- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.961
Mikemmel ortagim yine afiyet olsunSabah(10.00)
Peynirli omlet
1 kocaman bardak ayran
2 adet zeytin
1 adet ceviz
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Tavuklu marollu salata( 1 tabak)
1 bardak sodali ayran
1 dilim t ekmek
Ara öğün (16.00)
Tarcinli elma (1 adet)
Aksam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 kase yoğurt
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3 litre
Super hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar gibi geliyoooiyi akşamlar 9. takımın muhteşem çıtırları
menüm
sabah 7.15 - 8.15 arası bir saat yürüyüş
8.30 zencefilli limon
9.30 bir tane haşlanmış yumurta, domates salatalık az köy peyniri
12.30 bir şehriye çorbası, bir kase yoğurt (bugün okulda şansıma çorba çıkartmışlarda ilk defa okula gidince aç kalmadım)
15.00 bir tane küçük kutu süt ( okuldan eve geç dönünce ara öğün olsun dedim)
18.30 bolllll bollll salata
3 lt su
sabah ki 60 dakikalık yürüyüşe ek olarak 20 + 30 şeklinde 50 dakikalık bisiklete binme ( okula gitmeyi sevmemin tek nedeni giderken ve dönerken bisiklet sürebilmem okul dışında çok kullanmıyorum çünkü ayda bir ikide olsa hiç yoktan iyidir.)
spor da olsaymis supermisBugunun menusu
10:00=1yumurta+5zeytin+kk peynir+domates+1dilim cavdar+2brdk cay
12:30=10erik
13:30=1tabak kabak yemegi+yogurt
16:00=1kase yogurt+1galeta
18:00=1kase mercimek corbasi
2litre su(az oldu ama regl oldgm icin icemiyorm surekli wcye gitmemek icin)
Spor yok
Menü çok iyi cnm spor daha iyi olabilirdiMenümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates
14.00
2 ceviz yeşil çay
Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt
150 ip atladım.2 litrede su yatana kadar daha fazla olacak.
Mikemmel ortagim yine afiyet olsun
Super hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar gibi geliyooo
Takilma bu kadar ufak seylere canm kim ne derse desin..zaten surda ne kaldiki fit olmana..egerki kirici bisey soylicek olursa duymazdan gel tatlimCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
Afiyetler olsun guzel menu sadece aksam ekmek yemesen daha iyi olucak gibi canmMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
Haklisin kuzum ya kiricak bisi demez ama ben kendimi kasarim kilo aldim diye ama dedigin gibi iNŞALLAH gttgmde zayflamis gorur beni elimden geleni yapiyorum kuzum sagol desteğin icin guzellikTakilma bu kadar ufak seylere canm kim ne derse desin..zaten surda ne kaldiki fit olmana..egerki kirici bisey soylicek olursa duymazdan gel tatlimzayifladigin zaman sende onlara gidersin gosterirsin kendini guzelligini
Ablam reglidenkacamak yapmamak icin kendime soz verdim sunu anladim ablam yedigimin 1dk yasicagim mutlulugugu ömürlük saglikli bi kiloda olmaya degismem bunu aklima yazdim
ablammm
Tesekkur ederim ablammm menumu begenmene cok sevindim
hep bahane hep bahaneBugun hava yagisliydi yuruyus yapamadm cnm karin agrimda cok evdede yapamdm bu hafta boyle gider herhalde
Miraycım sen çok hassasınCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
Sana kolaylıklar Cnmkızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Salata yapmaya üşensen bile yeşillikleri öyle ye CnmBugun aslinda canim mutfaga girip yemek yapmak istemedi aksam sadece corba vardibide televizyonumda kanallar gitti adamlar geldi yapmaya bi yapamadilar kac saat onlarla ugrastm
Kız merve güldürdün beniper hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar
Gayet güzel Cnm sadece akşam tarhana olduğu için ekmeğe gerek yokmuşMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
