- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.861
Telaş etme canım belki arada kaynar:))Benşm gibi olmaktan iyidir. Birazdan topa tutulacağı ben çünkü 
Anladım ben onuBence bu sonuç için çok uygun bi smile var
Sen anladın
Ne yap ne et cumaya eksiyle Gel fıstık
En azından artı olmayan biri var
Buda nasıl bişeymiş Kız
Heralde bu durumda ayrılmış oluyosunuz
Buda gösteriyoki senin taktığın isim cuk oturmuş
Töbe Töbe
Yok bu artıyla kimse kaynatmaz beniTelaş etme canım belki arada kaynar:))
Hadi şimdi sınavın vardı diye acıdım azcık,Anladım ben onucumaya şahane bir performans ile geleceğim merak etmeyin
Görüldüm bile çok geç anladım ben
Sende söylesene bebekTelaş etme canım belki arada kaynar:))
Teşekkür ederim.. Cuma eksi olmazsam doğra beni ablacım hakkındırHadi şimdi sınavın vardı diye acıdım azcık,
Ama azıcıkkkk
Cuma görişürük
Ne mutlu sanaGunaydinlar olsun canim takimimay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
Ben hemen cevaplayayim abla,gecen sene doktora bir rahatsizligimdan dolayi gitmistim, doktor kan testi yapmisti ve bana donup karacigerin yaglanmis demisti,kilodan dolayi tabiki.Kızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Ablacim sen gurubumuzun en citir en enerjik hatunusun ne yaslisi:)Ayyy yoruldum yaaa
Ben hasta ve yaşlı bi kadınım
Hadi siz sohbet edin ben arada gelirim
Evet abla bu aralar aksamlari yulaf yiyorum hep bugunden itibaren corba yogurt tuketeyim ozamanMenülerini tam takip etmediğim için bişey diyemiyorum Cnm
Belki biyerlerde hata yapıyosundur yada değişiklik yapman gerekşyordur
bi ara heralde akşamları hep yulaf kuruyemiş falan yiyodun unutma onlarda karbon sınıfına girer
Yürüyüşten sonra hafif yemek istiyorum demiştin
Bence çorba salata yoğurt daha hafif olur
Ablacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))Sende söylesene bebek
Zayıflamaya nasıl karar verdin
ablacim ben ing öğretmeniyim ama kızım doğduktan sonra ücretsiz izin aldım. Haziranın 15inde iznim bitiyor. Seminer dönemi okula başlıycam. Eşim tayin istedi onun ki aciklancak yakında inş. Haziran da da ben istiycem. Biz amasyaliyiz memlekete yakın yerler yazdık bakalım.Ayyy benim yine beynim durdu
Sen çalışıyomuydun Cnm yoksa Eşin içinmi
Tayin için istediğiniz yeri belirliyebiliyomusunuz
inşallah oda güzel geçer cnmVar canım da gy gk kadar önemsemedim onu bu bitti şükür.
Küçük olan iki yaşında. Tv çok izlemiyoruz aslında daha çok etkinlik yapmaya çalışıyoruz. Tv açarsak da çizgi film açıyoruz trt çocuk... izlemesinler diye genelde açmioruz. Ama bazen çileden cikariyolar. Bizde eğitici bulduğumuz çizgi filmleri izletiyoruzSenin çocuk kaç yaşındaydı Tatlım
Çizgi filimde olsa fazla TV ye baktırmıyosundur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?