Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yürüyüşünude yaparsan hersey çok güzel cnm

Sanki akşam çok az olmuş cnm. acikirsan yemeyi düşündüğün şeyler de güzel tatlim

cnm sabah öğlen ekmek akşam bulgur.. birisi olmasaymis daha iyi olurmuş bence

Kizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
ne mülakati cnm. Hayirlisi olsun inş.

Sporunu da yap hersey süper orticim
Bugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
çok güzel canim

Afiyet olsun cnm gayet guzel

Merhaba canlarim geldik biz hemen menumu yazayim sonra gecmisi okuycam
9:30=2yumurtadan dereotlu omlet+zeytin3+kk peynir+biber+domates+yesil cay
12:00=1avuc leblebi
13:00=8yk ispnk+yogurt
Aksam yiyemedim agzima bi tane seker attm gosteride dagittlardi az once 1 kase yogurt yedim
2.5 litre su
Spor yok malesef kosturmacayla gecti

Oglum 3.5 yasinda canim cok guzel gecti..kursuye cikip konusmamida yaptm plaketimide verdim mudure hanima olcektim heyecandan okul aile birligi baskaniyimda okul kendisi fotografci tutmus bize cektrmediler artik onlardan alip biriktrcem ..sen niyeheyecanli degildin kuzum

Menum;

9.00
1 kasik yulaf kepeginden krep
çok peynir domates salatalik
1 çay kaşığı kusburnu
1 dilim tb ekmeği

15.00
2 haslanmis yumurta domates salatalik ve yeşil soğanla yapılmış yumurta salatası

Aksam oğlumun gösterisi vardı döndüğümuzde saat 8.30du acıktım ama yine de yemedim

Su 2.5 litre
yarım saat yürüyüş 600 ip

Cok guzel afiyetler olsun tatlim

Merhaba canım ben tanimiyorum seni herhalde tanismismiydik menunde cok iyi roll ekmk derkn o ne demek

Afiyet olsun canm ben alistim artik senin 2 ogunune

Aynı durum bende de oldu cnm akşam yiyemeyecegimi tahmin ettiğim için öğleni geciktirdim. Sabah ve öğlen gayet güzel tatlım

Tebrik ederim cnm. Birde konusma mi yaptin. Oy oyy heyecan doruga cikmistir. Sahnede minikler olunca hersey güzel oluyo.. geçen seneden tecrübe olduğu için heyecan yoktu ama tabi oglusu sahnede görünce çok duygulandik. Bizim gösteri de çok çok güzeldi..

Dun...
Saat 08.00
5 badem
5 findik
1 sb sut
1 hurma

Saat 12.00
Omlet
Peynir
Marul

Saat 19.00
Yogurt
Tavuk suyu corba
10 badem
Spor yok
Su 3 litre civari
Hafif guzel bi menu olmus afiyet olsun canikom
Bugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
Buda iyi afiyetler olsun

Canm diyetisyene gidiyomusun incir ceviz falan diyetisyenin onerisimi merak ettim afiyetolsun bu arada

Afiyet olsun kiz yoksa ayni yerdemiydik

Moralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim

Son düzenleme:
Sabah (10.00)
Kepekli tost(maydonoz lor peynirli)
1 bardak yesil çay
1 salatalık
2 zeytin

Öglen(14.00)
Firinda Karnabahar( 1tabak)
1 kase yoğurt
Lahana salatasi

Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase sebze çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik

Spor
2 saat yürüyüş

Su 3litre

Canım sıkma canını tartı bozulmuş olabilir ne kadar kilo verdiğin değişmez. 3 kilo fazla tartıyo diye düşün.dur bakalım mefkure sultan bi gelsin ne diyecek:))

Ortim çok peynir ne kadar oluyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…