- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.121
Evli değilim anlamam o işlerden ama hafif seni zorlamayacak sporlar yapabilirsin bence... Hamilelikte bile spor öneriliyor sonuçtagünaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
Günaydın canım bende hamile kaldığım ay spor yapıyordum ve sonra hamile olduğumu öğrendim bişey olmaz inş ama ağır sporlar yapma Leslie iyi bence
leslie bencede hayırlısıyla olursa hamilelikte de yürüyüşün çok işe yaradığını düşünüyorum ben de:)Evli değilim anlamam o işlerden ama hafif seni zorlamayacak sporlar yapabilirsin bence... Hamilelikte bile spor öneriliyor sonuçta
Canim biz de nasipse dusunuyoruz bu konuyu doktoruma sordugumda bana yuruyus yap demisti normal tempoda bence yuruyus yeterli canim.günaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
afiyet olsun canım nohut tamamda pilav olmayaymış on numara olurmuşKizlar menumu yazayim gecmisi okuyayım dün bugün çok yoğundum.
Sabah 8
Limonlu ılık su
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
Saat 12
1 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
Saat 17:30
8 kaşık etli nohut
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor ordan oraya kosturdum tahminen 3 saat
canım mirayım çok sağolGuzel menun kuzummm cok geçmiş olsun INŞALLAH hemen iyileşirsin ortagim
o zaman rekabet ve kankalık başlasın semammasallah sibelim masallah...
ucki azmin artsin tatlim...
vicdanliysa gerceklere gore beynini yonlendirir ablacim aksiyse agzinla kus tutsan kusun rengini sorun yapar.
simdi baskasinin akliyla hareket eden ileride ne yapar hic dusunmek bile istemiyorum.
anlatinca insan rahatliyor canim mefkusumun yasi cok degil ama erken evlilik ve erken annelik olgunlastirmis insana moral veriyor ve olumlu yonlendiriyor.o alisik kahrimizi cekmeye sisir sisirebildigin kadar.iyiki var.pembe yazilari gorunce sevindirik oluyorum.
spor disinda guzel canim.bende cok gezerim kubracim hemde yogun calisiyorum dun geldim bugun 7 ye dogru okuldan geldim.valizleri bosalttim ev ahalisini uyuttum sizlerle bulusmaya geldim.kopma burdan sonra kontrol edemzsin sizde masallah yeme icmede damak tadida guzel bura dengelemeni saglar cancagizim.
hayatimda cok nadir boyle bisey gordu tum yanlislarini sorunlari farkediyor ama vazgecemiyor kizamiyor tek bir isik bekliyor....
guzel tespit ablacim.
bende seni sevdim yasemincim.istememmi bacimmmmmmm.
simdiki ben misali oglusumun bisikletine biniyorum dusup rexil olmamak icin hatim indirecem nerdeyse.
ablacım içim çok boş gibi geldi yeme ihtiyacı hissettim biraz fazla oldu farkındayım ...sorma hasta hasta işe gelip çalışıyorum ne yaparsın..ramazanda zor olur evet ama inşallah iftardan sonra yürüyüşe çıkayım diye istiyorumEder eder
Sema azimli kişileri rekabeti çok sever
Sanada geçmiş olsun Cnm
Hava değişimleri mahvediyor insanı
Menü genel olarak güzel
Ama ara biraz fazla olmuş sanki
Bide öğlenle akşama yoğurt yada salata iyi olurdu
Senin için daha iyiymiş Cnm
Eee hasta hasta işemi gittin
Inşallah tatlımda burda Iftar çok geç oluyor
Yaklaşık sizden 2 saat sonra Iftar 22.00 de
Spor hayal oluyor benim için
Sanki çok sportmenimde spor yapmadan duramıyom
afiyet olsun arkadaşımmMenum
Saat 08.30
2 hurma
5 kuruuzum
Saat 10.30
1 haslanmis yumurta
Peynir
Marul
3 ceviz
Saat 15.00
5 kuruuzum
2 hurma
Saat 20.00
1 kase tavuk suyu corba
Kebap 2 parca
2 yk yogurt
Su 3litreye yakin
Spor yok evi toplamam lazimdi valizleri bosaltip evle ugrastim
bende dikkat ediyorum toprak gelmedi bir haylidirKizlar toprakla ablasi yokmu onlar yazarlardi mutlaka...
