- 5 Nisan 2016
- 581
- 1.416
- 28
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.741
1000 kere ip atlarsan o kekten eser kalmaz canimm merak etme uzme kendini yarin daha dikkat edersin kuzum
ah keşke ama artık daha hızlı atıyorum ve 1000 ip en fazla 20/25 dk oluyo.. o da spor için hicbirseyAfiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
menün iyi canim yalnızca spor eksik
afiyet olsun canım
güzel canım afiyet olsun
Allah iyiligini versin bir kek icin üzme kendini ..Mirayim doğru demiş 1000 ipten sonra kalmaz bir sey hemde cok erken yemissin
ohh afiyet olsun kuzumm çok güzel
Afiyet olsun cnm çok iyi...Menüm
09:00 2 haşlanmış yumurta 1 tatli kaşığı acuka 2 dilim sucuk domates salatalık
12:30 1bardak tarcinli süt 1 hurma 1 kuru kayisi 5 badem 5 fındık
16:30 fırında tavuk 3 parça ayran 1 bardak bol salata
Su 1.5 lt bademciklerim şişmiş su icemiyorum midem bulanıyor
Bitki çayları içiyorum
Spor yapamadım malum temizlik
Çok güzel cnm afiyet olsunSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.30 bir kk peynir,kucuk bir tabak menemen,4 zeytin,salatalik,iki dilim ekmek,bir tk bal ve cay.
Ara ogun: 4 kayisi bir kiraz.
Aksam:19.00 dort yk yulaf ezmesi icine 3 ceviz,5 badem,6 findik,1 kuru incir,dort cilek ve sut.
2 litre su ve bir saat yuruyus yapildi.
Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..Arkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
Eda cim öncelikle geçmiş olsun sana da kuzuma da. Evet ne yazık ki büyükler evde olunca çocuklar cigrindan çıkıyor Allah kolaylik versin. Ben söyle düşünüyorum bence bu kadar yogunluk oğlunun huysuzlugu hastalık ve misafir hepsi bir araya gelince sen yorgun düşün ve bıkkınlık geldi tekrar düşün kuzum bırakmanı hiç istemiyorum. Ramazanda kilo vermekte bir hayli zor olucak yalnız yapabilicekmisin. Belki izne ayrilabilirsin bir yolu vardır ama bırakmaArkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
Yemişsin afiyet olsun demek lazım. Oluyor bazen insan dayanamıyor dikkat edersin yarından sonra.Slm arkadaşlar. Bugün gün boyu evde değildim. Arkadaşımın kızının doğum günü vardı ordaydim. Erken saatlerde gittim yardım icin ve ne yazikki nefsime hakim olamadım. Yarın ki tartı dan çok korkuyorum
9.00
1 kk peynir
Dereotu maydanoz domates
1.5 dilim tb ekmegi
12.30
4 badem 4 fındık (kendime hakim olayım diye yanıma almıştım ama fayda etmedi)
14.30
2 kaşık kadar Yoğurtlu kabak salatası
3 mercimek köftesi
Veee 1 cupcake.
Kek yediğim için başka birşey yemiycem erken kapattim. Bundan sonra su, cay
Yatana kadar su 2.5 olur
1000 de ip atliycam. Atlar atlamaz yazarim
Harikasın tatlım.Sabah(10.00)
Kepekli tost (peynirli domatesli)
1 bardak ayran
2 salatalik
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda kiymali patlican(5 yemek kaşığı)
1 kase cacık
1 dilim tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 bardak ayran
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Geçmiş olsun canım herkes hasta yaMenüm
Bitki çayları içiyorum
Çok güzel canim afiyet olsun.Selam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.30 bir kk peynir,kucuk bir tabak menemen,4 zeytin,salatalik,iki dilim ekmek,bir tk bal ve cay.
Ara ogun: 4 kayisi bir kiraz.
Aksam:19.00 dort yk yulaf ezmesi icine 3 ceviz,5 badem,6 findik,1 kuru incir,dort cilek ve sut.
