Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evli değilim anlamam o işlerden ama hafif seni zorlamayacak sporlar yapabilirsin bence... Hamilelikte bile spor öneriliyor sonuçta

Yaa kızlar tüm sayfaları okudum alıntılar tam cevap yazacağım net gitti sinir oldum. Şimdi de dışarıdaysa şarjım az tüm sayfaları tekrar okuyamam. Eve gidince tekrar okur yanıtlarım

Günaydın canım bende hamile kaldığım ay spor yapıyordum ve sonra hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz inş ama ağır sporlar yapma Leslie iyi bence

Evli değilim anlamam o işlerden ama hafif seni zorlamayacak sporlar yapabilirsin bence... Hamilelikte bile spor öneriliyor sonuçta
leslie bencede hayırlısıyla olursa hamilelikte de yürüyüşün çok işe yaradığını düşünüyorum ben de:)

Canim biz de nasipse dusunuyoruz bu konuyu doktoruma sordugumda bana yuruyus yap demisti normal tempoda bence yuruyus yeterli canim.

afiyet olsun canım nohut tamamda pilav olmayaymış on numara olurmuş

Guzel menun kuzummm cok geçmiş olsun INŞALLAH hemen iyileşirsin ortagim
canım mirayım çok sağol

o zaman rekabet ve kankalık başlasın semam

ablacım içim çok boş gibi geldi yeme ihtiyacı hissettim biraz fazla oldu farkındayım ...sorma hasta hasta işe gelip çalışıyorum ne yaparsın..ramazanda zor olur evet ama inşallah iftardan sonra yürüyüşe çıkayım diye istiyorum

afiyet olsun arkadaşımm

Kizlar toprakla ablasi yokmu onlar yazarlardi mutlaka...
bende dikkat ediyorum toprak gelmedi bir haylidir

Oğlum 14 aylık canm
allah bağışlasın ayşenurum

Cok guzel elifcim afiyet olsun

Afiyet olsun canim
sağol canım

sağol canımm benimm

hakkında hayırlısı olsun canım ortaklık zor helede böyle kırgınlık sıkıntı yaşanınca yaşadığın kişi birde kardeşin olunca ...Allah hayırlısını nasip etsin

Gunaydinlarr...
Yine doldurmussunuz sayfaları gece gece...
günaydın canımm

Kızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Cnm onun için 1 dilim de olsa ekmek tavsiye etmişti arkadaşlar. Bende yiyorum artık sabahları ve faydasını görüyorum. Birde A101 deki MEST karışık bitki çayını tavsiye etmişlerdi.

Cnm onun için 1 dilim de olsa ekmek tavsiye etmişti arkadaşlar. Bende yiyorum artık sabahları ve faydasını görüyorum. Birde A101 deki MEST karışık bitki çayını tavsiye etmişlerdi.
Bi deneyeyim ben onu karnım çok şiş şuan da

Saol ortim cümlemizinkini inş

Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm
Ortalık zor iş iyice düşünün
Kardeşte olunca ilişkiniz daha kötü olmasın

Abla ya normalde yemiycek tim eşimle hararetli hararetli bu iş mevzuu nu konuşurken pilav yedin dedi esim gayet ciddi bir tavirla Gülsem mi ağlasam mi bilemedim; )
Demekki Eşin seni senden daha çok düşünüyomuş
Ama ben tek pilava değil nohuta da laf etmiştim

Nerdesin ki abla sen.. Ben gönderebilirim sana azcık güneş
Almanyadayım Cnm
Ahhh keşke olsa bugünde kapalı
Evde hep hırkayla duruyom

Saol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtan
Bugün nasılsın Cnm

et ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan
tatlı ve hamurişlerine dikkat edilirse sorun olmaz fıstık

emacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kayna
işin sırrı pembe yazıysa herkes pembe yapsın

Yürüyüş ve leslie nin zararı olmaz Cnm
Sen fazlalıklarını verince hamile kalmak istemiyomusun

