- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.801
Kilo düştükçe nasıl inceldiğini sende göreceksin Cnm Tabi sporla desteklemen lazımEvet canim basen bacakalrm ayaklarim bile sisko.ust bedenmde sknti yok cok sukur.basende cok zor gidiyo iste
Benim en küçük bebe 25 yaşında TatlımSen niye ayaktasin zuhalcim sende bebek varmiydi
Ay hadi insallahKilo düştükçe nasıl inceldiğini sende göreceksin Cnm Tabi sporla desteklemen lazım
Kız merve sabah gelenlere baya okunacak sayfa yaptık
Onlara kolay gelsin bizede iyi geceler Cnm
Yarın inşallah herkes güzel eksilerle başlar haftaya
Hadi bende cup yattım
Tam yattıydım menünü gördüm fıstıkİyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktanazcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Ssabah kozlenmis pat sote 4 kaşık
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
2 dilim kadar ince pide ekmek
Ara 1 yeşil elma
Öğle
1 buçuk kase nohutlu yoğurt corbasi
Aksam
Yarım ev yapımı pizza
1 bardak şekersiz limonata
Salata
1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum
Zuhal abla çekirdeği görünce aklına geldi çekirdek yedim nasıl üzüldüm niye yedim ne gerek vardı falan diye düşünürken rüya olduğunu fark ettim :))))Sabah gayet güzel başlamış Cnm
Öğlende aslında salatan varmış yanına yoğurt falan ekliyebilirdin
Yani kek börek Yemen için geçerli bi bahane değil
Akşamda çekirdek yerine yoğurt salata daha iyi olurdu
Anacım siz bugün beni uyutmayacaksınızZuhal abla çekirdeği görünce aklına geldi çekirdek yedim nasıl üzüldüm niye yedim ne gerek vardı falan diye düşünürken rüya olduğunu fark ettim :))))
Cok tatli olmus yaaa ortagimmm buarada takima girdin bu hafta yolun acik olsun canimcimEki Görüntüle 1836463 Telefonumun yeni ekran resmi cok kizdim kendime
Ablam kusuruma bakma şimdi farkettim etikleyip yazdigini canimsim iyiyim cok şükür ablam esimin teyzesi bizde kaldi 2 3 gun oyuzden burda cok ilgilenemedim ablammm yoksa super sizinle harika yola devammmAha mirayda geldi
Kuzum ne yapıyon ne ediyon
Son günlerde
Modun biraz düşükmü yoksa banamı öyle geldi
_Masalim_
Ablam supersin ya bi ben yetisememisim sana geceeeAnacım siz bugün beni uyutmayacaksınız
Teker Teker gelşyosunuz
Erkeksiniz hepiniz birden gelin
Rüyada kaçamak serbest Cnm reele dönüşmediği sürece
Istersen Yat uyu bide baklava ye gel
AMIN Cok sagol Mervecimmm elimden geleni yapıyorum kuzumMasallah miraym sende hic kacamak yok hep kusursuz afiyet olsun
Kuzum bugun dogum gununmus olan olmusİyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktanazcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Ssabah kozlenmis pat sote 4 kaşık
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
2 dilim kadar ince pide ekmek
Ara 1 yeşil elma
Öğle
1 buçuk kase nohutlu yoğurt corbasi
Aksam
Yarım ev yapımı pizza
1 bardak şekersiz limonata
Salata
1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum
hafta ya iyi ve yeni bi başlangıç yapalım semacim. Bu hafta hiç kaçamak olmasın.Sabah 11.30
1 kiymali gozleme kucuk
Peynir
Saat 18.00
5 sarma
10 adet antep fistigi
Cay
Saat 22.00
1 sb sut
Su anca 2 litredir
Spor yok
Aksami yolda arabada yedim ve regl oldum duzenim cok bozuldu moralimda tabi insallah evime donmek rahatlatacak beni.
