- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.921
Demekki dünkü cısları yemesen baya bi eksiymişinEvet çok yaslandim
Ablacim kılom sabit 77.7 dünden sonra bu bile iyi bence
tişikkürler fıstığım44 kere maşallah ozaman sana ablam
o kaç kiloydu Cnm4 kilo gibi bişey verdi aynı zamanda başladık zaten.sürekli uğtaşıyorum gaza getirmek için ama kısa bi süre etkili oluyo malesef.aslında istikrarlı davransa zorda olsa gidecekte onu sağlayamıyo.mesela hayatında bi değişiklik yaşıyo orda kopuyo diyetten(
Inşallah Kız gözünü açmıştır Tatlım da gönlündede bitirmiştirBizim kiz ogretmen.nisanlisi en ufak seyde nisanlisi salakmisin gerizekalimisin.serefsizlik yaptin gibi agza alinmayacak laflari soyluyor.kiz calistigi icin 5 lirayi bile ona odetiyor.evlenmeden esya parqsi istiyor.arada sorun olunca arayip sormuyir.hep kiz arayip soracak.kizin ailesini yok sayiyorlar ne arayip soruyor ne karsilikli konusuyorlar.nikah sekeri istiyor kiz param yok diyor.kizdan surekli para istiyor kiz bunu umursamiyor ama is cigrindan cikiyor cunku huzurda vermiyor.istersem evlenince seni disari dahi cikarmam diyor.tam kilhan beyi.resmi nikah oldugundan ve kiz deli givi sevdiginden cok skinti yasadik.avukata verildi.cocuk duyunca zinet esyalarini istiyor.avukat bile soka girdi.zinet dedigi 2 yarimlik.3 ceyrek.yuzukler.maddiyat onemli degil bizimkiler dugunu bile yapmaya razilardi ama cok piskin ve arsiz olunca karsi taraf.malesef zor bir surec.cuma mahkeme var hayirlisi.
Ablam gitti teyzoş hersey yolunda cok şükürGünaydınnnlar
Yeni hafta herkese mutluluk sağlık bol eksiler getirsin inşallah
Estağfurullah tatlişim
Herşey yolundaysa sorun yok
Gittimi teyzoş
Adet döneminde özellikle tuza çok dikkat et Cnm Hatta yapabilirsen sıfır tuz olsun
Neden böyle oldu zeynepcim
Hadi Gözün aydın Tatlım
Telaşın bittiğine göre güzel menüler sporlar seni bekliyor
o zaman herkes üstüne düşeni yapsın şekercim
Adını hatırladım yasemincim ama sende öğretmenmiydin onu hatırlıyamadım
yürüyüş sporların kralıdır bitanem özellikle fazla kiloda
Bide güncel kilonuda yazsana Cnm profiline
maşallah süpersin Tatlım
Cumaya güzel bi Eksi gelecek heralde
seni burda daha fazla görelim Cnm
Bide profiline boyunu Kilonu yazsana
Herkes sözleşmis gibi kilo aldigimi söyledi agir seylerde duydum kilom hakkinda oyuzden basladimKızlar neden zayıflamak istediğimizi bidaha hatırlıyalım grub canlansın biraz
Hangi olay bu kararı vermenizde etkili oldu
Ablam korkuyorum tartiya cikmaya regliden gobegim tas gibi_Masalim_
Mirayım sen bugünkü bildirimi yaptınmı yoksa benmi kaçırdım
@kibileta
Toprakcım nerdesin Cnm sanki son günlerde pek görünmüyosun herşey yolundamı
@eliya
Elif daha kalkmadınmı fıstık
@kkkmevsim5
Kamile eve geçmedinizmi Cnm
@poniponna
Poni bi gittin pir gittin Tatlım sen nerlerdesin
@burcugncy
Burcu bi görünüp bi kayboluyon Cnm hadi başla artık
@Bayankokosh
Kübra Senide eskisi gibi göremiyorum Cnm
Ne yapıyon ne ediyon anlat hele
Bide zamansız kaçamaklar oluyor heralde
@CuteMom
Tatlım sen ne güzel devam ediyodun nereye kayboldun
@Semay25
Sema bi gelde anlat Cnm ne oldu ne bitti
Unuttuğum varmı bilmiyorum şimdilik aklıma gelenler
Şu an 79 kilo.söyledim ablacım burada olduğumu biliyo.inş ikna edebilirsem getirip size teslim edicem:))Demekki dünkü cısları yemesen baya bi eksiymişin
Neyse kötünün iyisi diyelim
tişikkürler fıstığım
Darısı sizlere inşallah
o kaç kiloydu Cnm
Halbuki kilosunu verince yaşayacağı mutluluğu bi düşünse
Yarışmaya katılmak istemezmi
Belki öyle disiplin sağlıyabilir
Kilo verince insanın kendine olan güveni yerine geliyorBen hemen cevaplayayim abla,gecen sene doktora bir rahatsizligimdan dolayi gitmistim, doktor kan testi yapmisti ve bana donup karacigerin yaglanmis demisti,kilodan dolayi tabiki.
