- 12 Şubat 2016
- 1.175
- 2.191
- 48
- 44
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.061
hiziniza yetismek ne mumkunmus.Kız sen nerdeyse evde kalcakmışın
Ben 15 de nişanlandım 16 da evlendim
19 da 3 çocuk olmuştu bile
Ayy maşallah sana ne diyim.ben 1.den sonra cesaret edemedim.ayy ama çok şanslıyız demi anne kız diye takdim edimce kendimizi bi şok yaşanıyo.:))Kız sen nerdeyse evde kalcakmışın
Ben 15 de nişanlandım 16 da evlendim
19 da 3 çocuk olmuştu bile
Ucalimmm kuzucummm 6li rakamlara konalimmmmasallah sibelim masallah...
ucki azmin artsin tatlim...
vicdanliysa gerceklere gore beynini yonlendirir ablacim aksiyse agzinla kus tutsan kusun rengini sorun yapar.
simdi baskasinin akliyla hareket eden ileride ne yapar hic dusunmek bile istemiyorum.
anlatinca insan rahatliyor canim mefkusumun yasi cok degil ama erken evlilik ve erken annelik olgunlastirmis insana moral veriyor ve olumlu yonlendiriyor.o alisik kahrimizi cekmeye sisir sisirebildigin kadar.iyiki var.pembe yazilari gorunce sevindirik oluyorum.
spor disinda guzel canim.bende cok gezerim kubracim hemde yogun calisiyorum dun geldim bugun 7 ye dogru okuldan geldim.valizleri bosalttim ev ahalisini uyuttum sizlerle bulusmaya geldim.kopma burdan sonra kontrol edemzsin sizde masallah yeme icmede damak tadida guzel bura dengelemeni saglar cancagizim.
hayatimda cok nadir boyle bisey gordu tum yanlislarini sorunlari farkediyor ama vazgecemiyor kizamiyor tek bir isik bekliyor....
guzel tespit ablacim.
bende seni sevdim yasemincim.istememmi bacimmmmmmm.
simdiki ben misali oglusumun bisikletine biniyorum dusup rexil olmamak icin hatim indirecem nerdeyse.
Evet Zuhal ablacim bi türlü gelemedim kosturdum bugün kardeşimle ortağız yeniden işe başlamami istiyor boşuna muhasebeciye para ödüyoruz diyor onunla alakali gittim hesap kitap toparladım biraz.
Afiyet olsun canımcim guzelMenum
Saat 08.30
2 hurma
5 kuruuzum
Saat 10.30
1 haslanmis yumurta
Peynir
Marul
3 ceviz
Saat 15.00
5 kuruuzum
2 hurma
Saat 20.00
1 kase tavuk suyu corba
Kebap 2 parca
2 yk yogurt
Su 3litreye yakin
Spor yok evi toplamam lazimdi valizleri bosaltiolsun canincimp evle ugrastim
Kizlar toprakla ablasi yokmu onlar yazarlardi mutlaka...
Gelde ne oldu ne bitti anlat kuzumKizlar menumu yazayim gecmisi okuyayım dün bugün çok yoğundum.
Sabah 8
Limonlu ılık su
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
Saat 12
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Saat 17:30
8 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor ordan oraya kosturdum tahminen 3 saat
Sen kiminle rakipsin kuzumHayirli geceler ortagimmm
Canımsınlatinca insan rahatliyor canim mefkusumun yasi cok degil ama erken evlilik ve erken annelik olgunlastirmis insana moral veriyor ve olumlu yonlendiriyor.o alisik kahrimizi cekmeye sisir sisirebildigin kadar.iyiki var.pembe yazilari gorunce sevindirik oluyorum.
aşkın gözü kör diye boşa demiyolar iştehayatimda cok nadir boyle bisey gordu tum yanlislarini sorunlari farkediyor ama vazgecemiyor kizamiyor tek bir isik bekliyor
Genel olarak güzel CnmMenum
Saat 08.30
2 hurma
5 kuruuzum
Saat 10.30
1 haslanmis yumurta
Peynir
Marul
3 ceviz
Saat 15.00
5 kuruuzum
2 hurma
Saat 20.00
1 kase tavuk suyu corba
Kebap 2 parca
2 yk yogurt
Su 3litreye yakin
Spor yok evi toplamam lazimdi valizleri bosaltip evle ugrastim
Valla öyle olduhiziniza yetismek ne mumkunmus.