allah bağışlasın ayşenurumOğlum 14 aylık canm
sağol canımCok guzel elifcim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
sağol canımm benimmkız sen napıyo sun tü tü maşallah nazar değmez inşallah
mefkusum dan inciler
Ahh o kaçamaklar olmasa hersey ne güzel olucak.
Ay Kurtulmuş sun ya evlenince yaşasaydın bunları Allah korumuş seni tatlım. Şimdide kilolardan kurtul Ohhh Sefan olsun.
Aboooo iyi yemişsin kuzum.
Bak işte bu güzel bi haber.
Bence de ayrıl hadsiz adam insan bi arar. Bence durum ne diye de sormasın bu saattten sonra. yanlış tercihmis unut gitsin önüne bak tatlım.
aaa bir eksi daha maşallah Tatlım.
Cuma ya eksi olursun canım stres bizi mahvediyor.
Hem çok acı hemde hayatın için güzel bir tecrübe olmuş can cazim. Zayiflayarak Sağlığına kavuşup çocuklarıni da mutlu ediceksin.
iyiki bulmuşsun bu grubu canım. Ahh o resimler beni mahvediyor hiç çekilmiyorum :)))))
napıyo ruz bir daha yemiyoruz
canım hakkinizda hayırlısı olsun inşallah iyi bir yer olur.
Çok iyi canım cumaya hazırlık olur sabit olmak.
Ayy o ne biçim bi adam insanda onur gurur olur terbiyesiz. Gözü işte güçte değil galiba ona kölelik mi yapıcak ti kız cağız Allah yüzüne bakmış zor tabi ama hayırlısı ayrılmalıdır bence de. Nasılsa nikah yaptım masrafa gerek yok dedi heralde hadsiz serseri ayyyy çok sinirlendimmmm iyiki elime geçmedi o çocuk.
Gayet miss olmuş galeta form bisküvi yemek iyi değil diyoruz diyetisyen dün arkadaşıma ara öğün vermiş form bisküvi yi ben bunu çözemedim valla.
Afiyet olsun canım az yemişsin.
Sen halledersin regl dendir o.
Super mis harika.
muhteşem bir gün olmuş kuzum.
Aaa hiç stres yapma kızarım zayixligininda sismanligininda ona ne zararı ne faydası var sen kendini düşün kendin için yap herseyi tmm mi kuzum düşünme bunları.
Çalış çalış da kurtul kaptanı Deryam muckkkk.
Afiyet olsun canım diyetisyen ler çorba varsa ekmek tukettirmiyor bilginemenü harika ama
Geçmiş olsun canım ateşli 500 ip harika valla. Menü az ama güzel.
Boşver be tatlım önüne bak Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsin.
Afiyet olsun canım biraz az ama gayet güzel.
Oyy Kıyamam GEÇMİŞ OLSUN Canim. Menun guzel afiyet olsun.
hakkında hayırlısı olsun canım ortaklık zor helede böyle kırgınlık sıkıntı yaşanınca yaşadığın kişi birde kardeşin olunca ...Allah hayırlısını nasip etsinAblacim ben 4 yıl önce ortak oldum zaten kardeşime işlerimız iyi şükür biraz kızdım uzak duruyordum. diyolarya BJ devirde babana Bile güvenme çok doğruymus ortak is zaten Afedersin b...tan biseymis. Neyse benim paralarla fabrika kurdu beyefendi makinalar falan geliştirdi olayı bizimle hiç muhatap olmuyor falan bizde elimizi etegimizi çektik parayi borsada kaybettik sayalim dedik kaybetmisligimiz çoktur da. Neyse işte geçen aradı böyle olmuyor falan oturduk konuştuk denıycem tekrar ortaklığı hala beceremezse parami isteyip ayrılıcam ortalıktan. Arada annem olmasa üzülmese çoktan ayrilirdim da işte ona kiyamiyorum üzülüyor.
günaydın canımmGunaydinlarr...
