- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.241
Sağol canım sizinde yeni yaşınız hayırlı olsungayet güzel cnm afiyet olsun
afiyet olsun cnm çok iyi
40 kavanoz ne demek cnm ya. Maşallah... menu güzel canim türlü de ki patatesleri ayirsaydin
menu güzel canim
Nice mutlu yılları olsun oglusunun.Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake ve truff larla gecistirdim kendisini
İnşallah daha iyi olursun canım.eliya yok cnm geçmedi hatta daha da kötülesti ne yazikki
@KumraL_KrakeR
Merak ettim ve Internetten biraz baktım cnm sizin kavanoz da sarma ya. Ilk sarinca kavanozu kaynattiginiz icin Kavanozu açınca bi 5 dk pişiriyomussunuz doğru mu
Ah bu kaynanalar. Benimde hep gözlerim kararıyor ve halsizimAbla ole dusunuodum gercekten cunku daha duzenli bi hayatim olur dedim ama ipler tamamen elimde degil malum kaynanam kalio bak dun sabah guzel.bi kahvalti yaptim guzelde bi ogle yemegi yedim yani tam diyete uygundu eve geldim kaynanam krallar gibi sofra hazirlamis ama tabi hamurisi oturdum yedim yani kadin once hic bisi yapmiodu simdide bi suru yapio artik dedim hatun diyete giriyorum bisi yapma bu sondu tamam dedi ya bakalim.
Bide kendimi cok yorgun hissediyorum felaket sekilde abla
Sağol canım benim Allah hayırlı ömürler versin evlatlarimiza.sağol ablacım inşallah....salata eklemeye gayret ederim abla
menün güzel canım afiyet olsun..sarmalar hazırlandı ohhh ellerinize sağlık
sağol canım.....bu hayatta ne geliyorsa insanın stres sıkıntısından geliyor kasma kendini sonunda su akıp yolunu buluyor
hayırlı yaşları olsun delikanlının uzun güzel ömürlü olsun inşallah ..benim kızımla yaşıtlar 2005 doğumlu dimi canım ..menün de güzel canımm..kardeşinede kocaman alkışlar baksın ablacığına tabi beslesin Allah nazardan saklasın ilişkinizi
sağol canım.... eşinede nice mutlu yıllar
Maşallah Rabbim nicelerine yetiştirsin siziGunaydin tatlilarm ballarimbugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
yok abla hala 75.5tayim ins almam daha geçen verdigin 1.5gu hala koruyirum ins dönüp artık vermek istiyorum tabi once kuzun bi normallessinBitanem önce oğluşun toparlarsın siz bi normal düzene girin kilo nasıl olsa gider
Ama bu arada da fazla Abartma kuzucum biliyosun vermesi alması kadar kolay olmuyor
Gayet güzel tatlıcım
Suyun içine nane limon dilimleri koyabilirsin bide ılık olsun
Sende bu takımın şansı oldun fıstığım
Menülerin ve istikararın herkes için bi örnek
Bende de boğaz ağrısı kolay kolay geçmez
Bitki çaylarına ağırlık ver Cnm
Ben geçen sene ramazanda pek verememiştim ama bizim Iftar çok geç oluyor
Kilo vermek isteyende mecbur tatlılardan uzak duracak Cnm
Teşekkür ederim bitanem
Iş bende değil sizin güzel bakışınızda
canim ameliyattan bi sıkıntı yok sadece hafif bi yüzünde egilme var ama cok cok azda olsa düzelme var dr un dediği gibi zaman alacak inş en kisa zamanda duzelsede kafama takilmasa iyi olcak şuan onu problem etmemeye çalışıyorum bakalım ayin yedisinde dış cihazı takacaklar ozananki tepkisini cok merak ediyorum ve ilginç bi heyecan varcocukta benimle gelicek anneme bırakırım ordan geçerim bazen arabayla giderim bazen kardesimin toplantıları olduğunda gelir alır bazen 1 gece kalırım diye düşünüyorum. Arabsyla otobandan 1 saate gidiyorum ama toplu tasimayla 2.5 saati buluyor in bin derken. Herşey yolunda gitseydi zamanında tayin istiycekti eşim gidicektık ama kısmet değilmiş.
Çok güzel tatlım yürüyüşte var harika.
Gözün aydın canım şimdi nasıl kuzu düzeldi mi bazı sorunları vardı. İnşallah kontrolde hersey yolunda derler canım. Diyeti de kuzuya iyileştir yaparsın.
canım ya geçmedimi boğazın daha. Menun cok guzel.
