Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
Ben seni uyarıyorum dikkate alırsan iyi olur dedi

günaydın kızlar çok perişanım hastayım birde hastanedeyim çalışıyorum bugün pek yazamam heralde yarın tartı günü dikkat edin kendinize
canım ilaç fln alıyormu sun sen dikkat et kendine asıl.

menün güzelmiş canım birazda spor ekleyebilsen iyi olur

Menün güzel canim afiyet olsun.

Selam kızlar yine geç saatte geldin :) bugün işim çöktü ramazan için mantı sıktık. Ondan gelmedim k bakmayın ee ne var ne yok :))
Ben seni hic yakaliyamiyorum zaten orti ben cikinca giriyon hep
Bugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek

Öğlen mantı siktigimiz için bişey yiyemedim

Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata

Spor yok
2 lt şu
Aksam manti yemen olmams canm hemde 2 kepce

Olacak miraycm oda olacak 7leri birak 6lara gelicez.kizz basari hikayemizi yazcz ya bide ben ona kurdm kendimi ayy o gunlerde gelcek ben basari hikayemle bide motive olcam herkezlere

Su yenekhanelerde cikan minik yuvarlak ekmekler canim.

Evet tanismadik bennbiraz koptum buradan burcu ben 24 yasimdayim 8 aylik minik bir cadim var

Memnun oldum tatlim
Oyy daha minikms yavrun Allh bagislasin bende merve canm 28yasndaym 3.5 yasinda oglum var memnun oldum başarılar dilerim

Benim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
Benim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir telde bende hic sormuyo diye kiziyom

Kuzum senin tek yapman gereken strese girmeden aynı şekilde devam etmek
Bu şekilde ilerledikten sonra verilmeyecek kilo yok
Herkes veriyoda sen niye veremiyesin
Sen dahada güzel verirsin çünkü kaçamak bile yapmıyosun

Baş ağrısı kısmına gelirsek bidaha duymayım onu
Biz burda birbirimize destek olmak için varız
Bugün sana yarın başkasına

Regli olduğun için bilemedim Cnm bi ihtimal olabilir

Benimki bu aksam tlf lar artık ele alinmiycak dedi bende giremedim taktı benim buraya girmeme hadi hayırlısı.
Ahh Ahhh bu adamlar hepsi aynı

Peynir en sevdiğim şeydir ablacm arada böyle abartabiliyorum
Peynir tuzlu olduğu için dikkat etmek lazım Cnm

Işte bu Mirayım
Bırak sen onu bunu sadece 38 beden kıyafetleri düşün önüne bak

Bende aksamlari bu yüzden pek giremiyorum
O zaman gündüzleri girmeye çalışın kızlar

güzel sayılır Cnm
Sende pek spor yapmayanlardanmısın

günaydın kızlar çok perişanım hastayım birde hastanedeyim çalışıyorum bugün pek yazamam heralde yarın tartı günü dikkat edin kendinize
Oyyyy kuzum yaa asıl sen dikkat etde biran önce iyileş
Ben seni uyarıyorum dikkate alırsan iyi o
bu nedemek kızz tehditmi
Senin ne yaptığını bilmiyormuda

Benim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir telde bende hic sormuyo diye kiziyom
Sonuçta ne yaptığımız belli Cnm
Sana buranın faydası olduğunu görünce sesini çıkarmıyodur

Herkese Selamlar

Bugün burda tatil heryer kapalı herkesde evde

Bugün son gün heralde menüler süper olur
Mümkünse sıfır karbon alın
Yarında güzel eksilerle gelin

Kızlar bazılarımız düzenli güzel spor yapıyor ama bu herkes için geçerli değil
Bazı takımlara bakıyorum gerçekten çok disiplinli sporlar yapıyolar

Min.1 saatlik yürüyüşün yanına ipsiz ip atlamada ekliyebilirsiniz bundan sonra.
Hepsini bir anda hoplamanıza gerek yok
Fırsat buldukça 100 100 atlarsanız metoyu harekete geçirirsiniz

Başınız sağolsun Cnm ayrıca evine Hoşgeldin

Tatil nasıl geçti tepkiler nasıldı
Bu sürede Kilonu korumuş olmanda güzel

9.takım arada tökezlesede genelde derece de olur
Sagol ablacim. Tatilim cok güzeldi tepkiler harikaydı fazla muhabbetimin olmadığı insanlar bile kilo vermişsin nasıl yaptin falan dediler hatta birisi anneme kızin gittikce genclesiyor falan demiş. Orada haftada iki spora devam ettim ama geldiğimden beri birsey yapamadım ve istahim cok açık. 9. Takımı bilmezmiyim efsane yani ona layık olmak için biraz gayret edip devam etmek istiyorum insallah.
Sagol ablacim. Evet dediğim gibi çok güzeldi herşey, annecimle kardesimle arkadaslarimla hasretimide giderdim kendimi iyi hissediyorum. Devam etmek istiyorum hele senin ben yokken verdiğin kiloları görünce baya heveslendim. Sabah akşam adet olmayı bekliyorum acaba hamilemiyimdir diye zor ama bir umut kendimi kasmıyorum fazla şayet adet olursam birkaç güne aranızdayım inşallah.

İyi akşamlar 9. Takımın kızçeleri
Bugün gelemedim kusura bakmayın nette çok kötü çekiyor menümü yazıp kaçacağım yarın sataşırım sizlere

09.00 peynirli omlet, domates, bir dilim ekmek
Kızlar yarın son gün
Yapabilirler protein günü yaparsa iyi olur

S sonumud
Zeynepcim bugün görünmedin nerdesin

Halâ menü vermeyenler var

@kibileta
@Narcicegi
Bunlarda kaç gündür kayıp arkadaşlar
Ablacım kusura bakmayın internet çok kötü tam yazıyorum pat internet gidiyor dün kaç defa yazdım göndermeden gitti net gelemedim o yüzden bugün de dışardaydım şimdi geldim eve

Ah kaptancığım hoşbuldum. Sagolasin. Bende burayı çok ozledim grupta baya degişiklik olmuş bi bucuk ay öncesine gore cok yeni arkadaş var. Sen naptin bitti mi sınavlar peki hazırlıklar nasıl gidiyor? Benim için olumlu tek şey kilo oldu ama onuda kas kaybettigim icin mi korudum bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…