- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.301
Kuzum cok sagol destegin icinCanım sıkma canını tartı bozulmuş olabilir ne kadar kilo verdiğin değişmez. 3 kilo fazla tartıyo diye düşün.dur bakalım mefkure sultan bi gelsin ne diyecek:))
Aaaa gerçekten cook kötü bir durumMoralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim
Aa deme ya mirayim olsun sonucta kilo veriyosun onuda verirsin 3 kilodan ne olcak takilma kuzum..bozuk oldugunu nasil anladn markasi neydi bizimkilerde ln suphelendim simdiMoralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim
Sabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuşSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir kase mercimek corbasi,kucuk bir tabak kabak yemegi ve ayran.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi,icine bir kuru incir,4 badem,5 findik,1 ceviz,4 kuru incir ve sut.
2 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırmaMerhaba canlarim geldik biz hemen menumu yazayim sonra gecmisi okuycam
9:30=2yumurtadan dereotlu omlet+zeytin3+kk peynir+biber+domates+yesil cay
12:00=1avuc leblebi
13:00=8yk ispnk+yogurt
Aksam yiyemedim agzima bi tane seker attm gosteride dagittlardi az once 1 kase yogurt yedim
2.5 litre su
Spor yok malesef kosturmacayla gecti
Keşke akşam yoğurt yeseydin CnmMenum;
9.00
1 kasik yulaf kepeginden krep
çok peynir domates salatalik
1 çay kaşığı kusburnu
1 dilim tb ekmeği
15.00
2 haslanmis yumurta domates salatalik ve yeşil soğanla yapılmış yumurta salatası
Aksam oğlumun gösterisi vardı döndüğümuzde saat 8.30du acıktım ama yine de yemedim
Su 2.5 litre
yarım saat yürüyüş 600 ip
Bugün yine Millet arazi olduHerkez nerlerde yahuu...
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay içBu hafta pek umutlu degilim reglm bitmedi sis gibiym bi haller var bende
Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzumMoralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim
maşallah kuzum daha ne olsunSabah (10.00)
Kepekli tost(maydonoz lor peynirli)
1 bardak yesil çay
1 salatalık
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Karnabahar( 1tabak)
1 kase yoğurt
Lahana salatasi
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase sebze çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Sadece yogurt yedim gelir gelmez..yarin oyle yapiyim o zamn cunku hedef koydum kendime ayda 5kilo diye bu cuma 75 gormem lazm ablam ucundanda olsaSabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuş
2 kş yulaf 1 dil ekmek değerinde
1 incir 40 -50 kalori
akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırma
Leblebiyi tercih etmeyin kuzum badem fındık daha faydalı
Keşke akşam yoğurt yeseydin Cnm
Genel olarak güzel ama peyniri fazla Abartma
Bugün yine Millet arazi oldu
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay iç
Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzum
Tartılar arasında fark olabiliyor
Önemli olan sen başladın ve kilo veriyosun
Liste içinde sorun değil
Tartı farkı diye yazılacak o kadar
maşallah kuzum daha ne olsun
Ama inşallah lahana ve karnıbahar sende şişkinlik yapmıyordur çünkü bazılarına yaramıyor
Sabah yumurta süt öğlen akşam et türlerinden ayran yoğurt yiyebilirsin CnmSadece yogurt yedim gelir gelmez..yarin oyle yapiyim o zamn cunku hedef koydum kendime ayda 5kilo diye bu cuma 75 gormem lazm ablam ucundanda olsa
Kuzum Menün iyide hasta hasta yürüyüş mü yaptınIyi geceler kızlar toparlanamadim ben cok hastayim sesim iyice gitti
Menüyü yazayim dönüp gecmise bakayim
