- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.901
Yok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum_Masalim_
Mirayım sen bugünkü bildirimi yaptınmı yoksa benmi kaçırdım
@kibileta
Toprakcım nerdesin Cnm sanki son günlerde pek görünmüyosun herşey yolundamı
eliya
Elif daha kalkmadınmı fıstık
@kkkmevsim5
Kamile eve geçmedinizmi Cnm
@poniponna
Poni bi gittin pir gittin Tatlım sen nerlerdesin
@burcugncy
Burcu bi görünüp bi kayboluyon Cnm hadi başla artık
@Bayankokosh
Kübra Senide eskisi gibi göremiyorum Cnm
Ne yapıyon ne ediyon anlat hele
Bide zamansız kaçamaklar oluyor heralde
@CuteMom
Tatlım sen ne güzel devam ediyodun nereye kayboldun
Semay25
Sema bi gelde anlat Cnm ne oldu ne bitti
Unuttuğum varmı bilmiyorum şimdilik aklıma gelenler
Ortim benim arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü.aldığı ilaçlar yüzünden kilo vermesi oldukça yavaş.haklı olarak buda bıkkınlık yapıyo onda.ama yakasındayım herdaim.inş hepimiz kurtulucaz bu kilolardanNe iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yap
Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnm
Benimde söyle oldu. Hamilelik de aldığım kiloları tam verememisken doğumdan iki yıl sonra tekrar hamile kaldım. Gecen sene Kizim 1 yasina gelince yuruyus yaparak 8 kilo kadar verdim. Sonra kış boyu evde çok hareketsiz kalarak 10 kilo geri aldım. Artık kıyafetlerim olmuyordu ve dışarı çıkasim bile gelmiyordu. Çok yakın bi arkadaşım tavsiye etti bu takımları. Ve işte burdayım..Kızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
inşallahh canım cumaya halledersin elbetNe yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
hakkınızda hayırlısı olsun canımBugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense
Suan ki ruh halim
hay Allah bir enteresanmış o işte hakkınha hayırlısı olmuş canımHala konuşmadık ama ben herkese ayrıldık diyorum 4 ay oldu herhalde ayrılmışızdır bu saatten sonra
Zaten o ayrılmasa ben ayrıldım.. Gerçi haberi yok ama çok istiyorsa arasın sorsun ne durum diye o zaman söylerim
maşallahh mervecim cumaya daha da iyi olacak inşallahhGunaydinlar olsun canim takimimay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
iyi bir işe vesile olmuş arkadaşın ne güzelAblacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))
hayırlısı semacım cumaya halledersin sen onuKizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
kıyamam zor zamanlar geçirmişsin ...hepimiz kurtulalım kilolardan ve zor anlar geride kalsın inşallahhBu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....
gelsin tabi güvenin canımm benim vericez bu kilolarıBen anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukurve esimin arkadasinin dugunu vardi ben cok guzel deri detayli bi elbise aldim sal aldm giyindim suslendim cok guzel olmustum aslinda yani kendimi oyle zannediyomusum resim cektrdik eglendik bitti derken eve geldik esimle resimlere bakiyoruz aman allahim nasil sisko cikmisim deride sarmis masallh butun vucudumu esimde bana donup dediki azdaha yersen ordulu fatma gibi olcan (ordulu fatma abla kv komsusu cok kilolu bi hanim) bide bu halde 2.cocugu istiyon dogurunca 100kilo olursun dedi 60 kilo olmadan cocuk yok demezmi ben sok ben uzgun ben garip esim gece yatar yatmaz internetten arastrma yaptm ve bu gruba rastladm saolsun mefkurem bizim gruba gelebilirsn diyince cok sevndm boyleee iste kizlar kendime guvenim geldi vesimdi cok mutluyum size verene kurban olurum ben
Insallah canim benim bu arada ismin neydi tatliminşallahh canım cumaya halledersin elbet
hakkınızda hayırlısı olsun canım
hay Allah bir enteresanmış o işte hakkınha hayırlısı olmuş canım
maşallahh mervecim cumaya daha da iyi olacak inşallahh
iyi bir işe vesile olmuş arkadaşın ne güzel
hayırlısı semacım cumaya halledersin sen onu
kıyamam zor zamanlar geçirmişsin ...hepimiz kurtulalım kilolardan ve zor anlar geride kalsın inşallahh
gelsin tabi güvenin canımm benim vericez bu kiloları
çok az bir kilon kalmış senin canım ha gayretBen hemen cevaplayayim abla,gecen sene doktora bir rahatsizligimdan dolayi gitmistim, doktor kan testi yapmisti ve bana donup karacigerin yaglanmis demisti,kilodan dolayi tabiki.
