- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.081
Umarim uzulmem kuzum cunku kilom.hakkimda cok kiran oldu beniCanim benim üzülme ve korkma bişey demez eminim seni kırmak istemez umarım
İyi olur ablacm zaten mirayla biz ortaktik ama hiç rakip olamadık
Olur bana uyar kilolarimizda yakin birbirine ayeyldz isim neydi benim kafa yine gitti
Aysenur canım :) seninki?Benimde rakibim yok
Olur bana uyar kilolarimizda yakin birbirine ayeyldz isim neydi benim kafa yine gitti
Ikiside aynı şey kızzİyi olur ablacm zaten mirayla biz ortaktik ama hiç rakip olamadık
Sen de benim gibi isim takıntılısın heralder bana uyar kilolarimizda yakin birbirine ayeyldz isim neydi benim
Bak bak Geçmişi okumuyon heraldeAysenur canım :) seninki?
Merve bende canim tekrardan hatrlatiyim kendimi 28 yasindayim 5yillik evliyim 3.5 yasinda Kivanc adinda bi oglum var anaokulu ogretmnligi okuyorum.duzcede yasiyorumAysenur canım :) seninki?
Evet ablacim ya ismini bilmem gerekiyo inanirmsn defter yaptm kendime 9.takimdaki arkadslarin yaslarini isimlerini yaziyorumIkiside aynı şey kızz
Hem destek olacaksınız hemde birbirinizi geçmeye çalışcaksınız
Sen de benim gibi isim takıntılısın heralde
Valla sanırım sana da abla demem lazım :) bense 21 yaşındayım Bingöl de yaşıyorum tayin nedeni ile burdayiz :))Merve bende canim tekrardan hatrlatiyim kendimi 28 yasindayim 5yillik evliyim 3.5 yasinda Kivanc adinda bi oglum var anaokulu ogretmnligi okuyorum.duzcede yasiyorum
Kız isimleri neysede valla herkesin yaşını aklımda tutamıcamEvet ablacim ya ismini bilmem gerekiyo inanirmsn defter yaptm kendime 9.takimdaki arkadslarin yaslarini isimlerini yaziyorum
Bak bak Geçmişi okumuyon heralde
IddialiyizAysenur ve miray arkadslrm cok sıķı bir rakip var suan karsinizda ona gore
Tatlıtuğdanmı esinlenmeMerve bende canim tekrardan hatrlatiyim kendimi 28 yasindayim 5yillik evliyim 3.5 yasinda Kivanc adinda bi oglum var anaokulu ogretmnligi okuyorum.duzcede yasiyorum
Cuma günü yüzdeleriniz yarışır güzelliklerAysenur ve miray arkadslrm cok sıķı bir rakip var suan karsinizda ona gore
Vardi bi sn bakmam lazm ing ogretmeniydi sanrmKız isimleri neysede valla herkesin yaşını aklımda tutamıcam
İsmini bilmediğin varsa sor söyliyim
Wowww cok iddaliiiii goruscezAysenur ve miray arkadslrm cok sıķı bir rakip var suan karsinizda ona gore
Kesinlikle ablacm tatlitug asigiydim o zamanlarTatlıtuğdanmı esinlenme
Cuma günü yüzdeleriniz yarışır güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?