07:30 2 yumurta 1 corba kaşığı yulaf kepegi ile krep 2 kupa yesil cay
12.30 6 kasik yayla corbasi avuç içi kadar köfte
15:00 5 badem
18:00 2 parça avuç içi kadar ızgara balık. Salata
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
oyyy maşallah MerveGunaydin tatlilarm ballarimbugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
menün güzel canım afiyet olsunKizlar bugünkü menumu yazayim sonra geç kalıyor
Sabah 8
2 bardak ılık su
Saat 8:30
Yarim kk peynir
2 zeytin
Saat 11
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
Maydanoz
1 dilim tam buğday
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak sut
Saat 14:30
1 kuru incir
5 kaşık yoğurt
Saat 17
8 kaşık kabak yemeği 1 kaşık zeytinyağı yla yapılmış
2 kaşık tavuk sote
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor birazdan çıkıyorum yuruyuse
Menün biraz dengesiz ve az geldi bana .acikmiyorsan sorun yok tabi afiyet olsunUnutmadan bugünkü menümüde yazayın
Sabah 11.30 2 kk peynir 3 kaşık omlet 5 zeytin
Öğle 16.00 1 lor böreği 1 bardak çay
Şimdilik karnım tok acıkırsam 3 hurma 2 ceviz 1 bardak sütlü kahve yapacağım
Su 2 lt olur
Spor unuttum ya arkadaşıma yürüyerek gittim ben yarım saat yürüdüm :))
hoşgeldin canim bebegini Güle güle büyüt ..Tecrübelisin kilo vermede adapte olup toparlarsin hemen kendini ...bu arada benim ismim yasemin bende hemsireyimSabah 08.30
8 tane yesil zeytin
1 kk peynir
1 tane roll ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase sehriye corba
1 firinda tavuk butu
1 roll ekmek
Ara 16.30
1 avuc beyaz leblebi
Maden suyu
Aksam 18.15
1 kase kara lahana corbasi
3 tane bulgurlu lahana sarmasi
3 zeytin
2 litre su
5000 adim
hayirli sonuçlar alin bacim sende esindeKizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
afiyet olsun canım menün de sporda cok iyiİyi akşamlar kızlar
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates
Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su
200 ip atlama.birazdan yürüyüşe çıkıcam 45 dk dan az olmaz. Ayy cumayada bişey kalmadı çok heyecanlyım:))
ortagim afiyet olsun güzel menüBugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
menün de sporda çok güzel canımSelam kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir kase mercimek corbasi,kucuk bir tabak kabak yemegi ve ayran.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi,icine bir kuru incir,4 badem,5 findik,1 ceviz,4 kuru incir ve sut.
2 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
Tamadr ablam sagolsan simdi yesil cay ictim bi kupa dahaSabah yumurta süt öğlen akşam et türlerinden ayran yoğurt yiyebilirsin Cnm
Hepsi tuzsuz olursa daha da iyi olur
Sagolasin yasemincm ewet cok keyifliydi cokta duygulandm minik bebegim adam olmusta gosteri yapiyo yaaoyyy maşallah Merve
.ilk murvetiniz ne güzel keyifli geçmiştir inşallah
menün güzel canım afiyet olsun
Menün biraz dengesiz ve az geldi bana .acikmiyorsan sorun yok tabi afiyet olsun
hoşgeldin canim bebegini Güle güle büyüt ..Tecrübelisin kilo vermede adapte olup toparlarsin hemen kendini ...bu arada benim ismim yasemin bende hemsireyim
hayirli sonuçlar alin bacim sende esinde
afiyet olsun canım menün de sporda cok iyi
ortagim afiyet olsun güzel menü
menün de sporda çok güzel canım
Sinboydu kuzum dun tartildim sonra sabah bidaha tartiliyim dedim çizgi cıkıyor bozuldu bende carsidan yeni tarti aldim baktim 3 kilo fazla ciktim suan aldigim arzum markası kuzu ne bilyim kuzum yine 85 kiloyumAa deme ya mirayim olsun sonucta kilo veriyosun onuda verirsin 3 kilodan ne olcak takilma kuzum..bozuk oldugunu nasil anladn markasi neydi bizimkilerde ln suphelendim simdi
