Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun afiyetler olsun guzel menu tatlim
sağol mervecim

vallahi doğru ..ama ben gruba başladığımdan beri bir kopukluk eksiklik mevcut biz ortama ayak uydurduk

Eki Görüntüle 1836463 Telefonumun yeni ekran resmi cok kizdim kendime
çok güzelmiş kuzummm

kesinlikle doğru diyorsun zuhal abla bu arada benim adım yasemin arkadaşlar

Yok mefkurem ya benim esim isinden dolayi gec geliyo hep o gelmeden uyuyamiyorum 3 yasinda oglum var o coktan uyudu
Allah bağışlasın canımm yavrunu

canımmm benim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle birlikte

Regli olcam canlar davul gibi sistimmm cumaya sknti yasamasam bariiii tamda denk gelmese bariii oyyy
cumaya olursanda pazartesiye iner bir şeycik olmaz mirayım kaçamak yok sende ne de olsa

Kizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
ohhh süper ben yalnızca yürüyüş yapabiliyorum

günaydın canım sınavda sonuç istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...cumaya halledersin

kızlar çok çok özür dilerim hafta sonu yoktum evde ve de internetim bitmişti kayınvalidemlerde de internet yok yazamadım kaç gündür ama çok kaçırdım menüleri haftasonu h. içi telafi edicem inşallahsöz veriyorum size.cumartesi günü kahvaltı güzeldi hep aynı menümdü akşam da öyle et sote salata filan az yedim.ama dün kayınvalide yi kırmamak için pasta yedim kola içtim sormayın kendimi 1000 kilo almış gibi hissediyorum

Günaydınnnlar
Yeni hafta herkese mutluluk sağlık bol eksiler getirsin inşallah

Ablam kusuruma bakma şimdi farkettim etikleyip yazdigini canimsim iyiyim cok şükür ablam esimin teyzesi bizde kaldi 2 3 gun oyuzden burda cok ilgilenemedim ablammm yoksa super sizinle harika yola devammm
Estağfurullah tatlişim
Herşey yolundaysa sorun yok
Gittimi teyzoş

AMIN Cok sagol Mervecimmm elimden geleni yapıyorum kuzum

Adet olcam kuzum bu hafta cumaya kotu yansir diye korkuyorum
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsun

Gunaydin kizlar malesef +500 um
Neden böyle oldu zeynepcim
Hadi Gözün aydın Tatlım
Telaşın bittiğine göre güzel menüler sporlar seni bekliyor
vallahi doğru ..ama ben gruba başladığımdan beri bir kopukluk eksiklik mevcut biz ortama ayak uydurduk
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercim

Adını hatırladım yasemincim ama sende öğretmenmiydin onu hatırlıyamadım

hhh süper ben yalnızca yürüyüş
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kiloda

Bide güncel kilonuda yazsana Cnm profiline

buarada cuma 91
pazartesi 90
maşallah süpersin Tatlım
Cumaya güzel bi Eksi gelecek heralde

seni burda daha fazla görelim Cnm
Bide profiline boyunu Kilonu yazsana

Kızlar show TV de murat topoğlu var güzel bilgiler veriyor

Çok açlık hissettiğinizde türk kahvesinin yanında 1 lokma ekmek 1 zeytini yavaş yavaş yerseniz tokluk hissi veriyomuş

Kapya biberin içine beyaz peynir yada lor maydonoz koyup tost makinesinde pişirip tost yapabilşrsiniz

Ayrıca nanede tok tutup iştahı azaltıyomuş

Gerisi canlı yayında

nice mutlu sağlıklı yaşlara canım.. evet bunlara sonu biraz abartmisiz çoğumuz. Artık telafi edicez mecburen...

Kizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
zumba da süper cnm hadi bakalım...

Bu pazartesi noldu bizim gruba ya çoğumuz artı sen kurtuldun ya sınav stresinden çok skr.. alan sınavı varmıydi senin cnm

nice mutlu sağlıklı yaşlara canım.. evet bunlara sonu biraz abartmisiz çoğumuz. Artık telafi edicez mecburen...

zumba da süper cnm hadi bakalım...

Bu pazartesi noldu bizim gruba ya çoğumuz artı sen kurtuldun ya sınav stresinden çok skr.. alan sınavı varmıydi senin cnm

Gunaydin kizlar malesef +500 um
Cumaya kadar süper bi gayret gostercez artık zeynepcim
buarada cuma 91
pazartesi 90
Süpersin tatlim

bi Rehavet çöktü takımın üzerine... o okadar almamissindir inş. Daha 4 gün var vericez inş.

Ooo supermis. Biz çizgi film kanalından başka bişi seyredemiyoruz ablacim. Artık sizden öğreniriz

Bugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense

Suan ki ruh halim
Ayyy benim yine beynim durdu
Sen çalışıyomuydun Cnm yoksa Eşin içinmi

Tayin için istediğiniz yeri belirliyebiliyomusunuz

Var canım da gy gk kadar önemsemedim onu bu bitti şükür.

İnşallah canım ikisi içinde hem sınav hemde kilo için

Huuu huuu Millet bugün pazartesi çok az kişi kilo bildirimi yapmış

S sonumud
Kuzum artıyım demişin ama ne kadar yazda bilelim
Ay yazmayı unutmuşum.. Ben dün azcık biraz çokça fazla kaçırmış olabilirim kahvaltıda ve sınavdan sonra
Sunav bitti diye kutlamasını falan yaptık daha sonucu görmeden stresi bitti diye
Iıııııııı şeyyy hımmm diim mii diim hadi
Ay sopalar geliyor mu yoksa
Neyse korkunun ecele faydası yok diyerekten bugün sabah yürüyüşe çıkmadan baktım 64.5 tim
Ama söz cumaya kadar sıkı sporla telafi edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…