- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.321
maşallah Allah nazarlardan saklasin yavrunu ...sagol canım dinleneyim dogru diyosun. .ben yatıyorum iyi geceler canımSagolasin yasemincm ewet cok keyifliydi cokta duygulandm minik bebegim adam olmusta gosteri yapiyo yaasanada cok gecms olsun hastalik istirahatla gecer kuzum yuruyus yapmasan daha iyi olurdu yat dinlen
yüzün hep gülsün Mirayim iyi gecelerCanimsin benimmmm ya cok tesekkur ederim yüzüm güldü kuzum ya basaricaz evelALLAH demorilize olmustum ama sizle konusunca rahatladim bianda 85 görünce cok kötü oldum kuzum yuzum asık gezdim butun günsizle paylaştım rahatladim kuzum
Hepimizin INŞALLAH canimcimmaşallah Allah nazarlardan saklasin yavrunu ...sagol canım dinleneyim dogru diyosun. .ben yatıyorum iyi geceler canım
yüzün hep gülsün Mirayim iyi geceler
Bitanecim rakamlara takılma sen önemli olan kilo vermiş olan zaten bisüre sonra çevrenden daha da çok farkedilecekAblam yeniden 85 gordum ya canim skldi7lerden yine uzaklaştım ablam bakalim elimden geleni yapicam INSALLAH
Lahanayla karnibahari ayni anda yemiyim ozman ablam bilmiyordum söylediğin icin cok sagol
Yarismayi etkilememesine sevindim ablam
Tartıya 2 Kala o akşam hiiiiiiiç olmamışBugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek
Öğlen mantı siktigimiz için bişey yiyemedim
Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata
Spor yok
2 lt şu
börek kafa karıştırıyor ama gün içinde başka karbon yok afiyet olsun canım ama çok az yiyorsun ben geçen hafta az yedim çok az kilo verdim.Unutmadan bugünkü menümüde yazayın
Sabah 11.30 2 kk peynir 3 kaşık omlet 5 zeytin
Öğle 16.00 1 lor böreği 1 bardak çay
Şimdilik karnım tok acıkırsam 3 hurma 2 ceviz 1 bardak sütlü kahve yapacağım
Su 2 lt olur
Spor unuttum ya arkadaşıma yürüyerek gittim ben yarım saat yürüdüm :))
4 dilim ekmek mi yemiş oldun tatlım birde bulgur var çok geldi karbon miktarın. Afiyet olsun.Sabah 08.30
8 tane yesil zeytin
1 kk peynir
1 tane roll ekmek
Ara 11.00
1 turk kahvesi
Ogle 12.30
1 kase sehriye corba
1 firinda tavuk butu
1 roll ekmek
Ara 16.30
1 avuc beyaz leblebi
Maden suyu
Aksam 18.15
1 kase kara lahana corbasi
3 tane bulgurlu lahana sarmasi
3 zeytin
2 litre su
5000 adim
Ne sınavı ne mülakati hayırdır can cazim.Kizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Çok güzel menun tatlım.İyi akşamlar kızlar
Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.domates
Akşam 18
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 kase yoğurt.salata
2.5 litre su
200 ip atlama.birazdan yürüyüşe çıkıcam 45 dk dan az olmaz. Ayy cumayada bişey kalmadı çok heyecanlyım:))
Afiyet olsun yiyin gari sarmaları benim midem gurulduyoBugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
Ablacim sen defined az da olsa birsey ye metin çalışsın sözünü dinliyorumSabah az olmuş heralde asıl kahvaltıyı öğlen yapmışın genel olarak güzel Cnm
Sabahla akşam arası baya uzun olmuş onun dışında iyi ama geç vakit çekirdek olmamış
Hafta içi börek yeniyomuydu Cnm
bu roll ekmek nasıl bişey bilmiyorum ama öğlen olmasa daha iyiymiş sanki
Leblebi yerine badem fındık tercih edersen daha iyi olur
Takım kuralı olan pazartesi bildirimini yapmadığın için bilemiyoruz Cnm
Heralde geçmişide okumuyosun
Günlük min.5 Mesaj kuralınıda hatırlatayım
Ne sınavı Cnm
Kolay gelsin
yürüyüşüde yaparsan hepsi güzel olur Tatlım
spor hariç güzel Cnm
Bugündemi spor yok Tatlım
Sen aslında her fırsatı kaçırmazdın
Afiyet olsun canım. Ben geçen hafta denedim bu yulaf li menüyü çok az kilo verdim.Selam kizlar menumu yazayim,
Sabah:7.30 iki kasik cokelek,4 ceviz,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,salatalik ve cay.
Ogle:12.15 bir kase mercimek corbasi,kucuk bir tabak kabak yemegi ve ayran.
Aksam:18.00 dort kasik yulaf ezmesi,icine bir kuru incir,4 badem,5 findik,1 ceviz,4 kuru incir ve sut.
