Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tabiki kadın bir ilşkide çok önemli
bir kadın erkeği isterse çok iyi bir ev erkeği yapabileceği gibi hakeketleriyle erkeği evden bi okdar uzaklaştırabilirde..
ama erkeğin huyu huy değilse kadın ne yaparsa yapsın istediği kadar akıllı olsun düşünsün..
karaktersiz karaktersizdir..
işte bu yüzden kadın bakmalı eşim bana Yardır yada değildir.. baktınki eşin eş değil kendini garanti altına almalı..

evet demettubnında dediği gibi ailen destek olmuyorsa sen ara sürekli bir şeye ihtiaycı varmı yokmu diye sor heraman yanındayız de en azından destek oldugunu hissettir.. Allah yardımcısı olsun..

cnm dünyada ölümden başkası yalan değilmi,iş diyosunda garanti altına alsın die hayata sıfırdan başlayan insan nasıl bocalar düşünebiliyomusun herkes seninle benim gibi şanslı değil.Bi kadının hayatına giren ilk erkek babası seni yada beni fedekarlık edipte okutmasalardı nasıl sağlam durabilirdik biz.İlk erkek sağlam olacakki kadında başkasına sığınmasın evliliği kaçış olarak görmesin.Görücü usulü babalar bi halt sanıyo aslında piyango işte.Yanlış evlilikte kadına hep diyolar baştan evlenmeseydin die yok öyle bişey işte baştan ailesini yakıyo görücü usulüyle.Neyse bu hamur çok su götürür.Yani bence hayatta hiç bişeyin garantisi yok dibe düşünce ayaklarını vurup o cesareti bulmak önemli ama hayatı hayalleri elinden alınan kadınlarda o dipe demir atıyolar.Kimseye sıfırdan başlamak kolay olmaz heleki 2 çocukla kime sığınıcaksın kimse 5 günden fazla tutmaz heleki baba bile diyosa çocuklarını bırak diye çok zor.Dünya kadar malı olanlarda garantimi var evlilik çocuk oyuncağı olmuş.Arıza dediğim gibi aileden kaynaklanıyo.Neyse çok sinirlendim üzüldüm inş. düzelir dua ediyorum.

canım benim kendini garanti altına alsın demem şuki aile destek değil eş eş değil napacaksın o kocayı ömür boyu çekip hayatı zindanmı edeceksin evet dünyada ölümden başkası yalan zaten öyüzdenya şu ksacık ömrümüzü dünyaya gelmiş bir hayvan için neden heba edelim.. grantiye al dediğim iş bulup kendini idare edecek parayı kazanmasıdır..
aile destek değil eşde bugün başkasının önünde karısını döven yarın ya kapıya atarsa kim destek olacak.. aile yok.. 2 kuruş parası olsa gider 1 oda ev tutar çocuklarını alır yanına.. geçinir.. kendine güvenir en azından .. mesleği olmayabilir ama magazada tezgahtar olur.. hastanede hasta bakıcı olur bebek bakar..
bende çok sinirlendim ve çok üzüldüm eşi eş olmayan her kadın için..

fitsema soffty+ edda1985 fadime02 demettuba83+ mursh

günaydınnn kızlar sizleri görmek çokk güzel nasılsınız nasıl gidiyor diyettt

benim ailem kızlara deger vermez ben kızlarımı okutuyorum diye bana düşman oldular ben evde şal yapıp satardım annemler pazarda çocuk kıyafeti satıyorlardı benimde kızımı dershaneye göndermem için şalları satmam gerekiyordu anneme dedim anne bana pazarda satarmısın tamam dedi ben dedim az kendi karını yap tamam dedi şalları satmış ben ona az kar koy dedigim halde gitmiş çok kar koyup geri parayı kendi almış sonra bana diyoki helal et bu nasıl anne bu nasıl vicdan ben kızıma yol parası olsun diye gece 4 lere kadar oturup elişi yapardım hiç unutamıyorum

ben her anne aynıdır evladına kıyamaz yemez yedirmez sanıyordum...
işte her anne baba bir değil bunu anlıyorum ..
boşver canım sen evinde eşinle çocuklarıla mutlu ol gerisini boşver..

