Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagolasin yasemincm ewet cok keyifliydi cokta duygulandm minik bebegim adam olmusta gosteri yapiyo yaa sanada cok gecms olsun hastalik istirahatla gecer kuzum yuruyus yapmasan daha iyi olurdu yat dinlen
maşallah Allah nazarlardan saklasin yavrunu ...sagol canım dinleneyim dogru diyosun. .ben yatıyorum iyi geceler canım

yüzün hep gülsün Mirayim iyi geceler

Bitanecim rakamlara takılma sen önemli olan kilo vermiş olan zaten bisüre sonra çevrenden daha da çok farkedilecek
Sen sadece zayıflayacağın günlere odaklan boşyere canını sıkıp stres yapma

Bazılarına özellikle lahana şişlik yapıyor ama sende etki edermi bilmiyorum Cnm
Eğer yarın bugüne göre artı çıkarsan ona göre test yap sendeki etkisini

Selam kızlar yine geç saatte geldin :) bugün işim çöktü ramazan için mantı sıktık. Ondan gelmedim k bakmayın ee ne var ne yok :))

Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek

Öğlen mantı siktigimiz için bişey yiyemedim

Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata

Spor yok
2 lt şu

Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek

Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata

Spor yok
2 lt şu
Tartıya 2 Kala o akşam hiiiiiiiç olmamış

börek kafa karıştırıyor ama gün içinde başka karbon yok afiyet olsun canım ama çok az yiyorsun ben geçen hafta az yedim çok az kilo verdim.

4 dilim ekmek mi yemiş oldun tatlım birde bulgur var çok geldi karbon miktarın. Afiyet olsun.

Kizlar dun bizimkileri ugurladim uyuyakalmisim ne kadar yorgunsam sabah gozumu bi actim sok oldum....simdide kendim otobus bekliyorum bugun esim sinava girdi yarinda ben mulakata girecegim hayirlisi olsun hepimiz icin.
Ne sınavı ne mülakati hayırdır can cazim.

Çok güzel menun tatlım.

Bugun
Saat 09.40
Haslanmis yumurta 2 adet kucuk
Peynir
Marul
Saat 12.30
Yogurt
10 badem
6 sarma
Saat 18.00
Tavuk sote
Yogurt
Spor yok
Su 2 litreyi gecer
Afiyet olsun yiyin gari sarmaları benim midem gurulduyo

Ablacim sen defined az da olsa birsey ye metin çalışsın sözünü dinliyorum

Afiyet olsun canım. Ben geçen hafta denedim bu yulaf li menüyü çok az kilo verdim.

yürüyüşünude yaparsan hersey çok güzel cnm

Sanki akşam çok az olmuş cnm. acikirsan yemeyi düşündüğün şeyler de güzel tatlim
yapıldı 75 dk.

Afiyet olsun guzel tatlim

aç yatmak işkence

sıkma canını verirsin tatlım ya 5 kg su şişesiyle bir deneme yap arızalı olma ihtimali olabilir emin ol yani.

Harikasın.

Afiyet olsun hasta hasta nasıl yurudum kuzum ya.

Selam kızlar yine geç saatte geldin :) bugün işim çöktü ramazan için mantı sıktık. Ondan gelmedim k bakmayın ee ne var ne yok :))
yavvv yapmayın böyle tehlikeli şeyler.

Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek

Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata

Spor yok
2 lt şu
ne mantımi oldumu şimdi III ıhhh seni esefle kınıyorum.

Son düzenleme:
Afiyet olsun kiz yoksa ayni yerdemiydik
Bizim okulda hiç konuşma olmadı cnm. Olsaydi acaba derdim Müdür bile iyi eğlenceler deyip indi sahneden
Ortim çok peynir ne kadar oluyo:))
valla yuvarlak küçük kaseler oluyo ya onun kadar filan. Biraz abarttim farkındayım o yüzden çoook yazdım cnm
Peynir en sevdiğim şeydir ablacm arada böyle abartabiliyorum

Allah şifa versin cnm. Menü gayet guzel

Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek

Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata

Spor yok
2 lt şu
Oy oyy oyy mantı mi... keşke cumayi bekleyebilseydin. O kadar saat ugrastiktan sonra tabii dayanamadin dimi...

Ablam kusuruma bakma sizinde basinizi agrittim cok emek haciyorum hevesliyim oyuzden kilo veremicem diye stres oldum 85 görünce tam 85te degil yeniden basarmak dileğyle cok sagol destegin icin

Ablam karnibahar ve lahanin etkisi var mi sence?
regliyimde ablam 3.cu günü

85.4 bugun 85.5 ??

Mesajini gorunce denedim kuzum bi umut ama dogru cikti

Kizlar dün yazlik pantolon aldim hani bitane pantolon oluyor demiştim ya o kışlıkti dedimki kendime kıslıklari kaldirirken bu pantolonu kışın bidaha giymicem dedim çünkü 46 beden kendime soz verdim en azından 40 beden olmak istiyorum Canlar ya baslangic kilom resmen yeni tartiya gore 89mus ya demekki 48 fln bedenmisim basaricam ya 8lerden kurtulcam ilk basta sonra 7lerden kendimi tarti şokundan sonra yenidden motive ettim ALLAHIM yolumuzu acik etsin canim takimim ilgilendiniz benimle cok sagolun en buyuk şansım 9Takim

Merhaba canım ben tanimiyorum seni herhalde tanismismiydik menunde cok iyi roll ekmk derkn o ne demek

Su yenekhanelerde cikan minik yuvarlak ekmekler canim.

Evet tanismadik bennbiraz koptum buradan burcu ben 24 yasimdayim 8 aylik minik bir cadim var

Memnun oldum tatlim

Canm diyetisyene gidiyomusun incir ceviz falan diyetisyenin onerisimi merak ettim afiyetolsun bu arada
Yok tatlim diyetisyene gitmiyorum karatay yapmaya calisiyorum,karataya gore ceviz findik abartmamak sartiyla bol bol yenebilir,ama incir pek onermiyor zaten bende gunde sadece bir tane yiyorum sorun olmuyor.

Haklisin ablacim yogurdum kalmamisti oyuzden bunlari yemek zorunda kaldim,zaten bu hafta yulaf ezmesi cok az yedim haftaya daha dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…