Uzulme bebegim ya vericez hepsiniSinboydu kuzum dun tartildim sonra sabah bidaha tartiliyim dedim çizgi cıkıyor bozuldu bende carsidan yeni tarti aldim baktim 3 kilo fazla ciktim suan aldigim arzum markası kuzu ne bilyim kuzum yine 85 kiloyum
Ablam yeniden 85 gordum ya canim skldiSabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuş
2 kş yulaf 1 dil ekmek değerinde
1 incir 40 -50 kalori
akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırma
Leblebiyi tercih etmeyin kuzum badem fındık daha faydalı
Keşke akşam yoğurt yeseydin Cnm
Genel olarak güzel ama peyniri fazla Abartma
Bugün yine Millet arazi oldu
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay iç
Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzum
Tartılar arasında fark olabiliyor
Önemli olan sen başladın ve kilo veriyosun
Liste içinde sorun değil
Tartı farkı diye yazılacak o kadar
maşallah kuzum daha ne olsun
Ama inşallah lahana ve karnıbahar sende şişkinlik yapmıyordur çünkü bazılarına yaramıyor
afiyet olsun canım güzel menüMerhaba canlarim geldik biz hemen menumu yazayim sonra gecmisi okuycam
9:30=2yumurtadan dereotlu omlet+zeytin3+kk peynir+biber+domates+yesil cay
12:00=1avuc leblebi
13:00=8yk ispnk+yogurt
Aksam yiyemedim agzima bi tane seker attm gosteride dagittlardi az once 1 kase yogurt yedim
2.5 litre su
Spor yok malesef kosturmacayla gecti
ohhh menü de sporda süper afiyet olsun canım oglusun gosteriside cok keyifli gecmistir inşallahMenum;
9.00
1 kasik yulaf kepeginden krep
çok peynir domates salatalik
1 çay kaşığı kusburnu
1 dilim tb ekmeği
15.00
2 haslanmis yumurta domates salatalik ve yeşil soğanla yapılmış yumurta salatası
Aksam oğlumun gösterisi vardı döndüğümuzde saat 8.30du acıktım ama yine de yemedim
Su 2.5 litre
yarım saat yürüyüş 600 ip
umut kaybi yok iner cumayaBu hafta pek umutlu degilim reglm bitmedi sis gibiym bi haller var bende
mirayim bozma sakın moralini önemli olan baslamak sen başladın ve cok dogru sekilde devam ediyorsunMoralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim
afiyet olsun yavru kuşumSabah (10.00)
Kepekli tost(maydonoz lor peynirli)
1 bardak yesil çay
1 salatalık
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Karnabahar( 1tabak)
1 kase yoğurt
Lahana salatasi
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase sebze çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
valla yaptim ablacim zayiflama aşkınaKuzum Menün iyide hasta hasta yürüyüş mü yaptın
Keşke evde kalıp dinlenebilsen
Bitki çayları içiyomusun
Kuzum benim cok sagol destek verdin yuzumu güldürdün cok tatlisin cok sagol ortagim iyiki varsinUzulme bebegim ya vericez hepsiniverincede beraber sevinip gobet atcaz bak buralarda
Cok sagol ortisimmmmAaaa gerçekten cook kötü bir durumama üzülme lütfen canım ortisimmm
Canimsin benimmmm ya cok tesekkur ederim yüzüm güldü kuzum ya basaricaz evelALLAH demorilize olmustum ama sizle konusunca rahatladim bianda 85 görünce cok kötü oldum kuzum yuzum asık gezdim butun günafiyet olsun canım güzel menü
ohhh menü de sporda süper afiyet olsun canım oglusun gosteriside cok keyifli gecmistir inşallah
umut kaybi yok iner cumaya
mirayim bozma sakın moralini önemli olan baslamak sen başladın ve cok dogru sekilde devam ediyorsun
afiyet olsun yavru kuşum
valla yaptim ablacim zayiflama aşkınabitki cayi gün de 10 kupaya yakin iciyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?