Bi de esim surekli takiliyodu kiloma sakayla karisik ama cogu zaman ciddi bir sekilde rahatsiz oldugunu dile getiriyordu.
En onemlisi de giydigim kiyafetler
yakismiyodu kendimi begenmiyordum bunlar kilo vermemde cok etkili oldular.
aşk olsun benim eksimi görmemişsinilişki durumun karisikmis. 4 aydır aramayan seven mi olur cnm
Tebrikler cnm... şimdilik tek eksimiz
Inşallah cnm. Evet geldi mesajın tatlim
olsun canım gidecek bu kilolar inşallahhsüper canım tebrik ederim:)
avmde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yeter
evet daa çok var giden geri geldi sinir oldum kendime
ahh ahhh canım ben de aynı derrten muzdaribim bu hafta kaçamak yok kesinlikle
hayırlsıı olsun tatlım nerelere istediniz siz peki öyle tercihle mi
sağol canım yok kaza değil beynimde baloncuk varmış haberim yoktu yırtılıp kanadı zordu ama geçti şükürCok gecmis olsun cnm kaza falanmi gecirdin beyin kanamasi nasil oldu
amin canım sağolasınÇok geçmiş olsun cnm. Allah bir daha acı yaşatmasin.
ismim yasemin canımInsallah canim benim bu arada ismin neydi tatlim
Ayyy pardon en iyi eksi senindi dimiçok az bir kilon kalmış senin canım ha gayret
aşk olsun benim eksimi görmemişsin
olsun canım gidecek bu kilolar inşallahh
sağol canım yok kaza değil beynimde baloncuk varmış haberim yoktu yırtılıp kanadı zordu ama geçti şükür
amin canım sağolasın
Tam yattıydım menünü gördüm fıstık
Sevdiklerinle beraber nice mutlu yaşlara Cnm
Tabiki menü yorumu yok
Heralde yazmak için herkesin yatmasını bekledinarada kaynasın diye
Hadi iyi geceler kuzum
Teşekkürler canimmKuzum bugun dogum gununmus olan olmusuzme kendini bugun telafi edersin
Doğum günün kutlu olsun nice senelere ortagim
ama bu sağlıksız beslenmek anlamına gelmiyor güzellikTeşekkür ederim.. Cuma eksi olmazsam doğra beni ablacım hakkındır
Senin bide bizler gibi çok aşırı kilon yoktuBen hemen cevaplayayim abla,gecen sene doktora bir rahatsizligimdan dolayi gitmistim, doktor kan testi yapmisti ve bana donup karacigerin yaglanmis demisti,kilodan dolayi tabiki.
Bi de esim surekli takiliyodu kiloma sakayla karisik ama cogu zaman ciddi bir sekilde rahatsiz oldugunu dile getiriyordu.
En onemlisi de giydigim kiyafetler
yakismiyodu kendimi begenmiyordum bunlar kilo vermemde cok etkili oldular.
en çıtırı değil ama en genci olduğum doğrudurAblacim sen gurubumuzun en citir en enerjik hatunusun ne yaslisi:)
Önce arkadaşın için gerçekten çok üzüldümAblacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))
Yakında sende yoğunlar arasına gireceksin desene Cnmablacim ben ing öğretmeniyim ama kızım doğduktan sonra ücretsiz izin aldım. Haziranın 15inde iznim bitiyor. Seminer dönemi okula başlıycam. Eşim tayin istedi onun ki aciklancak yakında inş. Haziran da da ben istiycem. Biz amasyaliyiz memlekete yakın yerler yazdık bakalım.
inşallah oda güzel geçer cnm
Bugün uğursuz pazartesi heraldeKizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
Çok geçmiş olsun bitanemBu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....
iyiki gelmişin de seni tanımışız TatlımEsim evlendik evleneli fit artik benim kilom onuda mutsuz ediyordu ve sagligimdan endise ediyorduk derken bu maceram ve buram basladi aksamis olsada bu aralar iyiki buradayim...
