- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.801
ben bıraktım kilotakibiniunuttum daha doğrusu
cnm kalori sayımının etkisini gördünmü?biraz bahsedermisin nasıl oldugundan :26:
Cnm kalori sayımının etkisini gördünmü?Biraz bahsedermisin nasıl oldugundan :26:
:))) vala bu hafta kilo verebilecek miyim bilmiyorum? Tartım evde...en iyisi annmelere getireyimde dikkat edeyim :d
cnm ilk günler takip ediyodum ama her yediğimi bulamadım karnıyarık mesela yok sadece patlıcan var gibi ben diyetisyene bahsettim itibar eymeyin dedi öyle sitelere ama yinede bak demişti de ben unuttum.bazen yiyosun yazıyosun bi bakmışsın 1500 kalori bazende yemeden görüyosun bu rakamı :26:
gramda olsa verirsin heralde cnm dikkat ediyorum 1400 ü geçmiyorum diyosun illa etkisi olur.leslie yi bıraktınmı kaç gündür yapmıyosun:26:
İtibar etme demiş ama en azından yediğini biliyorsun öyle değilmi? Bence iyi bi site :))) ama harcanan kaloriyi çooooooooook fazla yazıyor
Ya LeSLie benim pcde kayıtlı..Burda yok.İşte ayın 26sından beri yapmıyorumDaha doğrusu yapamıyorum.Babamda titreşimli kemer almış.Günde 1 saat onu kullanmayı düşünüyorum ama yararlı olurmu bilmiyorum :26: Benim evime iyice yerleşmem ay sonunu bulur
cnm ilk günler takip ediyodum ama her yediğimi bulamadım karnıyarık mesela yok sadece patlıcan var gibi ben diyetisyene bahsettim itibar eymeyin dedi öyle sitelere ama yinede bak demişti de ben unuttum.bazen yiyosun yazıyosun bi bakmışsın 1500 kalori bazende yemeden görüyosun bu rakamı :26:
Kalori takibi çok çok önemli mursh...
En azından ne yediğine,ne içtiğine dikkat ediyor insan.
Kilo vermek için kaç kaloriye ihityacı var,ona göre yiyor..
Daha öncede duymustum dıger topıklerde gezerken cnm kalori takıbını mutedeyyin de dedıgı gıbı en azından 3 asa 5 yukarı ne yaptığını bilirsin.
Anladım cnm takip edicem cok saol.Bu bilgileri aldıgınız sitenın adı nedir bende bakayım yoksa KK'da varmı bole bı lıste...
Daha öncede duymustum dıger topıklerde gezerken cnm kalori takıbını mutedeyyin de dedıgı gıbı en azından 3 asa 5 yukarı ne yaptığını bilirsin.
Anladım cnm takip edicem cok saol.Bu bilgileri aldıgınız sitenın adı nedir bende bakayım yoksa KK'da varmı bole bı lıste...
Yok yine 3 ile başlayayım.uzun bi aradan sonra hamlaşma olmuş olabilir... Bir hafta 3 milsonra 5 mile başlarım.O kulandıkları lastikleriden alayım da. :)) Bulmazsam kalın don lastiği alırımben de hastayım die yapamıyorum 4 gündür iyice bi kendime gelim 4 mille devam edicem dün biraz biraz yaptım ama istediğim gibi olmadı,bugün 2 mili yapmayı planlıyorumsende bence 4 mille başla baya ara verdin çünki
kilotakibi.com cnm burdan günlük tutabilirsin
kilotakibi.com birde kalorisepeti.com var.. bakarsın bi ara canım :)
Demet yeni gelenler: etg - edda1985 - mursh ve iysel değil mi? Yeni üyeler bunlar... Mursh ve eddayı görüyorum arada.. ama diğerleri gelmiyor mu? Duyguzeyno ne alemde?geliyormu
merhaba arkadaslar
ben dun geceye kadar cok iyi gittim ama kizim biraz rahatsizlandi hep emmek istedi sutumde olmayinca yatmadan bolcana meyve 3 bardakda sut ictim tum gece emzirmem gerekti mecburen. Yedigim ictigim cok etkiliyor sutumu.yazin bir gelsem turkiyeye hemen kesecem.
Merhaba arkadaslar
Ben dun geceye kadar cok iyi gittim ama kizim biraz rahatsizlandi hep emmek istedi sutumde olmayinca yatmadan bolcana meyve 3 bardakda sut ictim tum gece emzirmem gerekti mecburen. yedigim ictigim cok etkiliyor sutumu.yazin bir gelsem Turkiyeye hemen kesecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?