çok güzel canım afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 8
1 t.kaşığı corekotu yagi
1bardak ılık su
Saat 11
4 kaşık menemen
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 dilim tam buğday
Kışlik acı sosumdan 3 catal
Saat 16
1 bardak süt
1 kivi
Saat 19:30
1 bardak kefir
5 köfte
Su 1.5 litre anca oldu
Spor 2 saat Avm de yürüyüş
Bu kekler bizi mahvetcek sanırım canım. . Inşallah bekledigimizden iyi olur.. kekin acısını hafta boyu çıkaralım ikimizdeBugun cok berbat bi menuyle karsinizdayim malesef misafrlerm vardi kendime yemek hazirlayamadm bide regl oldum hic biseye dayanamiyorum acamagin en buyugu bende
10:00=2yumurtadan yapilms omlet+3zeytin+kk peynir+yarim dilim cavdar+çay
15:30=2dilim kek+3tane sigara boregi+1 kase Yoğurtlu garniturlu salata+10erik
20:00=1 avuc cekirdek+cay
3litre su
Biliyorum felaket yedigim icin pisman oldum simdiden yarin tartida ne cikcam bakalm
canım hepimizin sorunları sıkıntıları var bir kaç gün mola ver yeniden düşün seni aramızda yanımızda görmek mutluluk veriyorArkadaşlar resmen yatıyorum çok hastayım ,kızım da bende hastayım,dün menumu yazamazdım şimdide zor bela yazıyorum. Nerde usuttum bilmiyorum ateş,mide bulantısı ,acayip bir halsizlik hicbirtarafim tutmuyo. Annemler geldi biliyorsunuz 10 gündür bizde ler,ramazanın ilk 10 gunu de buradalar. Oğlum iyice sjmardi hiç başa çıkamıyoruz ,çok yoruyo. Spor yapamıyorum. Kaçamak yapmıyorum hatta su iki gün çok az bile yedim bogazim kötü ama ben spor yapamayınca veremiyorum. Uzun lafın kısası diyeti birakmicam 60 i görene kadar devam ama burda devam edemicem. Daha 2 ay olmadığı için iznede ayrilamiyorum. Zuhal abla ,şeyda başta olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim,hakkınıZı helal edin ,ben bu grubu çok sevdim ama devam edemiyorum
afiyet olsun canım menün çok güzelSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:12.30 bir kk peynir,kucuk bir tabak menemen,4 zeytin,salatalik,iki dilim ekmek,bir tk bal ve cay.
Ara ogun: 4 kayisi bir kiraz.
Aksam:19.00 dort yk yulaf ezmesi icine 3 ceviz,5 badem,6 findik,1 kuru incir,dort cilek ve sut.
2 litre su ve bir saat yuruyus yapildi.
gözün aydın canım dinlenirsin inşallahhSukur nihayet evime dondum.Cok yorgun ve bitkinim yarin okumadiklarim tum mesajlari okumaya calisirim.
yaşadığın extrem olaylardan dolayı menün biraz çizgi dışı olmuş canım afiyet olsunSabah 11.30
1 kiymali gozleme kucuk
Peynir
Saat 18.00
5 sarma
10 adet antep fistigi
Cay
Saat 22.00
1 sb sut
Su anca 2 litredir
Spor yok
Aksami yolda arabada yedim ve regl oldum duzenim cok bozuldu moralimda tabi insallah evime donmek rahatlatacak beni.
sağol canım geçecek inşallahhYemişsin afiyet olsun demek lazım. Oluyor bazen insan dayanamıyor dikkat edersin yarından sonra.
Harikasın tatlım.
Geçmiş olsun canım herkes hasta yamenun güzel afiyet olsun.
Çok güzel canim afiyet olsun.
gözleme sarma seni gidi seni. Evet canim dönünce rahatlarsın. İnşallah gorumcen iyidir
çok güzel menün canım afiyet olsunKizlar menüm
Sabah 8
1 t.kaşığı corekotu yagi
1bardak ılık su
Saat 11
4 kaşık menemen
2 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 dilim tam buğday
Kışlik acı sosumdan 3 catal
Saat 16
1 bardak süt
1 kivi
Saat 19:30
1 bardak kefir
5 köfte
Su 1.5 litre anca oldu
Spor 2 saat Avm de yürüyüş
oyyyy oyyyy nereden başlasak ama neyse canın sağ olsun afiyet olsun telafi edersin elbetBugun cok berbat bi menuyle karsinizdayim malesef misafrlerm vardi kendime yemek hazirlayamadm bide regl oldum hic biseye dayanamiyorum acamagin en buyugu bende
10:00=2yumurtadan yapilms omlet+3zeytin+kk peynir+yarim dilim cavdar+çay
15:30=2dilim kek+3tane sigara boregi+1 kase Yoğurtlu garniturlu salata+10erik
20:00=1 avuc cekirdek+cay
3litre su
Biliyorum felaket yedigim icin pisman oldum simdiden yarin tartida ne cikcam bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?