- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.101
Esmazc nickli emineVardi bi sn bakmam lazm ing ogretmeniydi sanrm
Kız Eşin biliyomuyduKesinlikle ablacm tatlitug asigiydim o zamanlar
kız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallahbuarada cuma 91
pazartesi 90
mefkusum dan incilerKızlar show TV de murat topoğlu var güzel bilgiler veriyor
Çok açlık hissettiğinizde türk kahvesinin yanında 1 lokma ekmek 1 zeytini yavaş yavaş yerseniz tokluk hissi veriyomuş
Kapya biberin içine beyaz peynir yada lor maydonoz koyup tost makinesinde pişirip tost yapabilşrsiniz
Ayrıca nanede tok tutup iştahı azaltıyomuş
Gerisi canlı yayında
Ahh o kaçamaklar olmasa hersey ne güzel olucak.Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
Ay Kurtulmuş sun ya evlenince yaşasaydın bunları Allah korumuş seni tatlım. Şimdide kilolardan kurtul Ohhh Sefan olsun.Hatırlayalım hemencecik ben öküzümü saldıktan sonra yenilenmeye karar verdim ablacım. O öküz arada bir içime oturmuyor değil ama olsun o def ettikten sonra baktım bi yükten kurtuldum sonra dedim ki hayatımda ki tüm fazlalıkları atayım. İlk olarak öküzümü attım şimdi sıra kilolardan o fazlalıkları da atacağım
Aboooo iyi yemişsin kuzum.Ayy yaaa ne kadar unutkan oldum kusura bakma nolur bugün az biraz gidik gibi kafa da cuma 63 tüm yani 1.5 artış olmuş
Bak işte bu güzel bi haber.Mrb kızlar bende sabitim:))
Bence de ayrıl hadsiz adam insan bi arar. Bence durum ne diye de sormasın bu saattten sonra. yanlış tercihmis unut gitsin önüne bak tatlım.Hala konuşmadık ama ben herkese ayrıldık diyorum 4 ay oldu herhalde ayrılmışızdır bu saatten sonra
Zaten o ayrılmasa ben ayrıldım.. Gerçi haberi yok ama çok istiyorsa arasın sorsun ne durum diye o zaman söylerim
aaa bir eksi daha maşallah Tatlım.Gunaydinlar olsun canim takimimay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
Cuma ya eksi olursun canım stres bizi mahvediyor.Kizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
Hem çok acı hemde hayatın için güzel bir tecrübe olmuş can cazim. Zayiflayarak Sağlığına kavuşup çocuklarıni da mutlu ediceksin.Bu yaz degil ondan onceki yaz merdivenden kaydim ayak bilegim kirildi.Ambulans geldi ve o kadar insan sedyede beni zor kaldirdi dile kolay 100 kusur kiloluk kadindim.O an cok mahcup oldum insanlara eziyet ettim diye ve tabi birde kiyafet skintisi.....Cocuklarim buyidu ve akillari erince anne neden sende herkesin annesi gibi degilsin imalarina basladilar.Gecen yaz kilolu olarak hamile kalinca bebegimi bile ultrasonda tam goremedik o koskocaman gobekten.En acisi aylar sonra oglumun anne kardesimin olumunden once seni sucladim acaba kilondan dolayimi oldu sozu oldu.zayiflamak istememin en onemli donum noktalari....
iyiki bulmuşsun bu grubu canım. Ahh o resimler beni mahvediyor hiç çekilmiyorum :)))))Ben anlatiyim hemen gecen sene ramazanda tesetture girdim Allah nasip etti cok sukurve esimin arkadasinin dugunu vardi ben cok guzel deri detayli bi elbise aldim sal aldm giyindim suslendim cok guzel olmustum aslinda yani kendimi oyle zannediyomusum resim cektrdik eglendik bitti derken eve geldik esimle resimlere bakiyoruz aman allahim nasil sisko cikmisim deride sarmis masallh butun vucudumu esimde bana donup dediki azdaha yersen ordulu fatma gibi olcan (ordulu fatma abla kv komsusu cok kilolu bi hanim) bide bu halde 2.cocugu istiyon dogurunca 100kilo olursun dedi 60 kilo olmadan cocuk yok demezmi ben sok ben uzgun ben garip esim gece yatar yatmaz internetten arastrma yaptm ve bu gruba rastladm saolsun mefkurem bizim gruba gelebilirsn diyince cok sevndm boyleee iste kizlar kendime guvenim geldi vesimdi cok mutluyum size verene kurban olurum ben
napıyo ruz bir daha yemiyoruzben de bugün sabah +500al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
canım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olur.Cnm 7 tercih yaptık.. Samsun ve Çorum ilk iki tercihimiz. Memlekete en yakın olan yerler.. bakalım nasip hakkımızda hayırlısı...
