- 12 Nisan 2016
- 426
- 747
- 18
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #147.981
Eneee ben bi daha espiri yapmiyim:))Haaa haaa Kız jeton düşmedimi
Önceden bisiklet sürmek benim hayalimdibende bende bende çok seviyorum bisiklet sevilmez mi hiç
yok abla bol gelmiyor yani bende basen fazlalığı var. üstte m beden azcık bol gelsede altta L (eşofmanlarda) sıkıyor dar oluyor. tuhaf bir vücudum varSenin boyunda uzunmuş Tatlım
Şimdi heralde 38 beden bol geliyordur sana
Yok yok iyiydiEneee ben bi daha espiri yapmiyim:))
geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun karın ağrısını felaket..Bugun hava yagisliydi yuruyus yapamadm cnm karin agrimda cok evdede yapamdm bu hafta boyle gider herhalde
Zaten perfekt olsak burda olmazdık Cnmyok abla bol gelmiyor yani bende basen fazlalığı var. üstte m beden azcık bol gelsede altta L (eşofmanlarda) sıkıyor dar oluyor. tuhaf bir vücudum var
olsun cnm anlayisliysa hiç bişi demez. Dese de bayrama kadar zayıflayip kendini gosterirsin artikCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
Sen ne okuyordun Seydacim . Başarılarkızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Menü gayet iyi cnm afiyet olsunMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
takma kuzum k.v değil mi ona takma başka şeye takarlar boşver umursama.. sen nasıl olsa vereceksinCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
sen sınavlarını hayırlısıyla bi ver canım da gelrsin nasıl olsa.. bizde seni seviyoruzkızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Yaa amma sazanim heeHaaa haaa Kız jeton düşmedimi
olur mu hiç öyle şey bisiklete binilmez mi hiç. benim elimde olsa üstünden inmemMikemmel ortagim yine afiyet olsun
Super hersey ben bisikletede binemiyom kıcım arkadan firliycak bana bakcaklar gibi geliyooo
Kv ler neye takarmış söyle bakayım hanfenditakma kuzum k.v değil mi ona takma başka şeye takarlar boşver umursama.. sen nasıl olsa vereceksin
afiyet olsun canımMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
Benden baskasi dusmez sazanlikta ustume tanimamYok yok iyiydi
Bakalım kimler tongaya düşecek
Halâ gülüyom
Geçmiş olsun Cnm ne oldu üşüttünmüMenum
10.00
1 tavada yumurta
1.5 kk peynir
Domates salatalık dereotu maydnz
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım dilim ekmek
1 parça peynir
19.00 (bugün ateslendim yemek biraz gecikti)
4 kaşık tavuk sote
Bol salata biraz yoğurt
2 litre su
500 ip
DiyosunnnnBenden baskasi dusmez sazanlikta ustume tanimam
Tabi en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiği.. bana sorsan 70 olsam bile iyi hissederim suanTatlım kilo boy oranı yaşa görede değişir bide kilonun vücutta dağılımına
Ama en önemlisi kişinin kendini nasıl iyi hissettiğiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?