Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladım ben onu cumaya şahane bir performans ile geleceğim merak etmeyin

Kızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Ben hemen cevaplayayim abla,gecen sene doktora bir rahatsizligimdan dolayi gitmistim, doktor kan testi yapmisti ve bana donup karacigerin yaglanmis demisti,kilodan dolayi tabiki.

Bi de esim surekli takiliyodu kiloma sakayla karisik ama cogu zaman ciddi bir sekilde rahatsiz oldugunu dile getiriyordu.

En onemlisi de giydigim kiyafetler
yakismiyodu kendimi begenmiyordum bunlar kilo vermemde cok etkili oldular.

Evet abla bu aralar aksamlari yulaf yiyorum hep bugunden itibaren corba yogurt tuketeyim ozaman

Sende söylesene bebek
Zayıflamaya nasıl karar verdin
Ablacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))

Ayyy benim yine beynim durdu
Sen çalışıyomuydun Cnm yoksa Eşin içinmi

Tayin için istediğiniz yeri belirliyebiliyomusunuz
ablacim ben ing öğretmeniyim ama kızım doğduktan sonra ücretsiz izin aldım. Haziranın 15inde iznim bitiyor. Seminer dönemi okula başlıycam. Eşim tayin istedi onun ki aciklancak yakında inş. Haziran da da ben istiycem. Biz amasyaliyiz memlekete yakın yerler yazdık bakalım.

Var canım da gy gk kadar önemsemedim onu bu bitti şükür.
inşallah oda güzel geçer cnm

Senin çocuk kaç yaşındaydı Tatlım
Çizgi filimde olsa fazla TV ye baktırmıyosundur inşallah
Küçük olan iki yaşında. Tv çok izlemiyoruz aslında daha çok etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Tv açarsak da çizgi film açıyoruz trt çocuk... izlemesinler diye genelde açmioruz. Ama bazen çileden cikariyolar. Bizde eğitici bulduğumuz çizgi filmleri izletiyoruz

Edacim ne olursa olsun bence ayrilma menu paylas elinden geleni yap bak bende 2 haftadir kaoslar yasiyorum ama bura ski tutmami sagliyor yoksa ipin ucu kacar canim.

Bu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…