Çok iyi canım cumaya hazırlık olur sabit olmak.Evet çok yaslandim
Ablacim kılom sabit 77.7 dünden sonra bu bile iyi bence
Ayy o ne biçim bi adam insanda onur gurur olur terbiyesiz. Gözü işte güçte değil galiba ona kölelik mi yapıcak ti kız cağız Allah yüzüne bakmış zor tabi ama hayırlısı ayrılmalıdır bence de. Nasılsa nikah yaptım masrafa gerek yok dedi heralde hadsiz serseri ayyyy çok sinirlendimmmm iyiki elime geçmedi o çocuk.Bizim kiz ogretmen.nisanlisi en ufak seyde nisanlisi salakmisin gerizekalimisin.serefsizlik yaptin gibi agza alinmayacak laflari soyluyor.kiz calistigi icin 5 lirayi bile ona odetiyor.evlenmeden esya parqsi istiyor.arada sorun olunca arayip sormuyir.hep kiz arayip soracak.kizin ailesini yok sayiyorlar ne arayip soruyor ne karsilikli konusuyorlar.nikah sekeri istiyor kiz param yok diyor.kizdan surekli para istiyor kiz bunu umursamiyor ama is cigrindan cikiyor cunku huzurda vermiyor.istersem evlenince seni disari dahi cikarmam diyor.tam kilhan beyi.resmi nikah oldugundan ve kiz deli givi sevdiginden cok skinti yasadik.avukata verildi.cocuk duyunca zinet esyalarini istiyor.avukat bile soka girdi.zinet dedigi 2 yarimlik.3 ceyrek.yuzukler.maddiyat onemli degil bizimkiler dugunu bile yapmaya razilardi ama cok piskin ve arsiz olunca karsi taraf.malesef zor bir surec.cuma mahkeme var hayirlisi.
Gayet miss olmuş galeta form bisküvi yemek iyi değil diyoruz diyetisyen dün arkadaşıma ara öğün vermiş form bisküvi yi ben bunu çözemedim valla.Bugunun menusu
10:00=1yumurta+5zeytin+kk peynir+domates+1dilim cavdar+2brdk cay
12:30=10erik
13:30=1tabak kabak yemegi+yogurt
16:00=1kase yogurt+1galeta
18:00=1kase mercimek corbasi
2litre su(az oldu ama regl oldgm icin icemiyorm surekli wcye gitmemek icin)
Spor yok
Afiyet olsun canım az yemişsin.Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates
14.00
2 ceviz yeşil çay
Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt
150 ip atladım.2 litrede su yatana kadar daha fazla olacak.
Sen halledersin regl dendir o.500 grm fazla ciktim ablam
Super mis harika.Sabah(10.00)
Peynirli omlet
1 kocaman bardak ayran
2 adet zeytin
1 adet ceviz
1 salatalık
Öğlen(14.00)
Tavuklu marollu salata( 1 tabak)
1 bardak sodali ayran
1 dilim t ekmek
Ara öğün (16.00)
Tarcinli elma (1 adet)
Aksam(18.00)
1 kase brokoli çorbası
1 kase yoğurt
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3 litre
muhteşem bir gün olmuş kuzum.iyi akşamlar 9. takımın muhteşem çıtırları
menüm
sabah 7.15 - 8.15 arası bir saat yürüyüş
8.30 zencefilli limon
9.30 bir tane haşlanmış yumurta, domates salatalık az köy peyniri
12.30 bir şehriye çorbası, bir kase yoğurt (bugün okulda şansıma çorba çıkartmışlarda ilk defa okula gidince aç kalmadım)
15.00 bir tane küçük kutu süt ( okuldan eve geç dönünce ara öğün olsun dedim)
18.30 bolllll bollll salata
3 lt su
sabah ki 60 dakikalık yürüyüşe ek olarak 20 + 30 şeklinde 50 dakikalık bisiklete binme ( okula gitmeyi sevmemin tek nedeni giderken ve dönerken bisiklet sürebilmem okul dışında çok kullanmıyorum çünkü ayda bir ikide olsa hiç yoktan iyidir.)
