Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım sıkma canını tartı bozulmuş olabilir ne kadar kilo verdiğin değişmez. 3 kilo fazla tartıyo diye düşün.dur bakalım mefkure sultan bi gelsin ne diyecek:))
Kuzum cok sagol destegin icin

Kuzum benim demekki baslangicim 88 küsürmüş demorilize oldum kuzummm

Aaaa gerçekten cook kötü bir durum ama üzülme lütfen canım ortisimmm

Aa deme ya mirayim olsun sonucta kilo veriyosun onuda verirsin 3 kilodan ne olcak takilma kuzum..bozuk oldugunu nasil anladn markasi neydi bizimkilerde ln suphelendim simdi

Sabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuş
2 kş yulaf 1 dil ekmek değerinde
1 incir 40 -50 kalori

akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırma
Leblebiyi tercih etmeyin kuzum badem fındık daha faydalı

Keşke akşam yoğurt yeseydin Cnm
Genel olarak güzel ama peyniri fazla Abartma

Herkez nerlerde yahuu...
Bugün yine Millet arazi oldu

Bu hafta pek umutlu degilim reglm bitmedi sis gibiym bi haller var bende
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay iç

Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzum
Tartılar arasında fark olabiliyor
Önemli olan sen başladın ve kilo veriyosun

Liste içinde sorun değil
Tartı farkı diye yazılacak o kadar

maşallah kuzum daha ne olsun
Ama inşallah lahana ve karnıbahar sende şişkinlik yapmıyordur çünkü bazılarına yaramıyor

Sadece yogurt yedim gelir gelmez..yarin oyle yapiyim o zamn cunku hedef koydum kendime ayda 5kilo diye bu cuma 75 gormem lazm ablam ucundanda olsa

Sadece yogurt yedim gelir gelmez..yarin oyle yapiyim o zamn cunku hedef koydum kendime ayda 5kilo diye bu cuma 75 gormem lazm ablam ucundanda olsa
Sabah yumurta süt öğlen akşam et türlerinden ayran yoğurt yiyebilirsin Cnm
Hepsi tuzsuz olursa daha da iyi olur

Iyi geceler kızlar toparlanamadim ben cok hastayim sesim iyice gitti
Menüyü yazayim dönüp gecmise bakayim
07:30 2 yumurta 1 corba kaşığı yulaf kepegi ile krep 2 kupa yesil cay
12.30 6 kasik yayla corbasi avuç içi kadar köfte
15:00 5 badem
18:00 2 parça avuç içi kadar ızgara balık. Salata
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş

Kuzum Menün iyide hasta hasta yürüyüş mü yaptın
Keşke evde kalıp dinlenebilsen
Bitki çayları içiyomusun

Gunaydin tatlilarm ballarim bugun oglusumum yil sonu gosterisi var ilk gosterimiz cok heyecanliyim onu sahnede oynarken izliycem biraz hazrlik yapcaz trasdi giyimdi buraya gelemeyebilirm aksam görüşürüz
oyyy maşallah Merve
.ilk murvetiniz ne güzel keyifli geçmiştir inşallah

menün güzel canım afiyet olsun

Menün biraz dengesiz ve az geldi bana .acikmiyorsan sorun yok tabi afiyet olsun
hoşgeldin canim bebegini Güle güle büyüt ..Tecrübelisin kilo vermede adapte olup toparlarsin hemen kendini ...bu arada benim ismim yasemin bende hemsireyim

Kizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
hayirli sonuçlar alin bacim sende esinde

afiyet olsun canım menün de sporda cok iyi

Bugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
ortagim afiyet olsun güzel menü

menün de sporda çok güzel canım

Sagolasin yasemincm ewet cok keyifliydi cokta duygulandm minik bebegim adam olmusta gosteri yapiyo yaa sanada cok gecms olsun hastalik istirahatla gecer kuzum yuruyus yapmasan daha iyi olurdu yat dinlen

Aa deme ya mirayim olsun sonucta kilo veriyosun onuda verirsin 3 kilodan ne olcak takilma kuzum..bozuk oldugunu nasil anladn markasi neydi bizimkilerde ln suphelendim simdi
Sinboydu kuzum dun tartildim sonra sabah bidaha tartiliyim dedim çizgi cıkıyor bozuldu bende carsidan yeni tarti aldim baktim 3 kilo fazla ciktim suan aldigim arzum markası kuzu ne bilyim kuzum yine 85 kiloyum

Sinboydu kuzum dun tartildim sonra sabah bidaha tartiliyim dedim çizgi cıkıyor bozuldu bende carsidan yeni tarti aldim baktim 3 kilo fazla ciktim suan aldigim arzum markası kuzu ne bilyim kuzum yine 85 kiloyum
Uzulme bebegim ya vericez hepsini verincede beraber sevinip gobet atcaz bak buralarda

Ablam yeniden 85 gordum ya canim skldi 7lerden yine uzaklaştım ablam bakalim elimden geleni yapicam INSALLAH

Lahanayla karnibahari ayni anda yemiyim ozman ablam bilmiyordum söylediğin icin cok sagol

Yarismayi etkilememesine sevindim ablam

afiyet olsun canım güzel menü

ohhh menü de sporda süper afiyet olsun canım oglusun gosteriside cok keyifli gecmistir inşallah

Bu hafta pek umutlu degilim reglm bitmedi sis gibiym bi haller var bende
umut kaybi yok iner cumaya

mirayim bozma sakın moralini önemli olan baslamak sen başladın ve cok dogru sekilde devam ediyorsun

afiyet olsun yavru kuşum

Kuzum Menün iyide hasta hasta yürüyüş mü yaptın
Keşke evde kalıp dinlenebilsen
Bitki çayları içiyomusun
valla yaptim ablacim zayiflama aşkına bitki cayi gün de 10 kupaya yakin iciyorum ..

Canimsin benimmmm ya cok tesekkur ederim yüzüm güldü kuzum ya basaricaz evelALLAH demorilize olmustum ama sizle konusunca rahatladim bianda 85 görünce cok kötü oldum kuzum yuzum asık gezdim butun gün sizle paylaştım rahatladim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…