- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.841
Hatırlayalım hemencecik ben öküzümü saldıktan sonra yenilenmeye karar verdim ablacım. O öküz arada bir içime oturmuyor değil ama olsun o def ettikten sonra baktım bi yükten kurtuldum sonra dedim ki hayatımda ki tüm fazlalıkları atayım. İlk olarak öküzümü attım şimdi sıra kilolardan o fazlalıkları da atacağımKızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Ay hadi hayırlı yerlerden inşallahBugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense
Suan ki ruh halim
Anacım sonucu görene kadar heralde 1 sayfa sürecek zannettimAy yazmayı unutmuşum.. Ben dün azcık biraz çokça fazla kaçırmış olabilirim kahvaltıda ve sınavdan sonra
Sunav bitti diye kutlamasını falan yaptıkdaha sonucu görmeden stresi bitti diye
Iıııııııı şeyyy hımmm diim mii diim hadi
Ay sopalar geliyor mu yoksa
Neyse korkunun ecele faydası yok diyerekten bugün sabah yürüyüşe çıkmadan baktım 64.5 tim
Ama söz cumaya kadar sıkı sporla telafi edeceğim..
Muhasebe okudum ablacımSen ne okumuştun Tatlım
Hani daha ayrıldığınızı bile konuşmamıştınızHatırlayalım hemencecik ben öküzümü saldıktan sonra yenilenmeye karar verdim ablacım. O öküz arada bir içime oturmuyor değil ama olsun o def ettikten sonra baktım bi yükten kurtuldum sonra dedim ki hayatımda ki tüm fazlalıkları atayım. İlk olarak öküzümü attım şimdi sıra kilolardan o fazlalıkları da atacağım
Haaa matematiğin iyi ozamanMuhasebe okudum ablacım
Ayy yaaa ne kadar unutkan oldum kusura bakma nolur bugün az biraz gidik gibi kafa da cuma 63 tüm yani 1.5 artış olmuşAnacım sonucu görene kadar heralde 1 sayfa sürecek zannettim
Sence ben cuma kaç kilo olduğunu hatırlıyomuyum
Kız ne kadar artısın onu yaz
Bide profilinede yazmamışın boyunu Kilonu
Hala konuşmadık ama ben herkese ayrıldık diyorum 4 ay oldu herhalde ayrılmışızdır bu saatten sonraHani daha ayrıldığınızı bile konuşmamıştınız
Sonrası ne oldu
Yaparım tabi her zaman ne zamn istersenizHaaa matematiğin iyi ozaman
Ihtiyaç olunca Takım listesini yapabilirsin
Günaydınnnlar
Yeni hafta herkese mutluluk sağlık bol eksiler getirsin inşallah
Estağfurullah tatlişim
Herşey yolundaysa sorun yok
Gittimi teyzoş
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsun
Neden böyle oldu zeynepcim
Hadi Gözün aydın Tatlım
Telaşın bittiğine göre güzel menüler sporlar seni bekliyor
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercim
Adını hatırladım yasemincim ama sende öğretmenmiydin onu hatırlıyamadım
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kiloda
Bide güncel kilonuda yazsana Cnm profiline
maşallah süpersin Tatlım
Cumaya güzel bi Eksi gelecek heralde
seni burda daha fazla görelim Cnm
Bide profiline boyunu Kilonu yazsana
Anlamadimki abla 60 cakili kaldim resmen son 3-4 kilom kaldi aslinda motivasyonumda cok iyi ama bir turlu gitmiyor kilolarGünaydınnnlar
Yeni hafta herkese mutluluk sağlık bol eksiler getirsin inşallah
Estağfurullah tatlişim
Herşey yolundaysa sorun yok
Gittimi teyzoş
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsun
Neden böyle oldu zeynepcim
Hadi Gözün aydın Tatlım
Telaşın bittiğine göre güzel menüler sporlar seni bekliyor
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercim
Adını hatırladım yasemincim ama sende öğretmenmiydin onu hatırlıyamadım
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kiloda
Bide güncel kilonuda yazsana Cnm profiline
maşallah süpersin Tatlım
Cumaya güzel bi Eksi gelecek heralde
seni burda daha fazla görelim Cnm
Bide profiline boyunu Kilonu yazsana
Benşm gibi olmaktan iyidir. Birazdan topa tutulacağı ben çünkü Mrb kızlar bende sabitim:))
Bence bu sonuç için çok uygun bi smile varAyy yaaa ne kadar unutkan oldum kusura bakma nolur bugün az biraz gidik gibi kafa da cuma 63 tüm yani 1.5 artış olmuş
En azından artı olmayan biri varMrb kızlar bende sabitim:))
Buda nasıl bişeymiş KızHala konuşmadık ama ben herkese ayrıldık diyorum 4 ay oldu herhalde ayrılmışızdır bu saatten sonra
Zaten o ayrılmasa ben ayrıldım.. Gerçi haberi yok ama çok istiyorsa arasın sorsun ne durum diye o zaman söylerim
Menülerini tam takip etmediğim için bişey diyemiyorum CnmAnlamadimki abla 60 cakili kaldim resmen son 3-4 kilom kaldi aslinda motivasyonumda cok iyi ama bir turlu gitmiyor kilolar
Hadi neyse yırtmışın Bacım hem senin hemde takım adına sevindimGunaydinlar olsun canim takimimay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
Canın saolsun ortim.cumaya kadar hakledeceğine eminim.canım bu arada msjım geldimi.becerebildimmi emin değilim:))Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
Hayırlısı olsun cnm.şu an neredesin.nereye gelmek istiyosunBugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense
Suan ki ruh halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?