Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun bebeğim. Kışlık sarma nedir ilk kez duydum valla.

Aynı anda yazmışızzz

Menü güzel görünüyorda Cnm
Kışlık sarma sarıldığını ilk defa duydum
Anacım o kadar saat nasıl sarılır
Ben 1 tencereye bile üşeniyom
Afiyet olsun bebeğim. Kışlık sarma nedir ilk kez duydum valla.
Bizim buralarda yapraklar toplanir hanimlarda toplanir kis icin sarilir kavonozda pisirilir hazir yemek ani misafirler icin cok iyi oluyo..ama bi o kadarda yorucu 8 kilo yaprak az degil daha yufka yapicaz

Afiyet olsun canm benim..dogum gununzde kutlu olsun nice yaslara

gayet güzel cnm afiyet olsun

afiyet olsun cnm çok iyi

40 kavanoz ne demek cnm ya. Maşallah... menu güzel canim türlü de ki patatesleri ayirsaydin

menu güzel canim
Nice mutlu yılları olsun oglusunun. Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake ve truff larla gecistirdim kendisini

eliya yok cnm geçmedi hatta daha da kötülesti ne yazikki
KumraL_KrakeR
Merak ettim ve Internetten biraz baktım cnm sizin kavanoz da sarma ya. Ilk sarinca kavanozu kaynattiginiz icin Kavanozu açınca bi 5 dk pişiriyomussunuz doğru mu

Abla ole dusunuodum gercekten cunku daha duzenli bi hayatim olur dedim ama ipler tamamen elimde degil malum kaynanam kalio bak dun sabah guzel.bi kahvalti yaptim guzelde bi ogle yemegi yedim yani tam diyete uygundu eve geldim kaynanam krallar gibi sofra hazirlamis ama tabi hamurisi oturdum yedim yani kadin once hic bisi yapmiodu simdide bi suru yapio artik dedim hatun diyete giriyorum bisi yapma bu sondu tamam dedi ya bakalim.

Bide kendimi cok yorgun hissediyorum felaket sekilde abla

Gayet güzel Cnm
Sende öğünlerine salata yeşillik ekliyebilirdin

Inşallah antibiyotikle biran önce iyileşirsin
sağol ablacım inşallah....salata eklemeye gayret ederim abla

menün güzel canım afiyet olsun..sarmalar hazırlandı ohhh ellerinize sağlık

sağol canım.....bu hayatta ne geliyorsa insanın stres sıkıntısından geliyor kasma kendini sonunda su akıp yolunu buluyor

hayırlı yaşları olsun delikanlının uzun güzel ömürlü olsun inşallah ..benim kızımla yaşıtlar 2005 doğumlu dimi canım ..menün de güzel canımm..kardeşinede kocaman alkışlar baksın ablacığına tabi beslesin Allah nazardan saklasın ilişkinizi

sağol canım.... eşinede nice mutlu yıllar

kızlar geçmişi okuyamadım birazdan okurum dünkü menüm
008:00
1 dil tb ekmeği
2 ceviz
1 zeytin
salatalık domates
1 tatlı kaşığı salça(ekmeğin üzerine çok severim)
12:30
1 dil. tb ekmeği
8 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
15:30
5 badem
17:00
5 kaşık musakka
1.5 kepçe çorba
1 kase yoğurt
18:30
1 avuç kırmızı dut
su çok az oldu 1.5 lt
leslie 3 mil

Yürüyüş ve leslie nin zararı olmaz Cnm
Sen fazlalıklarını verince hamile kalmak istemiyomusun
evet ben de öyle dşünüyorum ama ben yürürken çok tempolu yürüyorum o sıkınrı leslie en iisi sanırım:)öyle istiyordum canım ama zaman geçiyor bir de öğretmenim ve bu ay hamile kalırsam şubatta olur çocuk ve sonrasında doğum izni ve yaz tatiliyle bebğimin yanında 7 ay geçirebilicem o yüzden verebileceğim kadar veririm yine şuan 58 iyi bu hafta da biraz vermiş olursam dikkat ederek 57 olurum sanırım

canim yuruyus yapabilirsin.ben hastanede yazarken sunu farkettimki ben yorulunca bebekte etkileniyordu.ilk aylar dusuk riskide olabiliyorr o yuzden yuruyus ve leslie ama cok hizli olmamak kaydiyla
çok hızlı olmamak için elimden geleni yapıyorum bakalom inşallah

Gunaydinlarr...
Yine doldurmussunuz sayfaları gece gece...
günayydınnn:)valla sayfalar okuyunca güzel oluyor ama gece ben kalamıyorum sonra da okula gel yazmaya vakit olmuyo

Saol cnm ailecek hasta olduk. Sabah çok enerjiktim ipi sabah atlamistim Allahtan
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
Evet ya ramazanda nasıl olcak ben her ramazan kilo alırım
canım ben de öyleydim yine ramazanda burada bir grup vardı onlarla birlikte hareket ettik iftarda zaten canı bişey yemek istemio insanın sonrasında tatlı ihtiyacı oluyor ama ben onu yemedim işte tuttuum kendimi biraz dikkat ettim ve jillian yapmıştım tüm ramazan ve 3 kilo vermiştim he sonrasında 1 kilo aldım geri ama yine diyete devam edersen çok güzel kilo verirsin

Patetesleri ayrdim yazcktm unuttm inanki..bende ilk defa bu sena kavanozlarda yaptm normalde buzluga atardk bu kadar çok sarmazdk..seneye yaparmiyim bilmiyom cok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…