Aaa hiç stres yapma kızarım zayixligininda sismanligininda ona ne zararı ne faydası var sen kendini düşün kendin için yap herseyi tmm mi kuzum düşünme bunları.Canlar moralim bozukKayinvalidem geliyor korkuyorum kilomla ilgili bisey der diye kendime guvenim yok aninda kilo alınca baska sehirde yasiyor ziyarete geliyor bize. Ya öyle kirici biri degil ama kilom bianda artinca sasirabilr üzülüyorum o beni en son 74ken gormustu simdi 7 kilo fazlam var biraz kafam takildi
Çalış çalış da kurtul kaptanı Deryam muckkkk.kızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Afiyet olsun canım diyetisyen ler çorba varsa ekmek tukettirmiyor bilgineMenümü yazayım kızlar:
08:00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
1kk peynir
Salatalık domates
2 ceviz
Yeşil çay
12:30
Tonbalığı salata(kırmızı biber,enginar,salatalık)
1 dil tb ekmeği
15:30
6 erik
6 badem
17:00
Yeşil çay
18:30
6 kaşık musakka(fırında)
1 kepçe tarhana çorbası
Yarım dil tb ekmeği
1 kase cacık
2 lt su
Geçmiş olsun canım ateşli 500 ip harika valla. Menü az ama güzel.Menum
10.00
1 tavada yumurta
1.5 kk peynir
Domates salatalık dereotu maydnz
1 dilim tb ekmeği
16.00
yarım dilim ekmek
1 parça peynir
19.00 (bugün ateslendim yemek biraz gecikti)
4 kaşık tavuk sote
Bol salata biraz yoğurt
2 litre su
500 ip
Boşver be tatlım önüne bak Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin.tanıyordu ilk andan itibaren tanıyordu hatta severdi de beni sonra ne oldu bilmiyorum.. biz sözlendikten sonra kadın herhalde ölçtü biçti baktı bu cazgır bir gelin olacak ben bundan vaz geçeyim kardeşimin kızını alayım dedi sanırım.. benim öküzde ne benden vaz geçebildi nede anasına karşı çıkabildi kaldık sap gibi ortada.
ben biraz aile içinde rahat yetiştim rahattan kastım gece dışarı çıkmak yada hahahi hohoho orda burda takılmak değil hakkını arayan kendini savunan ama bunları saygı ve sevgi çerçevesi içinde yapan. ben haklı olduğum konularda babamla bile tarşan biriyim. onlarda sus pus gelin istemişler hal böyle olunda beni istemediler..
