Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum senin menüne bakmaya gerek yokki direk harika yazalım

Regli oldummm cumaya kadar +yı yok etmem lazimmmm canlar ah bu regliiiiii
Cumaya şişliğin gider Cnm hiç kafanı takma

İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün arkadaslara gitmiştim az önce geldim yemek yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Inşallah arkadaşta cıss yenmemiştir güzellik
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
3 zeytin.domates.maydanoz

Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata

3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5
Seninde güzel tatlım
Arada lesliyi 4-5 mil yapabilirsin

et başladım bugünde gittim geldim. Hafta da 3 en fazla 4 gün giderim 80 km yol bide çocuk zor olur hergün öyle anlaştım babamla.
ooo baya uzakmış Cnm çok vaktini alır
Peki çocuk ne olacak

Ahh bi vakit bulabilsem çok daha fazlasını yapıcamda. Evin işinden fırsat buldukça ders başındayım zühal abla

Kızlar unsuz yağsız ekmek yapabilşrsiniz

3 yumurtanın beyazlarını ayırın kar haline gelinceye kadar çırpın
Sonra sarılarını biraz kabartma tozunu karıştırıp beyazlara ekleyin isterseniz lor yada beyaz peynirde koyabilirsiniz
Yağlı kağıda istediğiniz büyüklükte koyup fırında pişirin

Isterseniz tabanı bu ekmekle yapıp üstüne malzemeleri koyup pizzada yapabilirsiniz
Tabi kaşar olmasa daha iyi

Kusursuz canim:)
İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün arkadaslara gitmiştim az önce geldim yemek yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Ben de okuldan geldim yemek namaz derken esim geldi yuruyuse ciktik, oyle yogun gecti yani:)
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
3 zeytin.domates.maydanoz

Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata

3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5
Hafif guzel bir gun olmus canim:)

Guzel bir tarif zaten yumurtayi cok seviyorum hemen denemem lazim:)

Kizlar ben de menumu yazayim,

Sabah:7.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,1 az tereyaginda yumurta,salatalik ve bir dilim ekmek.

Ogle:12.15 bes tane kofte,salata

Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz,4 er findik, badem.

Aksam:18.30 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt.

2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.

Benim plan uzun süreli değildi zaten doktorayı bitirene kadar yani yaklaşık 4 yıl gibi bir süre için yurt dışında eğitim görmek yükselmek açısından önemli oluyor ya o yüzden.

Bence güzel olmuş Cnm
Eğer çok incelicek olursak ya cevizi yeseydin yada diğer badem fındığı diyebilirim

Ablacim gozunden hicbir sey kacmiyor senin dun yazamadim nette sorun vardi malesef yoksa menuleri yazmaya dikkat ediyorum
Tabiki kaçmaz şekerim
Dedimya bu hafta gözüm üstünüzde

Benim plan uzun süreli değildi zaten doktorayı bitirene kadar yani yaklaşık 4 yıl gibi bir süre için yurt dışında eğitim görmek yükselmek açısından önemli oluyor ya o yüzden.
Işine nasıl gelirse öyle yaparsın Cnm
Senin okul bitmişmiydi

Allah eksikligini vermesin zuhal abla sen yazmasanda zaten gozunun ustumuzde oldugunu hissediyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…