yasemini unuttun Cnmebrikler cnm... şimdilik tek eksi
Kızzz gizli gizli ne konuşoyosunuz bakemşallah cnm. Evet geldi mesajın tat
Hiç öyle takıntılarım yok Cnm istediğin gibi hitap edebilirsin25 yasindami dogrumu anladim sen kac yasindasin zuhal abla demeliyim o zaman ben sana
Öncelikle başörtün hayırlı olsun Allah kabul etsin CnmBen anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukurve esimin arkadasinin dugunu vardi ben cok guzel deri detayli bi elbise aldim sal aldm giyindim suslendim cok guzel olmustum aslinda yani kendimi oyle zannediyomusum resim cektrdik eglendik bitti derken eve geldik esimle resimlere bakiyoruz aman allahim nasil sisko cikmisim deride sarmis masallh butun vucudumu esimde bana donup dediki azdaha yersen ordulu fatma gibi olcan (ordulu fatma abla kv komsusu cok kilolu bi hanim) bide bu halde 2.cocugu istiyon dogurunca 100kilo olursun dedi 60 kilo olmadan cocuk yok demezmi ben sok ben uzgun ben garip esim gece yatar yatmaz internetten arastrma yaptm ve bu gruba rastladm saolsun mefkurem bizim gruba gelebilirsn diyince cok sevndm boyleee iste kizlar kendime guvenim geldi vesimdi cok mutluyum size verene kurban olurum ben
Oyyyy senin işin daha zormuş Tatlımhayır abla ben hemşireyim
Çok geçmiş olsun bitanemkinci kızımı doğurduktan sonra kilolarımı toparlamıştım ama kızımın sağlık problemlerinden dolayı aldım üzerine ben 1 yıl önce beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum kortizon kullandım ve tabiii geldi kilolar sağlığıma yeniden kavuşmak i
Allahim ben nerelere gidem bugünben de bugün sabah +500al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
Ahhh Ahhh o olmayan elbiselere bakıp azmı iç çektikmde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yet
Ne oldu güzelim inşallah kötü bişey yokturYok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum80.1 yani. Eve dönünce okuycam gecmisi
Benimde söyle oldu. Hamilelik de aldığım kiloları tam verememisken doğumdan iki yıl sonra tekrar hamile kaldım. Gecen sene Kizim 1 yasina gelince yuruyus yaparak 8 kilo kadar verdim. Sonra kış boyu evde çok hareketsiz kalarak 10 kilo geri aldım. Artık kıyafetlerim olmuyordu ve dışarı çıkasim bile gelmiyordu. Çok yakın bi arkadaşım tavsiye etti bu takımları. Ve işte burdayım..
Kilo bildirimini görelim bakalım canısıyok valla ablacim ancak girebildim
Kızzz sen çok yaşlanmışın yaaTeşekkürler canimmevet artik 21 yaşındayım
Evet çok yaslandimKilo bildirimini görelim bakalım canısı
Kızzz sen çok yaşlanmışın yaa
En küçük senmisin
Varmı aramızda daha küçüğü
Maşallah canım sonuç çok güzelbuarada cuma 91
pazartesi 90
44 kere maşallah ozaman sana ablamama bu sağlıksız beslenmek anlamına gelmiyor güzellik
Senin bide bizler gibi çok aşırı kilon yoktu
Bizim karaciğerler ne haldeydi Allah bilir
Tatlım eşler bunu die getirmese bile hangi Erkek isterki yanında kilolu bi kadın
en çıtırı değil ama en genci olduğum doğrudur
Anacım sizin içiniz geçmiş
Önce arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm
Içim cızz etti
Baskı ne demek yaa
Insan iyilikle destek olur
Demekki kocası odungillerdenmiş
Seninde başlamana vesile olmuş ne güzel
Peki ne kadar verdi arkadaşın
Yakında sende yoğunlar arasına gireceksin desene Cnm
Baya bi aradan sonra işe başlamak zor olur
Inşallah düzenin bozulmaz
Bugün uğursuz pazartesi heralde
Ayın 13 de değil ama
Çok geçmiş olsun bitanem
Heralde şimdi sen zayıfladıkça çocukların çok seviniyordur
Tepkileri nasıl
iyiki gelmişin de seni tanımışız Tatlım
Burda destan yazanlardan biride sen olacaksın
yasemini unuttun Cnm
Maşallah nazarlık eksisi var
zamannn35