Yine doldurmussunuz sayfaları gece gece...
Evet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
Geçmiş olsun cnm.. menun gayet güzel
Maşallah cnm. Allah bağışlasin hayırlı sağlıklı ömürler versin..
bence güzel cnm menun afiyet olsun
Semacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kaynağıMefkurem sağol canımm
Menun çok güzel cnm aksam yemeği daha erken olsaydı daha iyiydi tabi... evle uğraşırken fırsat bulamadın sanırım.
Cnm onun için 1 dilim de olsa ekmek tavsiye etmişti arkadaşlar. Bende yiyorum artık sabahları ve faydasını görüyorum. Birde A101 deki MEST karışık bitki çayını tavsiye etmişlerdi.Kızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Bi deneyeyim ben onu karnım çok şiş şuan daCnm onun için 1 dilim de olsa ekmek tavsiye etmişti arkadaşlar. Bende yiyorum artık sabahları ve faydasını görüyorum. Birde A101 deki MEST karışık bitki çayını tavsiye etmişlerdi.
mest in yeşil çayıda çok güzel canım birde doğadao kayısılı form işe yarıyorKızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Saol ortim cümlemizinkini inşEvet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
Geçmiş olsun cnm.. menun gayet güzel
Maşallah cnm. Allah bağışlasin hayırlı sağlıklı ömürler versin..
bence güzel cnm menun afiyet olsun
Semacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kaynağıMefkurem
Menun çok güzel cnm aksam yemeği daha erken olsaydı daha iyiydi tabi... evle uğraşırken fırsat bulamadın sanırım.
Hakkınızda hayırlısı olsun CnmAblacim ben 4 yıl önce ortak oldum zaten kardeşime işlerimız iyi şükür biraz kızdım uzak duruyordum. diyolarya BJ devirde babana Bile güvenme çok doğruymus ortak is zaten Afedersin b...tan biseymis. Neyse benim paralarla fabrika kurdu beyefendi makinalar falan geliştirdi olayı bizimle hiç muhatap olmuyor falan bizde elimizi etegimizi çektik parayi borsada kaybettik sayalim dedik kaybetmisligimiz çoktur da. Neyse işte geçen aradı böyle olmuyor falan oturduk konuştuk denıycem tekrar ortaklığı hala beceremezse parami isteyip ayrılıcam ortalıktan. Arada annem olmasa üzülmese çoktan ayrilirdim da işte ona kiyamiyorum üzülüyor.