Bi de esim surekli takiliyodu kiloma sakayla karisik ama cogu zaman ciddi bir sekilde rahatsiz oldugunu dile getiriyordu.
En onemlisi de giydigim kiyafetler
yakismiyodu kendimi begenmiyordum bunlar kilo vermemde cok etkili oldular.
Allah razı olsun o zamn o arkadaştan sana vesile olduğu içinAblacım benim durum biraz değişik.kilolarımın farkındaydım ama hiçbi girişimim yoktu.çok yakın arkadaşımında kilo problemi vardı ancak o eşinden baskıya uğruyodu.o yüzden vermesi lazımdı biran önce.karataya başlamış bi gün beni aradı ağlamaklı zor geliyo kendini yanlız hissediyodu.tamamen ona destek olma amaçlı başladım.1 hafta yaparım onla beraber sonra o alışınca bırakırım diyodum ama.durum tam tersi oldu:))
oy oyy genç anne. Oğlun vardı dimi. Kac yasinda cnmTeşekkürler canimmevet artik 21 yaşındayım
Evet ablacim hem okul başlıycak hem taşınma derdi olcak ayrıca iki küçük çocukama bu sağlıksız beslenmek anlamına gelmiyor güzellik
Senin bide bizler gibi çok aşırı kilon yoktu
Bizim karaciğerler ne haldeydi Allah bilir
Tatlım eşler bunu die getirmese bile hangi Erkek isterki yanında kilolu bi kadın
en çıtırı değil ama en genci olduğum doğrudur
Anacım sizin içiniz geçmiş
Önce arkadaşın için gerçekten çok üzüldüm
Içim cızz etti
Baskı ne demek yaa
Insan iyilikle destek olur
Demekki kocası odungillerdenmiş
Seninde başlamana vesile olmuş ne güzel
Peki ne kadar verdi arkadaşın
Yakında sende yoğunlar arasına gireceksin desene Cnm
Baya bi aradan sonra işe başlamak zor olur
Inşallah düzenin bozulmaz
Bugün uğursuz pazartesi heralde
Ayın 13 de değil ama
Çok geçmiş olsun bitanem
Heralde şimdi sen zayıfladıkça çocukların çok seviniyordur
Tepkileri nasıl
iyiki gelmişin de seni tanımışız Tatlım
Burda destan yazanlardan biride sen olacaksın
yasemini unuttun Cnm
Maşallah nazarlık eksisi var
@zamannn35
Kızzz gizli gizli ne konuşoyosunuz bakem
Biraz meraklıyımdırda
Hiç öyle takıntılarım yok Cnm istediğin gibi hitap edebilirsin
44 yaşında 7 aylık babaanneyim
Öncelikle başörtün hayırlı olsun Allah kabul etsin Cnm
Bende aynı normalde kendimi şişman görmezdim
Resimlerde falan da sanki o kişi ben değilmişim gibi gelirdi
Oyyyy senin işin daha zormuş Tatlım
Nöbete falan kalıyomusun çalışma saatlerin nasıl
Çok geçmiş olsun bitanem
Sen heralde normalde fazla yiyen biri değilsin
Yani yiyerek almadın kiloyu
Allahim ben nerelere gidem bugün
Kızlar zayıflama yarışmasındasınız hatırlatırım
Ahhh Ahhh o olmayan elbiselere bakıp azmı iç çektik
Insan alışveriş bile yapmak istemiyor
Ne oldu güzelim inşallah kötü bişey yoktur
Sadece bikaç kişiden bile ne hikayeker çıktı
Sonuç olarak kilodan kimse mutlu değil
Bunu değiştirmekte bizim elimizde
Ne yazıkki yiyim yatayımla kilo verilmiyor
Şunu unutmayın kızlar kilo vermeye tek engel kendimiziz
Yaa örtmenim bende ingilizce çalışmaya başlıyorum yds için ne önerirsiniz :)))ablacim ben ing öğretmeniyim ama kızım doğduktan sonra ücretsiz izin aldım. Haziranın 15inde iznim bitiyor. Seminer dönemi okula başlıycam. Eşim tayin istedi onun ki aciklancak yakında inş. Haziran da da ben istiycem. Biz amasyaliyiz memlekete yakın yerler yazdık bakalım.