ay abla zaten doluyum bu konu da kusura bakma konu açılınca tutamıyorum kendimi şişirdim başını
Afiyet olsun canım biraz az ama gayet güzel.Bugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
Oyy Kıyamam GEÇMİŞ OLSUN Canim. Menun guzel afiyet olsun.menüm 08.30 1 dilim tt ekmek
lor peyniri 2 tatlı kaşığı domates 3 kupa yeşil çay
12:30 patlıcan yemeği 5 kaşık
15.00 5 fındık 10 çiğ badem 5 erik 1 hurma 10 beyaz leblebi
18.00 2 etli biber dolması içinde pirinç çok çok az
boğazım çok şiş zor yutkunuyorum spor yapamadım
su 2.5 lt
Anam ne muhabbet ne muhabbet dizilere geçmiş olaylar :))))) oku oku bitmedi valla.Kız Eşin biliyomuydu
Bende aşkı memnu hadtasıydım
Finale kaç kere baktım kimbilir
Beni beni bihterini
Ablacim ben 4 yıl önce ortak oldum zaten kardeşime işlerimız iyi şükür biraz kızdım uzak duruyordum. diyolarya BJ devirde babana Bile güvenme çok doğruymus ortak is zaten Afedersin b...tan biseymis. Neyse benim paralarla fabrika kurdu beyefendi makinalar falan geliştirdi olayı bizimle hiç muhatap olmuyor falan bizde elimizi etegimizi çektik parayi borsada kaybettik sayalim dedik kaybetmisligimiz çoktur daAynen Cnm
Ben oğlanın okuluna gittiğimde beni ablası sanmıştı öğretmen
Bide şimdi torun çıktı
Babaanneyim deyince Millet inanmıyor
Ohhh bi güzel haber geldi
Senin adına çok sevindim Cnm
Bidahaki gördüklerinde seni tanıyamıyacaklar bile
Aynen canısı
Bıgün herkese laf yetiştircem diye telin başından kalkamadım
Sonuç neye Karat verdin Cnm
Akrabayla çalışmakda pek iyi olmaz ama tabi biraz aradaki ilişkiyede bakar
ablası zaten pek gelmiyodu ama Toprak niye gelmedi bende merak ettim
Sen seç birini Tatlım
bu hastalık çoğu kişide var Cnm
Hatta anneletimizde bile var
Genelde komşu yada akraba kızları övülürya
Abla ya normalde yemiycek tim eşimle hararetli hararetli bu iş mevzuu nu konuşurken pilav yedin dedi esim gayet ciddi bir tavirla Gülsem mi ağlasam mi bilemedim; )Gelde ne oldu ne bitti anlat kuzum
Aceleden heralde sabah öğlen fazla yememişin idare eder
Ama akşam yanlış tercih heleki artıyken
Sen kiminle rakipsin kuzum
Canımsın
Haliyle yaşanmışlıklar insanı olgunlaştırıyor Cnm
Tabiki yaşda var ne kadar ben öyle hissetmesemde
aşkın gözü kör diye boşa demiyolar işte
Inşallah Allah gözünü açsın
Genel olarak güzel Cnm
Bence sabah kuru meyveni yediğine göre diğer arada kuruyemiş daha iyi olur
Yumurta aldirttim hasla dim valla yağlı yağlı yemekler asla yiyemem.Gelde ne oldu ne bitti anlat kuzum
Canımsın
Genel olarak güzel Cnm
Peki kuzucum haklisin kendim icin basaricam cok tesekkur ederimkız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallah
mefkusum dan inciler
Ahh o kaçamaklar olmasa hersey ne güzel olucak.
Ay Kurtulmuş sun ya evlenince yaşasaydın bunları Allah korumuş seni tatlım. Şimdide kilolardan kurtul Ohhh Sefan olsun.
Aboooo iyi yemişsin kuzum.
Bak işte bu güzel bi haber.
Bence de ayrıl hadsiz adam insan bi arar. Bence durum ne diye de sormasın bu saattten sonra. yanlış tercihmis unut gitsin önüne bak tatlım.
aaa bir eksi daha maşallah Tatlım.
Cuma ya eksi olursun canım stres bizi mahvediyor.
Hem çok acı hemde hayatın için güzel bir tecrübe olmuş can cazim. Zayiflayarak Sağlığına kavuşup çocuklarıni da mutlu ediceksin.
iyiki bulmuşsun bu grubu canım. Ahh o resimler beni mahvediyor hiç çekilmiyorum :)))))
napıyo ruz bir daha yemiyoruz
canım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olur.
Çok iyi canım cumaya hazırlık olur sabit olmak.
Ayy o ne biçim bi adam insanda onur gurur olur terbiyesiz. Gözü işte güçte değil galiba ona kölelik mi yapıcak ti kız cağız Allah yüzüne bakmış zor tabi ama hayırlısı ayrılmalıdır bence de. Nasılsa nikah yaptım masrafa gerek yok dedi heralde hadsiz serseri ayyyy çok sinirlendimmmm iyiki elime geçmedi o çocuk.
Gayet miss olmuş galeta form bisküvi yemek iyi değil diyoruz diyetisyen dün arkadaşıma ara öğün vermiş form bisküvi yi ben bunu çözemedim valla.
Afiyet olsun canım az yemişsin.
Sen halledersin regl dendir o.
