Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evdeyiz ablam geldik cok sukur kac gundur damar yolu takiliydj hastanede gibi kuzuchm ya elindw ya ayağında iğneyle dolaşıyor du sukur oda bitti yarindan sonra kontrolumuz var ibs sıkıntı yoktur ama diyet durumu fena nasıl toparnacam bi türlü bilmiyorum

Iyi akşamlar kızlar.
8.00
1 yumurta
1 peynir
Domates salatalık
1dilim tb ekmeği

12.30
5 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

17.30
ton balıklı salata
Minicik 1 lokma karpuz :)

45 dk yürüyüş 400 ip
2 litre su (boğazım cok aciyo su içerken zorlaniyorum)

Cok tatlisin tesekkur ederim balım

Ablacim böyle guzel yorumlar aldikca dogru yolda oldugumu hisediyorum cok tesekkur ederimmmm iyiki gelmisim buraya 9takimmm benim şansım oldu ablam

Ablam harika bi tarif zararsiz ekmek adi böyle olsun

Çok skr ablacm ateş yok ama boğaz ağrısı var.
Ramazanda tatlı yapmamak ve yememek... işin zor kısmı bu zaten tam da bu sebepten ramazan da kilo alıyoruz ya.... birde misafirin olcak onlara tatlı yapacaksın misafirlige gitceksin orda tatli yapilmis olcak... neyse ya bu ramazan ben taşınma telaşı içine gircem benim için bu sefer daha kolay geçer inş.
Işın sırrı pembe yazıyı yazan da ablam. Pembe yazı yani sen, senin desteğin mutlu ediyo beni ve gruptakileri. (Bende yazı şeklini degistircem ya özel olsun dimi

Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir.
3 zeytin.domates.maydanoz

Akşam 18
6 kaşık kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata

3 mil leslie
2 litre su.yatana kadar 2.5
Cok guzel canimmm afiyet olsun ne guzel ekmek tuketmiyosun
Mukemmel canimmm örnek menu cok begendim afiyet olsun
Menuler süper tebrik ederim canimm afiyet olsunnn örnek menuu gecmisnolsun canimmm sicak bisiler ic istersen bogazin rahatlasin kuzum

iç mimarlık canım
Çok güzelmiş canın. Evini güzel güzel dekore edersin şimdi..
Miraycim menun yine çok
guzel

süper bi tarif abla en kisa zamanda deniycem

Çok güzel olmuş tatlım afiyet olsun

Bitanem önce oğluşun toparlarsın siz bi normal düzene girin kilo nasıl olsa gider
Ama bu arada da fazla Abartma kuzucum biliyosun vermesi alması kadar kolay olmuyor

Gayet güzel tatlıcım
Suyun içine nane limon dilimleri koyabilirsin bide ılık olsun

Ablacim böyle guzel yorumlar aldikca dogru yolda oldugumu hisediyorum cok tesekkur ederimmmm iyiki gelmisim buraya 9takimmm benim şansım oldu ablam
Sende bu takımın şansı oldun fıstığım
Menülerin ve istikararın herkes için bi örnek

Bende de boğaz ağrısı kolay kolay geçmez
Bitki çaylarına ağırlık ver Cnm

Ben geçen sene ramazanda pek verememiştim ama bizim Iftar çok geç oluyor
Kilo vermek isteyende mecbur tatlılardan uzak duracak Cnm

Teşekkür ederim bitanem
Iş bende değil sizin güzel bakışınızda

bitti ablacım yüksek lisansı da bitirdim doktora düşünüyorum ama kpss sonucuna göre o. kpss ile biryer gelirse düşünmicem :)) gelmez ise ocak alımlarına başvurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…