Kızzz gizli gizli ne konuşoyosunuz bakem
Biraz meraklıyımdırda
Hiç öyle takıntılarım yok Cnm istediğin gibi hitap edebilirsin
44 yaşında 7 aylık babaanneyim
Öncelikle başörtün hayırlı olsun Allah kabul etsin Cnm
Bende aynı normalde kendimi şişman görmezdim
Resimlerde falan da sanki o kişi ben değilmişim gibi gelirdi
Oyyyy senin işin daha zormuş Tatlım
Nöbete falan kalıyomusun çalışma saatlerin nasıl
Çok geçmiş olsun bitanem
Sen heralde normalde fazla yiyen biri değilsin
Yani yiyerek almadın kiloyu
Allahim ben nerelere gidem bugün
Kızlar zayıflama yarışmasındasınız hatırlatırım
Ahhh Ahhh o olmayan elbiselere bakıp azmı iç çektik
Insan alışveriş bile yapmak istemiyor
Ne oldu güzelim inşallah kötü bişey yoktur
Sadece bikaç kişiden bile ne hikayeker çıktı
Sonuç olarak kilodan kimse mutlu değil
Bunu değiştirmekte bizim elimizde
Ne yazıkki yiyim yatayımla kilo verilmiyor
Şunu unutmayın kızlar kilo vermeye tek engel kendimiziz
Nice senelere canim benim bu grubun en küçüğü sensin sanirimTeşekkürler canimmevet artik 21 yaşındayım
4 kilo gibi bişey verdi aynı zamanda başladık zaten.sürekli uğtaşıyorum gaza getirmek için ama kısa bi süre etkili oluyo malesef.aslında istikrarlı davransa zorda olsa gidecekte onu sağlayamıyo.mesela hayatında bi değişiklik yaşıyo orda kopuyo diyettenama bu sağlıksız beslenmek anlamına gelmiyor güzellik
Senin bide bizler gibi çok aşırı kilon yoktu
Bizim karaciğerler ne haldeydi Allah bilir
Tatlım eşler bunu die getirmese bile hangi Erkek isterki yanında kilolu bi kadın
en çıtırı değil ama en genci olduğum doğrudur
Anacım sizin içiniz geçmiş
Önce arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm
Içim cızz etti
Baskı ne demek yaa
Insan iyilikle destek olur
Demekki kocası odungillerdenmiş
Seninde başlamana vesile olmuş ne güzel
Peki ne kadar verdi arkadaşın
Yakında sende yoğunlar arasına gireceksin desene Cnm
Baya bi aradan sonra işe başlamak zor olur
Inşallah düzenin bozulmaz
Bugün uğursuz pazartesi heralde
Ayın 13 de değil ama
Çok geçmiş olsun bitanem
Heralde şimdi sen zayıfladıkça çocukların çok seviniyordur
Tepkileri nasıl
iyiki gelmişin de seni tanımışız Tatlım
Burda destan yazanlardan biride sen olacaksın
yasemini unuttun Cnm
Maşallah nazarlık eksisi var
zamannn35
Kızzz gizli gizli ne konuşoyosunuz bakem
Biraz meraklıyımdırda
Hiç öyle takıntılarım yok Cnm istediğin gibi hitap edebilirsin
44 yaşında 7 aylık babaanneyim
Öncelikle başörtün hayırlı olsun Allah kabul etsin Cnm
Bende aynı normalde kendimi şişman görmezdim
Resimlerde falan da sanki o kişi ben değilmişim gibi gelirdi
Oyyyy senin işin daha zormuş Tatlım
Nöbete falan kalıyomusun çalışma saatlerin nasıl
Çok geçmiş olsun bitanem
Sen heralde normalde fazla yiyen biri değilsin
Yani yiyerek almadın kiloyu
Allahim ben nerelere gidem bugün
Kızlar zayıflama yarışmasındasınız hatırlatırım
Ahhh Ahhh o olmayan elbiselere bakıp azmı iç çektik
Insan alışveriş bile yapmak istemiyor
Ne oldu güzelim inşallah kötü bişey yoktur
Sadece bikaç kişiden bile ne hikayeker çıktı
Sonuç olarak kilodan kimse mutlu değil
Bunu değiştirmekte bizim elimizde
Ne yazıkki yiyim yatayımla kilo verilmiyor
Şunu unutmayın kızlar kilo vermeye tek engel kendimiziz
Sagol kuzummm benim artik regliyi atlatiyim daha cok sarilcam ramazana kadar bol spor yapayimcumaya olursanda pazartesiye iner bir şeycik olmaz mirayım kaçamak yok sende ne de olsa
ohhh süper ben yalnızca yürüyüş yapabiliyorum
günaydın canım sınavda sonuç istediğin gibi olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...cumaya halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?