fitsema soffty+ edda1985 fadime02 demettuba83+ mursh

günaydınnn kızlar sizleri görmek çokk güzel nasılsınız nasıl gidiyor diyettt

günaydın canım iyiyim diyetmi kilo vermem durdu gıbı biraz canım sıkıldı kocam bana düşman sanki eve çekirdekler kuruyemişler getırıp duruyor

halime abla çok üzüldüm gerçekten :85: geçmiş olsunn allah yardımcısı olsun herşeyin en hayırlısını en güzelini diliyorum kardeşin için dilerim eşi ıslahh olurr

günaydın semacım nasıl gidiyor diyet

saol abla iyi gidiyorda şu wc kabızlık sorunumu çözemedim birtürlü onu çözsem eminim daha hızlı gidecek kilolarr 2 gün kayısı yedim sabahları dün akşam 1 hap içtim rahatlatıcı ehh bu sabah biraz rahatladım allaha şükürr :87:

kızlar başarı öykülerini okurken bişey dikkatimi çekti tibet hareketleri kolay görünüyo benimde troit sorunum var iyi geliyormuş denicem bakalım dilerseniz sizde bir bakınn

tibet egzersizleri

bende şimdi bunu yazmak için geldimne olacak böyle ben bimden greenwood die bi çay aldım ilk gün baya işe aradı ama son 3 gündür bişey yokbide böyle hasta hasta çok zor oluyo

bende şimdi bunu yazmak için geldimne olacak böyle ben bimden greenwood die bi çay aldım ilk gün baya işe aradı ama son 3 gündür bişey yokbide böyle hasta hasta çok zor oluyo

napıcaz arkadaşım bilmiyorum kayısı yedim yok ilaç içtim yok inan benim yaptığımı sağlıklı biri yapsa 2 gün isall olurduu eşime özeniyorum yemeğini yiyor patt wc de bense 2 gün bazen 3 gün bekliyorumm bu diyete başlayınca dahada sıklaştıı sinameki söker ama oda doğru değil kullanmak alışkanlık yapıyorrmuş

abla sende annesin annenin sana kıyamayacağını bilirsinsenin canın yansa belli etmesde o senden çok üzülür.Ben burda diyorum işte garanti iş para değil sana sahip çıkan destek olacak anne baba.Ben eşimle ilk kavga ettiğimde ufacık bişeyden babamın omuzunda ağlamıştım astım kestim gitmiycem eve boşanıcam diye babamda bıyık altından güldü hadi evine dedi artık orası senin evin burasıda her zaman ağlayacağın omuz ama şımarıklık olmaz demişti.Çok zaman sonra hiç sormuyosun baba dedim ne yaptınız hiç ilgilenmiyosun demiştim tabi alınarak ben her zaman yanınızda değilim ama yaşadığım sürece dünyanın neresinde olursanız olun hep bu kanatların altındasın demişti sanmayınki babalar anneler hissetmez kaç çocuk varsa bi annenin o kadar kalbi var siz üzülünce onlardan size ait olanı sızlar demişti.Karışacağımız yer var karışılmayacak yer var demişti.Şimdi ben ne zaman eşime kırılsam annem babam hissediyo die daha arkam sağlam hissederim.Ama tabi dedim ya ben ve benim gibiler şanslı biz evlatların da tek yapacağı şey kötü bile olsalar yaşadıkları ve nefes aldıkarı için şükretmek.Benim ailem uzakta her zaman görüşemiyoruz ama hep bilirimki babamın kanatı üstümde herşeyden korur beni.Bundan güzel garantimi olur,benim evladım yok ama sanmam ki olursada sahipsiz kalsın.Allah herkese hayırlı evlat olmayı hayırlı anne baba olmayı nasip etsin.
ayy çok dertlendim babamı çok özledim.telefon bile edemiyorumm alo diyince hemen ağlıyorumama nefes aldığını bilmek bile yetiyo bana.

ağladım ağldım geldimya cnm 4 gün oldu nerdeyse kaldıki 3 gündür hastayım çok dikkatte edemiyorum ama çay ilk yani cuma günü iyi geldi ama sonra yokbeklemedeyizcumartesi sorucam doktora bakalım ne diyicek:94:

O tuvalet olayını demeyin Allahım bir kere gitsem çocuk dogurmuş gibi seviniyorum :)))
dün çay içtim bu sabah gittim tuvalete çay içmesem çok zor (

sürekli sebze yesek mesela ıspanak lahana tarzı şeyler çok faydalı olur aslında..
kayısı ye yada kuru incir üzerine bol su iyi diyolar ama bana yaramamıştı..

O tuvalet olayını demeyin Allahım bir kere gitsem çocuk dogurmuş gibi seviniyorum :)))
dün çay içtim bu sabah gittim tuvalete çay içmesem çok zor (

sürekli sebze yesek mesela ıspanak lahana tarzı şeyler çok faydalı olur aslında..
kayısı ye yada kuru incir üzerine bol su iyi diyolar ama bana yaramamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…