- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.881
İnşallah canımablacim ben ing öğretmeniyim ama kızım doğduktan sonra ücretsiz izin aldım. Haziranın 15inde iznim bitiyor. Seminer dönemi okula başlıycam. Eşim tayin istedi onun ki aciklancak yakında inş. Haziran da da ben istiycem. Biz amasyaliyiz memlekete yakın yerler yazdık bakalım.
inşallah oda güzel geçer cnm
ilişki durumun karisikmis. 4 aydır aramayan seven mi olur cnmHala konuşmadık ama ben herkese ayrıldık diyorum 4 ay oldu herhalde ayrılmışızdır bu saatten sonra
Zaten o ayrılmasa ben ayrıldım.. Gerçi haberi yok ama çok istiyorsa arasın sorsun ne durum diye o zaman söylerim
Tebrikler cnm... şimdilik tek eksimizGunaydinlar olsun canim takimimay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
Inşallah cnm. Evet geldi mesajın tatlimCanın saolsun ortim.cumaya kadar hakledeceğine eminim.canım bu arada msjım geldimi.becerebildimmi emin değilim:))
Zor olmuş senin için bundan sonra inşallah çocuklarının karşısına fit ve sağlıklı bir anne olarak çıkarsınBu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....
Amin cnm inşallahİnşallah canım
Sizinde allah gönlünüze göre verir inşallah
25 yasindami dogrumu anladim sen kac yasindasin zuhal abla demeliyim o zaman ben sanaBenim en küçük bebe 25 yaşında Tatlım
Ben almanyadayım 1 saat, saat farkı aramızda
Ama genelde geç yatarım ben
Sagol canim benimCok tatli olmus yaaa ortagimmm buarada takima girdin bu hafta yolun acik olsun canimcim
Cumaya eksi olcak inş Semacim...Kizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
Supersin ortakbuarada cuma 91
pazartesi 90
Bu hafta sonu bi kac kisi haric baya kacamak yapmisizkızlar çok çok özür dilerim hafta sonu yoktum evde ve de internetim bitmişti kayınvalidemlerde de internet yok yazamadım kaç gündür ama çok kaçırdım menülerihaftasonu h. içi telafi edicem inşallah söz veriyorum size.cumartesi günü kahvaltı güzeldi hep aynı menümdü akşam da öyle et sote salata filan az yedim.ama dün kayınvalide yi kırmamak için pasta yedim kola içtim sormayın kendimi 1000 kilo almış gibi hissediyorum
Ben anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukurKızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Bizde çok iddialiyiz bu hafta asılalim kizlar 1.biz olalimKızlar bu hafta bazı takımlar çok iddalı benden söylemesi
Böyle giderse biz tepetaklak oluruz
Lütfen herkes elinden geleni yapsın
Bide daha fazla paylaşım yapmaya özen gösterelim. Azcık birbirinizi tanıyın kim ne yapıyor ne ediyor
Sagolasin mefkurem.kahvaltida hic fire vermem 0 kaçamakHadi neyse yırtmışın Bacım hem senin hemde takım adına sevindim
Misafir var diye abartmamışındır inşallah
inşallah kaçamaklar çok artı olmamıştır canım cumaya eksiye döner inşallahhkızlar çok çok özür dilerim hafta sonu yoktum evde ve de internetim bitmişti kayınvalidemlerde de internet yok yazamadım kaç gündür ama çok kaçırdım menülerihaftasonu h. içi telafi edicem inşallah söz veriyorum size.cumartesi günü kahvaltı güzeldi hep aynı menümdü akşam da öyle et sote salata filan az yedim.ama dün kayınvalide yi kırmamak için pasta yedim kola içtim sormayın kendimi 1000 kilo almış gibi hissediyorum
hayır abla ben hemşireyimGünaydınnnlar
Yeni hafta herkese mutluluk sağlık bol eksiler getirsin inşallah
Estağfurullah tatlişim
Herşey yolundaysa sorun yok
Gittimi teyzoş
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsun
Neden böyle oldu zeynepcim
Hadi Gözün aydın Tatlım
Telaşın bittiğine göre güzel menüler sporlar seni bekliyor
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercim
Adını hatırladım yasemincim ama sende öğretmenmiydin onu hatırlıyamadım
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kiloda
Bide güncel kilonuda yazsana Cnm profiline
maşallah süpersin Tatlım
Cumaya güzel bi Eksi gelecek heralde
seni burda daha fazla görelim Cnm
Bide profiline boyunu Kilonu yazsana
ikinci kızımı doğurduktan sonra kilolarımı toparlamıştım ama kızımın sağlık problemlerinden dolayı aldım üzerine ben 1 yıl önce beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum kortizon kullandım ve tabiii geldi kilolar sağlığıma yeniden kavuşmak için buradayım işte ucundan benim hikayemde böyleKızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
sağol canımCumaya kadar süper bi gayret gostercez artık zeynepcim
Süpersin tatlim
bi Rehavet çöktü takımın üzerine... o okadar almamissindir inş. Daha 4 gün var vericez inş.
Ooo supermis. Biz çizgi film kanalından başka bişi seyredemiyoruz ablacim. Artık sizden öğreniriz
süper canım tebrik ederim:)buarada cuma 91
pazartesi 90
avmde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yeterKızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
evet daa çok var giden geri geldi sinir oldum kendimeCumaya kadar süper bi gayret gostercez artık zeynepcim
bi Rehavet çöktü takımın üzerine... o okadar almamissindir inş. Daha 4 gün var vericez inş.
ahh ahhh canım ben de aynı derrten muzdaribim bu hafta kaçamak yok kesinlikleNe yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
hayırlsıı olsun tatlım nerelere istediniz siz peki öyle tercihle miBugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense
Suan ki ruh halim
Ne iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yapAblacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))
Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnmBu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....
Cok gecmis olsun cnm kaza falanmi gecirdin beyin kanamasi nasil olduinşallah kaçamaklar çok artı olmamıştır canım cumaya eksiye döner inşallahh
hayır abla ben hemşireyim
ikinci kızımı doğurduktan sonra kilolarımı toparlamıştım ama kızımın sağlık problemlerinden dolayı aldım üzerine ben 1 yıl önce beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum kortizon kullandım ve tabiii geldi kilolar sağlığıma yeniden kavuşmak için buradayım işte ucundan benim hikayemde böyle
sağol canım
süper canım tebrik ederim:)
avmde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yeter
evet daa çok var giden geri geldi sinir oldum kendime
ahh ahhh canım ben de aynı derrten muzdaribim bu hafta kaçamak yok kesinlikle
hayırlsıı olsun tatlım nerelere istediniz siz peki öyle tercihle mi
Çok geçmiş olsun cnm. Allah bir daha acı yaşatmasin.inşallah kaçamaklar çok artı olmamıştır canım cumaya eksiye döner inşallahh
hayır abla ben hemşireyim
ikinci kızımı doğurduktan sonra kilolarımı toparlamıştım ama kızımın sağlık problemlerinden dolayı aldım üzerine ben 1 yıl önce beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum kortizon kullandım ve tabiii geldi kilolar sağlığıma yeniden kavuşmak için buradayım işte ucundan benim hikayemde böyle
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?