- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.761
canım haklı olabilirsin benim çevremde pek yok böyle mevzular birebir hiç yaşamadım,halime ablanın yerinde olsam ablam yada kardeşim evli bunlardan biri böyle bişey yaşadık dese şahit olsam ben çok çirkinleşirim eşlerine karşı.Şükürler olsun yaşamadık böyle bişey.Bi evde eşler arasındaki saygı çok önemli benim eşimle böyle bişey konu olduğunda konuşuruz da hep aklı başnda olan kadın dayak yemez der,mesela bak sen akıllısın düşünebiliyosun ki biz huzurluyuz der,ama olay o aşamaya gelince ben ALLAH korkumdan el kaldıramam yapamam hatta düşünmesi bile çok kötü der.Bende aklı başında olan ama imkanlardan şiddet gören çok kadın var diye düşünürüm.Erkekle kadın fıtratı çok farklı erkek her zaman bencil ben egoist.En cahilide böyle en kültürlüsü de.Allah yardım etsin böyle durumda olanlara,aile desteğide çok önemli şimdi o kadın napsın sahip çıkmazlarsa ayy çok üzüldüm ya.
tabiki kadın bir ilşkide çok önemli
bir kadın erkeği isterse çok iyi bir ev erkeği yapabileceği gibi hakeketleriyle erkeği evden bi okdar uzaklaştırabilirde..
ama erkeğin huyu huy değilse kadın ne yaparsa yapsın istediği kadar akıllı olsun düşünsün..
karaktersiz karaktersizdir..
işte bu yüzden kadın bakmalı eşim bana Yardır yada değildir.. baktınki eşin eş değil kendini garanti altına almalı..
cnm dünyada ölümden başkası yalan değilmi,iş diyosunda garanti altına alsın die hayata sıfırdan başlayan insan nasıl bocalar düşünebiliyomusun herkes seninle benim gibi şanslı değil.Bi kadının hayatına giren ilk erkek babası seni yada beni fedekarlık edipte okutmasalardı nasıl sağlam durabilirdik biz.İlk erkek sağlam olacakki kadında başkasına sığınmasın evliliği kaçış olarak görmesin.Görücü usulü babalar bi halt sanıyo aslında piyango işte.Yanlış evlilikte kadına hep diyolar baştan evlenmeseydin die yok öyle bişey işte baştan ailesini yakıyo görücü usulüyle.Neyse bu hamur çok su götürür.Yani bence hayatta hiç bişeyin garantisi yok dibe düşünce ayaklarını vurup o cesareti bulmak önemli ama hayatı hayalleri elinden alınan kadınlarda o dipe demir atıyolar.Kimseye sıfırdan başlamak kolay olmaz heleki 2 çocukla kime sığınıcaksın kimse 5 günden fazla tutmaz heleki baba bile diyosa çocuklarını bırak diye çok zor.Dünya kadar malı olanlarda garantimi var evlilik çocuk oyuncağı olmuş.Arıza dediğim gibi aileden kaynaklanıyo.Neyse çok sinirlendim üzüldüm inş. düzelir dua ediyorum.
fitsema soffty+ edda1985 fadime02 demettuba83+ mursh
günaydınnnkızlar sizleri görmek çokk güzel nasılsınız nasıl gidiyor diyettt
benim ailem kızlara deger vermez ben kızlarımı okutuyorum diye bana düşman oldular ben evde şal yapıp satardım annemler pazarda çocuk kıyafeti satıyorlardı benimde kızımı dershaneye göndermem için şalları satmam gerekiyordu anneme dedim anne bana pazarda satarmısın tamam dedi ben dedim az kendi karını yap tamam dedi şalları satmış ben ona az kar koy dedigim halde gitmiş çok kar koyup geri parayı kendi almış sonra bana diyoki helal et bu nasıl anne bu nasıl vicdan ben kızıma yol parası olsun diye gece 4 lere kadar oturup elişi yapardım hiç unutamıyorum
fitsema soffty+ edda1985 fadime02 demettuba83+ mursh
günaydınnnkızlar sizleri görmek çokk güzel nasılsınız nasıl gidiyor diyettt
annemler sahip çıkmıyo babam demiş çocuklarını bırak gel bırakılırmı çocuklar geri kafalılık bizimkiler kızlara deger vermezler 5 kız 1 oglan kardeşiz hep kızlar hor görüldü oglan şımartıldı durmadı oglu okuldaydı .kardeşimi bir görsen çok güzel kapalı iki elti aynı evde oturuyolar evi ayır demiş diye dayak yemiş
günaydın semacım nasıl gidiyor diyet
iyi gidiyor canım
sen nasılsın ?
bende şimdi bunu yazmak için geldimsaol abla iyi gidiyorda şu wc kabızlık sorunumu çözemedim birtürlü onu çözsem eminim daha hızlı gidecek kilolarr2 gün kayısı yedim sabahları dün akşam 1 hap içtim rahatlatıcı ehh bu sabah biraz rahatladım allaha şükürr :87:
bende şimdi bunu yazmak için geldimne olacak böyle ben bimden greenwood die bi çay aldım ilk gün baya işe aradı ama son 3 gündür bişey yok bide böyle hasta hasta çok zor oluyo
benim ailem kızlara deger vermez ben kızlarımı okutuyorum diye bana düşman oldular ben evde şal yapıp satardım annemler pazarda çocuk kıyafeti satıyorlardı benimde kızımı dershaneye göndermem için şalları satmam gerekiyordu anneme dedim anne bana pazarda satarmısın tamam dedi ben dedim az kendi karını yap tamam dedi şalları satmış ben ona az kar koy dedigim halde gitmiş çok kar koyup geri parayı kendi almış sonra bana diyoki helal et bu nasıl anne bu nasıl vicdan ben kızıma yol parası olsun diye gece 4 lere kadar oturup elişi yapardım hiç unutamıyorum
napıcaz arkadaşım bilmiyorum kayısı yedim yok ilaç içtim yok inan benim yaptığımı sağlıklı biri yapsa 2 gün isall olurduu eşime özeniyorum yemeğini yiyor patt wc de bense 2 gün bazen 3 gün bekliyorumm bu diyete başlayınca dahada sıklaştıı sinameki söker ama oda doğru değil kullanmak alışkanlık yapıyorrmuş
ağladım ağldım geldimya cnm 4 gün oldu nerdeyse kaldıki 3 gündür hastayım çok dikkatte edemiyorum ama çay ilk yani cuma günü iyi geldi ama sonra yok beklemedeyiz cumartesi sorucam doktora bakalım ne diyicek:94:
ağladım ağldım geldimya cnm 4 gün oldu nerdeyse kaldıki 3 gündür hastayım çok dikkatte edemiyorum ama çay ilk yani cuma günü iyi geldi ama sonra yok beklemedeyiz cumartesi sorucam doktora bakalım ne diyicek:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?