Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

F Fittek ortim Nerelerdesin küçük kuzum nasıl oldu iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Teşekkür ederim canim ya iyi demek istiyorum ama bende bi paratonerlikmi var ne anlayamadım ameliyatimiz guzel geçti basarili dedi dr ama bi hafif yuz felci durumu var buda bizi cok uzuyor gülerken ve ağlarken dudakları bi tarafa kayıyor dr geçecek ama zaman lazım diyor ama bebeğim i o şekilde görmek bizi mahvediyor artik keşke demek istemiyorum ama iyimi oldu kotumu anlamadım tabi haxiranon 7sinde dış cihaz takilcak ise yariycak cok güzel duyacak diyor ama tabi yaşamadan bilemiyoruz sürekli beklenmedik şeyler yaşadığım icin umut etmekten korkmaya başladım cunku umut beklerken hayal kurarken bir dumur daha yasiyorum umarim bu son aci ve üzüntü olur ve gerçekten bixim içinde bahar gelir güzel günler gorururuz yinede hamdolsun rabbim bugunumuzu aratmasin

Merhaba canlarim Dun giremedm grip oldum anneme gttim dinlenmeye dunku menumu yazayim
9:30=2 yumrtayla yapilms peynirli omlet+5 zeytin+yarim dilim cavdar
13:00=1dilim kavun
14:30=1 kepce limonlu tavuk suyuna corba+1kase yogurt
19:00=1kepce tavuk suyu corbasi+salata+yarim dilim cavdar
21:00=sade sodaya limon sıkıp ictm spor yok yattim butun gun 2 litre su ictm

Canım benim üzülme dr düzelicek dediyse inan ve umut etmeye devam et dua et Rabbim duaları geri çevirmez. Seni çok iyi anlıyorum evlat için insanın Ciğerleri yanıyor inşallah Rabbim kuzuma çok güzel yazılar yazmıştır çabucak iyileşir ve annesinin yüzünü güldürur. Dediğin gibi Allah bugunumuzu aratmasin. Herşey Güzel olucak canım güçlü ol kalbim dualarim sizinle.

Çok geçmiş olsun.acil şifalar dilerim

Afiyet olsun canm gayet iyi
Afiyet olsun cnm 2 dilim ekmek ne ekmegi
Afiyet olsun cnm corek otu yagini kullanim amacn nedr

Afiyet olsun canim guzel

Afiyet olsun canm ama cokmu kuruyemis agirlikli olmus

Afiyet olsun canim..bende ip atlayamayanlardanim artik biraktim leslie yapicam

Canim benim Rabbim tez vakitte sifasini versin Inşallah doktrlarda duzelck diyosa duzelir mutlaka uzulme demek bize kolay biliyorum ama sabret canm hepsi duzelir Allahin izniyle

Dünden beri yazmaya vaktim olmadı kızlar 19 mayıs tatil olunca kendimi temizliğe verdim bitti çok şükür.dün neler yedim yazayım
08:00
1 dil.tb ekmeği
2 kk peynir
4 zeytin
Çay
12:30
7 kaşık barbunya
1 dil tb ekmeği
15:00
1 elma
1 avuç leblebi
18:00
1 kepçe yoğurt çorbası
Kabak,patlıcan kavurması
Yoğurt

Su2.5 lt
Spor Leslie 3 mil

Kabak dolması etliydi canım pirincte yoktu ama hangi acidan kabak dolmasi sakincali ki bileyimde bir daha ona göre dikkat edeyim

Afiyet olsun canim menün de sporda çok güzel

Günaydın kızlar. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınızi kutluyorum. Rabbim bayragimizi, vatanımızi , askerimizi, polisimizi korusun. Vatana bayrağa uzanan eller kırılsin inşallah.
Ne de güzel yazmissin ağzına sağlık .....Amin canım

Allahım sifalar versin güzel yavruya ..gönlünü ferah tut canım hayırlısıyla tez vakitte sağlığına kavuşur ınşallah. .sizde bugunlerinizi çok zordu ama geldi geçti çok şükür diye anarsiniz

İyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
Domates salatalık
2 zeytin.2 ceviz.maydanoz

17.15
200 gram kadar haş.tavuk gögsü
Salata.4 tane közlenmiş biber
1 kase yoğurt

Acıkırsam 8e doğru 6 7 tane fındık yerim
2 litre su.200 ip atlama
Birazdanda sahile yürüyüşe:))

Süper canım tam perşembe menüsü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…