2 litre su,45 dk yuruyus yapildi.
yapıldı 75 dk.yürüyüşünude yaparsan hersey çok güzel cnm
Sanki akşam çok az olmuş cnm. acikirsan yemeyi düşündüğün şeyler de güzel tatlim
Afiyet olsun guzel tatlimMerhaba canlarim geldik biz hemen menumu yazayim sonra gecmisi okuycam
9:30=2yumurtadan dereotlu omlet+zeytin3+kk peynir+biber+domates+yesil cay
12:00=1avuc leblebi
13:00=8yk ispnk+yogurt
Aksam yiyemedim agzima bi tane seker attm gosteride dagittlardi az once 1 kase yogurt yedim
2.5 litre su
Spor yok malesef kosturmacayla gecti
aç yatmak işkenceMenum;
9.00
1 kasik yulaf kepeginden krep
çok peynir domates salatalik
1 çay kaşığı kusburnu
1 dilim tb ekmeği
15.00
2 haslanmis yumurta domates salatalik ve yeşil soğanla yapılmış yumurta salatası
Aksam oğlumun gösterisi vardı döndüğümuzde saat 8.30du acıktım ama yine de yemedim
Su 2.5 litre
yarım saat yürüyüş 600 ip
sıkma canını verirsin tatlım ya 5 kg su şişesiyle bir deneme yap arızalı olma ihtimali olabilir emin ol yani.Moralim cok bozuk canlar demorilize oldum sabah tartildim bozulmus tarti aldim 3 kilo fazla ciktim yeni tartida okadar emek veriyorum demekki benim baslangic kilom 88mis cok üzüldüm yeniden basa dönmüş gibi oldum yeni tarti 85 gosteriyor eskide ne guzel 82.8düm simdi ne olcak takimda sorun olcak mi 3 kilo arti mi cikmis olcam bu cuma? bu yeni tarti olayı beni cok üzdü ya hic zararli bisi yemiyorum elimden geleni yapiyorum keske tartim bozulmasaydi sanki yeniden baslamis gibi hisettim
Harikasın.Sabah (10.00)
Kepekli tost(maydonoz lor peynirli)
1 bardak yesil çay
1 salatalık
2 zeytin
Öglen(14.00)
Firinda Karnabahar( 1tabak)
1 kase yoğurt
Lahana salatasi
Ara öğün(16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase sebze çorbası
1 bardak ayran
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Afiyet olsun hasta hasta nasıl yurudum kuzum ya.Iyi geceler kızlar toparlanamadim ben cok hastayim sesim iyice gitti
Menüyü yazayim dönüp gecmise bakayim
07:30 2 yumurta 1 corba kaşığı yulaf kepegi ile krep 2 kupa yesil cay
12.30 6 kasik yayla corbasi avuç içi kadar köfte
15:00 5 badem
18:00 2 parça avuç içi kadar ızgara balık. Salata
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
yavvv yapmayın böyle tehlikeli şeyler.Selam kızlar yine geç saatte geldin :) bugün işim çöktü ramazan için mantı sıktık. Ondan gelmedim k bakmayınee ne var ne yok :))
ne mantımi oldumu şimdi III ıhhh seni esefle kınıyorum.Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek
Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata
Spor yok
2 lt şu
Bizim okulda hiç konuşma olmadı cnm. Olsaydi acaba derdimAfiyet olsun kiz yoksa ayni yerdemiydik
valla yuvarlak küçük kaseler oluyo ya onun kadar filan. Biraz abarttim farkındayım o yüzden çoook yazdım cnmOrtim çok peynir ne kadar oluyo:))
Peynir en sevdiğim şeydir ablacm arada böyle abartabiliyorumSabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuş
2 kş yulaf 1 dil ekmek değerinde
1 incir 40 -50 kalori
akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırma
Leblebiyi tercih etmeyin kuzum badem fındık daha faydalı
Keşke akşam yoğurt yeseydin Cnm
Genel olarak güzel ama peyniri fazla Abartma
Bugün yine Millet arazi oldu
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay iç
Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzum
Tartılar arasında fark olabiliyor
Önemli olan sen başladın ve kilo veriyosun
Liste içinde sorun değil
Tartı farkı diye yazılacak o kadar
maşallah kuzum daha ne olsun
Ama inşallah lahana ve karnıbahar sende şişkinlik yapmıyordur çünkü bazılarına yaramıyor
Allah şifa versin cnm. Menü gayet guzelIyi geceler kızlar toparlanamadim ben cok hastayim sesim iyice gitti
Menüyü yazayim dönüp gecmise bakayim
07:30 2 yumurta 1 corba kaşığı yulaf kepegi ile krep 2 kupa yesil cay
12.30 6 kasik yayla corbasi avuç içi kadar köfte
15:00 5 badem
18:00 2 parça avuç içi kadar ızgara balık. Salata
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Oy oyy oyy mantı mi... keşke cumayi bekleyebilseydin. O kadar saat ugrastiktan sonra tabii dayanamadin dimi...Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek
Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata
Spor yok
2 lt şu
Ablam kusuruma bakma sizinde basinizi agrittim cok emek haciyorum hevesliyim oyuzden kilo veremicem diye stres oldum 85 görünceBitanecim rakamlara takılma sen önemli olan kilo vermiş olan zaten bisüre sonra çevrenden daha da çok farkedilecek
Sen sadece zayıflayacağın günlere odaklan boşyere canını sıkıp stres yapma
Bazılarına özellikle lahana şişlik yapıyor ama sende etki edermi bilmiyorum Cnm
Eğer yarın bugüne göre artı çıkarsan ona göre test yap sendeki etkisini
Mesajini gorunce denedim kuzum bi umut ama dogru ciktiegörüncedenedim kuzum bost: 46648751 .!.:börek kafa karıştırıyor ama gün içinde başka karbon yok afiyet olsun canım ama çok az yiyorsun ben geçen hafta az yedim çok az kilo verdim.
