Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

buarada cuma 91
pazartesi 90
kız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallah

mefkusum dan inciler

Ne yazikki +300 dünkü kek ve mercimek köftesi ah ahh.. neyse kaçamaksiz bi hafta olcak ins
Ahh o kaçamaklar olmasa hersey ne güzel olucak.

Ay Kurtulmuş sun ya evlenince yaşasaydın bunları Allah korumuş seni tatlım. Şimdide kilolardan kurtul Ohhh Sefan olsun.

Ayy yaaa ne kadar unutkan oldum kusura bakma nolur bugün az biraz gidik gibi kafa da cuma 63 tüm yani 1.5 artış olmuş
Aboooo iyi yemişsin kuzum.

Mrb kızlar bende sabitim:))
Bak işte bu güzel bi haber.

Bence de ayrıl hadsiz adam insan bi arar. Bence durum ne diye de sormasın bu saattten sonra. yanlış tercihmis unut gitsin önüne bak tatlım.

Gunaydinlar olsun canim takimim ay ben _200 kizlar kacamak yaptigm ve regl oldugum halde cok mutluyumm kahvaltiya misafiirm geldi kalkinca sayfalara bakicam bekleyin anacim geliyorum birazdan
aaa bir eksi daha maşallah Tatlım.

Kizlar meraba bugu +500 un seyahat regl ve stres sanirim cumaya hadi hayirlisi.umarim toplarim.
Cuma ya eksi olursun canım stres bizi mahvediyor.

Hem çok acı hemde hayatın için güzel bir tecrübe olmuş can cazim. Zayiflayarak Sağlığına kavuşup çocuklarıni da mutlu ediceksin.

iyiki bulmuşsun bu grubu canım. Ahh o resimler beni mahvediyor hiç çekilmiyorum :)))))

ben de bugün sabah +500 al işte o pasta ve kola nelere mal oldu
napıyo ruz bir daha yemiyoruz

Cnm 7 tercih yaptık.. Samsun ve Çorum ilk iki tercihimiz. Memlekete en yakın olan yerler.. bakalım nasip hakkımızda hayırlısı...
canım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olur.

Evet çok yaslandim
Ablacim kılom sabit 77.7 dünden sonra bu bile iyi bence
Çok iyi canım cumaya hazırlık olur sabit olmak.

Ayy o ne biçim bi adam insanda onur gurur olur terbiyesiz. Gözü işte güçte değil galiba ona kölelik mi yapıcak ti kız cağız Allah yüzüne bakmış zor tabi ama hayırlısı ayrılmalıdır bence de. Nasılsa nikah yaptım masrafa gerek yok dedi heralde hadsiz serseri ayyyy çok sinirlendimmmm iyiki elime geçmedi o çocuk.

Gayet miss olmuş galeta form bisküvi yemek iyi değil diyoruz diyetisyen dün arkadaşıma ara öğün vermiş form bisküvi yi ben bunu çözemedim valla.

Menümm sabah 11
2 tavada yumurta.peynir
3 zeytin.domates

14.00
2 ceviz yeşil çay

Akşam 18
2 kepçe tavuk suyu çorba
Salata.yoğurt

150 ip atladım.2 litrede su yatana kadar daha fazla olacak.
Afiyet olsun canım az yemişsin.

500 grm fazla ciktim ablam
Sen halledersin regl dendir o.

Super mis harika.

muhteşem bir gün olmuş kuzum.

Aaa hiç stres yapma kızarım zayixligininda sismanligininda ona ne zararı ne faydası var sen kendini düşün kendin için yap herseyi tmm mi kuzum düşünme bunları.

kızlar kusuruma bakmayın nolur son 4 günüm cuma günü kurtuluyorum sınav telaşından sizleri seviyorummmm
Çalış çalış da kurtul kaptanı Deryam muckkkk.

Afiyet olsun canım diyetisyen ler çorba varsa ekmek tukettirmiyor bilgine menü harika ama

Geçmiş olsun canım ateşli 500 ip harika valla. Menü az ama güzel.