Benim.rakibim yok ablammm kim olsunn benimde rakibimmm olsunnnGelde ne oldu ne bitti anlat kuzum
Aceleden heralde sabah öğlen fazla yememişin idare eder
Ama akşam yanlış tercih heleki artıyken
Sen kiminle rakipsin kuzum
Canımsın
Haliyle yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor Cnm
Tabiki yaşda var ne kadar ben öyle hissetmesemde
aşkın gözü kör diye boşa demiyolar işte
Inşallah Allah gözünü açsın
Genel olarak güzel Cnm
Bence sabah kuru meyveni yediğine göre diğer arada kuruyemiş daha iyi olur
Anlasiyoruz anlasmasinada surekli baskalrinin gelinlerini anlatr bana aslinda anlatma amaci alttan alttan bana mesaj vermekte benim algilar o an kapaniveriyoAyy ben mesajın alt tarafını unutmuşum
Niye öyle diyon canısı
Anlaşamıyonuzmu
He valla kv lafını duyunca benim algılar açılıyor
Oğlum 14 aylık canmoy oyy genç anne. Oğlun vardı dimi. Kac yasinda cnm
Evet ablacim hem okul başlıycak hem taşınma derdi olcak ayrıca iki küçük çocuk
Bir an önce hedefime ulaşmak istiyorum 7 gitti kaldı 12...
S sibelcikkk ile kpss Sınavi hakkında konuştuk ablam. Hem o benim ortim ozelimiz olamaz mı hıh
Cok guzel elifcim afiyet olsunKizlar menumu yazayim gecmisi okuyayım dün bugün çok yoğundum.
Sabah 8
Limonlu ılık su
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
Saat 12
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Saat 17:30
8 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor ordan oraya kosturdum tahminen 3 saat
Afiyet olsun canimmenüm 08.30 1 dilim tt ekmek
lor peyniri 2 tatlı kaşığı domates 3 kupa yeşil çay
12:30 patlıcan yemeği 5 kaşık
15.00 5 fındık 10 çiğ badem 5 erik 1 hurma 10 beyaz leblebi
18.00 2 etli biber dolması içinde pirinç çok çok az
boğazım çok şiş zor yutkunuyorum spor yapamadım
su 2.5 lt
Menun süper canimmSabah(10.00)
Peynirli omlet
1 kocaman bardak ayran
2 adet zeytin
1 adet ceviz
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Tavuklu marollu salata( 1 tabak)
1 bardak sodali ayran
1 dilim t ekmek
Ara öğün (16.00)
Tarcinli elma (1 adet)
Aksam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 kase yoğurt
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3 litre
Canim benim üzülme ve korkma bişey demez eminim seni kırmak istemez umarımCanlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
Aynen CnmAyy maşallah sana ne diyim.ben 1.den sonra cesaret edemedim.ayy ama çok şanslıyız demi anne kız diye takdim edimce kendimizi bi şok yaşanıyo.:))
Ohhh bi güzel haber geldiKayinvalidecim bende gorunce sok oldu kiz sana ne olmus ince guzel gelin olmussun diyip durdu.jadin 3 lu rakamlarda gormeye alisik olunca 90 a yakin sayilar zayif geliyor.iyi alistirmisim bak simdi incecigim gozunde.
Aynen canısıOzlemisim sizleri canlar....
Sonuç neye Karat verdin CnmEvet Zuhal ablacim bi türlü gelemedim kosturdum bugün kardeşimle ortağız yeniden işe başlamami istiyor boşuna muhasebeciye para ödüyoruz diyor onunla alakali gittim hesap kitap toparladım biraz.
ablası zaten pek gelmiyodu ama Toprak niye gelmedi bende merak ettimKizlar toprakla ablasi yokmu onlar yazarlardi mutlaka...
Sen seç birini TatlımBenim.rakibim yok ablammm kim olsunn benimde rakibimmm olsunnn
bu hastalık çoğu kişide var CnmAnlasiyoruz anlasmasinada surekli baskalrinin gelinlerini anlatr bana aslinda anlatma amaci alttan alttan bana mesaj vermekte benim algilar o an kapaniveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?