- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.001
Butun kv senin gibi olsa yaKv ler neye takarmış söyle bakayım hanfendi
Benim burda olduğumu unuttun heral
Gecmis olsun menun gayet guzel canm 500ipte superMenum
10.00
1 tavada yumurta
1.5 kk peynir
Domates salatalık dereotu maydnz
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım dilim ekmek
1 parça peynir
19.00 (bugün ateslendim yemek biraz gecikti)
4 kaşık tavuk sote
Bol salata biraz yoğurt
2 litre su
500 ip
ben kendimi bildim bileli sürerim. hatta hatırlıyorum çok küçükken benim bisikletim yoktu ablamın yandan tekerleksiz büyük bisikleti vardı onu kaçırmıştım binmeye çalışmıştım sonra düşmüştüm kafa göz heryer kan gölü olmuştu :)) tabi ben durdum mu durmadım yine binmeye çalıştım annem çok kızmıştı bu halde hala bisiklete binmeye çalışıyorsun diyeÖnceden bisiklet sürmek benim hayalimdi
Ben sonradan öğrendim
Hatta benim çocuklar yardım etti
Ortim maşallah boyun çok güzel.benim kızda 1.70 boyunda 76 kilo ama hiç çaktırmıyo. Boyfan götürüyosunuz işiTabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suanhedefi yüksek tutmak lazım belki de
Uzun zaman oldu 65 i görmeyeli acaba nasıl olcak
Galiba üsuttum abla boğazım ağrıyor. . ogleden sonra sırf yattım. Yatarken de sık sık girdim nete kk ne. akşam saolsun eşim hazırladı yemeği (hazirlamak icin gonlunun olmasi o saati buldu) o yüzden de baya geç kaldıGeçmiş olsun Cnm ne oldu üşüttünmü
Menü güzelde Sabah ve akşam arası baya olduğu için Öğlende yemek yiyebilirdin
inşallah yaa ne zaman görcem ben o s li günleri gelseler artık o günlerZaten perfekt olsak burda olmazdık Cnm
Bisüre sonra m de olur s de
Aynen canim bende senin gibiyim 60 olunca neye benzerim cok merak ediyom gelinlik fotolarima bakip bakip duruuuuTabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suanhedefi yüksek tutmak lazım belki de
Senin kız mi??? Kaç yaşında ki... boyundan uzun kızın mi var senin orticim :) benimde bi yeğenim var aynı boydayiz benden 5 kilo filan zayıftır ama görsen incecik duruyo.Ortim maşallah boyun çok güzel.benim kızda 1.70 boyunda 76 kilo ama hiç çaktırmıyo. Boyfan götürüyosunuz işi
ay unuttum ben onu abla her k.v ler sen gibi mi allah aşkına.. benim 8 yıllık öküzümü benden alan k.v.Kv ler neye takarmış söyle bakayım hanfendi
Benim burda olduğumu unuttun heral
Amannn sen boşver çevreni tatlişkom
Bende genelde bi topluma girdiğimde en şişko ben olurdum
Şimdi en zayıf olmasamda normal sayılırım
Bide insan önce kilo alıp sonra verince zayıflığın kıymetini daha iyi anlıyor
Ben önceden fii zamanında 58 kiloyken kendimi çok toplu görünüyodum
Şimdi 58 olsam iskeletor olurum
aynen öyle.. hiç rahat değilim bu kilodaTatlım kilo boy oranı yaşa görede değişir bide kilonun vücutta dağılımına
Ama en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle alakalı
afiyet olsun canım.. güzel menüMenum
10.00
1 tavada yumurta
1.5 kk peynir
Domates salatalık dereotu maydnz
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım dilim ekmek
1 parça peynir
19.00 (bugün ateslendim yemek biraz gecikti)
4 kaşık tavuk sote
Bol salata biraz yoğurt
2 litre su
500 ip
Evt canım benim kızım 15 yaşında .azcık erken evlilik yaptımda:))Senin kız mi??? Kaç yaşında ki... boyundan uzun kızın mi var senin orticim :) benimde bi yeğenim var aynı boydayiz benden 5 kilo filan zayıftır ama görsen incecik duruyo.
