Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum 80.1 yani. Eve dönünce okuycam gecmisi

Ne iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yap

Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnm
Ortim benim arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü.aldığı ilaçlar yüzünden kilo vermesi oldukça yavaş.haklı olarak buda bıkkınlık yapıyo onda.ama yakasındayım herdaim.inş hepimiz kurtulucaz bu kilolardan

Kızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Benimde söyle oldu. Hamilelik de aldığım kiloları tam verememisken doğumdan iki yıl sonra tekrar hamile kaldım. Gecen sene Kizim 1 yasina gelince yuruyus yaparak 8 kilo kadar verdim. Sonra kış boyu evde çok hareketsiz kalarak 10 kilo geri aldım. Artık kıyafetlerim olmuyordu ve dışarı çıkasim bile gelmiyordu. Çok yakın bi arkadaşım tavsiye etti bu takımları. Ve işte burdayım..

Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
inşallahh canım cumaya halledersin elbet

Bugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense

Suan ki ruh halim
hakkınızda hayırlısı olsun canım

hay Allah bir enteresanmış o işte hakkınha hayırlısı olmuş canım

Gunaydinlar olsun canim takimim ay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
maşallahh mervecim cumaya daha da iyi olacak inşallahh

iyi bir işe vesile olmuş arkadaşın ne güzel

Kizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
hayırlısı semacım cumaya halledersin sen onu
kıyamam zor zamanlar geçirmişsin ...hepimiz kurtulalım kilolardan ve zor anlar geride kalsın inşallahh

gelsin tabi güvenin canımm benim vericez bu kiloları

Insallah canim benim bu arada ismin neydi tatlim

çok az bir kilon kalmış senin canım ha gayret

ilişki durumun karisikmis. 4 aydır aramayan seven mi olur cnm

Tebrikler cnm... şimdilik tek eksimiz

Inşallah cnm. Evet geldi mesajın tatlim
aşk olsun benim eksimi görmemişsin

olsun canım gidecek bu kilolar inşallahh

Cok gecmis olsun cnm kaza falanmi gecirdin beyin kanamasi nasil oldu
sağol canım yok kaza değil beynimde baloncuk varmış haberim yoktu yırtılıp kanadı zordu ama geçti şükür

Çok geçmiş olsun cnm. Allah bir daha acı yaşatmasin.
amin canım sağolasın

Ayyy pardon en iyi eksi senindi dimi
Çok unutkanim cnm sorry

Teşekkür ederim.. Cuma eksi olmazsam doğra beni ablacım hakkındır
ama bu sağlıksız beslenmek anlamına gelmiyor güzellik

Senin bide bizler gibi çok aşırı kilon yoktu
Bizim karaciğerler ne haldeydi Allah bilir

Tatlım eşler bunu die getirmese bile hangi Erkek isterki yanında kilolu bi kadın

Ablacim sen gurubumuzun en citir en enerjik hatunusun ne yaslisi:)
en çıtırı değil ama en genci olduğum doğrudur
Anacım sizin içiniz geçmiş

Önce arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm
Içim cızz etti
Baskı ne demek yaa
Insan iyilikle destek olur
Demekki kocası odungillerdenmiş
Seninde başlamana vesile olmuş ne güzel
Peki ne kadar verdi arkadaşın

Yakında sende yoğunlar arasına gireceksin desene Cnm
Baya bi aradan sonra işe başlamak zor olur
Inşallah düzenin bozulmaz

Kizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
Bugün uğursuz pazartesi heralde
Ayın 13 de değil ama

Çok geçmiş olsun bitanem
Heralde şimdi sen zayıfladıkça çocukların çok seviniyordur
Tepkileri nasıl