Yaa kızlar tüm sayfaları okudum alıntılar tam cevap yazacağım net gitti sinir oldum. Şimdi de dışarıdaysa şarjım az tüm sayfaları tekrar okuyamam. Eve gidince tekrar okur yanıtlarım
olsun bebeğim sıkıntı yapma aklında kaldığı kadar yazarsın

İmkan olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüş süper olur

Bugün nasılsın Cnm
Sizde rapor almak sıkıntımı oluyor
Kızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Akşamdan kuru kayısı yada erik veya hurmayı sıcak suya ıslat Cnm sabah aç karna meyvesini ye Suyunu iç
Bide sabah aç karnına armut yemek de iyi gelir
Salatalarınada mutlaka zeytinyağı koy

mest in yeşil çayıda çok güzel canım birde doğadao kayısılı form işe yarıyor
Form çaylara dikkat edin kızlar
Haftada 2-3den fazla tüketmeyin

Abla hiç yemiycek miyiz nohutu ben oyke düşünmemiştim cumaya var daha diye yiyim dedim :)))

canim yuruyus yapabilirsin.ben hastanede yazarken sunu farkettimki ben yorulunca bebekte etkileniyordu.ilk aylar dusuk riskide olabiliyorr o yuzden yuruyus ve leslie ama cok hizli olmamak kaydiyla.

dun ayni seyleri yasadim inatlastim ama sinir oldum ve o yuzden gec tattim bugun hep esniyorum.

baslasin bacim amma sen bu hafta ondesin hadi hayirlisi....

Kızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum[/QUOTEcanim temene dikkat et mutlaka yag ve karbonhidrat olsun yoksa skinti oluyor...

Emine ben

Ipi sabah atlamistim cnm akşam da bi 500 atlarim diyodum ama kaldı

Zor bir durum cnm.. hayırlısı olsun artik
İnşallah canım kardeşle böyle işlerden uzak durun hatta ortaklık işinden uzak durun kişi farketmez iyiki ipi atlamissin sabah.

Ayy keşke ciksa ydi karşına pis herif.

Canım en güzeli yürüyüş bence olmadı leslie hicbirsey olmaz millet hamilelik boyunca yüzüyor plates yapıyor hiç tedirgin olma.

O pilav varya o pilav çok konuştuğum bi animasyon denk geldi :)))) diyette olduğum çıktı demekki aklımdan.

Amin canim hayırlısı artık tazminatımi diğer birikimlerimızı üstüne de kredi çekip verdik ama kardes Allah işini gücünü rast getirsin kötü düşünemiyoruz. Eşim zaten hiç gidip gelmiyor adamın hayalleri yıkıldı resmen.

Benim tuvalet sorunum var hicbirsey ise yaramıyor form çay geçen hafta ise yaradı bu hafta oda yaramıyor mushil alicam sonunda doğadan kayisi li ve Doğuş maydanozlu limonlu ikisini birlikte iç yarım saat arayla.

Abla ortak olduk zaten 4 yıl önce verdik paraları gerisi Allah Kerim benim kardesim istiyor ki paralar benim cebimde dursun öyle olmuyor o iş herkese bağırıp çağırıyor işçileri azarlıyor tam patron yani bana onun patronlugu sokmez çünkü ondan buyugum ve ondan daha çok hakkım var o iş yerinde.

Selamlarrrrr

Ben Sohbetteydim biraz önce geldim

Sizler nasılsınız herşey yolundamı

Menü ve sporlara çok dikkat edelim
Ne güzel ya yıllardır gidemedim sohbetlere

Almanya da olmak nasıl abla. Benim eski exle bizimde fi tarihinde Almanya planlarımız vardı bir ara ben orda doktoramı yapacaktım oda kendini makine alanında geliştirecekti tabi yalan oldu artık.. Belki ben kendim gelebilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…