Ah kuzum oyle kilo konusunda kotu bisi duymadim sagolsun ama ben kendimi kilo aldim doye kasiyorum yaolsun cnm anlayisliysa hiç bişi demez. Dese de bayrama kadar zayıflayip kendini gosterirsin artik
Sen ne okuyordun Seydacim . Başarılar
Menü gayet iyi cnm afiyet olsun
INŞALLAH vericemm kuzum sizinle basaricammmm cok sagoltakma kuzum k.v değil mi ona takma başka şeye takarlar boşver umursama.. sen nasıl olsa vereceksin
senin boyunda uzunmuş TatlımTabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suanhedefi yüksek tutmak lazım belki de
Beni tanımıyonkiButun kv senin gibi olsa yabenim kv telefonun sadece acma kapama tusunu bilir gerisiyle ilgilenmez baskalrinin gelinleriyle ilgilenir
Bende ilk zamanlar az düşmedim Tatlımben kendimi bildim bileli sürerim. hatta hatırlıyorum çok küçükken benim bisikletim yoktu ablamın yandan tekerleksiz büyük bisikleti vardı onu kaçırmıştım binmeye çalışmıştım sonra düşmüştüm kafa göz heryer kan gölü olmuştu :)) tabi ben durdum mu durmadım yine binmeye çalıştım annem çok kızmıştı bu halde hala bisiklete binmeye çalışıyorsun diye
Ooo senin kızda boyluymuş maşallahOrtim maşallah boyun çok güzel.benim kızda 1.70 boyunda 76 kilo ama hiç çaktırmıyo. Boyfan götürüyosunuz işi
en azından hazırlamış CnmGaliba üsuttum abla boğazım ağrıyor. . ogleden sonra sırf yattım. Yatarken de sık sık girdim nete kk ne. akşam saolsun eşim hazırladı yemeği (hazirlamak icin gonlunun olmasi o saati buldu) o yüzden de baya geç kaldı
Biraz boğazı tutup spor yapınca görecen tatlişkominşallah yaa ne zaman görcem ben o s li günleri gelseler artık o günler
Bunu gerçekleştirmek sizin elinizdeAynen canim bende senin gibiyim 60 olunca neye benzerim cok merak ediyom gelinlik fotolarima bakip bakip duruuuu
Bu kv liğe bakmıyor Cnm karakter meselesiay unuttum ben onu abla her k.v ler sen gibi mi allah aşkına.. benim 8 yıllık öküzümü benden alan k.v.
sen gibi olsun öpüp başıma koyayım ablacım da değildi işte..
İnsanoğlu nankör doyumsuz işteAblam bencede kilo alınca vermek daha kiymetli oluyor bende 60 oldum diye agliyodum vay besimdi 65 olayimm diyommm
Genç kızlarda boyundan 10 eksik daha iyi duruyor aslındaaynen öyle.. hiç rahat değilim bu kiloda
Ne kadar erkennnEvt canım benim kızım 15 yaşında .azcık erken evlilik yaptımda:))
Ahanda buraya yazıyomAh kuzum oyle kilo konusunda kotu bisi duymadim sagolsun ama ben kendimi kilo aldim doye kasiyorum ya
bizde gidicez 5 aya INŞALLAH ozamana 6lari gorurum yaa cok mu uctum bakalimmm
Destegin icin cok sagol tatlım
karakter de önemli tabi de ben bu adamla 7 yıl sonra nişanlandım 7 yılda bişi yoktu da nişandan sonra ne değişti dimi ama.. anasının sözüne baktı tabiii.. kadın baktı bana diş geçiremicek oğlunu doldurdu doldurdu saldı üstüme o da bana birşey dememek için iletişimi kesti.. sonra da bağlar koptu..Bu kv liğe bakmıyor Cnm karakter meselesi
Ben benim oğlana kızıyom Eğer geline ters bi laf söylerse
Tabi siz öyle diyonuzda benim gelin acaba ne düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?