Super mis harika.
muhteşem bir gün olmuş kuzum.
Aaa hiç stres yapma kızarım zayixligininda sismanligininda ona ne zararı ne faydası var sen kendini düşün kendin için yap herseyi tmm mi kuzum düşünme bunları.
Çalış çalış da kurtul kaptanı Deryam muckkkk.
Afiyet olsun canım diyetisyen ler çorba varsa ekmek tukettirmiyor bilginemenü harika ama
Geçmiş olsun canım ateşli 500 ip harika valla. Menü az ama güzel.
Boşver be tatlım önüne bak Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin.
Afiyet olsun canım biraz az ama gayet güzel.
Oyy Kıyamam GEÇMİŞ OLSUN Canim. Menun guzel afiyet olsun.
Dimi dimi yatıp kalkıp dua edeyim. Bide beraber oturalım diyorlardı..sporbolaymis guz3lmis aksam ekmek olmamis canim.
basarmak icin yolangirdin tatlim gerisi gelir.
3 gun sonra kuculuyor canim...
cocuklarin simdi arkadaslarin gibi duruyordurlar abla.ne zaman ogrettiler 100 lerin altindami ustu demi.ustundeyse zordur.ben simdi bisiklet biniyorum Allah muafaza dusecek olsam kimse tutmaz altimda kalip ezilmemek icin.
kizlar burda saglam kayinvalide var unutmayin.can validesindir sen yaaa.
gecmis olsun canim ohalde iyi ip atlayabilmisin.menun gayet guzel.
oda iyiymis sekerim ya baskalari yerine sana saraydi....
havalardada kaos var insanlar hep hasta.dikkat et canim.
sabirla gelecekler insallah.
kiz sen sadece oglandanbdegil anasindanda gulmemissin ya.sukur namazi kil kurtuldumndiye....
katiliyorum 80 kiloyu baskulde gorunce soka girmistim simdi inince soka girecem...
Aynen en azından evlenmeden gördüm yüzlerinihiç bozma moralini bebeğim anlayışlı olacaktır kv
akşam ekmeği yeme canım daha iyi olur menün güzel
afiyet olsun canım
maşallahh canım Allah bağışlasın ..benimde büyük kızım 12 yaşında
herşeyin en hayırlısı canım ...baştan olmaması en iyisi
yediğin az gibi geldi bana afiyet olsun
canımmmm mirayımm
Nerdesin ki abla sen.. Ben gönderebilirim sana azcık güneşCanlar varmı başka derdi tasası olan dertleşelim biraz
Benim derdim
Burası çok soğuk sıcak olan yerden biraz güneş gönderin
Soğukta hiç enerjim olmuyor kaç gündür sporda yapamadım
Bu arada ramazana az kaldı
Işi birazdaha sıkı tutalım
Kızlar dün menü paylaşmayı unutmuşum yazlıktan geldik direk kv ye gittik ordan arklarla buluştuk eve geldiğimiz 02.30 du dünkü menü
Sabah 10.00 4yk menemen 4zeytin domates salatalık
Ara 2 hurma
Akşam 19.00 6 yk patates tavası 1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Spor yarım saat yüzme
cnm yoğunluktan herhalde aralar uzun olmuş. Yüzme süper ya en etkili sporlardan çok iyi olmuBugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
Eşim emniyette cnmbenim geldi regl yolculuk stres insallah beraberce atlatiriz.
hadi hayirlisi canim.
insallah canim haftayi mutlu atlatiriz.
cuma eksi olur umarim tatlim.
ooooo masallahhhhh.
atarsin canim insallah fazlaliklarini.
guz3l tarif ablacim.bide izlemeye vakit olsa.
bi artida burdan....
hakkinizdan hayirlisi olsun canim esin ne is yapiyordu.
gidene eyvallah gelene merhaba demek lazim insan evladina ihtiyac var hayvana degil bosver.....
oooooo
cuma eksi geliyor desene.
aranizdaki iletisime bayildim tatlim.
iyiymis seker...
Saol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtansporbolaymis guz3lmis aksam ekmek olmamis canim.
basarmak icin yolangirdin tatlim gerisi gelir.
