Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar son haftalarda gördüğüm kadarıyla,
Genelde çoğunluk menü yorumlarını yapıyor
Ama nerdeyse hiç sohbet muhabbet olmuyor
Benim her zaman dediğim biz burda sadece kilo diyet değil hayatı paylaşıyoruz
Eğer öyle olursa birbirimizi daha iyi tanır ve daha çok destek olabiliriz
Böylece herkes birbirine daha çok bağlanır
Bende bu hafta takıma daha çok vakit ayırmaya çalışacam
Accık iki laf edelim Anacım
Ne bu böyle robot gibi menü yaz yorum yap çık
Cıkk Cıkk olmuyor böyle

Girmistim canm ilk defa bole oldu bidaha yapmicam ne deseniz haklisiniz nefsime yenik dustum resmen
Hadi gel beraber o utanmaz nefsin kafasına bi indirelim, görsün elmi yaman beymi
Kız kim daha güçlü göster bakalım
Bi nefistenmi korkacan

boyum 168
kilom sabah ac ve ustsuz 65.5 hedefim simdilik 63 kizlar cunku boyum uzun sayilir suanda bile herkez daha zayiflama diyor ama bikac kilo daha versem fena olmaz

Yaa evet mefkurem katiliyorum sana otomatige baglamisiz hepimiz tutabilene ask olsun baktim takim genelde ayni seyleri yaziyor bende ayak uydurdum aslinda

Hadi gel beraber o utanmaz nefsin kafasına bi indirelim, görsün elmi yaman beymi
Kız kim daha güçlü göster bakalım
Bi nefistenmi korkacan
Indirelim vallahi sen kim oluyosun ya ben daha fit olucam 28 beden kot alicam kendime,smal beden elbiseler giycem kafami karistirmaya calisiyosun hey nefis benden uzak ol canim gorusmemek uzere bye

Yaa evet mefkurem katiliyorum sana otomatige baglamisiz hepimiz tutabilene ask olsun baktim takim genelde ayni seyleri yaziyor bende ayak uydurdum aslinda
Tabiki çoğunluk emek verip menü yorumu yapmaya çalışıyor
Ama bu motivasyon ve takım içi bütünlük için yeterli değilki
Hergün birisi bi konu açsa derdini veya sevincini yazsa konu konuyu açar
Herkes düşüncesini yazar burası daha zevkli hale gelir
Cuma heyecanı bile başka olur

Indirelim vallahi sen kim oluyosun ya ben daha fit olucam 28 beden kot alicam kendime,smal beden elbiseler giycem kafami karistirmaya calisiyosun hey nefis benden uzak ol canim gorusmemek uzere bye
Ohhh be işte bu güzelim
Orda 28 beden kotlar sana El sallarken sen dönüp keklere bakacak değilsin heralde

Evet cok daha zevkli olur boyleyken bilezevkli yanlis anlasilmasin surekli girip kim ne yazdi diye bakasim geliyor bagimlilik yapti bende eve internet baglatma sebebim oldu

Evet cok daha zevkli olur boyleyken bilezevkli yanlis anlasilmasin surekli girip kim ne yazdi diye bakasim geliyor bagimlilik yapti bende eve internet baglatma sebebim oldu
Bence herkes aynı fikirdedir

Bak iki dedikodu yapalım dedim Millet hemen yatmış

Kuzum söylemesi ayıp benim biraz bunakılığım varya öyle senin adını düşünüyorum hatırlıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…