Esim evlendik evleneli fit artik benim kilom onuda mutsuz ediyordu ve sagligimdan endise ediyorduk derken bu maceram ve buram basladi aksamis olsada bu aralar iyiki buradayim...
iyiki gelmişin de seni tanımışız Tatlım
Burda destan yazanlardan biride sen olacaksın

ebrikler cnm... şimdilik tek eksi
yasemini unuttun Cnm
Maşallah nazarlık eksisi var
zamannn35

şallah cnm. Evet geldi mesajın tat
Kızzz gizli gizli ne konuşoyosunuz bakem
Biraz meraklıyımdırda

25 yasindami dogrumu anladim sen kac yasindasin zuhal abla demeliyim o zaman ben sana
Hiç öyle takıntılarım yok Cnm istediğin gibi hitap edebilirsin

44 yaşında 7 aylık babaanneyim

Öncelikle başörtün hayırlı olsun Allah kabul etsin Cnm

Bende aynı normalde kendimi şişman görmezdim
Resimlerde falan da sanki o kişi ben değilmişim gibi gelirdi

hayır abla ben hemşireyim
Oyyyy senin işin daha zormuş Tatlım
Nöbete falan kalıyomusun çalışma saatlerin nasıl
Çok geçmiş olsun bitanem

Sen heralde normalde fazla yiyen biri değilsin
Yani yiyerek almadın kiloyu

ben de bugün sabah +500 al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
Allahim ben nerelere gidem bugün
Kızlar zayıflama yarışmasındasınız hatırlatırım

mde kabinde ağladğım günü unutmamam lazım sanırım...ve de çocuk olmadan önce vermem gereken kiloyu da eklersem bu kendimi tutmam için baya yet
Ahhh Ahhh o olmayan elbiselere bakıp azmı iç çektik
Insan alışveriş bile yapmak istemiyor

Yok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum 80.1 yani. Eve dönünce okuycam gecmisi
Ne oldu güzelim inşallah kötü bişey yoktur

Sadece bikaç kişiden bile ne hikayeker çıktı
Sonuç olarak kilodan kimse mutlu değil
Bunu değiştirmekte bizim elimizde
Ne yazıkki yiyim yatayımla kilo verilmiyor
Şunu unutmayın kızlar kilo vermeye tek engel kendimiziz

[QUOTE="zamannn35, post:]

canımmm benim doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle birlikte[/QUOTE]
Teşekkür canım

44 kere maşallah ozaman sana ablam

4 kilo gibi bişey verdi aynı zamanda başladık zaten.sürekli uğtaşıyorum gaza getirmek için ama kısa bi süre etkili oluyo malesef.aslında istikrarlı davransa zorda olsa gidecekte onu sağlayamıyo.mesela hayatında bi değişiklik yaşıyo orda kopuyo diyetten(

Bizim kiz ogretmen.nisanlisi en ufak seyde nisanlisi salakmisin gerizekalimisin.serefsizlik yaptin gibi agza alinmayacak laflari soyluyor.kiz calistigi icin 5 lirayi bile ona odetiyor.evlenmeden esya parqsi istiyor.arada sorun olunca arayip sormuyir.hep kiz arayip soracak.kizin ailesini yok sayiyorlar ne arayip soruyor ne karsilikli konusuyorlar.nikah sekeri istiyor kiz param yok diyor.kizdan surekli para istiyor kiz bunu umursamiyor ama is cigrindan cikiyor cunku huzurda vermiyor.istersem evlenince seni disari dahi cikarmam diyor.tam kilhan beyi.resmi nikah oldugundan ve kiz deli givi sevdiginden cok skinti yasadik.avukata verildi.cocuk duyunca zinet esyalarini istiyor.avukat bile soka girdi.zinet dedigi 2 yarimlik.3 ceyrek.yuzukler.maddiyat onemli degil bizimkiler dugunu bile yapmaya razilardi ama cok piskin ve arsiz olunca karsi taraf.malesef zor bir surec.cuma mahkeme var hayirlisi.

Sagol kuzummm benim artik regliyi atlatiyim daha cok sarilcam ramazana kadar bol spor yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…