Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gecmis olsun menun gayet guzel canm 500ipte super

Önceden bisiklet sürmek benim hayalimdi
Ben sonradan öğrendim
Hatta benim çocuklar yardım etti
ben kendimi bildim bileli sürerim. hatta hatırlıyorum çok küçükken benim bisikletim yoktu ablamın yandan tekerleksiz büyük bisikleti vardı onu kaçırmıştım binmeye çalışmıştım sonra düşmüştüm kafa göz heryer kan gölü olmuştu :)) tabi ben durdum mu durmadım yine binmeye çalıştım annem çok kızmıştı bu halde hala bisiklete binmeye çalışıyorsun diye

Tabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suan hedefi yüksek tutmak lazım belki de
Uzun zaman oldu 65 i görmeyeli acaba nasıl olcak
Ortim maşallah boyun çok güzel.benim kızda 1.70 boyunda 76 kilo ama hiç çaktırmıyo. Boyfan götürüyosunuz işi

Geçmiş olsun Cnm ne oldu üşüttünmü

Menü güzelde Sabah ve akşam arası baya olduğu için Öğlende yemek yiyebilirdin
Galiba üsuttum abla boğazım ağrıyor. . ogleden sonra sırf yattım. Yatarken de sık sık girdim nete kk ne. akşam saolsun eşim hazırladı yemeği (hazirlamak icin gonlunun olmasi o saati buldu) o yüzden de baya geç kaldı

Tabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suan hedefi yüksek tutmak lazım belki de
Aynen canim bende senin gibiyim 60 olunca neye benzerim cok merak ediyom gelinlik fotolarima bakip bakip duruuuu

Ortim maşallah boyun çok güzel.benim kızda 1.70 boyunda 76 kilo ama hiç çaktırmıyo. Boyfan götürüyosunuz işi
Senin kız mi??? Kaç yaşında ki... boyundan uzun kızın mi var senin orticim :) benimde bi yeğenim var aynı boydayiz benden 5 kilo filan zayıftır ama görsen incecik duruyo.

Ablam bencede kilo alınca vermek daha kiymetli oluyor bende 60 oldum diye agliyodum vay be simdi 65 olayimm diyommm

afiyet olsun canım.. güzel menü

olsun cnm anlayisliysa hiç bişi demez. Dese de bayrama kadar zayıflayip kendini gosterirsin artik

Sen ne okuyordun Seydacim . Başarılar

Menü gayet iyi cnm afiyet olsun
Ah kuzum oyle kilo konusunda kotu bisi duymadim sagolsun ama ben kendimi kilo aldim doye kasiyorum ya
bizde gidicez 5 aya INŞALLAH ozamana 6lari gorurum yaa cok mu uctum bakalimmm
Destegin icin cok sagol tatlım

senin boyunda uzunmuş Tatlım
Bi kadın en kötü ihtimal boyunu geçmicek

Butun kv senin gibi olsa ya benim kv telefonun sadece acma kapama tusunu bilir gerisiyle ilgilenmez baskalrinin gelinleriyle ilgilenir
Beni tanımıyonki
Belki bende çok cevvalim
Bende ilk zamanlar az düşmedim Tatlım
Tabi kocaman kadının düşmesi pek hoş olmuyor
Yinede çocukken öğrenmek başka oluyor
Mesela ben çok yüksek bisiklet süremem 26 lık olacak
Bide hep sağ ayakla başlamam lazım
Elleri bırakıp falan süremem
Ooo senin kızda boyluymuş maşallah
Babayamı çekti yoksa
en azından hazırlamış Cnm
O da bişey
Kimisi onuda düşünmez

inşallah yaa ne zaman görcem ben o s li günleri gelseler artık o günler
Biraz boğazı tutup spor yapınca görecen tatlişkom

Aynen canim bende senin gibiyim 60 olunca neye benzerim cok merak ediyom gelinlik fotolarima bakip bakip duruuuu
Bunu gerçekleştirmek sizin elinizde
Sadece biraz sabır ve Azim

ay unuttum ben onu abla her k.v ler sen gibi mi allah aşkına.. benim 8 yıllık öküzümü benden alan k.v.
sen gibi olsun öpüp başıma koyayım ablacım da değildi işte..
Bu kv liğe bakmıyor Cnm karakter meselesi
Ben benim oğlana kızıyom Eğer geline ters bi laf söylerse

Tabi siz öyle diyonuzda benim gelin acaba ne düşünüyor

Ablam bencede kilo alınca vermek daha kiymetli oluyor bende 60 oldum diye agliyodum vay be simdi 65 olayimm diyommm
İnsanoğlu nankör doyumsuz işte

aynen öyle.. hiç rahat değilim bu kiloda
Genç kızlarda boyundan 10 eksik daha iyi duruyor aslında
Evt canım benim kızım 15 yaşında .azcık erken evlilik yaptımda:))
Ne kadar erkennn

Ah kuzum oyle kilo konusunda kotu bisi duymadim sagolsun ama ben kendimi kilo aldim doye kasiyorum ya
bizde gidicez 5 aya INŞALLAH ozamana 6lari gorurum yaa cok mu uctum bakalimmm
Destegin icin cok sagol tatlım
Ahanda buraya yazıyom
5 ay sonra o 6 lar görülecek

Kv ne kadar kalacak Tatlım

Bu kv liğe bakmıyor Cnm karakter meselesi
Ben benim oğlana kızıyom Eğer geline ters bi laf söylerse

Tabi siz öyle diyonuzda benim gelin acaba ne düşünüyor
karakter de önemli tabi de ben bu adamla 7 yıl sonra nişanlandım 7 yılda bişi yoktu da nişandan sonra ne değişti dimi ama.. anasının sözüne baktı tabiii.. kadın baktı bana diş geçiremicek oğlunu doldurdu doldurdu saldı üstüme o da bana birşey dememek için iletişimi kesti.. sonra da bağlar koptu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…