Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

abla doktor bana zeytin vermedi zeytinde çok yağ var dedi ama sende var:26::26:

Kızlar buarada sabah bi arkdaş bi ilaçtan bahsetmiştiya toz halinde..
eczacı arkadaşım geldi şimdi ilacı sordum dedikii o ilaç yaşlılar kullanıyo genelde..
çünkü o direk afedersiniz ama ishal ediyormuş. vede arkdaşında dediği gibi içtigin yarım saat 1 saat içinde..
dedim olsun istiyorum ozaman dedikii al ama sürekli kullanma çok macbur kalınca kullanırsın..

onun yerine DUPHALAC şurup önerdi.. ki o dediği şurubu ben kullanıyorum ballı bir şurup ve akşam içiyorsun diyelim sabah erkenden tuvalete gidiyosun...

ama yinede o arkdaşın dediği ilaçtan alacagım zor günler için..

arkadaşlar ben son ara öğünümü yapmadım((
işteyim yiyecek birşey bulamadım :))))
su içtim sayılmaz dimi

Son düzenleme:

Cnm doğrudur cok etkılı bı ılac hangı grubun kullandıgını bılmıyorum yalan olmasın.ama benım durumum cok fecı oluyordu.Hatta tuvalette cıktıgımda kanama bıle oldugu oluyodu o kadar kotu yanı bende devamlı kullanmıyorum cok kotu olursam kullanıyorum.Kimseyede danısmadan kullanmasını tavsıye etmem.Ben kendımde gosterdıgı etkıyı yazdım sadece.

biliyorum canım bende aynı çok zor durumlar için alacagım çünkü bazen oluyorki 1 hafta oluyor bu süre..
ve ben doktorun ağzından duydum "tuvalet sorunu olan insan ister istemez kilo alır"... bu bizim için büyük bir problem..

hiç kimsede merak edip sormamış bizim bir hoppidicik vardı..acaba neden gelmedi dememiş..

herneyse..menümü yazayım bari...sabah:zeytin,peynir,1 haş.yum, domates,salatalık.......ara:1 elma....öğlenırasa,yoğurt....ara:light bisküvi.....akşamırasa,yoğurt....

ben kullanmaya çalıştım canım o ilacı iğrenç tadı miğdem bulandı ve içemedim dr. vermişti hatta 2 kutu vardı süresi bitti ve attım kabız olmayı yeğlerimmm

slmm

menümm

sabah 2 bardak ılık su 4 kayısı + suyu

1 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 dilim peynir
2 zeytin
2 çatal patates kızartması

ara...
2 kepekli biskvi
1 fincan şekersiz türkkahvesi

öğlen...
1 dilimden k. ekmeği karışık tost
1 ç bardağı narsuyu
1 salatalık

ara...
3 fındık 1 elma
5 çilek

akşam...
1 porsiyon sebze yemeği
1 kaşık makarna
bol yeşillikli salata (dereotu ,maydanoz)1 t.kaşığı ketentohumu yağı
1 kase yoğurt

ara..
3 bardak şekersiz çay
2 grisini

1 kivi 3 dilim portakal

4 lt. su 1 saat yürüyüş

60 mekik 30 dk. evde egzersiz

kitap yatmadan okurum inşlhh

selam kızlar bugunkı menum
kalkarkalkmaz 1b su
kahvaltı
yarım sımıt
1 kk peynır
sekersız cay
1. ara 1 portakal
öğle 1p çizi
2. ara
yarım elma
1 kase nesfıt
1 k kayısı

aksam
1p karnıbahar yemegı 1 domates
2 dılım beyaz ekmek

2l su
yarım saat tempolu yuruyus

hiç kimsede merak edip sormamış bizim bir hoppidicik vardı..acaba neden gelmedi dememiş..

aşk olsun ortim yaa sensiz olurmu buralargünaydın herkese ya şu ilaç konusunu okudumda ben akşam yetişemem die eşime verdim ismini eczacı amca vermemiş.Bi doktora görünsün demiş.Ama ben sabaha kadar sancıdan mahvoldum hem hastalık hem bu ağlaya ağlaya sabah ettim.Eşim dediki bilseydim alırdım keşke lafını dinlemesydim ama geçti ve hala çok zor durumdayım napcam ben

okdarmı kötü sen çalışıyomuydun? evdeysen üşenme çık ilacı al gel diycem çünkü..
ne yapabilirsinki çünkü yapmaya yapmaya insanın içi kuruyo ( çok anlıyorum seni..

ha canım ballı sıcak su iç oda içini yumuşatır..

Günaydın buarada arkadalar..ben dünkü menümü yazıyım..

sabah kahvaltı da yumurta kırmış eşim+peynir+ 1 bardak su

ara öğün 1 elma

öğle yemeği mantarlı et sote çok az yedim ama yemekhanede oldugu için :)

ara öğünden sayılırsa 1 eti form bizküvi az şekerli çay ile

akşam 1 büyük tabak dolusu salata (marul + dommates + acı yeşil biber)
salatanın üzerine 5 siyah zeytin koydum canım çekti:)
1 dilim kepek ekmeği
2 bardak ksu..

yatmadan önce 1 bardak maden suyu..

gün içerisinde 1,5 litre suyun 1 litre kadarını içebildim + 3 bardak su toplam 2 litre kadar

akşam spor salonu baktıgım için baya yürümüş oldum onuda sayarsak yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:

Keşke başka bir eczaneye daha gıtseymıs bence evdeysen cık al o kadar sancıya acıya degmez.Bide hastaymıssın ıyıce halak olacaksın.

ben kullanmaya çalıştım canım o ilacı iğrenç tadı miğdem bulandı ve içemedim dr. vermişti hatta 2 kutu vardı süresi bitti ve attım kabız olmayı yeğlerimmm

Cnm sen aynı ılac oldugundan emınmısın ? Çümkü benım ıctıgımın ne tadı var ne kokusu zaten su ıctınmı sanıyede cozuluyor yutması felan cok kolay bende ılac ıcemem kolay kolay ama hıc zorlanmıyorum.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…