- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.161
Şeydacım Eğer @ayeyldz listeye girecekse paylaşımda sorulması gerekiyorsağolsun zaten ben olmayınca gelir o :)
sağol bitanem
Biz yedik cnm sindirmeye çalışıyoruz:)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün arkadaslara gitmiştim az önce geldim yemek yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Kuzum senin menüne bakmaya gerek yokki direk harika yazalımSabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 zeytin, 1 salatalık
1 dilim tahil ekmek
Öğlen(14.00)
Fırında sebzeli köfte(4 adet)
1 kase marol salatasi
1 bardak ayran
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
2 ceviz
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Cumaya şişliğin gider Cnm hiç kafanı takmaRegli oldummm cumaya kadar +yı yok etmem lazimmmm canlar ah bu regliiiiii
Inşallah arkadaşta cıss yenmemiştir güzellikİyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün arkadaslara gitmiştim az önce geldim yemek yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Seninde güzel tatlımSabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
3 zeytin.domates.maydanoz
Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5
ooo baya uzakmış Cnm çok vaktini alıret başladım bugünde gittim geldim. Hafta da 3 en fazla 4 gün giderim 80 km yol bide çocuk zor olur hergün öyle anlaştım babamla.
Ahh bi vakit bulabilsem çok daha fazlasını yapıcamda. Evin işinden fırsat buldukça ders başındayım zühal ablaKuzum senin menüne bakmaya gerek yokki direk harika yazalım
Cumaya şişliğin gider Cnm hiç kafanı takma
Inşallah arkadaşta cıss yenmemiştir güzellik
Seninde güzel tatlım
Arada lesliyi 4-5 mil yapabilirsin
ooo baya uzakmış Cnm çok vaktini alır
Peki çocuk ne olacak
Kusursuz canim:)Sabah (10.00)
1 haşlanmış yumurta
Limonlu maydonoz
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 zeytin, 1 salatalık
1 dilim tahil ekmek
Öğlen(14.00)
Fırında sebzeli köfte(4 adet)
1 kase marol salatasi
1 bardak ayran
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
2 ceviz
Akşam(18.00)
1 kase domates çorbası
1 kase cacık
Spor
1 saat yürüyüş
Su 3litre
Ben de okuldan geldim yemek namaz derken esim geldi yuruyuse ciktik, oyle yogun gecti yani:)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz bugün arkadaslara gitmiştim az önce geldim yemek yapıyorum sizler ne yapıyorsunuz
Hafif guzel bir gun olmus canim:)Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
3 zeytin.domates.maydanoz
Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5
Haftada 2-3 gün bile yapsan vücut şaşırır CnmAhh bi vakit bulabilsem çok daha fazlasını yapıcamda. Evin işinden fırsat buldukça ders başındayım zühal abla
Guzel bir tarif zaten yumurtayi cok seviyorum hemen denemem lazim:)Kızlar unsuz yağsız ekmek yapabilşrsiniz
3 yumurtanın beyazlarını ayırın kar haline gelinceye kadar çırpın
Sonra sarılarını biraz kabartma tozunu karıştırıp beyazlara ekleyin isterseniz lor yada beyaz peynirde koyabilirsiniz
Yağlı kağıda istediğiniz büyüklükte koyup fırında pişirin
Isterseniz tabanı bu ekmekle yapıp üstüne malzemeleri koyup pizzada yapabilirsiniz
Tabi kaşar olmasa daha iyi
Zeynepcim sen dün menü yazdınmı yoksa benmi hatırlamıyorumKusursuz canim:)
Ben de okuldan geldim yemek namaz derken esim geldi yuruyuse ciktik, oyle yogun gecti yani:)
Hafif guzel bir gun olmus canim:)
Bende önceden okumuştum bu tarifi ama daha denemedimGuzel bir tarif zaten yumurtayi cok seviyorum hemen denemem lazim:)
Saol ablacım.bu haftayı atlatıp deniyim o zamanHaftada 2-3 gün bile yapsan vücut şaşırır Cnm
45 dk diye başlarsın 1 saat olur
Derslerindede kolay gelsin
Ablacim gozunden hicbir sey kacmiyor seninZeynepcim sen dün menü yazdınmı yoksa benmi hatırlamıyorum
Benim plan uzun süreli değildi zaten doktorayı bitirene kadar yani yaklaşık 4 yıl gibi bir süre için yurt dışında eğitim görmek yükselmek açısından önemli oluyor ya o yüzden.Böyle şişlik yapan karbonlar cuma cumartesi en geç pazar yense iyi olur Cnm
Bide öğlen olsa daha da iyi
Artık almanyanın bi cazibesi kalmadı Cnm
Pahalalık işsizlik diz boyu
Bide zaten havası insanın psikolojisini bozuyor
Havasıda insanları gibi soğuk
Tek pozitif tarafı trafikte düzen var
Yollarda çöpler yok
Çöpler ayırılarak atılır
Mesela meyvesuyu kutuları plastikler ayrı
Gazete kağıt çöpü ayrı
Sebze meyve kabukları yeşiklikler ayrı
Bide geri kalan çöpler için çöp kovaları var
Ben Tr nin pazarlarını bile çok özlüyorum tabi bide güneşini
Insan bi kopunca tekrar toparlamak zor oluyor Cnm
Hani işe başlayınca herşey daha iyi olacaktı
Aksine bi işe başladın koptun burdan
Ben mutlaka deniycem kahvaltida muhtesem olur bence.Bende önceden okumuştum bu tarifi ama daha denemedim
Yapan bi arkadaş güzel olduğunu söyledi
Hangi bolum mezunusun canim.Benim plan uzun süreli değildi zaten doktorayı bitirene kadar yani yaklaşık 4 yıl gibi bir süre için yurt dışında eğitim görmek yükselmek açısından önemli oluyor ya o yüzden.
Muhasebe canımHangi bolum mezunusun canim.
Bence güzel olmuş CnmKizlar ben de menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,1 az tereyaginda yumurta,salatalik ve bir dilim ekmek.
Ogle:12.15 bes tane kofte,salata
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz,4 er findik, badem.
Aksam:18.30 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt.
2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.
Tabiki kaçmaz şekerimAblacim gozunden hicbir sey kacmiyor senindun yazamadim nette sorun vardi malesef yoksa menuleri yazmaya dikkat ediyorum
Işine nasıl gelirse öyle yaparsın CnmBenim plan uzun süreli değildi zaten doktorayı bitirene kadar yani yaklaşık 4 yıl gibi bir süre için yurt dışında eğitim görmek yükselmek açısından önemli oluyor ya o yüzden.
Bencede güzel olur hem yağ un yok hemde Doyurucu besleyiciBen mutlaka deniycem kahvaltida muhtesem olur bence.
Allah eksikligini vermesin zuhal abla sen yazmasanda zaten gozunun ustumuzde oldugunu hissediyoruz:)Bence güzel olmuş Cnm
Eğer çok incelicek olursak ya cevizi yeseydin yada diğer badem fındığı diyebilirim
Tabiki kaçmaz şekerim
Dedimya bu hafta gözüm üstünüzde
Işine nasıl gelirse öyle yaparsın Cnm
Senin okul bitmişmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?