- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.221
Afiyet olsun bebeğim. Kışlık sarma nedir ilk kez duydum valla.Canlarim herkeze selambugun hic giremedim kislik dolma sardik 40 kavanoz canim cikti belim agrdi cok fenayim cokk
Menume gelince
08:45=1has.yumurta+peynir+1dilim cavdar
11:00=turk kahvesi
15:00=5yaprk sarma+cacik+salata
18:30=1kase ezogelin+5yk turlu+ayran
2litre su
Spor yine yok malesef saat 1den 10a kadar sarma sardik
Aynı anda yazmışızzz
Menü güzel görünüyorda Cnm
Kışlık sarma sarıldığını ilk defa duydum
Anacım o kadar saat nasıl sarılır
Ben 1 tencereye bile üşeniyom
Bizim buralarda yapraklar toplanir hanimlarda toplanir kis icin sarilir kavonozda pisirilir hazir yemek ani misafirler icin cok iyi oluyo..ama bi o kadarda yorucu 8 kilo yaprak az degilAfiyet olsun bebeğim. Kışlık sarma nedir ilk kez duydum valla.
Afiyet olsun canm benim..dogum gununzde kutlu olsun nice yaslaraMenüm geç kaldı büyük oluşumun doğum günüydü bugün12 yaşına girdi delikanlım benim.
Sabah 8
1 z.yaginda bekletilmis kuru incir
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 dilim tam buğday
Domates salatalık
Saat 12
1 küçük kutu süt
2 ceviz
Saat 16
4 erik kardeşim almış beni besliyor
Saat 20 oğlumun doğum günü için disaridaydik
3 sis cağ kebap
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yapmadım malesef ama hep ayaktaydm kızlar ya.
Canim buradayim :) gelemedim oglumla uğraşmaktan çok huysuzdu bugünBenim rakiberim nerdeee acabaKumraL_KrakeR @ayeyldz
anam anam 8 kilomu yok ben almiyimBizim buralarda yapraklar toplanir hanimlarda toplanir kis icin sarilir kavonozda pisirilir hazir yemek ani misafirler icin cok iyi oluyo..ama bi o kadarda yorucu 8 kilo yaprak az degildaha yufka yapicaz
Sağol Tatlım.Afiyet olsun canm benim..dogum gununzde kutlu olsun nice yaslara
gayet güzel cnm afiyet olsunKizlar ben de menumu yazayim,
Sabah:7.30 bir kk peynir,6 yesil zeytin,1 az tereyaginda yumurta,salatalik ve bir dilim ekmek.
Ogle:12.15 bes tane kofte,salata
Ara ogun:15.30 bir kuru incir,2 ceviz,4 er findik, badem.
Aksam:18.30 bir kase mercimek corbasi,bir kase yogurt.
2 litre su,50 dk yuruyus yapildi.
afiyet olsun cnm çok iyiIyi geceler kızlar menüyü yazayım geçmişi okuyup geleceğim
08.30 haşlanmış yumurta domates salatalik 1 tatlı kaşığı lor peyniri
12.30 6 kaşık tavuk suyuna çorba 4 köfte 1 bardak ayran
18.00 1 kepçe ayran çorbası
2.5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
40 kavanoz ne demek cnm ya. Maşallah... menu güzel canim türlü de ki patatesleri ayirsaydinCanlarim herkeze selambugun hic giremedim kislik dolma sardik 40 kavanoz canim cikti belim agrdi cok fenayim cokk
Menume gelince
2litre su
menu güzel canimMenüm geç kaldı büyük oluşumun doğum günüydü bugün12 yaşına girdi delikanlım benim.
Sabah 8
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 dilim tam buğday
Domates salatalık
Saat 12
1 küçük kutu süt
2 ceviz
Saat 16
3 sis cağ kebap
1 bardak ayran
Su 2 litre
Böyle şişlik yapan karbonlar cuma cumartesi en geç pazar yense iyi olur Cnm
Bide öğlen olsa daha da iyi
Artık almanyanın bi cazibesi kalmadı Cnm
Pahalalık işsizlik diz boyu
Bide zaten havası insanın psikolojisini bozuyor
Havasıda insanları gibi soğuk
Tek pozitif tarafı trafikte düzen var
Yollarda çöpler yok
Çöpler ayırılarak atılır
Mesela meyvesuyu kutuları plastikler ayrı
Gazete kağıt çöpü ayrı
Sebze meyve kabukları yeşiklikler ayrı
Bide geri kalan çöpler için çöp kovaları var
Ben Tr nin pazarlarını bile çok özlüyorum tabi bide güneşini
Insan bi kopunca tekrar toparlamak zor oluyor Cnm
Hani işe başlayınca herşey daha iyi olacaktı
Aksine bi işe başladın koptun burdan
sağol ablacım inşallah....salata eklemeye gayret ederim ablaGayet güzel Cnm
Sende öğünlerine salata yeşillik ekliyebilirdin
Inşallah antibiyotikle biran önce iyileşirsin
menün güzel canım afiyet olsun..sarmalar hazırlandı ohhh ellerinize sağlıkCanlarim herkeze selambugun hic giremedim kislik dolma sardik 40 kavanoz canim cikti belim agrdi cok fenayim cokk
Menume gelince
2litre su
sağol canım.....bu hayatta ne geliyorsa insanın stres sıkıntısından geliyor kasma kendini sonunda su akıp yolunu buluyorcocukta benimle gelicek anneme bırakırım ordan geçerim bazen arabayla giderim bazen kardesimin toplantıları olduğunda gelir alır bazen 1 gece kalırım diye düşünüyorum. Arabsyla otobandan 1 saate gidiyorum ama toplu tasimayla 2.5 saati buluyor in bin derken. Herşey yolunda gitseydi zamanında tayin istiycekti eşim gidicektık ama kısmet değilmiş.
