- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.821
sağol mervecimGecmis olsun afiyetler olsun guzel menu tatlim
vallahi doğru ..ama ben gruba başladığımdan beri bir kopukluk eksiklik mevcut biz ortama ayak uydurdukKızlar son haftalarda gördüğüm kadarıyla,
Genelde çoğunluk menü yorumlarını yapıyor
Ama nerdeyse hiç sohbet muhabbet olmuyor
Benim her zaman dediğim biz burda sadece kilo diyet değil hayatı paylaşıyoruz
Eğer öyle olursa birbirimizi daha iyi tanır ve daha çok destek olabiliriz
Böylece herkes birbirine daha çok bağlanır
Bende bu hafta takıma daha çok vakit ayırmaya çalışacam
Accık iki laf edelim Anacım
Ne bu böyle robot gibi menü yaz yorum yap çık
Cıkk Cıkk olmuyor böyle
çok güzelmiş kuzummmEki Görüntüle 1836463 Telefonumun yeni ekran resmi cok kizdim kendime
kesinlikle doğru diyorsun zuhal abla bu arada benim adım yasemin arkadaşlarTabiki çoğunluk emek verip menü yorumu yapmaya çalışıyor
Ama bu motivasyon ve takım içi bütünlük için yeterli değilki
Hergün birisi bi konu açsa derdini veya sevincini yazsa konu konuyu açar
Herkes düşüncesini yazar burası daha zevkli hale gelir
Cuma heyecanı bile başka olur
Allah bağışlasın canımm yavrunuYok mefkurem ya benim esim isinden dolayi gec geliyo hep o gelmeden uyuyamiyorum3 yasinda oglum var o coktan uyudu
canımmm benim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle birlikteİyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktanazcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Ssabah kozlenmis pat sote 4 kaşık
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
2 dilim kadar ince pide ekmek
Ara 1 yeşil elma
Öğle
1 buçuk kase nohutlu yoğurt corbasi
Aksam
Yarım ev yapımı pizza
1 bardak şekersiz limonata
Salata
1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum
cumaya olursanda pazartesiye iner bir şeycik olmaz mirayım kaçamak yok sende ne de olsaRegli olcam canlar davul gibi sistimmm cumaya sknti yasamasam bariiii tamda denk gelmese bariii oyyy
ohhh süper ben yalnızca yürüyüş yapabiliyorumKizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
günaydın canım sınavda sonuç istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...cumaya halledersingünaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız benim güzel çıtır takımım
sınav bitti stres bitti
ama size kötü bir haberim var + çıktım
ama telafi edeceğim cumaya kadar..
sabah yürüyüşümü yaptım 1 saat kadar
şimdide zencefil çayımı içiyorum.. geçmişi okuyup döneceim tekrardan kendinize iyi bakın..
Estağfurullah tatlişimAblam kusuruma bakma şimdi farkettim etikleyip yazdigini canimsim iyiyim cok şükür ablam esimin teyzesi bizde kaldi 2 3 gun oyuzden burda cok ilgilenemedim ablammm yoksa super sizinle harika yola devammm
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsunAMIN Cok sagol Mervecimmm elimden geleni yapıyorum kuzum
Adet olcam kuzum bu hafta cumaya kotu yansir diye korkuyorum
Neden böyle oldu zeynepcimGunaydin kizlar malesef +500 um
Hadi Gözün aydın Tatlımgünaydınnnnnnnnnnn
sınav bitti stres bitti
şimdide zencefil çayımı içiyorum.. geçmişi okuyup döneceim tekrardan kendinize iyi bakın..
