kadıncağızın ne hissettiği hiç önemli değil.Sen destek ol sürekli arkasında olduğunuzu hissettirin.İnsan çiğ olunca namazlı cemaatli olması önemli değil işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…