3 gun sonra kuculuyor canim...
cocuklarin simdi arkadaslarin gibi duruyordurlar abla.ne zaman ogrettiler 100 lerin altindami ustu demi.ustundeyse zordur.ben simdi bisiklet biniyorum Allah muafaza dusecek olsam kimse tutmaz altimda kalip ezilmemek icin.
kizlar burda saglam kayinvalide var unutmayin.can validesindir sen yaaa.
gecmis olsun canim ohalde iyi ip atlayabilmisin.menun gayet guzel.
oda iyiymis sekerim ya baskalari yerine sana saraydi....
havalardada kaos var insanlar hep hasta.dikkat et canim.
sabirla gelecekler insallah.
kiz sen sadece oglandanbdegil anasindanda gulmemissin ya.sukur namazi kil kurtuldumndiye....
katiliyorum 80 kiloyu baskulde gorunce soka girmistim simdi inince soka girecem...
Evet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırımCanlar varmı başka derdi tasası olan dertleşelim biraz
Benim derdim
Burası çok soğuk sıcak olan yerden biraz güneş gönderin
Soğukta hiç enerjim olmuyor kaç gündür sporda yapamadım
Bu arada ramazana az kaldı
Işi birazdaha sıkı tutalım
Geçmiş olsun cnm.. menun gayet güzelmenüm 08.30 1 dilim tt ekmek
lor peyniri 2 tatlı kaşığı domates 3 kupa yeşil çay
12:30 patlıcan yemeği 5 kaşık
15.00 5 fındık 10 çiğ badem 5 erik 1 hurma 10 beyaz leblebi
18.00 2 etli biber dolması içinde pirinç çok çok az
boğazım çok şiş zor yutkunuyorum spor yapamadım
su 2.5 lt
Maşallah cnm. Allah bağışlasin hayırlı sağlıklı ömürler versin..17 zühal abla
bence güzel cnm menun afiyet olsunKizlar menumu yazayim gecmisi okuyayım dün bugün çok yoğundum.
Sabah 8
Limonlu ılık su
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
Saat 12
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Saat 17:30
8 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor ordan oraya kosturdum tahminen 3 saat
Semacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kaynağımasallah sibelim masallah...
ucki azmin artsin tatlim...
vicdanliysa gerceklere gore beynini yonlendirir ablacim aksiyse agzinla kus tutsan kusun rengini sorun yapar.
simdi baskasinin akliyla hareket eden ileride ne yapar hic dusunmek bile istemiyorum.
anlatinca insan rahatliyor canim mefkusumun yasi cok degil ama erken evlilik ve erken annelik olgunlastirmis insana moral veriyor ve olumlu yonlendiriyor.o alisik kahrimizi cekmeye sisir sisirebildigin kadar.iyiki var.pembe yazilari gorunce sevindirik oluyorum.
spor disinda guzel canim.bende cok gezerim kubracim hemde yogun calisiyorum dun geldim bugun 7 ye dogru okuldan geldim.valizleri bosalttim ev ahalisini uyuttum sizlerle bulusmaya geldim.kopma burdan sonra kontrol edemzsin sizde masallah yeme icmede damak tadida guzel bura dengelemeni saglar cancagizim.
hayatimda cok nadir boyle bisey gordu tum yanlislarini sorunlari farkediyor ama vazgecemiyor kizamiyor tek bir isik bekliyor....
guzel tespit ablacim.
bende seni sevdim yasemincim.istememmi bacimmmmmmm.
simdiki ben misali oglusumun bisikletine biniyorum dusup rexil olmamak icin hatim indirecem nerdeyse.
Menun çok güzel cnm aksam yemeği daha erken olsaydı daha iyiydi tabi... evle uğraşırken fırsat bulamadın sanırım.Menum
Saat 08.30
2 hurma
5 kuruuzum
Saat 10.30
1 haslanmis yumurta
Peynir
Marul
3 ceviz
Saat 15.00
5 kuruuzum
2 hurma
Saat 20.00
1 kase tavuk suyu corba
Kebap 2 parca
2 yk yogurt
Su 3litreye yakin
Spor yok evi toplamam lazimdi valizleri bosaltip evle ugrastim
Emine benVardi bi sn bakmam lazm ing ogretmeniydi sanrm
kız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallah
mefkusum dan inciler
Ay Kurtulmuş sun ya evlenince yaşasaydın bunları Allah korumuş seni tatlım. Şimdide kilolardan kurtul Ohhh Sefan olsun.