Ekmek sabah olsa daha mi iyi olurdu sanki
Bugun herkesin menüsu cok guzel senibde tatlim.
dünyanın en berbat şeyi es ve aile arasında kalmak. Beni hasta ettiler resmen...
Delikanlının yeni yaşı kutlu mutlu olsun CnmMenüm geç kaldı büyük oluşumun doğum günüydü bugün12 yaşına girdi delikanlım benim.
Sabah 8
1 z.yaginda bekletilmis kuru incir
8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
1 dilim tam buğday
Domates salatalık
Saat 12
1 küçük kutu süt
2 ceviz
Saat 16
4 erik kardeşim almış beni besliyor
Saat 20 oğlumun doğum günü için disaridaydik
3 sis cağ kebap
1 bardak ayran
Su 2 litre
Spor yapmadım malesef ama hep ayaktaydm kızlar ya.
Allah kolaylık versin Cnm ama bu kadar eziyette fazla yaaaBizim buralarda yapraklar toplanir hanimlarda toplanir kis icin sarilir kavonozda pisirilir hazir yemek ani misafirler icin cok iyi oluyo..ama bi o kadarda yorucu 8 kilo yaprak az degildaha yufka yapicaz
Seninde eşinin doğum günü kutlu olsun Allah mutluluğınuzu daim etsin CnmNice mutlu yılları olsun oglusunun.Benim de eşimin dogumgunuydu bugün. Her dogumgununde güzel güzel pastalar yapardım ama malum yiyemiycem bu doğum gününde küçücük bi cupcake v
Burcum biliyosunki insan kafasına zayıflamayı koyarsa her şart ve ortamda mutlaka bi çözüm bulurAbla ole dusunuodum gercekten cunku daha duzenli bi hayatim olur dedim ama ipler tamamen elimde degil malum kaynanam kalio bak dun sabah guzel.bi kahvalti yaptim guzelde bi ogle yemegi yedim yani tam diyete uygundu eve geldim kaynanam krallar gibi sofra hazirlamis ama tabi hamurisi oturdum yedim yani kadin once hic bisi yapmiodu simdide bi suru yapio artik dedim hatun diyete giriyorum bisi yapma bu sondu tamam dedi ya bakalim.
Bide kendimi cok yorgun hissediyorum felaket sekilde abla
Sabah salça yerine yumurta peynir daha sağlıklı bi seçenek olurdu Cnmkızlar geçmişi okuyamadım birazdan okurum dünkü menüm
008:00
1 dil tb ekmeği
2 ceviz
1 zeytin
salatalık domates
1 tatlı kaşığı salça(ekmeğin üzerine çok severim)
12:30
1 dil. tb ekmeği
8 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
15:30
5 badem
17:00
5 kaşık musakka
1.5 kepçe çorba
1 kase yoğurt
18:30
1 avuç kırmızı dut
su çok az oldu 1.5 lt
leslie 3 mil
Senin kilon fazla değilmiş Cnmet ben de öyle dşünüyorum ama ben yürürken çok tempolu yürüyorum o sıkınrı leslie en iisi sanırım:)öyle istiyordum canım ama zaman geçiyor bir de öğretmenim ve bu ay hamile kalırsam şubatta olur çocuk ve sonrasında doğum izni ve yaz tatiliyle bebğimin yanında 7 ay geçirebilicem o yüzden verebileceğim kadar veririm yine şuan 58 iyi bu hafta da biraz vermiş olursam
Ramazan'da jillan yapabilene helal olsuncanım ben de öyleydim yine ramazanda burada bir grup vardı onlarla birlikte hareket ettik iftarda zaten canı bişey yemek istemio insanın sonrasında tatlı ihtiyacı oluyor ama ben onu yemedim işte tuttuum kendimi biraz dikkat ettim ve jillian yapmıştım tüm ramazan ve 3 kilo vermiştim he sonrası
Tatlım menü yazmak zaten takım kuralı bu sorumluluğu herkesin taşıması gerekiyorAbla bir ara en az kilo veren ceza olarak menu takibi yapiyodu bu hafta yine oyle bir sey mi yapsak daha duzenli yazilir menuler.
