Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım sizinde yeni yaşınız hayırlı olsun bende disarda yedirdim tehlikeli durumlar.

İnşallah daha iyi olursun canım.

Ah bu kaynanalar. Benimde hep gözlerim kararıyor ve halsizim

Sağol canım benim Allah hayırlı ömürler versin evlatlarimiza.

Gunaydin tatlilarm ballarim bugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
Maşallah Rabbim nicelerine yetiştirsin sizi

yok abla hala 75.5tayim ins almam daha geçen verdigin 1.5gu hala koruyirum ins dönüp artık vermek istiyorum tabi once kuzun bi normallessin

canim ameliyattan bi sıkıntı yok sadece hafif bi yüzünde egilme var ama cok cok azda olsa düzelme var dr un dediği gibi zaman alacak inş en kisa zamanda duzelsede kafama takilmasa iyi olcak şuan onu problem etmemeye çalışıyorum bakalım ayin yedisinde dış cihazı takacaklar ozananki tepkisini cok merak ediyorum ve ilginç bi heyecan var

Selamlarrrrr canlar

Delikanlının yeni yaşı kutlu mutlu olsun Cnm
Menüde güzel
Ama sabaha yumurta akşama salata olsaymış daha Doyurucu olurmuş
Öğlende ara öğün gibi olduğu için 1 meyvede ekliyebilirdin
Bizim buralarda yapraklar toplanir hanimlarda toplanir kis icin sarilir kavonozda pisirilir hazir yemek ani misafirler icin cok iyi oluyo..ama bi o kadarda yorucu 8 kilo yaprak az degil daha yufka yapicaz
Allah kolaylık versin Cnm ama bu kadar eziyette fazla yaaa
Ne o sarmaları yerim Nede okadar saat sararım

Nice mutlu yılları olsun oglusunun. Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake v
Seninde eşinin doğum günü kutlu olsun Allah mutluluğınuzu daim etsin Cnm
Bahane edip pasta yemediğin içinde tebrikler

Burcum biliyosunki insan kafasına zayıflamayı koyarsa her şart ve ortamda mutlaka bi çözüm bulur
Burdada o kadar Çalışan yoğun arkadaşlar var ama azimlerinden bişey kaybetmiyolar

Sabah salça yerine yumurta peynir daha sağlıklı bi seçenek olurdu Cnm
Kurufasülyenin yanında ekmek olmamış Cnm
Bide hiç yeşillik salata türü yok

Senin kilon fazla değilmiş Cnm
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ramazan'da jillan yapabilene helal olsun

Abla bir ara en az kilo veren ceza olarak menu takibi yapiyodu bu hafta yine oyle bir sey mi yapsak daha duzenli yazilir menuler.
Tatlım menü yazmak zaten takım kuralı bu sorumluluğu herkesin taşıması gerekiyor
Takibi yapan kişiye baya eziyet oluyordu

Gunaydin tatlilarm ballarim bugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
oğluşun çok heyecanlıdır heralde kolaylıklar Cnm

Ah bu kaynanalar. Benimde hep gözlerim kararıyor ve halsizim
Tatlım anlaşılan baya koşturmalı geçecek
Az ve yetersiz beslenme vücut zayıf düşer

yok abla hala 75.5tayim ins almam daha geçen verdigin 1.5gu hala koruyirum ins dönüp artık vermek istiyorum tabi once kuz
daha fazla almamış olmanda güzel Cnm
Kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar başla Tatlım

Pozitif ol Cnm herşey inşallah çok güzel olacak
Dr öyle dediğine göre vardır bi bildiği

Ortim doktora gittinmi.bu boğaz ağrısı kendi kendine zor geçiyo.çok geçmiş olsun

Canım benim ya inşallah hersey cok cok güzel olur hersey yolunda gider kuzumu öp benim için.

Evet sanırım az yedim bi kaç gün ondan oldu bugün gayet iyiyim.