Boşver be tatlım önüne bak Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin.

Bugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
Afiyet olsun canım biraz az ama gayet güzel.

Oyy Kıyamam GEÇMİŞ OLSUN Canim. Menun guzel afiyet olsun.

Ablacim ben 4 yıl önce ortak oldum zaten kardeşime işlerimız iyi şükür biraz kızdım uzak duruyordum. diyolarya BJ devirde babana Bile güvenme çok doğruymus ortak is zaten Afedersin b...tan biseymis. Neyse benim paralarla fabrika kurdu beyefendi makinalar falan geliştirdi olayı bizimle hiç muhatap olmuyor falan bizde elimizi etegimizi çektik parayi borsada kaybettik sayalim dedik kaybetmisligimiz çoktur da . Neyse işte geçen aradı böyle olmuyor falan oturduk konuştuk denıycem tekrar ortaklığı hala beceremezse parami isteyip ayrılıcam ortalıktan. Arada annem olmasa üzülmese çoktan ayrilirdim da işte ona kiyamiyorum üzülüyor.

Abla ya normalde yemiycek tim eşimle hararetli hararetli bu iş mevzuu nu konuşurken pilav yedin dedi esim gayet ciddi bir tavirla Gülsem mi ağlasam mi bilemedim; )

Yumurta aldirttim hasla dim valla yağlı yağlı yemekler asla yiyemem.

Peki kuzucum haklisin kendim icin basaricam cok tesekkur ederim

Dimi dimi yatıp kalkıp dua edeyim. Bide beraber oturalım diyorlardı..

Aynen en azından evlenmeden gördüm yüzlerini

Nerdesin ki abla sen.. Ben gönderebilirim sana azcık güneş

Bugün de bavul boşalttım çamaşır falan derken abuk menü oldu
Sabah 10.00 1 kase elmalı ve havuçlu yoğurt
Ara 4 hurma 2 ceviz
Akşam 19.00 1 kase yoğurt 1 tabak kabak sote
Su 2lt
Spor yok
cnm yoğunluktan herhalde aralar uzun olmuş. Yüzme süper ya en etkili sporlardan çok iyi olmu

Eşim emniyette cnm

Saol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtan

Evet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
Geçmiş olsun cnm.. menun gayet güzel

Maşallah cnm. Allah bağışlasin hayırlı sağlıklı ömürler versin..
bence güzel cnm menun afiyet olsun

Semacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kaynağı Mefkurem

Menun çok güzel cnm aksam yemeği daha erken olsaydı daha iyiydi tabi... evle uğraşırken fırsat bulamadın sanırım.

Son düzenleme:
Vardi bi sn bakmam lazm ing ogretmeniydi sanrm
Emine ben

Ipi sabah atlamistim cnm akşam da bi 500 atlarim diyodum ama kaldı
Zor bir durum cnm.. hayırlısı olsun artik

talimat alinmistir ablam....

Anlasiyoruz anlasmasinada surekli baskalrinin gelinlerini anlatr bana aslinda anlatma amaci alttan alttan bana mesaj vermekte benim algilar o an kapaniveriyo
ooooo akilli kaynana.

Bu hafta kim benle ortak rakip olmak ister canlar
rakip araniyor kizlar buldunuz galiba.

Evet ablacim ya ismini bilmem gerekiyo inanirmsn defter yaptm kendime 9.takimdaki arkadslarin yaslarini isimlerini yaziyorum
bende defter tutsam iyi fikir kafa 50 parca aklimda kalmiyor.

carsida cok gezindim karsima ciksinda yuzune tukurup filmlerdeki gibi bi tokat atayim diye amma kader karsilastirmadi.

canim 7 de gittim kayinvalidem orucluydu o yuzden anca hazirladim.

Günaydın canım bende hamile kaldığım ay spor yapıyordum ve sonra hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz inş ama ağır sporlar yapma Leslie iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…