oğluşun çok heyecanlıdır heralde kolaylıklar CnmGunaydin tatlilarm ballarimbugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
Tatlım anlaşılan baya koşturmalı geçecekAh bu kaynanalar. Benimde hep gözlerim kararıyor ve halsizim
daha fazla almamış olmanda güzel Cnmyok abla hala 75.5tayim ins almam daha geçen verdigin 1.5gu hala koruyirum ins dönüp artık vermek istiyorum tabi once kuz
Pozitif ol Cnm herşey inşallah çok güzel olacakanim ameliyattan bi sıkıntı yok sadece hafif bi yüzünde egilme var ama cok cok azda olsa düzelme var dr un dediği gibi zaman alacak inş en kisa zamanda duzelsede kafama takilmasa iyi olcak şuan onu problem etmemeye çalışıyorum bakalım ayin yedisinde dış cihazı takacaklar ozananki tepkisini cok merak ediyorum ve ilginç bi heyecan v
Ortim doktora gittinmi.bu boğaz ağrısı kendi kendine zor geçiyo.çok geçmiş olsuneliya yok cnm geçmedi hatta daha da kötülesti ne yazikki
@KumraL_KrakeR
Merak ettim ve Internetten biraz baktım cnm sizin kavanoz da sarma ya. Ilk sarinca kavanozu kaynattiginiz icin Kavanozu açınca bi 5 dk pişiriyomussunuz doğru mu
Canım benim ya inşallah hersey cok cok güzel olur hersey yolunda gider kuzumu öp benim için.yok abla hala 75.5tayim ins almam daha geçen verdigin 1.5gu hala koruyirum ins dönüp artık vermek istiyorum tabi once kuzun bi normallessin
canim ameliyattan bi sıkıntı yok sadece hafif bi yüzünde egilme var ama cok cok azda olsa düzelme var dr un dediği gibi zaman alacak inş en kisa zamanda duzelsede kafama takilmasa iyi olcak şuan onu problem etmemeye çalışıyorum bakalım ayin yedisinde dış cihazı takacaklar ozananki tepkisini cok merak ediyorum ve ilginç bi heyecan var
Evet sanırım az yedim bi kaç gün ondan oldu bugün gayet iyiyim.Selamlarrrrr canlar
Delikanlının yeni yaşı kutlu mutlu olsun Cnm
Menüde güzel
Ama sabaha yumurta akşama salata olsaymış daha Doyurucu olurmuş
Öğlende ara öğün gibi olduğu için 1 meyvede ekliyebilirdin
Allah kolaylık versin Cnm ama bu kadar eziyette fazla yaaa
Ne o sarmaları yerim Nede okadar saat sararım
Seninde eşinin doğum günü kutlu olsun Allah mutluluğınuzu daim etsin Cnm
Bahane edip pasta yemediğin içinde tebrikler
Burcum biliyosunki insan kafasına zayıflamayı koyarsa her şart ve ortamda mutlaka bi çözüm bulur
Burdada o kadar Çalışan yoğun arkadaşlar var ama azimlerinden bişey kaybetmiyolar
Sabah salça yerine yumurta peynir daha sağlıklı bi seçenek olurdu Cnm
Kurufasülyenin yanında ekmek olmamış Cnm
Bide hiç yeşillik salata türü yok
Senin kilon fazla değilmiş Cnm
Hakkınızda hayırlısı olsun
Ramazan'da jillan yapabilene helal olsun
Tatlım menü yazmak zaten takım kuralı bu sorumluluğu herkesin taşıması gerekiyor
Takibi yapan kişiye baya eziyet oluyordu
oğluşun çok heyecanlıdır heralde kolaylıklar Cnm
Tatlım anlaşılan baya koşturmalı geçecek
Az ve yetersiz beslenme vücut zayıf düşer
daha fazla almamış olmanda güzel Cnm
Kendini ne zaman hazır hissedersen tekrar başla Tatlım
Pozitif ol Cnm herşey inşallah çok güzel olacak
Dr öyle dediğine göre vardır bi bildiği
Sagol ablacim cok huzli buyuyorlar. Dikkat edicem abla menu önerilerine :)Selamlarrrrr canlar
Menüde güzel
Burcum biliyosunki insan kafasına zayıflamayı koyarsa her şart ve ortamda mutlaka bi çözüm bulur
Burdada o kadar Çalışan yoğun arkadaşlar var ama azimlerinden bişey kaybetmiyolar
Tatlım menü yazmak zaten takım kuralı bu sorumluluğu herkesin taşıması gerekiyor
Selamlarrrrr canlar
Menüde güzel
afiyet olsun cnm çok iyikızlar geçmişi okuyamadım birazdan okurum dünkü menüm
008:00
1 dil tb ekmeği
2 ceviz
1 zeytin
salatalık domates
