Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kv seni önceden tanımıyomuydu
İstemese nişan yaptırmazdı

Adam da gerçekten sevseydi kimseyi dinlemezdi
Demekki daha iyisi gelecek sana, her şerde bi hayır vardır

Kv seni önceden tanımıyomuydu
İstemese nişan yaptırmazdı

Adam da gerçekten sevseydi kimseyi dinlemezdi
Demekki daha iyisi gelecek sana, her şerde bi hayır vardır
tanıyordu ilk andan itibaren tanıyordu hatta severdi de beni sonra ne oldu bilmiyorum.. biz sözlendikten sonra kadın herhalde ölçtü biçti baktı bu cazgır bir gelin olacak ben bundan vaz geçeyim kardeşimin kızını alayım dedi sanırım.. benim öküzde ne benden vaz geçebildi nede anasına karşı çıkabildi kaldık sap gibi ortada.
ben biraz aile içinde rahat yetiştim rahattan kastım gece dışarı çıkmak yada hahahi hohoho orda burda takılmak değil hakkını arayan kendini savunan ama bunları saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapan. ben haklı olduğum konularda babamla bile tarşan biriyim. onlarda sus pus gelin istemişler hal böyle olunda beni istemediler..

ay abla zaten doluyum bu konu da kusura bakma konu açılınca tutamıyorum kendimi şişirdim başını

Inşallah Kız gözünü açmıştır Tatlım da gönlündede bitirmiştir
Bu zamanda bu kadar herşeye sabredilsin hayret
gonlunde bitirdi diyemem ablacim.asik olmus kaderimse cekerim doyormus biz gidene kadar.

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates

14.00
2 ceviz yeşil çay

Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt

150 ip atladım.2 litrede su yatana kadar daha fazla olacak.

Ben bile toparlayacağıma inanıyorsam sen hayli hayli toparlarsın canım

En önemlisi başlamaya karar vermek canım devamı gelir inşallah artık bundan sonra

kızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm

Abla bahar geldi bizim gezmelerimiz ve misafirimiz başladı girmeyi unutuyorum kk ya.

Kızlar dün menü paylaşmayı unutmuşum yazlıktan geldik direk kv ye gittik ordan arklarla buluştuk eve geldiğimiz 02.30 du dünkü menü
Sabah 10.00 4yk menemen 4zeytin domates salatalık
Ara 2 hurma
Akşam 19.00 6 yk patates tavası 1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yarım saat yüzme

İnsanoğlu nankör doyumsuz işte

Genç kızlarda boyundan 10 eksik daha iyi duruyor aslında

Ne kadar erkennn

Ahanda buraya yazıyom
5 ay sonra o 6 lar görülecek

Kv ne kadar kalacak Tatlım
Hay agzindan bal damliyor cok tatlisin ablam cok tesekkur ederim 6lari gorursem oh miss

Ablam bu hafta sonu geliyor 1hafta kalicak ben buraya cok yogun olmasada ihmal etmem gelirim ablam sorun olmaz arkadas gibiyiz sagolsun

Regli olcam canlar davul gibi sistimmm cumaya sknti yasamasam bariiii tamda denk gelmese bariii oyyy
benim geldi regl yolculuk stres insallah beraberce atlatiriz.

Kizlar bende regliyi atlatiyim zumbaaa videosunu pcye indirdim basliyorummmmmm ramazandada uyglucam bakalim 1 ay nasi bi sonuc olcak hu hu dans zamaniii
hadi hayirlisi canim.

insallah canim haftayi mutlu atlatiriz.

Gunaydin kizlar malesef +500 um
cuma eksi olur umarim tatlim.

buarada cuma 91
pazartesi 90
ooooo masallahhhhh.

atarsin canim insallah fazlaliklarini.

guz3l tarif ablacim.bide izlemeye vakit olsa.

Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
bi artida burdan....

Bugün de benim çok bi muhabbet edesim var :) tayin bekliyoruz arkadaşlar ve hala belli olmadı. Çok heyecanliyim. Bugün içim içime sigmiyo nedense

Suan ki ruh halim
hakkinizdan hayirlisi olsun canim esin ne is yapiyordu.

gidene eyvallah gelene merhaba demek lazim insan evladina ihtiyac var hayvana degil bosver.....

Ayy yaaa ne kadar unutkan oldum kusura bakma nolur bugün az biraz gidik gibi kafa da cuma 63 tüm yani 1.5 artış olmuş
oooooo

Mrb kızlar bende sabitim:))
cuma eksi geliyor desene.

aranizdaki iletisime bayildim tatlim.

Gunaydinlar olsun canim takimim ay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
iyiymis seker...

INSALLAH canimcim atlatalim tam gaz yola devam edelimmm

Zor olmuş senin için bundan sonra inşallah çocuklarının karşısına fit ve sağlıklı bir anne olarak çıkarsın
insallah canim.

Cumaya eksi olcak inş Semacim...
hepimiz beraberce asacagiz.

ben de bugün sabah +500 al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
cumaya gecmiste kalacak artilar....

Ne iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yap

Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnm
ami nn nnnn

Yok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum 80.1 yani. Eve dönünce okuycam gecmisi
cumaya eksi gelir tatlimmmm.

2016 yili ugur getirecekkkk cok inaniyorum.

bende iyiki sizleri tanimisim.
Zor olmuş senin için bundan sonra inşallah çocuklarının karşısına fit ve sağlıklı bir anne olarak çıkarsın
Insallah canim hepimiz fit oluruz.
Cumaya eksi olcak inş Semacim...
aminn

ben de bugün sabah +500 al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
cumaya gifecek baska yolu yokkk.

