- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.441
Benim icin avantaj olmuyor seydacim kendimi bildim bileli ramazanda hep kilo aliyorum malesef
ekmek aslında arada sırada yiyorum ama dikkat ederim böle salata filan varsa zaten ihtiyaç duymuyorum.11:30-12:00 arası uyuorum genelde ama dün çok yorulmuşum kaptanım temizlik yaparken bi de yemek yemeden spor yapyorum o kadar acıkmışım ki ekmeğe dayanamadımsuyu da çok içicem azsa
Hayırlı olsun kaptanim..esyalar koyu renk olacagindan aydinlik olmasi acisindan duvar renginin acik olmasi iyi olur bence mum isigi güzel bir renk bencekızlar yatak odası için renk önerisi olan var mı ? Eşyalar kahve tonlarında olucak
Afiyet olsun...aksam nohut olmasaymis keske ...hepimiz vermisizdir inşallahBugunun menusu
9:30=1has.yumurta+kk peynir+3zeytin+salatalik+biber+1dilim cavdar+cay
13:30=1bardak ayrab
15:00=8yk pazı yemegi+1kase yogurt
19:00=1tabak nohut+yarim dilim cavdar+yogurt
2litre su spor yok
Yarinki sonuclari cok merak ediyorum umarim verebilmisimdirsabaha gorusuruz canlarim
Hayırlı olsun kaptanim..esyalar koyu renk olacagindan aydinlik olmasi acisindan duvar renginin acik olmasi iyi olur bence mum isigi güzel bir renk bence
Çok güzel canim,bende tambugdayla yapıyorum pizzayiMenumm
8.30limonlu sicak su
8.45 1 yesil elma
9.30 2 tam haslanmis yumurta, 2 parmak kadar az yaglikoypeyniri.salatalik.marul.
14.00 kepekli unla yaptigim mantarli biberli pizza 2 dilim.( hamura hic yagkoymuyorum.yogurt un kabartma tozuyla yapiyorum.cookince aciyorum)
17.00. Bir su bardağı süt
19.30 avuç içi büyüklüğünde tavuk gogsu.1 kase yogurt icine keten tohumu 1 tatlukasigi
3 litre su
5km yürüyüş ( 1saat)
afieyt olsun bende çok severim mercimekli bulgur,yiyemiyorum o başka,öğlen tuket bence tuketecegin zamanMenüm
08:30 1 haşlanmış yumurta domates salatalik 2 kupa yesil cay 5 cig badem
10.30 1 kuru kayisi 1 taze kayisi 5 yesil erik
13:00 sebze çorbası 1 kase 5 kasik barbunya
18:00 mercimekli bulgur pilavi 1 tabak yanina 1 kase yogurt
3 lt su
7 km yürüyüş
nasıl oldun sen canim ,insan uzuluyo sonra bosver reddetme cok kotu olsanda cok cabuk buyuyolar ,sonra daha cok pisman oluyoruzKızlar gribim çok halsizim üstüne üstlük oğlumda bişey yemiyor ağlıyor sadece emmek istiyor. Sesi kulağimda hala ağlaya ağlaya uyudu yavrum bende kızdım cok pişmanım
Afieyt olsun canim,az ama dengeli bir menu aslinda ama benim vucudum tahilin sisligini en az 2 günde atiyo ,insallah cumaya şişlik kalmazVe geleyim kendi menüme
Sabah 7.30 nescafe ( uyku sersemlik ile suyun içine zencefil atıyorum diye kahveyi atıvermişim:))
08.30 domates salatalık bir parça kör peyniri
12.30 bir kase yayla çorbası
18.30 5 kaşık barbunya yemeği. Bir küçük kase yoğurt ve salata
2.5 lt su
1 saat yürüyüş
Menü
07.30 1 yumurta,1 dilim tb,peynir,domates ,salatalık
10.30 3 hurma
14.30 1 kepçe çorba,1 kase yoğurt,1 tabak sebze yemegi
17.00 3 dilim yağsız kabak mucver
3 litre su,500 ip
Bugunun menusu
9:30=1has.yumurta+kk peynir+3zeytin+salatalik+biber+1dilim cavdar+cay
13:30=1bardak ayrab
15:00=8yk pazı yemegi+1kase yogurt
19:00=1tabak nohut+yarim dilim cavdar+yogurt
2litre su spor yok
Yarinki sonuclari cok merak ediyorum umarim verebilmisimdirsabaha gorusuruz canlarim
Hadi hayırlısı canım heyecan dorukta gibiKızlar bu arada Balayı otelimizi de ayarladık bugün 24 temmuzda gidicez inşallah düğünün ertesi günü
canım giyceksin cikarcaksin tekrar tekrar ve o gelinlik zaten seni bulucakkızlar ya gelinliğinizi nasıl seçtiniz gerçekten çok zoooooooorrrr
aşk olsun her gün burdayımya kuzum.2 gündür arkadaşımızın dogum gününü kutluyoruz bitmek bilmediToprak yagelmiyorsun buraya sasirirsin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?