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercimvallahi doğru ..ama ben gruba başladığımdan beri bir kopukluk eksiklik mevcut biz ortama ayak uydurduk
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kilodahhh süper ben yalnızca yürüyüş
maşallah süpersin Tatlımbuarada cuma 91
pazartesi 90
seni burda daha fazla görelim Cnmkızlar çok çok özür dilerim hafta sonu yoktum evde ve de internetim bitmişti kayınvalidemlerde de internet yok yazamadım kaç gündür ama çok kaçırdım menülerihaftasonu h. içi telafi edicem inşallah söz veriyorum size.cumartesi günü kahvaltı güzeldi hep aynı menümdü akşam da öyle et sote salata filan az yedim.ama dün kayınvalide yi kırmamak için pasta yedim kola içtim sormayın kendimi 1000 kilo almış gibi hissediyorum
nice mutlu sağlıklı yaşlara canım.. evet bunlara sonu biraz abartmisiz çoğumuz. Artık telafi edicez mecburen...İyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktanazcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
Ara 1 yeşil elma
Öğle
Aksam
Yarım ev yapımı pizza
Salata
1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum
zumba da süper cnm hadi bakalım...Kizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
Bu pazartesi noldu bizim gruba ya çoğumuz artıgünaydınnnnnnnnnnn
sınav bitti stres bitti
nice mutlu sağlıklı yaşlara canım.. evet bunlara sonu biraz abartmisiz çoğumuz. Artık telafi edicez mecburen...İyi geceler kızlar Nasılsıniz bugün benim doğum günümdü yada dün mü desem saat 12 yi geçti çoktanazcık kaçamak oldu yaa pasta ve pizza
Menüm
Yarım domates salatalık
1 kk peynir
Ara 1 yeşil elma
Öğle
Aksam
Yarım ev yapımı pizza
Salata
1 kucuk dilim pasta
1 buçuk lt şu
Spor yok
Kötü bir menü biliyorum
zumba da süper cnm hadi bakalım...Kizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
Bu pazartesi noldu bizim gruba ya çoğumuz artıgünaydınnnnnnnnnnn
sınav bitti stres bitti
Cumaya kadar süper bi gayret gostercez artık zeynepcimGunaydin kizlar malesef +500 um
Süpersin tatlimbuarada cuma 91
pazartesi 90
bi Rehavet çöktü takımın üzerine... o okadar almamissindir inş. Daha 4 gün var vericez inş.kızlar çok çok özür dilerim hafta sonu yoktum evde ve de internetim bitmişti kayınvalidemlerde de internet yok yazamadım kaç gündür ama çok kaçırdım menülerihaftasonu h. içi telafi edicem inşallah söz veriyorum size.cumartesi günü kahvaltı güzeldi hep aynı menümdü akşam da öyle et sote salata filan az yedim.ama dün kayınvalide yi kırmamak için pasta yedim kola içtim sormayın kendimi 1000 kilo almış gibi hissediyorum
Ooo supermis. Biz çizgi film kanalından başka bişi seyredemiyoruz ablacim. Artık sizden öğrenirizKızlar show TV de murat topoğlu var güzel bilgiler veriyor
Çok açlık hissettiğinizde türk kahvesinin yanında 1 lokma ekmek 1 zeytini yavaş yavaş yerseniz tokluk hissi veriyomuş
Kapya biberin içine beyaz peynir yada lor maydonoz koyup tost makinesinde pişirip tost yapabilşrsiniz
Ayrıca nanede tok tutup iştahı azaltıyomuş
Gerisi canlı yayında
Tam senin bildirimi soracaktım...Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
Ayyy benim yine beynim durduBugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense
Suan ki ruh halim
Var canım da gy gk kadar önemsemedim onu bu bitti şükür.nice mutlu sağlıklı yaşlara canım.. evet bunlara sonu biraz abartmisiz çoğumuz. Artık telafi edicez mecburen...
zumba da süper cnm hadi bakalım...
Bu pazartesi noldu bizim gruba ya çoğumuz artısen kurtuldun ya sınav stresinden çok skr.. alan sınavı varmıydi senin cnm
İnşallah canım ikisi içinde hem sınav hemde kilo içincumaya olursanda pazartesiye iner bir şeycik olmaz mirayım kaçamak yok sende ne de olsa
ohhh süper ben yalnızca yürüyüş yapabiliyorum
günaydın canım sınavda sonuç istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...cumaya halledersin
Senin çocuk kaç yaşındaydı Tatlımoo supermis. Biz çizgi film kanalından başka bişi seyredemiyoruz ablacim. Artık sizden öğreni
Sen ne okumuştun TatlımVar canım da gy gk kadar önemsemedim onu bu bitti şükür.
Ay yazmayı unutmuşum.. Ben dün azcık biraz çokça fazla kaçırmış olabilirim kahvaltıda ve sınavdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?