4 dilim ekmek mi yemiş oldun tatlım birde bulgur var çok geldi karbon miktarın. Afiyet olsun.
Ne sınavı ne mülakati hayırdır can cazim.
Çok güzel menun tatlım.
Afiyet olsun yiyin gari sarmaları benim midem gurulduyo
Ablacim sen defined az da olsa birsey ye metin çalışsın sözünü dinliyorum
Afiyet olsun canım. Ben geçen hafta denedim bu yulaf li menüyü çok az kilo verdim.
yapıldı 75 dk.
Afiyet olsun guzel tatlim
aç yatmak işkence
sıkma canını verirsin tatlım ya 5 kg su şişesiyle bir deneme yap arızalı olma ihtimali olabilir emin ol yani.
Harikasın.
Afiyet olsun hasta hasta nasıl yurudum kuzum ya.
yavvv yapmayın böyle tehlikeli şeyler.
ne mantımi oldumu şimdi III ıhhh seni esefle kınıyorum.
Merhaba canım ben tanimiyorum seni herhalde tanismismiydikmenunde cok iyi roll ekmk derkn o ne demek
oyyy maşallah Merve
.ilk murvetiniz ne güzel keyifli geçmiştir inşallah
menün güzel canım afiyet olsun
Menün biraz dengesiz ve az geldi bana .acikmiyorsan sorun yok tabi afiyet olsun
hoşgeldin canim bebegini Güle güle büyüt ..Tecrübelisin kilo vermede adapte olup toparlarsin hemen kendini ...bu arada benim ismim yasemin bende hemsireyim
hayirli sonuçlar alin bacim sende esinde
afiyet olsun canım menün de sporda cok iyi
ortagim afiyet olsun güzel menü
menün de sporda çok güzel canım
Yok tatlim diyetisyene gitmiyorum karatay yapmaya calisiyorum,karataya gore ceviz findik abartmamak sartiyla bol bol yenebilir,ama incir pek onermiyor zaten bende gunde sadece bir tane yiyorum sorun olmuyor.Canm diyetisyene gidiyomusun incir ceviz falan diyetisyenin onerisimi merak ettim afiyetolsun bu arada
Haklisin ablacim yogurdum kalmamisti oyuzden bunlari yemek zorunda kaldim,zaten bu hafta yulaf ezmesi cok az yedim haftaya daha dikkat ederim.Sabah öğlen güzel ama bence akşam fazla karbon olmuş
2 kş yulaf 1 dil ekmek değerinde
1 incir 40 -50 kalori
akşam yoğurdunu Yedinmi Cnm aman acıkıp başka bişeye saldırma
Leblebiyi tercih etmeyin kuzum badem fındık daha faydalı
Keşke akşam yoğurt yeseydin Cnm
Genel olarak güzel ama peyniri fazla Abartma
Bugün yine Millet arazi oldu
aaaa bu nedemek kuzum daha yarın var özellikle yarın tuzsuz ye bol su ve yeşil çay iç
Mirayım bunda can sıkacak bişey yok kuzum
Tartılar arasında fark olabiliyor
Önemli olan sen başladın ve kilo veriyosun
Liste içinde sorun değil
Tartı farkı diye yazılacak o kadar
maşallah kuzum daha ne olsun
Ama inşallah lahana ve karnıbahar sende şişkinlik yapmıyordur çünkü bazılarına yaramıyor
Benim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorumBenimki bu aksam tlf lar artık ele alinmiycak dedi bende giremedim taktı benim buraya girmeme hadi hayırlısı.
Evet ablacm yaa cook hataliyim bide spor yapamadım ama sana söz bugün çok güzel bir menü vereceğimTartıya 2 Kala o akşam hiiiiiiiç olmamış
Bende aksamlari bu yüzden pek giremiyorumBenim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?