inşallah oda güzel geçer cnm
Ben bile toparlayacağıma inanıyorsam sen hayli hayli toparlarsın canımKizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
En önemlisi başlamaya karar vermek canım devamı gelir inşallah artık bundan sonraEsim evlendik evleneli fit artik benim kilom onuda mutsuz ediyordu ve sagligimdan endise ediyorduk derken bu maceram ve buram basladi aksamis olsada bu aralar iyiki buradayim...
İnşallah güzel olur canımBu hafta sonu bi kac kisi haric baya kacamak yapmisizbu haftamiz guzel olsun insallah tatlim
Aynen sevse arardıilişki durumun karisikmis. 4 aydır aramayan seven mi olur cnm
Tebrikler cnm... şimdilik tek eksimiz
Inşallah cnm. Evet geldi mesajın tatlim
Yaa me güzel çok sevindim senin adına başlaman iyi olmuş buraya. Ah şu kocalar hep moral bozuyor demi.. İşte ben o yüzden evlenmiyorumBen anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukurve esimin arkadasinin dugunu vardi ben cok guzel deri detayli bi elbise aldim sal aldm giyindim suslendim cok guzel olmustum aslinda yani kendimi oyle zannediyomusum resim cektrdik eglendik bitti derken eve geldik esimle resimlere bakiyoruz aman allahim nasil sisko cikmisim deride sarmis masallh butun vucudumu esimde bana donup dediki azdaha yersen ordulu fatma gibi olcan (ordulu fatma abla kv komsusu cok kilolu bi hanim) bide bu halde 2.cocugu istiyon dogurunca 100kilo olursun dedi 60 kilo olmadan cocuk yok demezmi ben sok ben uzgun ben garip esim gece yatar yatmaz internetten arastrma yaptm ve bu gruba rastladm saolsun mefkurem bizim gruba gelebilirsn diyince cok sevndm boyleee iste kizlar kendime guvenim geldi vesimdi cok mutluyum size verene kurban olurum ben
Evt biz hiç dedikodu yapmıyoz.hocam kpss için taktik veriyo bana.:))oy oyy genç anne. Oğlun vardı dimi. Kac yasinda cnm
Evet ablacim hem okul başlıycak hem taşınma derdi olcak ayrıca iki küçük çocuk
Bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum 7 gitti kaldı 12...
S sibelcikkk ile kpss Sınavi hakkında konuştuk ablam. Hem o benim ortim ozelimiz olamaz mı hıh
Aynen canım hayırlısı böyleymişinşallahh canım cumaya halledersin elbet
hakkınızda hayırlısı olsun canım
hay Allah bir enteresanmış o işte hakkınha hayırlısı olmuş canım
maşallahh mervecim cumaya daha da iyi olacak inşallahh
iyi bir işe vesile olmuş arkadaşın ne güzel
hayırlısı semacım cumaya halledersin sen onu
kıyamam zor zamanlar geçirmişsin ...hepimiz kurtulalım kilolardan ve zor anlar geride kalsın inşallahh
gelsin tabi güvenin canımm benim vericez bu kiloları
Spor niye yok canım onun dışında güzelBugunun menusu
10:00=1yumurta+5zeytin+kk peynir+domates+1dilim cavdar+2brdk cay
12:30=10erik
13:30=1tabak kabak yemegi+yogurt
16:00=1kase yogurt+1galeta
18:00=1kase mercimek corbasi
2litre su(az oldu ama regl oldgm icin icemiyorm surekli wcye gitmemek icin)
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?