Çok güzel tatlım yürüyüşte var harika.
Gözün aydın canım şimdi nasıl kuzu düzeldi mi bazı sorunları vardı. İnşallah kontrolde hersey yolunda derler canım. Diyeti de kuzuya iyileştir yaparsın.
canım ya geçmedimi boğazın daha. Menun cok guzel.
Ekmek sabah olsa daha mi iyi olurdu sanki
Bugun herkesin menüsu cok guzel senibde tatlim.
dünyanın en berbat şeyi es ve aile arasında kalmak. Beni hasta ettiler resmen...
hayırlı yaşları olsun delikanlının uzun güzel ömürlü olsun inşallah ..benim kızımla yaşıtlar 2005 doğumlu dimi canım ..menün de güzel canımm..kardeşinede kocaman alkışlar baksın ablacığına tabi beslesin Allah nazardan saklasın ilişkiniziMenüm geç kaldı büyük oluşumun doğum günüydü bugün12 yaşına girdi delikanlım benim.
Sabah 8
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 dilim tam buğday
Domates salatalık
Saat 12
1 küçük kutu süt
2 ceviz
Saat 16
3 sis cağ kebap
1 bardak ayran
Su 2 litre
sağol canım.... eşinede nice mutlu yıllargayet güzel cnm afiyet olsun
afiyet olsun cnm çok iyi
40 kavanoz ne demek cnm ya. Maşallah... menu güzel canim türlü de ki patatesleri ayirsaydin
menu güzel canim
Nice mutlu yılları olsun oglusunun.Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake ve truff larla gecistirdim kendisini
evet ben de öyle dşünüyorum ama ben yürürken çok tempolu yürüyorum o sıkınrı leslie en iisi sanırım:)öyle istiyordum canım ama zaman geçiyor bir de öğretmenim ve bu ay hamile kalırsam şubatta olur çocuk ve sonrasında doğum izni ve yaz tatiliyle bebğimin yanında 7 ay geçirebilicem o yüzden verebileceğim kadar veririm yine şuan 58 iyi bu hafta da biraz vermiş olursam dikkat ederek 57 olurum sanırımYürüyüş ve leslie nin zararı olmaz Cnm
Sen fazlalıklarını verince hamile kalmak istemiyomusun
çok hızlı olmamak için elimden geleni yapıyorum bakalom inşallahcanim yuruyus yapabilirsin.ben hastanede yazarken sunu farkettimki ben yorulunca bebekte etkileniyordu.ilk aylar dusuk riskide olabiliyorr o yuzden yuruyus ve leslie ama cok hizli olmamak kaydiyla
günayydınnn:)valla sayfalar okuyunca güzel oluyor ama gece ben kalamıyorum sonra da okula gel yazmaya vakit olmuyoGunaydinlarr...
Yine doldurmussunuz sayfaları gece gece...
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizeSaol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtan
canım ben de öyleydim yine ramazanda burada bir grup vardı onlarla birlikte hareket ettik iftarda zaten canı bişey yemek istemio insanın sonrasında tatlı ihtiyacı oluyor ama ben onu yemedim işte tuttuum kendimi biraz dikkat ettim ve jillian yapmıştım tüm ramazan ve 3 kilo vermiştim he sonrasında 1 kilo aldım geri ama yine diyete devam edersen çok güzel kilo verirsinEvet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
Evet canim cikinca tekrar bi fokurdatiyoruzeliya yok cnm geçmedi hatta daha da kötülesti ne yazikki
KumraL_KrakeR
Merak ettim ve Internetten biraz baktım cnm sizin kavanoz da sarma ya. Ilk sarinca kavanozu kaynattiginiz icin Kavanozu açınca bi 5 dk pişiriyomussunuz doğru mu
Abla bir ara en az kilo veren ceza olarak menu takibi yapiyodu bu hafta yine oyle bir sey mi yapsak daha duzenli yazilir menuler.Huuu huuu menü yazmayanlar nerde
@Semay25
eliya
KumraL_KrakeR
@Bayankokosh
@ayeyldz
@kibileta kuzum nerdesin sen kaç gündür inşallah kötü bişey yoktur yoksa sen bu kadar sorumsuz değildin
Unuttuğum varmı başka bilemedim
Patetesleri ayrdim yazcktm unuttm inanki..bende ilk defa bu sena kavanozlarda yaptm normalde buzluga atardk bu kadar çok sarmazdk..seneye yaparmiyim bilmiyom cok yoruldumgayet güzel cnm afiyet olsun
afiyet olsun cnm çok iyi
40 kavanoz ne demek cnm ya. Maşallah... menu güzel canim türlü de ki patatesleri ayirsaydin
menu güzel canim
Nice mutlu yılları olsun oglusunun.Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake ve truff larla gecistirdim kendisini
Ayyy masallah kuzucuga insallah cok guzel gecer gosterisi, iyi eglenceler size.Gunaydin tatlilarm ballarimbugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?