Tesekkur ederim ablam senden bunlari duymak beni daha cok azimlendiriyor cok sagol iyiki varsinSen bu işi çözmüşün Tatlım
Hele bide dar gelen kıyafetler bi olmaya başlasın bak gör nasıl mutlu olacaksın
hep bahane hep bahane
Yarına ağrın azalır en azından evde leslie yap kuzum
Miraycım sen çok hassasın
Öncelikle başkalarının ne diyeceği umurunda olmasın
Sen kendin için zayıflıyorsun
Önceden bana bişey dediklerinde kilo benim vücut benim kimseyi ilgilendirmez derdim
Senin iyiliğin içinde bişeyler söylerse zaten canını sıkmana gerek yok
Sen geleceğe odaklan
Sana kolaylıklar Cnm
Hadi inşallah atlatta gel
Salata yapmaya üşensen bile yeşillikleri öyle ye Cnm
Kız merve güldürdün beni
Kuzum burda ne şişkolar bisiklet sürüyor
Biraz bol uzun bişey giy üstüne
Gayet güzel Cnm sadece akşam tarhana olduğu için ekmeğe gerek yokmuş
Sendemi spor yapmadın yoksa
Cnm mide küçültme operasyonu yapıyorum.umarım dayanabilirim:))Afiyetler olsun canim ne guzel boyle az yiyebilmek
Ayyy bi anda bu ne diyor dedimCnm mide küçültme operasyonu yapıyorum.umarım dayanabilirim:))
Nasill gercektenmiCnm mide küçültme operasyonu yapıyorum.umarım dayanabilirim:))
cnm be ortaokuldayim ve yds ile pek ilgim kalmadı ama duyduğum kadariyla irem Yayıncılık iyi diyorlar yediiklim duydum sanki. 12 yıl önce ELS kullanıyorduk biz kaldı mı bilmiyorum. Birde malum klasik cesur Öztürk kitapları varYaa örtmenim bende ingilizce çalışmaya başlıyorum yds için ne önerirsiniz :)))
Yine Süpersin tatlımSabah(10.00)
Peynirli omlet
1 kocaman bardak ayran
2 adet zeytin
1 adet ceviz
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Tavuklu marollu salata( 1 tabak)
1 bardak sodali ayran
1 dilim t ekmek
Ara öğün (16.00)
Tarcinli elma (1 adet)
Aksam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 kase yoğurt
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3 litre
Spor harika cnm.. menüde güzel afiyet olsuniyi akşamlar 9. takımın muhteşem çıtırları
menüm
sabah 7.15 - 8.15 arası bir saat yürüyüş
8.30 zencefilli limon
9.30 bir tane haşlanmış yumurta, domates salatalık az köy peyniri
12.30 bir şehriye çorbası, bir kase yoğurt (bugün okulda şansıma çorba çıkartmışlarda ilk defa okula gidince aç kalmadım)
15.00 bir tane küçük kutu süt ( okuldan eve geç dönünce ara öğün olsun dedim)
18.30 bolllll bollll salata
3 lt su
sabah ki 60 dakikalık yürüyüşe ek olarak 20 + 30 şeklinde 50 dakikalık bisiklete binme ( okula gitmeyi sevmemin tek nedeni giderken ve dönerken bisiklet sürebilmem okul dışında çok kullanmıyorum çünkü ayda bir ikide olsa hiç yoktan iyidir.)
Yok yok irademle bıçaklık durum değilAyyy bi anda bu ne diyor dedim
Alemsın kızz
Amannn sen boşver çevreni tatlişkomTesekkur ederim ablam senden bunlari duymak beni daha cok azimlendiriyor cok sagol iyiki varsin
Evet ablam cok hassasim cevremdeki herkes 45 50 kilo nebiliyim bende eskiden 50 kiloydum bianda olan oldu ya kendimi sanirim skntiya sokuyorum kendim icin zayiflicam nede olsa suan bi caba harciyorum INŞALLAH hedefime ulasicam kendim için ablacim
Haaa haaa Kız jeton düşmedimiNasill gercektenmi
Ayy yok kuzum yanlış anlaşıldı.yemeklerimi azaltarak yani:))Nasill gercektenmi
bende bende bende çok seviyorum bisiklet sevilmez mi hiçCok begendim kuzummmmm tebrikler
Afiyet olsun cok guzel canim
Cok guzel canimmmm tebrikler ya benim en sevdigim spor bisiklet cok guzel zaman geçiyor
Tek şaşıran ben değilmişimYok yok irademle bıçaklık durum değil
kötüde değildi canım ama iyi de değildi yani istediğim gibi geçmedi ama düşükte gelmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?