Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım
Sizinde allah gönlünüze göre verir inşallah

ilişki durumun karisikmis. 4 aydır aramayan seven mi olur cnm

Gunaydinlar olsun canim takimim ay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
Tebrikler cnm... şimdilik tek eksimiz

Canın saolsun ortim.cumaya kadar hakledeceğine eminim.canım bu arada msjım geldimi.becerebildimmi emin değilim:))
Inşallah cnm. Evet geldi mesajın tatlim

Zor olmuş senin için bundan sonra inşallah çocuklarının karşısına fit ve sağlıklı bir anne olarak çıkarsın

Bu hafta sonu bi kac kisi haric baya kacamak yapmisiz bu haftamiz guzel olsun insallah tatlim

Kızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Ben anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukur ve esimin arkadasinin dugunu vardi ben cok guzel deri detayli bi elbise aldim sal aldm giyindim suslendim cok guzel olmustum aslinda yani kendimi oyle zannediyomusum resim cektrdik eglendik bitti derken eve geldik esimle resimlere bakiyoruz aman allahim nasil sisko cikmisim deride sarmis masallh butun vucudumu esimde bana donup dediki azdaha yersen ordulu fatma gibi olcan (ordulu fatma abla kv komsusu cok kilolu bi hanim) bide bu halde 2.cocugu istiyon dogurunca 100kilo olursun dedi 60 kilo olmadan cocuk yok demezmi ben sok ben uzgun ben garip esim gece yatar yatmaz internetten arastrma yaptm ve bu gruba rastladm saolsun mefkurem bizim gruba gelebilirsn diyince cok sevndm boyleee iste kizlar kendime guvenim geldi vesimdi cok mutluyum size verene kurban olurum ben

Bizde çok iddialiyiz bu hafta asılalim kizlar 1.biz olalim
Hadi neyse yırtmışın Bacım hem senin hemde takım adına sevindim

Misafir var diye abartmamışındır inşallah
Sagolasin mefkurem.kahvaltida hic fire vermem 0 kaçamak

inşallah kaçamaklar çok artı olmamıştır canım cumaya eksiye döner inşallahh

hayır abla ben hemşireyim

ikinci kızımı doğurduktan sonra kilolarımı toparlamıştım ama kızımın sağlık problemlerinden dolayı aldım üzerine ben 1 yıl önce beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum kortizon kullandım ve tabiii geldi kilolar sağlığıma yeniden kavuşmak için buradayım işte ucundan benim hikayemde böyle

sağol canım

buarada cuma 91
pazartesi 90
süper canım tebrik ederim:)

avmde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yeter

Cumaya kadar süper bi gayret gostercez artık zeynepcim

bi Rehavet çöktü takımın üzerine... o okadar almamissindir inş. Daha 4 gün var vericez inş.
evet daa çok var giden geri geldi sinir oldum kendime

Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
ahh ahhh canım ben de aynı derrten muzdaribim bu hafta kaçamak yok kesinlikle
Bugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense

Suan ki ruh halim
hayırlsıı olsun tatlım nerelere istediniz siz peki öyle tercihle mi

Ne iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yap

Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnm

Cok gecmis olsun cnm kaza falanmi gecirdin beyin kanamasi nasil oldu

Cnm 7 tercih yaptık.. Samsun ve Çorum ilk iki tercihimiz. Memlekete en yakın olan yerler.. bakalım nasip hakkımızda hayırlısı...

Çok geçmiş olsun cnm. Allah bir daha acı yaşatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…