Bence de ayrıl hadsiz adam insan bi arar. Bence durum ne diye de sormasın bu saattten sonra. yanlış tercihmis unut gitsin önüne bak tatlım.
Hem çok acı hemde hayatın için güzel bir tecrübe olmuş can cazim. Zayiflayarak Sağlığına kavuşup çocuklarıni da mutlu ediceksin.
iyiki bulmuşsun bu grubu canım. Ahh o resimler beni mahvediyor hiç çekilmiyorum :)))))
Ayy o ne biçim bi adam insanda onur gurur olur terbiyesiz. Gözü işte güçte değil galiba ona kölelik mi yapıcak ti kız cağız Allah yüzüne bakmış zor tabi ama hayırlısı ayrılmalıdır bence de. Nasılsa nikah yaptım masrafa gerek yok dedi heralde hadsiz serseri ayyyy çok sinirlendimmmm iyiki elime geçmedi o çocuk.
Gayet miss olmuş galeta form bisküvi yemek iyi değil diyoruz diyetisyen dün arkadaşıma ara öğün vermiş form bisküvi yi ben bunu çözemedim valla.
Super mis harika.
Aaa hiç stres yapma kızarım zayixligininda sismanligininda ona ne zararı ne faydası var sen kendini düşün kendin için yap herseyi tmm mi kuzum düşünme bunları.
Afiyet olsun canım diyetisyen ler çorba varsa ekmek tukettirmiyor bilginemenü harika ama
Zor bir durum cnm.. hayırlısı olsun artikAblacim ben 4 yıl önce ortak oldum zaten kardeşime işlerimız iyi şükür biraz kızdım uzak duruyordum. diyolarya BJ devirde babana Bile güvenme çok doğruymus ortak is zaten Afedersin b...tan biseymis. Neyse benim paralarla fabrika kurdu beyefendi makinalar falan geliştirdi olayı bizimle hiç muhatap olmuyor falan bizde elimizi etegimizi çektik parayi borsada kaybettik sayalim dedik kaybetmisligimiz çoktur da. Neyse işte geçen aradı böyle olmuyor falan oturduk konuştuk denıycem tekrar ortaklığı hala beceremezse parami isteyip ayrılıcam ortalıktan. Arada annem olmasa üzülmese çoktan ayrilirdim da işte ona kiyamiyorum üzülüyor.
talimat alinmistir ablam....Gelde ne oldu ne bitti anlat kuzum
Canımsın
Genel olarak güzel Cnm
ooooo akilli kaynana.Anlasiyoruz anlasmasinada surekli baskalrinin gelinlerini anlatr bana aslinda anlatma amaci alttan alttan bana mesaj vermekte benim algilar o an kapaniveriyo
rakip araniyor kizlar buldunuz galiba.Bu hafta kim benle ortak rakip olmak ister canlar
bende defter tutsam iyi fikir kafa 50 parca aklimda kalmiyor.Evet ablacim ya ismini bilmem gerekiyo inanirmsn defter yaptm kendime 9.takimdaki arkadslarin yaslarini isimlerini yaziyorum
carsida cok gezindim karsima ciksinda yuzune tukurup filmlerdeki gibi bi tokat atayim diye amma kader karsilastirmadi.kız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallah
mefkusum dan inciler
Super mis harika.
canim 7 de gittim kayinvalidem orucluydu o yuzden anca hazirladim.Evet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
Geçmiş olsun cnm.. menun gayet güzel
Maşallah cnm. Allah bağışlasin hayırlı sağlıklı ömürler versin..
bence güzel cnm menun afiyet olsun
Semacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kaynağıMefkurem
Menun çok güzel cnm aksam yemeği daha erken olsaydı daha iyiydi tabi... evle uğraşırken fırsat bulamadın sanırım.
Günaydın canım bende hamile kaldığım ay spor yapıyordum ve sonra hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz inş ama ağır sporlar yapma Leslie iyi bencegünaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?