- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.041
hiç bozma moralini bebeğim anlayışlı olacaktır kvCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
akşam ekmeği yeme canım daha iyi olur menün güzelMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
afiyet olsun canımMenum
10.00
1 tavada yumurta
1.5 kk peynir
Domates salatalık dereotu maydnz
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım dilim ekmek
1 parça peynir
19.00 (bugün ateslendim yemek biraz gecikti)
4 kaşık tavuk sote
Bol salata biraz yoğurt
2 litre su
500 ip
maşallahh canım Allah bağışlasın ..benimde büyük kızım 12 yaşındaEvt canım benim kızım 15 yaşında .azcık erken evlilik yaptımda:))
herşeyin en hayırlısı canım ...baştan olmaması en iyisitanıyordu ilk andan itibaren tanıyordu hatta severdi de beni sonra ne oldu bilmiyorum.. biz sözlendikten sonra kadın herhalde ölçtü biçti baktı bu cazgır bir gelin olacak ben bundan vaz geçeyim kardeşimin kızını alayım dedi sanırım.. benim öküzde ne benden vaz geçebildi nede anasına karşı çıkabildi kaldık sap gibi ortada.
ben biraz aile içinde rahat yetiştim rahattan kastım gece dışarı çıkmak yada hahahi hohoho orda burda takılmak değil hakkını arayan kendini savunan ama bunları saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapan. ben haklı olduğum konularda babamla bile tarşan biriyim. onlarda sus pus gelin istemişler hal böyle olunda beni istemediler..
ay abla zaten doluyum bu konu da kusura bakma konu açılınca tutamıyorum kendimi şişirdim başını
yediğin az gibi geldi bana afiyet olsunBugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
canımmmm mirayımm
sağol ablacım bence de.... ben de semayı çok sevdim kanka ve rakip olabiliriz tabi o da isterseNeyse kuzum geçmiş gitmiş artık
Biz önümüze bakalım
Sende Maşallah burdaki azimli arkadaşlardansın
Bu yöndeSemay25 la çok benziyosunuz
Bence ikiniz Kanka ve rakip olun
O zamanda 90 lardaydım Cnmocuklarin simdi arkadaslarin gibi duruyordurlar abla.ne zaman ogrettiler 100 lerin altindami ustu demi.ustundeyse zordur.ben simdi bisiklet biniyorum Allah muafaza dusecek olsam kimse tutmaz altimda kalip ezilmemek icin.
Ayy ben mesajın alt tarafını unutmuşumButun kv senin gibi olsa yabenim kv telefonun sadece acma kapama tusunu bilir gerisiyle ilgilenmez baskalrinin gelinleriyle ilgilenir
He valla kv lafını duyunca benim algılar açılıyorzlar burda saglam kayinvalide var unutmayin.can validesindir sen y
evt ablacım ramazana az kaldı ağız tadıyle geçirelim inşallahhCanlar varmı başka derdi tasası olan dertleşelim biraz
Benim derdim
Burası çok soğuk sıcak olan yerden biraz güneş gönderin
Soğukta hiç enerjim olmuyor kaç gündür sporda yapamadım
Bu arada ramazana az kaldı
Işi birazdaha sıkı tutalım
17 zühal ablaİnsanoğlu nankör doyumsuz işte
Genç kızlarda boyundan 10 eksik daha iyi duruyor aslında
Ne kadar erkennn
Ahanda buraya yazıyom
5 ay sonra o 6 lar görülecek
Kv ne kadar kalacak Tatlım
Hayirli geceler ortagimmmben yatıyorum canlar malum yarın iş var hepinize hayırlı geceler
Guzel menun kuzummm cok geçmiş olsun INŞALLAH hemen iyileşirsin ortagimmenüm 08.30 1 dilim tt ekmek
lor peyniri 2 tatlı kaşığı domates 3 kupa yeşil çay
12:30 patlıcan yemeği 5 kaşık
15.00 5 fındık 10 çiğ badem 5 erik 1 hurma 10 beyaz leblebi
18.00 2 etli biber dolması içinde pirinç çok çok az
boğazım çok şiş zor yutkunuyorum spor yapamadım
su 2.5 lt
masallah sibelim masallah...Evt canım benim kızım 15 yaşında .azcık erken evlilik yaptımda:))
ucki azmin artsin tatlim...Ah kuzum oyle kilo konusunda kotu bisi duymadim sagolsun ama ben kendimi kilo aldim doye kasiyorum ya
bizde gidicez 5 aya INŞALLAH ozamana 6lari gorurum yaa cok mu uctum bakalimmm
Destegin icin cok sagol tatlım
vicdanliysa gerceklere gore beynini yonlendirir ablacim aksiyse agzinla kus tutsan kusun rengini sorun yapar.Bu kv liğe bakmıyor Cnm karakter meselesi
Ben benim oğlana kızıyom Eğer geline ters bi laf söylerse
Tabi siz öyle diyonuzda benim gelin acaba ne düşünüyor
simdi baskasinin akliyla hareket eden ileride ne yapar hic dusunmek bile istemiyorum.karakter de önemli tabi de ben bu adamla 7 yıl sonra nişanlandım 7 yılda bişi yoktu da nişandan sonra ne değişti dimi ama.. anasının sözüne baktı tabiii.. kadın baktı bana diş geçiremicek oğlunu doldurdu doldurdu saldı üstüme o da bana birşey dememek için iletişimi kesti.. sonra da bağlar koptu..