Demekki Eşin seni senden daha çok düşünüyomuşAbla ya normalde yemiycek tim eşimle hararetli hararetli bu iş mevzuu nu konuşurken pilav yedin dedi esim gayet ciddi bir tavirla Gülsem mi ağlasam mi bilemedim; )
Almanyadayım CnmNerdesin ki abla sen.. Ben gönderebilirim sana azcık güneş
Bugün nasılsın CnmSaol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtan
tatlı ve hamurişlerine dikkat edilirse sorun olmaz fıstıket ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan
işin sırrı pembe yazıysa herkes pembe yapsınemacim bende senin gibi pembe yazıları görünce mutlu oluyorum. Motivasyon kayna
Yürüyüş ve leslie nin zararı olmaz Cnmgünaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
olsun bebeğim sıkıntı yapma aklında kaldığı kadar yazarsınYaa kızlar tüm sayfaları okudum alıntılar tam cevap yazacağım net gitti sinir oldum. Şimdi de dışarıdaysa şarjım az tüm sayfaları tekrar okuyamam. Eve gidince tekrar okur yanıtlarım
İmkan olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüş süper olurlacım içim çok boş gibi geldi yeme ihtiyacı hissettim biraz fazla oldu farkındayım ...sorma hasta hasta işe gelip çalışıyorum ne yaparsın..ramazanda zor olur evet ama inşallah iftardan sonra yürüyüşe çıkayım
Akşamdan kuru kayısı yada erik veya hurmayı sıcak suya ıslat Cnm sabah aç karna meyvesini ye Suyunu içKızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Form çaylara dikkat edin kızlarmest in yeşil çayıda çok güzel canım birde doğadao kayısılı form işe yarıyor
Abla hiç yemiycek miyiz nohutu ben oyke düşünmemiştim cumaya var daha diye yiyim dedim :)))Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm
Ortalık zor iş iyice düşünün
Kardeşte olunca ilişkiniz daha kötü olmasın
Demekki Eşin seni senden daha çok düşünüyomuş
Ama ben tek pilava değil nohuta da laf etmiştim
Almanyadayım Cnm
Ahhh keşke olsa bugünde kapalı
Evde hep hırkayla duruyom
Bugün nasılsın Cnm
tatlı ve hamurişlerine dikkat edilirse sorun olmaz fıstık
işin sırrı pembe yazıysa herkes pembe yapsın
Yürüyüş ve leslie nin zararı olmaz Cnm
Sen fazlalıklarını verince hamile kalmak istemiyomusun
olsun bebeğim sıkıntı yapma aklında kaldığı kadar yazarsın
İmkan olursa iftardan 1 saat sonra yürüyüş süper olur
Bugün nasılsın Cnm
Sizde rapor almak sıkıntımı oluyor
Akşamdan kuru kayısı yada erik veya hurmayı sıcak suya ıslat Cnm sabah aç karna meyvesini ye Suyunu iç
Bide sabah aç karnına armut yemek de iyi gelir
Salatalarınada mutlaka zeytinyağı koy
Form çaylara dikkat edin kızlar
Haftada 2-3den fazla tüketmeyin
canim yuruyus yapabilirsin.ben hastanede yazarken sunu farkettimki ben yorulunca bebekte etkileniyordu.ilk aylar dusuk riskide olabiliyorr o yuzden yuruyus ve leslie ama cok hizli olmamak kaydiyla.günaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
dun ayni seyleri yasadim inatlastim ama sinir oldum ve o yuzden gec tattim bugun hep esniyorum.Yaa kızlar tüm sayfaları okudum alıntılar tam cevap yazacağım net gitti sinir oldum. Şimdi de dışarıdaysa şarjım az tüm sayfaları tekrar okuyamam. Eve gidince tekrar okur yanıtlarım
baslasin bacim amma sen bu hafta ondesin hadi hayirlisi....afiyet olsun canım nohut tamamda pilav olmayaymış on numara olurmuş
canım mirayım çok sağol
o zaman rekabet ve kankalık başlasın semam
ablacım içim çok boş gibi geldi yeme ihtiyacı hissettim biraz fazla oldu farkındayım ...sorma hasta hasta işe gelip çalışıyorum ne yaparsın..ramazanda zor olur evet ama inşallah iftardan sonra yürüyüşe çıkayım diye istiyorum
afiyet olsun arkadaşımm
bende dikkat ediyorum toprak gelmedi bir haylidir
Kızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum[/QUOTEcanim temene dikkat et mutlaka yag ve karbonhidrat olsun yoksa skinti oluyor...
İnşallah canım kardeşle böyle işlerden uzak durun hatta ortaklık işinden uzak durun kişi farketmezEmine ben
Ipi sabah atlamistim cnm akşam da bi 500 atlarim diyodum ama kaldı
Zor bir durum cnm.. hayırlısı olsun artik
Ayy keşke ciksa ydi karşına pis herif.talimat alinmistir ablam....
ooooo akilli kaynana.
rakip araniyor kizlar buldunuz galiba.
bende defter tutsam iyi fikir kafa 50 parca aklimda kalmiyor.
carsida cok gezindim karsima ciksinda yuzune tukurup filmlerdeki gibi bi tokat atayim diye amma kader karsilastirmadi.
canim 7 de gittim kayinvalidem orucluydu o yuzden anca hazirladim.
