- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.781
O tuvalet olayını demeyin Allahım bir kere gitsem çocuk dogurmuş gibi seviniyorum :)))
dün çay içtim bu sabah gittim tuvalete çay içmesem çok zor(
sürekli sebze yesek mesela ıspanak lahana tarzı şeyler çok faydalı olur aslında..
kayısı ye yada kuru incir üzerine bol su iyi diyolar ama bana yaramamıştı..
evet kayısı da yaptım ama faydası olmadı benim anlamadığım bağırsaklarım gırıl gırıl ötüyo hatta mikrofan bağlamışsın gibi duyuluyo ama banamısın demiyo :26::26::26:hep sanıyorum ki çıkıcam tuvalete ama yok
fitsema soffty+ edda1985 fadime02 demettuba83+ mursh
günaydınnnkızlar sizleri görmek çokk güzel nasılsınız nasıl gidiyor diyettt
ilacın adı magnezi kalsine resmınıde ekledım ben kullanıyorum cok memnunum.benım dıyet oncesınde normal beslenmemde cok kuru oldugu ıcın sureklı kabızlık sorunu yasıyordum zaten.uzun zamandır kullanıyorum.denemende fayda var derım.o acıyı cekmeyen bılmez cunku :18:
Eki Görüntüle 172265
nasıl birşey bu .. Toz demişsin suya katılıpmı içiliyor eğer iyiyse ben bu akşam hemen alıyım bir tane
Walla cnm ıcınde bı olcusu var onla bır olcu koyuyosun bardaga ustunede su ılave edıp karıstırıyorsun beyaz bı su oluyo yada bı olcek tozdan agzına al ustune bı bardak su ıc (ben bole kullanıyorum) yarım saat demıyo valla.O kadar etkılı anlatamam.Bence 2 3 gundur cıkamıyorsan wc ye kesınlıkle dene derım 5 tl gıbı bıseydı fıyatı.ama memnun kalırsın mutlaka.
Walla cnm ıcınde bı olcusu var onla bır olcu koyuyosun bardaga ustunede su ılave edıp karıstırıyorsun beyaz bı su oluyo yada bı olcek tozdan agzına al ustune bı bardak su ıc (ben bole kullanıyorum) yarım saat demıyo valla.O kadar etkılı anlatamam.Bence 2 3 gundur cıkamıyorsan wc ye kesınlıkle dene derım 5 tl gıbı bıseydı fıyatı.ama memnun kalırsın mutlaka.
HEMEN ETKİ GÖSTERİYOSA SÜPER.. :))
BEN bidefasında akşamdan yatmadan önce ilaç içtim
Allahım sabah olmadı gittim işe toplantı var..
Ay Allahım toplantı esnasında bana bi karın agrısı girdi anlatamam yüzümden ter boşalıyo hala o anı hatırlarım.. ertesi gün önemli bi işim varsa şimdi asla ilaç yada çaylardan içmiyorum :79:
bu dediğin ilacı eczaneyede sorar alırım çok saol
reçetesiz satılıyo tabi demiayy nasıl umutlandım yaa alayım akşamda inş işe yarar.
Anneme söledim telefonda için kurumuştur senin dedi ya
Bişey deil cnm ama bu ıctıkten sonra yarım saatte etkısını gosterıyo aksam dene yarın ıyı hbrlerını beklıyorum
Satılıyo cnm bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim aldım verdiler.Doğru demiş annecin içimiz cidden kuruyo.Aksam dene yarın sendende hbr beklıyorum.İnş işe yarar.
Hayırlı Günler Canlarım...
Nasılsınız bakalım? Ya kaç gündür aklım burda.Arada bir giriyorum,sohbete katılamadan cıkıyorum,çok üzülüyorum
Yeni arkadaşlarımız gelmişler..Hepiniz hoşgeldiniz..
Kilo verme işi nasıl gidiyor?Ben ilk geldiğim hafta dikkat edemedim çok... Malum ev taşıma işleri falan..Ama bu hafta günlük 1400 ü geçmiyorum maşallah:
Titreşim kemeri var onu takıyorum.Bir an önce evime geçsemde sporuma başlasam..LeSLie mi ve sizi çoook özledim...
canım hoşgeldin biz aynı bıraktığın gibiyiz sen neler yaptın yerleştin mi,şimdi nerde kalıyosun ki :26:
hadi çabuk çabuk gelll
Annemlerde kalıyorum şimdi.Eşim gelmedi hala.. Görev yerinde duruyor.. O gelecekteee,köye gidicez deee, internet gelecektee.... falan filan :)))
Çok özledim ya... Ya ne kadar anne evide olsa kendi evi gibi olmuyor insanın.Mecbur gelen yemekleri yiyorsun.çok dikkat edemiyor insan.Ama bu hafta daha dikkatliyim.Kilo almamam lazım.Herkes vermişsin dedi çok sevindim
Burayıda çok özledim.Motive oluyor insan... Demet.. benim olmadıgım haftalardaki kilo takiplerini not eder misin?Sonra senden alıcam inşallah..Sanada kolay gelsin :)) Nasıl kaptalınlık
canım pc ye kopyaladım yazıcıdan çıkardım bu hafta elimin altında olsun die ama kaydetmedim bu hafta dosya açarım artık atarım sana daha kolay olur.Off canım zor valla anne evide olsa ben giderim bi hafta zor kalırım evimi özleriminş en kısa zamanda yoluna girer herşey sende çabucak gelirsin.
İnş. Bende şimdi kilo takibinden yediklerimin kalorisinin hesaplıyorum
şimdilik iyi gibi :)))
inş. Bende şimdi kilo takibinden yediklerimin kalorisinin hesaplıyorum
şimdilik iyi gibi :)))
ben bıraktım kilotakibiniunuttum daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?