Ne iyi arkadasmissin sen öyle... arkadaşını tekrar gaza getir bence cnm sende ona öyle bir iyilik yap

Inşallah bir daha görmuyceksin o kiloları ve çocuklarınla sağlıklı bi hayat sürceksin cnm
saglikli bir omrumuz olsun gerisi bos.

Yok ablacim sabah evden erken çıktım acil anca fırsat buldum yazmaya +200 um neden bilmiyorum 80.1 yani. Eve dönünce okuycam gecmisi
telas yok sekerimmmm

hayatim film valla yaw....Haktqn gelenw boynumuz kildan ince.

Yok kuzum ne kusura Tabiki içini dökeceksin

Bazılarında vardır yakın akraba kızını istemek
Benim kv de kardeşinin kızını istiyomuş

Belkide senin exs kv bilmeden sana iyilik yaptı

ameliyattan sonra uzun bir süre yattım abla kortizon da olunca ne yesem balon oldum ..buna da şükür

Maşallah canım sonuç çok güzel
sağol canımm

Allahım cümle iyilerle karşılaştırsın ..ne yazıkki gençlerin gözü bazen kapalı olabiliyor ..hayırlısı ile kurtulsun inşallahh

afiyet olsun canımm sporunda olsa muhteşem olurdu

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates

14.00
2 ceviz yeşil çay

Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt

süper canım menün afiyet olsun

afiyet olsun mirayımm sporda menüde çok iyi

afiyet olsun canımmenün zayıf gibi ama spor süper maşallahhh

spor ve su olsa iyiymis.canim aksam az olmus yaninda yogurt salata olabilirdi.galeta saglikli degil tatlim.onun disinda guzel.

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates

14.00
2 ceviz yeşil çay

Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt

spor yarim getisi gayet guzel.

afiyet olsun gayet guzzel....

aksam az olmus canim gerisi gayet guzel...

Bugun hava yagisliydi yuruyus yapamadm cnm karin agrimda cok evdede yapamdm bu hafta boyle gider herhalde
bu hafta boyle gidecek diye beynini yonlendirme lutfennn..spor olacak azda olsa...

hic korkma canim onemli olan yola baslaman 7 de gidecek 10 da insallah...

kızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
basarilar kaptanim.bizi kafana takma birbirimizi idare ediyoruz.bide mefkusumda baglaninca kafan rahat olsun canim.

nlunde bitirdi diyemem ablacim.asik olmus kaderimse cekerim doyormus biz gide
insanın nasıl bu kadar gözü kör olabiliyor yaa
Nişanlıyken böyleyse evlenince nasıl olur

Abla bahar geldi bizim gezmelerimiz ve misafirimiz başladı girmeyi unutuyorum kk ya.
Oooo bahaneye bakk
Kuzum takım sorumluluğunu hatırlatayım sana
Bugün kilo bildirimide görmedim

Bugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
Bence bugün düne göre daha güzel

Hay agzindan bal damliyor cok tatlisin ablam cok tesekkur ederim 6lari gorursem oh miss

Ablam bu hafta sonu geliyor 1hafta kalicak ben buraya cok yogun olmasada ihmal etmem gelirim ablam sorun olmaz arkadas gibiyiz sagolsun
Iyi anlaşmanız çok güzel Cnm
Zaten senin gibi tatlı biriyle niye kötü olsunki

ALLAH razı olsun ablacim cok tatlisin

INŞALLAH kuzucummm cok tesekkur ederim gerçekten iyiki varsiniz guc verdiniz bana

meliyattan sonra uzun bir süre yattım abla kortizon da olunca ne yesem balon oldum ..buna da şükür
Neyse kuzum geçmiş gitmiş artık
Biz önümüze bakalım
Sende Maşallah burdaki azimli arkadaşlardansın
Bu yönde Semay25 la çok benziyosunuz
Bence ikiniz Kanka ve rakip olun

sporbolaymis guz3lmis aksam ekmek olmamis canim.

basarmak icin yolangirdin tatlim gerisi gelir.

Cnm mide küçültme operasyonu yapıyorum.umarım dayanabilirim:))
3 gun sonra kuculuyor canim...

Önceden bisiklet sürmek benim hayalimdi
Ben sonradan öğrendim
Hatta benim çocuklar yardım etti
cocuklarin simdi arkadaslarin gibi duruyordurlar abla.ne zaman ogrettiler 100 lerin altindami ustu demi.ustundeyse zordur.ben simdi bisiklet biniyorum Allah muafaza dusecek olsam kimse tutmaz altimda kalip ezilmemek icin.

Kv ler neye takarmış söyle bakayım hanfendi
Benim burda olduğumu unuttun heral
kizlar burda saglam kayinvalide var unutmayin.can validesindir sen yaaa.

gecmis olsun canim ohalde iyi ip atlayabilmisin.menun gayet guzel.

Butun kv senin gibi olsa ya benim kv telefonun sadece acma kapama tusunu bilir gerisiyle ilgilenmez baskalrinin gelinleriyle ilgilenir
oda iyiymis sekerim ya baskalari yerine sana saraydi....

havalardada kaos var insanlar hep hasta.dikkat et canim.

inşallah yaa ne zaman görcem ben o s li günleri gelseler artık o günler
sabirla gelecekler insallah.

ay unuttum ben onu abla her k.v ler sen gibi mi allah aşkına.. benim 8 yıllık öküzümü benden alan k.v.
sen gibi olsun öpüp başıma koyayım ablacım da değildi işte..
kiz sen sadece oglandanbdegil anasindanda gulmemissin ya.sukur namazi kil kurtuldumndiye....

Ablam bencede kilo alınca vermek daha kiymetli oluyor bende 60 oldum diye agliyodum vay be simdi 65 olayimm diyommm
katiliyorum 80 kiloyu baskulde gorunce soka girmistim simdi inince soka girecem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…