Canım en güzeli yürüyüş bence olmadı leslie hicbirsey olmaz millet hamilelik boyunca yüzüyor plates yapıyor hiç tedirgin olma.günaydın kızlarsize bişey sorucam malum biz bebek düşünüyoruz ve aslında başladık çalışmalara bu dönemde spor yapıp yapmamam konsuunda kararsızım yani jillian birazağır gibi leslie mi devam etsem etmesem ne diyorsunuz?
O pilav varya o pilav çok konuştuğum bi animasyon denk geldi :)))) diyette olduğum çıktı demekki aklımdan.afiyet olsun canım nohut tamamda pilav olmayaymış on numara olurmuş
canım mirayım çok sağol
o zaman rekabet ve kankalık başlasın semam
ablacım içim çok boş gibi geldi yeme ihtiyacı hissettim biraz fazla oldu farkındayım ...sorma hasta hasta işe gelip çalışıyorum ne yaparsın..ramazanda zor olur evet ama inşallah iftardan sonra yürüyüşe çıkayım diye istiyorum
afiyet olsun arkadaşımm
bende dikkat ediyorum toprak gelmedi bir haylidir
Amin canim hayırlısı artık tazminatımi diğer birikimlerimızı üstüne de kredi çekip verdikallah bağışlasın ayşenurum
sağol canım
sağol canımm benimm
hakkında hayırlısı olsun canım ortaklık zor helede böyle kırgınlık sıkıntı yaşanınca yaşadığın kişi birde kardeşin olunca ...Allah hayırlısını nasip etsin
günaydın canımm
Benim tuvalet sorunum var hicbirsey ise yaramıyor form çay geçen hafta ise yaradı bu hafta oda yaramıyor mushil alicam sonundaKızlar aranızda tuvalet sorunu olan vardı nasıl halletmiştiniz onu karnım davul gibi şuan da neden bilmiyorum
Abla ortak olduk zaten 4 yıl önce verdik paraları gerisi Allah Kerim benim kardesim istiyor ki paralar benim cebimde dursun öyle olmuyor o iş herkese bağırıp çağırıyor işçileri azarlıyor tam patron yaniHakkınızda hayırlısı olsun Cnm
Almanyadayım Cnm
Bugün nasılsın Cnm
Bugün nasılsın Cnm
Akşamdan kuru kayısı yada erik veya hurmayı sıcak suya ıslat Cnm sabah aç karna meyvesini ye Suyunu iç
Ne güzel ya yıllardır gidemedim sohbetlereSelamlarrrrr
Ben Sohbetteydim biraz önce geldim
Sizler nasılsınız herşey yolundamı
Menü ve sporlara çok dikkat edelim
Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm
Almanyadayım Cnm
Bugün nasılsın Cnm
Bugün nasılsın Cnm
Haftada 2-3den fazla tüketmeyin[/QUOT
Almanya da olmak nasıl abla. Benim eski exle bizimde fi tarihinde Almanya planlarımız vardı bir ara ben orda doktoramı yapacaktım oda kendini makine alanında geliştirecekti tabi yalan oldu artık.. Belki ben kendim gelebilirim :))
Almanya da olmak nasıl abla. Benim eski exle bizimde fi tarihinde Almanya planlarımız vardı bir ara ben orda doktoramı yapacaktım oda kendini makine alanında geliştirecekti tabi yalan oldu artık.. Belki ben kendim gelebilirim :))Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm
Almanyadayım Cnm
Bugün nasılsın Cnm
Bugün nasılsın Cnm
canım ıyıyım cok sukıur yakında donuyorum aranıza ızınım ne zamn bıtıyor acabamerveebrar44 tatlım nasıl oldun merak ediyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?