Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cnm kalori sayımının etkisini gördünmü?biraz bahsedermisin nasıl oldugundan :26:

cnm ilk günler takip ediyodum ama her yediğimi bulamadım karnıyarık mesela yok sadece patlıcan var gibi ben diyetisyene bahsettim itibar eymeyin dedi öyle sitelere ama yinede bak demişti de ben unuttum.bazen yiyosun yazıyosun bi bakmışsın 1500 kalori bazende yemeden görüyosun bu rakamı :26:

Cnm kalori sayımının etkisini gördünmü?Biraz bahsedermisin nasıl oldugundan :26:

Kalori takibi çok çok önemli mursh...
En azından ne yediğine,ne içtiğine dikkat ediyor insan.
Kilo vermek için kaç kaloriye ihityacı var,ona göre yiyor..

İtibar etme demiş ama en azından yediğini biliyorsun öyle değilmi? Bence iyi bi site :))) ama harcanan kaloriyi çooooooooook fazla yazıyor

gramda olsa verirsin heralde cnm dikkat ediyorum 1400 ü geçmiyorum diyosun illa etkisi olur.leslie yi bıraktınmı kaç gündür yapmıyosun:26:

Ya LeSLie benim pcde kayıtlı..Burda yok.İşte ayın 26sından beri yapmıyorum Daha doğrusu yapamıyorum.Babamda titreşimli kemer almış.Günde 1 saat onu kullanmayı düşünüyorum ama yararlı olurmu bilmiyorum :26: Benim evime iyice yerleşmem ay sonunu bulur

İtibar etme demiş ama en azından yediğini biliyorsun öyle değilmi? Bence iyi bi site :))) ama harcanan kaloriyi çooooooooook fazla yazıyor

evet acayip fark ediyo ben bi keresinde 1600 lerdeydim pc kullanmam yürüdüğüm dakika derken baktım 700 e düştümooo demiştim 700 kalorilik hakkım var die ama yemedim çünkü inanmadımzaten belli bi listen olduktan sonra ve uyduktan sonra zaten biliyosun ne yediğini. Bana bu diyetisyeni tavsiye eden arkadaşım tam 1 ayda 8 kilo verdi 100 dü 92 şimdi ve cumartesi tartıya gidicez belki 91 küsürlere bile düşer ama harfi harfine uyuyo saatine yediklerine ve sonucunu aldı da ne olursa olsun iş boğazda bitiyo yersen veremezsin bu kadar yani.

ben de hastayım die yapamıyorum 4 gündür iyice bi kendime gelim 4 mille devam edicem dün biraz biraz yaptım ama istediğim gibi olmadı,bugün 2 mili yapmayı planlıyorum sende bence 4 mille başla baya ara verdin çünki

Daha öncede duymustum dıger topıklerde gezerken cnm kalori takıbını mutedeyyin de dedıgı gıbı en azından 3 asa 5 yukarı ne yaptığını bilirsin.

Kalori takibi çok çok önemli mursh...
En azından ne yediğine,ne içtiğine dikkat ediyor insan.
Kilo vermek için kaç kaloriye ihityacı var,ona göre yiyor..

Anladım cnm takip edicem cok saol.Bu bilgileri aldıgınız sitenın adı nedir bende bakayım yoksa KK'da varmı bole bı lıste...

kilotakibi.com cnm burdan günlük tutabilirsin

kilotakibi.com birde kalorisepeti.com var.. bakarsın bi ara canım :)
Yok yine 3 ile başlayayım.uzun bi aradan sonra hamlaşma olmuş olabilir... Bir hafta 3 milsonra 5 mile başlarım.O kulandıkları lastikleriden alayım da. :)) Bulmazsam kalın don lastiği alırım

Demet yeni gelenler: etg - edda1985 - mursh ve iysel değil mi? Yeni üyeler bunlar... Mursh ve eddayı görüyorum arada.. ama diğerleri gelmiyor mu? Duyguzeyno ne alemde?geliyormu

Demet yeni gelenler: etg - edda1985 - mursh ve iysel değil mi? Yeni üyeler bunlar... Mursh ve eddayı görüyorum arada.. ama diğerleri gelmiyor mu? Duyguzeyno ne alemde?geliyormu

evet canım mursh ve iysel dün geldiler aramıza eda da hergün paylaşım yapıyo sağolsun egt de dün buralardaydı çok paylaşım yapamıyo ama sebep ne bilmiyorum:26:duyguyuda çok az gördüm.

Merhaba arkadaslar

Ben dun geceye kadar cok iyi gittim ama kizim biraz rahatsizlandi hep emmek istedi sutumde olmayinca yatmadan bolcana meyve 3 bardakda sut ictim tum gece emzirmem gerekti mecburen. yedigim ictigim cok etkiliyor sutumu.yazin bir gelsem Turkiyeye hemen kesecem.

kızın kaç aylık kızını aç bırakma günah kız

geçmiş olsun cnm aman bebişin iyi olsunda sen ye bol bol gçmiş olsun cnm

evet menümüde yazayım gideyim

sabah:
1 elma
2 su bardağı su

kahvaltı:
domates-salatalık
1 dilim kk beyaz peynir
1 dilim ince kepek ekmeği
1 fincan bitki çayı

1.ara:
2 porsiyon meyve (1 orta boy elma)

öğlen:
2 küçük tabak susuz taze fasulye
3 yemek kaşığı melemen bol acılı yağsız
5 adet haşlanmış bürüksel lahanası
1 su bardağı cacık
bolllll salata
1 ince dilim kepek ekmeği
( bu öğün çok gelebilir ama sadece sebze ve ölçülü yedim)

2.ara
1 su bardağı süt
1 adet halley

akşam:
boll salata
haşlanma yoğurtlu brokoli

4 kupa yeşil çay içtim
1 kupa adaçayı içtim
2,5 lt su içtim ama bu akşamda içeceklerimle 4 ü bulur:26::26:
1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim
2 kupa da karışık bitki çayı içtim.

ALLAH nasip edersede 4 mil leslie yapcam

hepinizi öpüyorum saygılar

Bugünkü menüm sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek 1 h yumurta k k peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık havuç biber maydonoz çay
ara 1 armut
öglen kabak çorbası mantarlı tavuklu karışık 4 kaşık sebze yemegi 3 kaşık yogurt salata
ara 7 badem 3 k kayısı 1 b kupa yeşil çay 3 k bisküvi
akşam çorba
2 biber dolması 4 kaşık yogurt
2 saat sonra 1 portakal yerim 3 lt su bittiriyorum spor yok kitap yatmadan okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…