Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Salata yoğurt tüketmeye çalış
Kendine dur diyebilirsin fıstık suyu yazın 3 lt ideal tatlım

Bugunun menusu
9:30=1has.yumurta+kk peynir+3zeytin+salatalik+biber+1dilim cavdar+cay
13:30=1bardak ayrab
15:00=8yk pazı yemegi+1kase yogurt
19:00=1tabak nohut+yarim dilim cavdar+yogurt
2litre su spor yok
Yarinki sonuclari cok merak ediyorum umarim verebilmisimdir sabaha gorusuruz canlarim

Afiyet olsun...aksam nohut olmasaymis keske ...hepimiz vermisizdir inşallah

Çok güzel canim,bende tambugdayla yapıyorum pizzayi
afieyt olsun bende çok severim mercimekli bulgur,yiyemiyorum o başka,öğlen tuket bence tuketecegin zaman
Kızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
nasıl oldun sen canim ,insan uzuluyo sonra bosver reddetme cok kotu olsanda cok cabuk buyuyolar ,sonra daha cok pisman oluyoruz

Afieyt olsun canim,az ama dengeli bir menu aslinda ama benim vucudum tahilin sisligini en az 2 günde atiyo ,insallah cumaya şişlik kalmaz

nohut şişkinlik yapabilir perşembe tüktme lütfen cnm

Kızlar bu arada Balayı otelimizi de ayarladık bugün 24 temmuzda gidicez inşallah düğünün ertesi günü
Hadi hayırlısı canım heyecan dorukta gibi benimde evlilik yıldönümüm 22 temmuz. Temmuz güzeldir. Antalya dami balayiniz.

kızlar ya gelinliğinizi nasıl seçtiniz gerçekten çok zoooooooorrrr
canım giyceksin cikarcaksin tekrar tekrar ve o gelinlik zaten seni bulucak içine since ve işte bu diycek sin. Sakın giyinip çıkarmaktan bıkma kafanda az çok birseyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…