1 tatlı kaşığı salça(ekmeğin üzerine çok severim)
12:30
1 dil. tb ekmeği
8 kaşık kuru fasulye
1 bardak ayran
15:30
5 badem
17:00
5 kaşık musakka
1.5 kepçe çorba
1 kase yoğurt
18:30
1 avuç kırmızı dut
su çok az oldu 1.5 lt
leslie 3 mil
Takımla birlikte bu ramazan kilo vercez inş canimgünayydınnn:)valla sayfalar okuyunca güzel oluyor ama gece ben kalamıyorum sonra da okula gel yazmaya vakit olmuyo
geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize
canım ben de öyleydim yine ramazanda burada bir grup vardı onlarla birlikte hareket ettik iftarda zaten canı bişey yemek istemio insanın sonrasında tatlı ihtiyacı oluyor ama ben onu yemedim işte tuttuum kendimi biraz dikkat ettim ve jillian yapmıştım tüm ramazan ve 3 kilo vermiştim he sonrasında 1 kilo aldım geri ama yine diyete devam edersen çok güzel kilo verirsin
canım heyecanını çok iyi anlıyorum. Eminim çok güzel geçecek. Oglusun kac yaşındaydı ?Gunaydin tatlilarm ballarimbugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
Yok cnm doktora gitmeyi hiç sevmem sürünsemde evde gecircem hastalığı öyle kötü bir huyum varOrtim doktora gittinmi.bu boğaz ağrısı kendi kendine zor geçiyo.çok geçmiş olsun
Selamlarrrrr canlar
Menüde güzel
Selamlar herkese özellikle kaptanim sağol. Pek internete giremedim hatta foruma hiç girmedim. Fransadan döndüm ve o akşamın sabahında eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Cenazeye rizeye gittik bir haftada orda kaldım. Ananemize çok üzuldüm çok seviyordum ve bunca yol yorgunluğuyla üzüntüyle hasta oldum. Bir haftada evde yattım. Sonra bir bucuk aydır eve dokunmayınca haliyla baya derin temizlikti düzenlemeydi derken bugün anca buralara gelebildim. Şimdi iyiyim ve kilomuda korudum diyebilirim elhamdülillah sizler nasilsınız? Şampiyonluk varmı mezun olan var mı?FarahFarah tatlımmm nasılsınnn nerelerdesin napıyosun anlat bize
Başınız sağolsun Cnm ayrıca evine HoşgeldinSelamlar herkese özellikle kaptanim sağol. Pek internete giremedim hatta foruma hiç girmedim. Fransadan döndüm ve o akşamın sabahında eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Cenazeye rizeye gittik bir haftada orda kaldım. Ananemize çok üzuldüm çok seviyordum ve bunca yol yorgunluğuyla üzüntüyle hasta oldum. Bir haftada evde yattım. Sonra bir bucuk aydır eve dokunmayınca haliyla baya derin temizlikti düzenlemeydi derken bugün anca buralara gelebildim. Şimdi iyiyim ve kilomuda korudum diyebilirim elhamdülillah sizler nasilsınız? Şampiyonluk varmı mezun olan var mı?
Ozlettin kendini seni görünce cok sevindim. Tatlım basınız sağolsun mekanı cennet olsun. Nasıl geçti tatilin hersey yolundamı inşallah güzel zaman gecirmissindir. Geçmiş olsun ayrıca. Kilonu da korumuş sun tebrik ederim güzelim.Selamlar herkese özellikle kaptanim sağol. Pek internete giremedim hatta foruma hiç girmedim. Fransadan döndüm ve o akşamın sabahında eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Cenazeye rizeye gittik bir haftada orda kaldım. Ananemize çok üzuldüm çok seviyordum ve bunca yol yorgunluğuyla üzüntüyle hasta oldum. Bir haftada evde yattım. Sonra bir bucuk aydır eve dokunmayınca haliyla baya derin temizlikti düzenlemeydi derken bugün anca buralara gelebildim. Şimdi iyiyim ve kilomuda korudum diyebilirim elhamdülillah sizler nasilsınız? Şampiyonluk varmı mezun olan var mı?
Evet canım çk şükür gördüm şimdi sıra sende 79 lar 69 lar. Son gaz devam ediceksin dimieliya ablam maşallah 79u gördun demek adina çok sevindim insallah tez vakitte 69larıda görürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?