- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.261
İyi akşamlar kızlar
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates
Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su
200 ip atlama.birazdan yürüyüşe çıkıcam 45 dk dan az olmaz. Ayy cumayada bişey kalmadı çok heyecanlyım:))
Dun...
Saat 08.00
5 badem
5 findik
1 sb sut
1 hurma
Saat 12.00
Omlet
Peynir
Marul
Saat 19.00
Yogurt
Tavuk suyu corba
10 badem
Spor yok
Su 3 litre civari
Sabah az olmuş heralde asıl kahvaltıyı öğlen yapmışın genel olarak güzel CnmKizlar bugünkü menumu yazayim sonra geç kalıyor
Sabah 8
2 bardak ılık su
Saat 8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak sut
Saat 14:30
1 kuru incir
5 kaşık yoğurt
Saat 17
8 kaşık kabak yemeği 1 kaşık zeytinyağı yla yapılmış
2 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor birazdan çıkıyorum yuruyuse
Sabahla akşam arası baya uzun olmuş onun dışında iyi ama geç vakit çekirdek olmamışKızlar dün yine yemekteydik eve çok geç geldik küt uyumuşum dünkü menüm
Sabah 10.30 ankaradan arkadaşımla kahvaltıya gittik 1 kk peynir domates salatalık 1 ısırık börek
Ara 1 orta türk kahvesi
Akşam 20.00 1 porsiyon ekmeksiz kıyma kebap 1 ayran ve salata
Ara 1 avuç çekirdek
Su 2lt
Spoe yok
Hafta içi börek yeniyomuydu CnmUnutmadan bugünkü menümüde yazayın
Sabah 11.30 2 kk peynir 3 kaşık omlet 5 zeytin
Öğle 16.00 1 lor böreği 1 bardak çay
Şimdilik karnım tok acıkırsam 3 hurma 2 ceviz 1 bardak sütlü kahve yapacağım
Su 2 lt olur
Spor unuttum ya arkadaşıma yürüyerek gittim ben yarım saat yürüdüm :))
bu roll ekmek nasıl bişey bilmiyorum ama öğlen olmasa daha iyiymiş sankiSabah 08.30
8 tane yesil zeytin
1 kk peynir
1 tane roll ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase sehriye corba
1 firinda tavuk butu
1 roll ekmek
Ara 16.30
1 avuc beyaz leblebi
Maden suyu
Aksam 18.15
1 kase kara lahana corbasi
3 tane bulgurlu lahana sarmasi
3 zeytin
2 litre su
5000 adim
Takım kuralı olan pazartesi bildirimini yapmadığın için bilemiyoruz CnmKızlar bu arada oturan gazel olur gezen güzel olur lafı cidden doğru. Dışarı çıkınca ister istemez efor harcıyor ve az yiyor insan pazar yazdığım üzere baklava yediğim halde bayaaa bi eksideydim bugün hareket çok olduğu için
Ne sınavı CnmKizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
yürüyüşüde yaparsan hepsi güzel olur Tatlımİyi akşamlar kızlar
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates
Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su
200 ip atlama.birazdan yürüyüşe çıkıcam 45 dk dan az olmaz. Ayy cumayada bişey kalmadı çok heyecanlyım:))
spor hariç güzel CnmDun...
Saat 08.00
5 badem
5 findik
1 sb sut
1 hurma
Saat 12.00
Omlet
Peynir
Marul
Saat 19.00
Yogurt
Tavuk suyu corba
10 badem
Spor yok
Su 3 litre civari
Bugündemi spor yok TatlımBugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
Sabah az olmuş heralde asıl kahvaltıyı öğlen yapmışın genel olarak güzel Cnm
Sabahla akşam arası baya uzun olmuş onun dışında iyi ama geç vakit çekirdek olmamış
Hafta içi börek yeniyomuydu Cnm
bu roll ekmek nasıl bişey bilmiyorum ama öğlen olmasa daha iyiymiş sanki
Leblebi yerine badem fındık tercih edersen daha iyi olur
Takım kuralı olan pazartesi bildirimini yapmadığın için bilemiyoruz Cnm
Heralde geçmişide okumuyosun
Günlük min.5 Mesaj kuralınıda hatırlatayım
Ne sınavı Cnm
Kolay gelsin
yürüyüşüde yaparsan hepsi güzel olur Tatlım
spor hariç güzel Cnm
Bugündemi spor yok Tatlım
Sen aslında her fırsatı kaçırmazdın
Başlangıç için gayet güzel Cnm yavaş yavaş oturtursun menünü2 dilim ekmege denk gelio abla bitanesi fazla oldu biliyorum ama azalticam merak etme aksam da yiyodum felaket sekilde artik bu sekilde yarin oglende olmaz merak etme en kisa zamandada listeye giricem
Başlangıç için gayet güzel Cnm yavaş yavaş oturtursun menünü
Adım sayın spordanmı yoksa gün içindekimi
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz.kalanıda beraberce hallederiz inş.20 kilodan sonra tekrar aldınızmıBol proteinli bir menu iyi bir sonuc alacagina eminim canim
Bu arada ben burcu 24 yasimdayim 8 aylik bir bebegim var hemsireyim biraz koptum buradan 3 yil once baska bir takimla 5 ayda 20 kilo civari verdim tekrar o azime kavusmaya calisiyorum
Gayet iyi canim benim
Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz.kalanıda beraberce hallederiz inş.20 kilodan sonra tekrar aldınızmı
Selamlar herkese özellikle kaptanim sağol. Pek internete giremedim hatta foruma hiç girmedim. Fransadan döndüm ve o akşamın sabahında eşimin anneannesinin vefat haberini aldık. Cenazeye rizeye gittik bir haftada orda kaldım. Ananemize çok üzuldüm çok seviyordum ve bunca yol yorgunluğuyla üzüntüyle hasta oldum. Bir haftada evde yattım. Sonra bir bucuk aydır eve dokunmayınca haliyla baya derin temizlikti düzenlemeydi derken bugün anca buralara gelebildim. Şimdi iyiyim ve kilomuda korudum diyebilirim elhamdülillah sizler nasilsınız? Şampiyonluk varmı mezun olan var mı?
Hamilelikte aldim cnm suan 10 kilo fazlam var ama adapte olamadim diyet konusuna
Kızlar biz çok gezeriz veya misafir gelir ben doğum yaptığım sıra hem lohusa olduğum için hem de kış olduğu için çok çıkamıyorduk ve arkadaşlar çok gelmiyordu ama şimdi yaz geldi ve herşey eskiye döndü. Bu nedenle internete giremiyorum eve geç gelince de çok yorgun oluyorum unutuyorum. Cumaları kilo bildirimi için alarm kurmuştum artık günlük menü bildirimi için de alarm kurdum.
Bu bahanenin arkasina siginmiyorum abla zaten gecmisimi biliosun az cok eski kilo verme seruvenimi. O zaman daha agirdi islerim okuyodum sinava hazirlaniodum filan ama diorum ya ben bile kendimi taniyamiyorum silkelenmem.lazim bunuda biliyorum ama faaliyet sifir
Aslinda duyuyorum bilio musun bebegim alisverise gidiyoruz hoc bisi almak istemiyorum ama benden baska rahtsizlik duyan yok mesela esim annem filanBunun tek basit nedeni var artık kilondan o kadar rahatsızlık duymuyorsun o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?