Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar biz çok gezeriz veya misafir gelir ben doğum yaptığım sıra hem lohusa olduğum için hem de kış olduğu için çok çıkamıyorduk ve arkadaşlar çok gelmiyordu ama şimdi yaz geldi ve herşey eskiye döndü. Bu nedenle internete giremiyorum eve geç gelince de çok yorgun oluyorum unutuyorum. Cumaları kilo bildirimi için alarm kurmuştum artık günlük menü bildirimi için de alarm kurdum.

Sabah 08.30
8 tane yesil zeytin
1 kk peynir
1 tane roll ekmek

Ara 11.00
1 turk kahvesi

Ogle 12.30
1 kase sehriye corba
1 firinda tavuk butu
1 roll ekmek

Ara 16.30
1 avuc beyaz leblebi
Maden suyu

Aksam 18.15
1 kase kara lahana corbasi
3 tane bulgurlu lahana sarmasi
3 zeytin

2 litre su
5000 adim

İyi akşamlar kızlar
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates

Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su
200 ip atlama.birazdan yürüyüşe çıkıcam 45 dk dan az olmaz. Ayy cumayada bişey kalmadı çok heyecanlyım:))

Bol proteinli bir menu iyi bir sonuc alacagina eminim canim

Bu arada ben burcu 24 yasimdayim 8 aylik bir bebegim var hemsireyim biraz koptum buradan 3 yil once baska bir takimla 5 ayda 20 kilo civari verdim tekrar o azime kavusmaya calisiyorum

Dun...
Saat 08.00
5 badem
5 findik
1 sb sut
1 hurma

Saat 12.00
Omlet
Peynir
Marul

Saat 19.00
Yogurt
Tavuk suyu corba
10 badem
Spor yok
Su 3 litre civari

Gayet iyi canim benim

Sabah az olmuş heralde asıl kahvaltıyı öğlen yapmışın genel olarak güzel Cnm

Sabahla akşam arası baya uzun olmuş onun dışında iyi ama geç vakit çekirdek olmamış

Hafta içi börek yeniyomuydu Cnm

bu roll ekmek nasıl bişey bilmiyorum ama öğlen olmasa daha iyiymiş sanki
Leblebi yerine badem fındık tercih edersen daha iyi olur

Takım kuralı olan pazartesi bildirimini yapmadığın için bilemiyoruz Cnm
Heralde geçmişide okumuyosun
Günlük min.5 Mesaj kuralınıda hatırlatayım

Kizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Ne sınavı Cnm
Kolay gelsin

yürüyüşüde yaparsan hepsi güzel olur Tatlım

Dun...
Saat 08.00
5 badem
5 findik
1 sb sut
1 hurma

Saat 12.00
Omlet
Peynir
Marul

Saat 19.00
Yogurt
Tavuk suyu corba
10 badem
Spor yok
Su 3 litre civari
spor hariç güzel Cnm

Bugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
Bugündemi spor yok Tatlım
Sen aslında her fırsatı kaçırmazdın

2 dilim ekmege denk gelio abla bitanesi fazla oldu biliyorum ama azalticam merak etme aksam da yiyodum felaket sekilde artik bu sekilde yarin oglende olmaz merak etme en kisa zamandada listeye giricem

2 dilim ekmege denk gelio abla bitanesi fazla oldu biliyorum ama azalticam merak etme aksam da yiyodum felaket sekilde artik bu sekilde yarin oglende olmaz merak etme en kisa zamandada listeye giricem
Başlangıç için gayet güzel Cnm yavaş yavaş oturtursun menünü

Adım sayın spordanmı yoksa gün içindekimi

Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz.kalanıda beraberce hallederiz inş.20 kilodan sonra tekrar aldınızmı

Hoşgeldin bitanem şampiyonluk 2 hafta önce oldu eh işte bizde sürünüp gidiyoruz öncelikle başın Sağolsun bitanem ayrıca sana da çok geçmiş olsun kilonu koruman anlattıkların arasında sanırım güzel haber olandı özledim seni

Bunu unutan herkes yapabilir çok mantıklı canım

Bunun tek basit nedeni var artık kilondan o kadar rahatsızlık duymuyorsun o yüzden

Selam kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,salatalik ve cay.

Ogle:12.15 bir kase mercimek corbasi,kucuk bir tabak kabak yemegi ve ayran.

Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi,icine bir kuru incir,4 badem,5 findik,1 ceviz,4 kuru incir ve sut.

2 litre su,45 dk yuruyus yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…