Sagol ablacim cok huzli buyuyorlar. Dikkat edicem abla menu önerilerine :)

Cumadan itibaren menü takibini direk ben yapıcam

afiyet olsun cnm çok iyi

Takımla birlikte bu ramazan kilo vercez inş canim

canım heyecanını çok iyi anlıyorum. Eminim çok güzel geçecek. Oglusun kac yaşındaydı ?
Bu arada bu aksam benim oğlumun da gösterisi var ama ben pek heyecanlı degilim Geçen sene de yapmislardi o zaman acayip heyecanlanmistik 3.5 yasindaydi ve ilk gosterisiydi. Sizin gibi saatlerce hazırlık yapmıştık. Çok büyük mutluluk.. bol bol foto çekinin, bol ani biriktirin cnm

Ortim doktora gittinmi.bu boğaz ağrısı kendi kendine zor geçiyo.çok geçmiş olsun
Yok cnm doktora gitmeyi hiç sevmem sürünsemde evde gecircem hastalığı öyle kötü bir huyum var

Bu bahanenin arkasina siginmiyorum abla zaten gecmisimi biliosun az cok eski kilo verme seruvenimi. O zaman daha agirdi islerim okuyodum sinava hazirlaniodum filan ama diorum ya ben bile kendimi taniyamiyorum silkelenmem.lazim bunuda biliyorum ama faaliyet sifir

FarahFarah tatlımmm nasılsınnn nerelerdesin napıyosun anlat bize
Selamlar herkese özellikle kaptanim sağol. Pek internete giremedim hatta foruma hiç girmedim. Fransadan döndüm ve o akşamın sabahında eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Cenazeye rizeye gittik bir haftada orda kaldım. Ananemize çok üzuldüm çok seviyordum ve bunca yol yorgunluğuyla üzüntüyle hasta oldum. Bir haftada evde yattım. Sonra bir bucuk aydır eve dokunmayınca haliyla baya derin temizlikti düzenlemeydi derken bugün anca buralara gelebildim. Şimdi iyiyim ve kilomuda korudum diyebilirim elhamdülillah sizler nasilsınız? Şampiyonluk varmı mezun olan var mı?

Başınız sağolsun Cnm ayrıca evine Hoşgeldin

Tatil nasıl geçti tepkiler nasıldı
Bu sürede Kilonu korumuş olmanda güzel

9.takım arada tökezlesede genelde derece de olur

Ozlettin kendini seni görünce cok sevindim. Tatlım basınız sağolsun mekanı cennet olsun. Nasıl geçti tatilin hersey yolundamı inşallah güzel zaman gecirmissindir. Geçmiş olsun ayrıca. Kilonu da korumuş sun tebrik ederim güzelim.

eliya ablam maşallah 79u gördun demek adina çok sevindim insallah tez vakitte 69larıda görürsun
Evet canım çk şükür gördüm şimdi sıra sende 79 lar 69 lar. Son gaz devam ediceksin dimi

Kizlar bugünkü menumu yazayim sonra geç kalıyor
Sabah 8
2 bardak ılık su

Saat 8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin

Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak sut

Saat 14:30
1 kuru incir
5 kaşık yoğurt

Saat 17
8 kaşık kabak yemeği 1 kaşık zeytinyağı yla yapılmış
2 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt

Su 2 litre
Spor birazdan çıkıyorum yuruyuse

Kızlar dün yine yemekteydik eve çok geç geldik küt uyumuşum dünkü menüm
Sabah 10.30 ankaradan arkadaşımla kahvaltıya gittik 1 kk peynir domates salatalık 1 ısırık börek
Ara 1 orta türk kahvesi
Akşam 20.00 1 porsiyon ekmeksiz kıyma kebap 1 ayran ve salata
Ara 1 avuç çekirdek
Su 2lt
Spoe yok

Unutmadan bugünkü menümüde yazayın
Sabah 11.30 2 kk peynir 3 kaşık omlet 5 zeytin
Öğle 16.00 1 lor böreği 1 bardak çay
Şimdilik karnım tok acıkırsam 3 hurma 2 ceviz 1 bardak sütlü kahve yapacağım
Su 2 lt olur
Spor unuttum ya arkadaşıma yürüyerek gittim ben yarım saat yürüdüm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…