Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1000 kere ip atlarsan o kekten eser kalmaz canimm merak etme uzme kendini yarin daha dikkat edersin kuzum

ah keşke ama artık daha hızlı atıyorum ve 1000 ip en fazla 20/25 dk oluyo.. o da spor için hicbirsey

Afiyet olsun cnm çok iyi...

Çok güzel cnm afiyet olsun

Çok çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
Bu grup gerçekten çok iyi oluyo. Gruba karşı duyduğun sorumluluk seni yemekten alıkoyuyo biliyorsun. Azcık da olsa imkanlarini zorlayabilirsen devam et bence. Tabi uzaktan söylemesi kolay en iyi yine sen bilirsin.. ama ufacık da olsa acaba devam etsem mi diyosan kal bence devam et...

Sabah 11.30
1 kiymali gozleme kucuk
Peynir
Saat 18.00
5 sarma
10 adet antep fistigi
Cay
Saat 22.00
1 sb sut
Su anca 2 litredir
Spor yok
Aksami yolda arabada yedim ve regl oldum duzenim cok bozuldu moralimda tabi insallah evime donmek rahatlatacak beni.

Eda cim öncelikle geçmiş olsun sana da kuzuma da. Evet ne yazık ki büyükler evde olunca çocuklar cigrindan çıkıyor Allah kolaylik versin. Ben söyle düşünüyorum bence bu kadar yogunluk oğlunun huysuzlugu hastalık ve misafir hepsi bir araya gelince sen yorgun düşün ve bıkkınlık geldi tekrar düşün kuzum bırakmanı hiç istemiyorum. Ramazanda kilo vermekte bir hayli zor olucak yalnız yapabilicekmisin. Belki izne ayrilabilirsin bir yolu vardır ama bırakma

Yemişsin afiyet olsun demek lazım. Oluyor bazen insan dayanamıyor dikkat edersin yarından sonra.

Harikasın tatlım.

Geçmiş olsun canım herkes hasta ya menun güzel afiyet olsun.

Çok güzel canim afiyet olsun.

gözleme sarma seni gidi seni. Evet canim dönünce rahatlarsın. İnşallah gorumcen iyidir

Kizlar menüm
Sabah 8
1 t.kaşığı corekotu yagi
1bardak ılık su

Saat 11
4 kaşık menemen
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 dilim tam buğday
Kışlik acı sosumdan 3 catal

Saat 16
1 bardak süt
1 kivi

Saat 19:30
1 bardak kefir
5 köfte

Su 1.5 litre anca oldu
Spor 2 saat Avm de yürüyüş

Bugun cok berbat bi menuyle karsinizdayim malesef misafrlerm vardi kendime yemek hazirlayamadm bide regl oldum hic biseye dayanamiyorum acamagin en buyugu bende
10:00=2yumurtadan yapilms omlet+3zeytin+kk peynir+yarim dilim cavdar+çay
15:30=2dilim kek+3tane sigara boregi+1 kase Yoğurtlu garniturlu salata+10erik
20:00=1 avuc cekirdek+cay
3litre su
Biliyorum felaket yedigim icin pisman oldum simdiden yarin tartida ne cikcam bakalm

Bence kotu degil afiyet olsun canm

Ya canim seninkide biseymi benim menuyu gorsen tam bi felaket sen ip atlycn bide ben onuda beceremiyorum

Masallah miraym sende hic kacamak yok hep kusursuz afiyet olsun

Edacım öncelikle çok geçmiş olsun bitanem
Zaten son zamanlarda bunaldığın belliydi
Hastalıklar misafir çocuklar düzenin bozulması hepsi üst üste geldi
Ama burayı bırakmana hiç gönlüm El vermiyor
En azından 2 hafta daha idare edebilsen izine çıkarsın ramazandan sonrada tekrar başlarsın
Bi daha düşün derim Cnm
Çok öpüyorum

Gecmis olsun afiyetler olsun guzel menu tatlim

Canim oncelikle cok gecmis olsun burdan ayrilinca daha zor olmazmi.basinda kalabalikmis ama boyle gitmene uzuldum

Cok guzel canim afiyet olsun

Sabah gayet güzel başlamış Cnm
Öğlende aslında salatan varmış yanına yoğurt falan ekliyebilirdin
Yani kek börek Yemen için geçerli bi bahane değil
Akşamda çekirdek yerine yoğurt salata daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…