2 litre su ve bir saat yuruyus yapildi.
gözleme sarma seni gidi seni. Evet canim dönünce rahatlarsın. İnşallah gorumcen iyidirSabah 11.30
1 kiymali gozleme kucuk
Peynir
Saat 18.00
5 sarma
10 adet antep fistigi
Cay
Saat 22.00
1 sb sut
Su anca 2 litredir
Spor yok
Aksami yolda arabada yedim ve regl oldum duzenim cok bozuldu moralimda tabi insallah evime donmek rahatlatacak beni.
Bence kotu degil afiyet olsun canmPek güzel olmadı bugun farkindayim ama bu da benden
9.30
Peynirli yumurta
Bol yeşillik domates
1 kk peynir
2 dilim tb ekmeği
13.30
1 kase kirmizi mercimek çorbasi
1 dilim fırında Mücver
17.00
1 tabak Kıymalı mantar sote
1 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor yok
Afiyet olsun canm cok az yemissin ama yaMenümm
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.2 ceviz
Domates.salatalık.3 zeytin
Akşam 17.30
1 kepçe kuru fasülye
Yoğurt.salata
Su 2 litrede yatana kadar 2.5 olacak
Spor yok(
Ya canim seninkide biseymi benim menuyu gorsen tam bi felaket sen ip atlycn bide ben onuda beceremiyorumSlm arkadaşlar. Bugün gün boyu evde değildim. Arkadaşımın kızının doğum günü vardı ordaydim. Erken saatlerde gittim yardım icin ve ne yazikki nefsime hakim olamadım. Yarın ki tartı dan çok korkuyorum
9.00
1 kk peynir
Dereotu maydanoz domates
1.5 dilim tb ekmegi
12.30
4 badem 4 fındık (kendime hakim olayım diye yanıma almıştım ama fayda etmedi)
14.30
2 kaşık kadar Yoğurtlu kabak salatası
3 mercimek köftesi
Veee 1 cupcake.
Kek yediğim için başka birşey yemiycem erken kapattim. Bundan sonra su, cay
Yatana kadar su 2.5 olur
1000 de ip atliycam. Atlar atlamaz yazarim
Masallah miraym sende hic kacamak yok hep kusursuz afiyet olsunSabah(10.00)
Kepekli tost (peynirli domatesli)
1 bardak ayran
2 salatalik
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda kiymali patlican(5 yemek kaşığı)
1 kase cacık
1 dilim tahil ekmek
Akşam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 bardak ayran
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Edacım öncelikle çok geçmiş olsun bitanemArkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
Gecmis olsun afiyetler olsun guzel menu tatlimMenüm
Bitki çayları içiyorum
Ne yaptınız Cnm sorunlar çözüldümüSukur nihayet evime dondum.Cok yorgun ve bitkinim yarin okumadiklarim tum mesajlari okumaya calisirim.
Sen bu hafta listeye girmemişmiydin fıstıkYa canim seninkide biseymi benim menuyu gorsen tam bi felaket sen ip atlycn bide ben onuda beceremiyorum
Canim oncelikle cok gecmis olsun burdan ayrilinca daha zor olmazmi.basinda kalabalikmis ama boyle gitmene uzuldumArkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
Cok guzel canim afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 8
1 t.kaşığı corekotu yagi
1bardak ılık su
Saat 11
4 kaşık menemen
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 dilim tam buğday
Kışlik acı sosumdan 3 catal
Saat 16
1 bardak süt
1 kivi
Saat 19:30
1 bardak kefir
5 köfte
Su 1.5 litre anca oldu
Spor 2 saat Avm de yürüyüş
Sabah gayet güzel başlamış CnmBugun cok berbat bi menuyle karsinizdayim malesef misafrlerm vardi kendime yemek hazirlayamadm bide regl oldum hic biseye dayanamiyorum acamagin en buyugu bende
10:00=2yumurtadan yapilms omlet+3zeytin+kk peynir+yarim dilim cavdar+çay
15:30=2dilim kek+3tane sigara boregi+1 kase Yoğurtlu garniturlu salata+10erik
20:00=1 avuc cekirdek+cay
3litre su
Biliyorum felaket yedigim icin pisman oldum simdiden yarin tartida ne cikcam bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?