- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.781
Diyet grublarına girersen orda yarışmaya katılmak isteyenler için bölüm var Cnmaaa oyle biseydemi var canim nerde basvuru topigi
Hadi bakalım göricizzzzBugunku pismanligimdan sonra koydum, telefonu saklamakmi asla tam tersi boynuma bile asabilirim
Merve ismim bendede var canm merak etme mesela listede hatrladigim isimler elif miray toprak edaBence herkes aynı fikirdedir
Bak iki dedikodu yapalım dedim Millet hemen yatmış
Kuzum söylemesi ayıp benim biraz bunakılığım varya öyle senin adını düşünüyorum hatırlıyamadım
Umarim hatirlatmani gerektircek bise yapmam mefkuremHadi bakalım göricizzzz
Bidaha kaçamak görğrsem hatırlatırım bu sözünü
Anaaaa kızımın adıymış yaBu arada herkez uyuyo sanirim
Merve ismim bendede var canm merak etme mesela listede hatrladigim isimler elif miray toprak edadigerlerini zamanla ogrenicigim bu arada kibileta nerelerdeki simdi adini yazinca aklima geldi.senin adin neydi mefkurem
Bencede gerek kalmıcak CnmUmarim hatirlatmani gerektircek bise yapmam mefkurem
Yok mefkurem ya benim esim isinden dolayi gec geliyo hep o gelmeden uyuyamiyorumBencede gerek kalmıcak Cnm
Kuzum sen bu saatte niye ayaktasın
Bebekmi vardı sende
Turkiyenin dort tarafi mervelerle kapli zatenAnaaaa kızımın adıymış ya
Aynı zamanda gelinimde merve
Ben zühal Cnm
Bendede isim takıntısı var
İsmini bilmryince içim rahat etmiyor
Bi vaktim olduğunda herkesin adını yazayım
Beni izlemezsen nasıl bakayım hanfendiAlbumume yeni fotolar ekledim canlarim mesela herkez resim koysa sole bi gorsek 9.takimin hatunlarini nasil olur
Bende unutmam artıkTurkiyenin dort tarafi mervelerle kapli zatenzuhalcim adini unutmam artik aklima kazidim
Aaa ben seni nasil izlemem hemen izliyorum canm benimBeni izlemezsen nasıl bakayım hanfendi
Oooo kocişi gelmeden uyuyamazmışYok mefkurem ya benim esim isinden dolayi gec geliyo hep o gelmeden uyuyamiyorum3 yasinda oglum var o coktan uyudu
Ay beni ebedi uyku tutmaz alismisim cocuklugumdan beri yalniz uyuyamam aslinda sadece kocise degil kizOooo kocişi gelmeden uyuyamazmış
Allah muhabbetinizi artısın
Benim eşiminde iş saatleri çok değişken bazen gececi çalışıyor
Maalesef ben bekliyemiyorum
Senin göbek falan yok CnmAaa ben seni nasil izlemem hemen izliyorum canm benim
Haa haaa kociş aşkından değil yaniiAy beni ebedi uyku tutmaz alismisim cocuklugumdan beri yalniz uyuyamam aslinda sadece kocise degil kiz
Evet canim basen bacakalrm ayaklarim bile sisko.ust bedenmde sknti yok cok sukur.basende cok zor gidiyo isteSenin göbek falan yok Cnm
Sadece biraz basen problemin var heralde
Ben korkarim ya kucukkende korkaktim hugo vardi bilirmisin tık tık tık yapardi ya ekrana ondan bile korkardm cocukken ruyama girerdiHaa haaa kociş aşkından değil yanii
Ben küçüklüğümden beri cesaretliyimdir öyle prk bişeyden korkmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?