Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mikemmel ortagim yine afiyet olsun
Super hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar gibi geliyooo

spor da olsaymis supermis

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates

14.00
2 ceviz yeşil çay

Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt

150 ip atladım.2 litrede su yatana kadar daha fazla olacak.
Menü çok iyi cnm spor daha iyi olabilirdi

Menümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su

Takilma bu kadar ufak seylere canm kim ne derse desin..zaten surda ne kaldiki fit olmana..egerki kirici bisey soylicek olursa duymazdan gel tatlim zayifladigin zaman sende onlara gidersin gosterirsin kendini guzelligini

Afiyetler olsun guzel menu sadece aksam ekmek yemesen daha iyi olucak gibi canm

Takilma bu kadar ufak seylere canm kim ne derse desin..zaten surda ne kaldiki fit olmana..egerki kirici bisey soylicek olursa duymazdan gel tatlim zayifladigin zaman sende onlara gidersin gosterirsin kendini guzelligini
Haklisin kuzum ya kiricak bisi demez ama ben kendimi kasarim kilo aldim diye ama dedigin gibi iNŞALLAH gttgmde zayflamis gorur beni elimden geleni yapiyorum kuzum sagol desteğin icin guzellik

Ablam regliden kacamak yapmamak icin kendime soz verdim sunu anladim ablam yedigimin 1dk yasicagim mutlulugugu ömürlük saglikli bi kiloda olmaya degismem bunu aklima yazdim
ablammm

Tesekkur ederim ablammm menumu begenmene cok sevindim

Sen bu işi çözmüşün Tatlım
Hele bide dar gelen kıyafetler bi olmaya başlasın bak gör nasıl mutlu olacaksın

Bugun hava yagisliydi yuruyus yapamadm cnm karin agrimda cok evdede yapamdm bu hafta boyle gider herhalde
hep bahane hep bahane
Yarına ağrın azalır en azından evde leslie yap kuzum

Miraycım sen çok hassasın
Öncelikle başkalarının ne diyeceği umurunda olmasın
Sen kendin için zayıflıyorsun
Önceden bana bişey dediklerinde kilo benim vücut benim kimseyi ilgilendirmez derdim

Senin iyiliğin içinde bişeyler söylerse zaten canını sıkmana gerek yok
Sen geleceğe odaklan
kızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Sana kolaylıklar Cnm
Hadi inşallah atlatta gel
Bugun aslinda canim mutfaga girip yemek yapmak istemedi aksam sadece corba vardi bide televizyonumda kanallar gitti adamlar geldi yapmaya bi yapamadilar kac saat onlarla ugrastm
Salata yapmaya üşensen bile yeşillikleri öyle ye Cnm

per hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar
Kız merve güldürdün beni
Kuzum burda ne şişkolar bisiklet sürüyor
Biraz bol uzun bişey giy üstüne

Gayet güzel Cnm sadece akşam tarhana olduğu için ekmeğe gerek yokmuş
Sendemi spor yapmadın yoksa

Tesekkur ederim ablam senden bunlari duymak beni daha cok azimlendiriyor cok sagol iyiki varsin

Evet ablam cok hassasim cevremdeki herkes 45 50 kilo nebiliyim bende eskiden 50 kiloydum bianda olan oldu ya kendimi sanirim skntiya sokuyorum kendim icin zayiflicam nede olsa suan bi caba harciyorum INŞALLAH hedefime ulasicam kendim için ablacim

Yaa örtmenim bende ingilizce çalışmaya başlıyorum yds için ne önerirsiniz :)))
cnm be ortaokuldayim ve yds ile pek ilgim kalmadı ama duyduğum kadariyla irem Yayıncılık iyi diyorlar yediiklim duydum sanki. 12 yıl önce ELS kullanıyorduk biz kaldı mı bilmiyorum. Birde malum klasik cesur Öztürk kitapları var

Yine Süpersin tatlım

Spor harika cnm.. menüde güzel afiyet olsun

Amannn sen boşver çevreni tatlişkom

Bende genelde bi topluma girdiğimde en şişko ben olurdum
Şimdi en zayıf olmasamda normal sayılırım

Bide insan önce kilo alıp sonra verince zayıflığın kıymetini daha iyi anlıyor
Ben önceden fii zamanında 58 kiloyken kendimi çok toplu görünüyodum
Şimdi 58 olsam iskeletor olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…