- Konu Sahibi Handandandan
-
- #14.821
Bugünkü menüm sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek 1 h yumurta k k peynir 5 zeytin 1 domates 1 salatalık havuç biber maydonoz çay
ara 1 armut
öglen kabak çorbası mantarlı tavuklu karışık 4 kaşık sebze yemegi 3 kaşık yogurt salata
ara 7 badem 3 k kayısı 1 b kupa yeşil çay 3 k bisküvi
akşam çorba
2 biber dolması 4 kaşık yogurt
2 saat sonra 1 portakal yerim 3 lt su bittiriyorum spor yok kitap yatmadan okuyorum
Kızlar buarada sabah bi arkdaş bi ilaçtan bahsetmiştiya toz halinde..
eczacı arkadaşım geldi şimdi ilacı sordum dedikii o ilaç yaşlılar kullanıyo genelde..
çünkü o direk afedersiniz ama ishal ediyormuş. vede arkdaşında dediği gibi içtigin yarım saat 1 saat içinde..
dedim olsun istiyorum ozaman dedikii al ama sürekli kullanma çok macbur kalınca kullanırsın..
onun yerine DUPHALAC şurup önerdi.. ki o dediği şurubu ben kullanıyorum ballı bir şurup ve akşam içiyorsun diyelim sabah erkenden tuvalete gidiyosun...
ama yinede o arkdaşın dediği ilaçtan alacagım zor günler için..
Cnm doğrudur cok etkılı bı ılac hangı grubun kullandıgını bılmıyorum yalan olmasın.ama benım durumum cok fecı oluyordu.Hatta tuvalette cıktıgımda kanama bıle oldugu oluyodu o kadar kotu yanı bende devamlı kullanmıyorum cok kotu olursam kullanıyorum.Kimseyede danısmadan kullanmasını tavsıye etmem.Ben kendımde gosterdıgı etkıyı yazdım sadece.
abla doktor bana zeytin vermedi zeytinde çok yağ var dedi ama sende var:26::26:
Walla cnm ıcınde bı olcusu var onla bır olcu koyuyosun bardaga ustunede su ılave edıp karıstırıyorsun beyaz bı su oluyo yada bı olcek tozdan agzına al ustune bı bardak su ıc (ben bole kullanıyorum) yarım saat demıyo valla.O kadar etkılı anlatamam.Bence 2 3 gundur cıkamıyorsan wc ye kesınlıkle dene derım 5 tl gıbı bıseydı fıyatı.ama memnun kalırsın mutlaka.
hiç kimsede merak edip sormamış bizim bir hoppidicik vardı..acaba neden gelmedi dememiş..
aşk olsun ortim yaa sensiz olurmu buralargünaydın herkese ya şu ilaç konusunu okudumda ben akşam yetişemem die eşime verdim ismini eczacı amca vermemiş.Bi doktora görünsün demiş.Ama ben sabaha kadar sancıdan mahvoldum hem hastalık hem bu ağlaya ağlaya sabah ettim. Eşim dediki bilseydim alırdım keşke lafını dinlemesydim ama geçti ve hala çok zor durumdayım napcam ben
aşk olsun ortim yaa sensiz olurmu buralargünaydın herkese ya şu ilaç konusunu okudumda ben akşam yetişemem die eşime verdim ismini eczacı amca vermemiş.Bi doktora görünsün demiş.Ama ben sabaha kadar sancıdan mahvoldum hem hastalık hem bu ağlaya ağlaya sabah ettim. Eşim dediki bilseydim alırdım keşke lafını dinlemesydim ama geçti ve hala çok zor durumdayım napcam ben
ben kullanmaya çalıştım canım o ilacı iğrenç tadı miğdem bulandı ve içemedim dr. vermişti hatta 2 kutu vardı süresi bitti ve attım kabız olmayı yeğlerimmm
Günaydın kızlarrr güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?