anlatinca insan rahatliyor canim mefkusumun yasi cok degil ama erken evlilik ve erken annelik olgunlastirmis insana moral veriyor ve olumlu yonlendiriyor.o alisik kahrimizi cekmeye sisir sisirebildigin kadar.iyiki var.pembe yazilari gorunce sevindirik oluyorum.tanıyordu ilk andan itibaren tanıyordu hatta severdi de beni sonra ne oldu bilmiyorum.. biz sözlendikten sonra kadın herhalde ölçtü biçti baktı bu cazgır bir gelin olacak ben bundan vaz geçeyim kardeşimin kızını alayım dedi sanırım.. benim öküzde ne benden vaz geçebildi nede anasına karşı çıkabildi kaldık sap gibi ortada.
ben biraz aile içinde rahat yetiştim rahattan kastım gece dışarı çıkmak yada hahahi hohoho orda burda takılmak değil hakkını arayan kendini savunan ama bunları saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapan. ben haklı olduğum konularda babamla bile tarşan biriyim. onlarda sus pus gelin istemişler hal böyle olunda beni istemediler..
ay abla zaten doluyum bu konu da kusura bakma konu açılınca tutamıyorum kendimi şişirdim başını
spor disinda guzel canim.bende cok gezerim kubracim hemde yogun calisiyorum dun geldim bugun 7 ye dogru okuldan geldim.valizleri bosalttim ev ahalisini uyuttum sizlerle bulusmaya geldim.kopma burdan sonra kontrol edemzsin sizde masallah yeme icmede damak tadida guzel bura dengelemeni saglar cancagizim.Bugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
hayatimda cok nadir boyle bisey gordu tum yanlislarini sorunlari farkediyor ama vazgecemiyor kizamiyor tek bir isik bekliyor....insanın nasıl bu kadar gözü kör olabiliyor yaa
Nişanlıyken böyleyse evlenince nasıl olur
Oooo bahaneye bakk
Kuzum takım sorumluluğunu hatırlatayım sana
Bugün kilo bildirimide görmedim
Bence bugün düne göre daha güzel
Iyi anlaşmanız çok güzel Cnm
Zaten senin gibi tatlı biriyle niye kötü olsunki
guzel tespit ablacim.Neyse kuzum geçmiş gitmiş artık
Biz önümüze bakalım
Sende Maşallah burdaki azimli arkadaşlardansın
Bu yöndeSemay25 la çok benziyosunuz
Bence ikiniz Kanka ve rakip olun
bende seni sevdim yasemincim.istememmi bacimmmmmmm.sağol ablacım bence de.... ben de semayı çok sevdim kanka ve rakip olabiliriz tabi o da isterse
simdiki ben misali oglusumun bisikletine biniyorum dusup rexil olmamak icin hatim indirecem nerdeyse.O zamanda 90 lardaydım Cnm
İkisi iki taraftan tuttu ben dengemi sağladıktan sonra bıraktılar
Bundan 10 -15 sene önce
Çocukların üstüne düşmedim
Kendim alıştırma yaparken tam dönemeyip kaydım şükür biyerimi kırmadım
Tarti soka giricekkkk 6lari görünce oo ozmaan basardik bu isi iste kuzucumsporbolaymis guz3lmis aksam ekmek olmamis canim.
basarmak icin yolangirdin tatlim gerisi gelir.
3 gun sonra kuculuyor canim...
cocuklarin simdi arkadaslarin gibi duruyordurlar abla.ne zaman ogrettiler 100 lerin altindami ustu demi.ustundeyse zordur.ben simdi bisiklet biniyorum Allah muafaza dusecek olsam kimse tutmaz altimda kalip ezilmemek icin.
kizlar burda saglam kayinvalide var unutmayin.can validesindir sen yaaa.
gecmis olsun canim ohalde iyi ip atlayabilmisin.menun gayet guzel.
oda iyiymis sekerim ya baskalari yerine sana saraydi....
havalardada kaos var insanlar hep hasta.dikkat et canim.
sabirla gelecekler insallah.
kiz sen sadece oglandanbdegil anasindanda gulmemissin ya.sukur namazi kil kurtuldumndiye....
katiliyorum 80 kiloyu baskulde gorunce soka girmistim simdi inince soka girecem...
Eder edersağol ablacım bence de.... ben de semayı çok sevdim kanka ve rakip olabiliriz tabi o da isterse
Sanada geçmiş olsun Cnmmenüm 08.30 1 dilim tt ekmek
lor peyniri 2 tatlı kaşığı domates 3 kupa yeşil çay
12:30 patlıcan yemeği 5 kaşık
15.00 5 fındık 10 çiğ badem 5 erik 1 hurma 10 beyaz leblebi
18.00 2 etli biber dolması içinde pirinç çok çok az
boğazım çok şiş zor yutkunuyorum spor yapamadım
su 2.5 lt
Senin için daha iyiymiş Cnmbu arada Zuhal ablacım ben rahatsızlığım sebebiyle nöbet tutmuyorum haftaiçi gündüz hep ama ondan önce çok tuttum
Inşallah tatlımda burda Iftar çok geç oluyorevt ablacım ramazana az kaldı ağız tadıyle geçirelim inşallahh
hiç bozma moralini bebeğim anlayışlı olacaktır kv
akşam ekmeği yeme canım daha iyi olur menün güzel
afiyet olsun canım
maşallahh canım Allah bağışlasın ..benimde büyük kızım 12 yaşında
herşeyin en hayırlısı canım ...baştan olmaması en iyisi
yediğin az gibi geldi bana afiyet olsun
canımmmm mirayımm
Kız sen nerdeyse evde kalcakmışın17 zühal abla
Menun guzel canim sporunda harika tebrikler buarada 7li sayıların hayirli ugurlu olsun kuzucumKizlar menumu yazayim gecmisi okuyayım dün bugün çok yoğundum.
Sabah 8
Limonlu ılık su
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
Saat 12
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Saat 17:30
8 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor ordan oraya kosturdum tahminen 3 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?