Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canim basen bacakalrm ayaklarim bile sisko.ust bedenmde sknti yok cok sukur.basende cok zor gidiyo iste
Kilo düştükçe nasıl inceldiğini sende göreceksin Cnm Tabi sporla desteklemen lazım

Kız merve sabah gelenlere baya okunacak sayfa yaptık

Onlara kolay gelsin bizede iyi geceler Cnm

Yarın inşallah herkes güzel eksilerle başlar haftaya

Hadi bende cup yattım

Ay hadi insallahbenimde kocis geldi bende kacar canim sana ve canim takim arkadaslarima iyi uykular yarin mis gibi bir gune uyanalim insallah evet baya sayfa yapmisiz canlarim farkinda olmadan

İyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktan azcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Ssabah kozlenmis pat sote 4 kaşık
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
2 dilim kadar ince pide ekmek

Ara 1 yeşil elma

Öğle
1 buçuk kase nohutlu yoğurt corbasi

Aksam
Yarım ev yapımı pizza

1 bardak şekersiz limonata
Salata

1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum

Tam yattıydım menünü gördüm fıstık

Sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara Cnm

Tabiki menü yorumu yok
Heralde yazmak için herkesin yatmasını bekledin arada kaynasın diye

Hadi iyi geceler kuzum

Zuhal abla çekirdeği görünce aklına geldi çekirdek yedim nasıl üzüldüm niye yedim ne gerek vardı falan diye düşünürken rüya olduğunu fark ettim :))))

Zuhal abla çekirdeği görünce aklına geldi çekirdek yedim nasıl üzüldüm niye yedim ne gerek vardı falan diye düşünürken rüya olduğunu fark ettim :))))
Anacım siz bugün beni uyutmayacaksınız
Teker Teker gelşyosunuz
Erkeksiniz hepiniz birden gelin

Rüyada kaçamak serbest Cnm reele dönüşmediği sürece
Istersen Yat uyu bide baklava ye gel

Aha mirayda geldi
Kuzum ne yapıyon ne ediyon
Son günlerde
Modun biraz düşükmü yoksa banamı öyle geldi

_Masalim_
Ablam kusuruma bakma şimdi farkettim etikleyip yazdigini canimsim iyiyim cok şükür ablam esimin teyzesi bizde kaldi 2 3 gun oyuzden burda cok ilgilenemedim ablammm yoksa super sizinle harika yola devammm

Kuzum bugun dogum gununmus olan olmus uzme kendini bugun telafi edersin

Doğum günün kutlu olsun nice senelere ortagim

Regli olcam canlar davul gibi sistimmm cumaya sknti yasamasam bariiii tamda denk gelmese bariii oyyy

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr.... Oh oh ne güzel muhabbetler donmus burda

hafta ya iyi ve yeni bi başlangıç yapalım semacim. Bu hafta hiç kaçamak olmasın.

çok güzel canım afiyet olsun

Bu kekler bizi mahvetcek sanırım canım. . Inşallah bekledigimizden iyi olur.. kekin acısını hafta boyu çıkaralım ikimizde

canım hepimizin sorunları sıkıntıları var bir kaç gün mola ver yeniden düşün seni aramızda yanımızda görmek mutluluk veriyor

afiyet olsun canım menün çok güzel

Sukur nihayet evime dondum.Cok yorgun ve bitkinim yarin okumadiklarim tum mesajlari okumaya calisirim.
gözün aydın canım dinlenirsin inşallahh

yaşadığın extrem olaylardan dolayı menün biraz çizgi dışı olmuş canım afiyet olsun

sağol canım geçecek inşallahh

çok güzel menün canım afiyet olsun

oyyyy oyyyy nereden başlasak ama neyse canın sağ olsun afiyet olsun telafi edersin elbet

günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız benim güzel çıtır takımım
sınav bitti stres bitti
ama size kötü bir haberim var + çıktım
ama telafi edeceğim cumaya kadar..
sabah yürüyüşümü yaptım 1 saat kadar
şimdide zencefil çayımı içiyorum.. geçmişi okuyup döneceim tekrardan kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…