- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.341
O zaman tam gaz devam Miray cım korkun fazlalıklar senden sakin moral bozma bebeğim stres herseyi mahvediyor.Mesajini gorunce denedim kuzum bi umut ama dogru cikti
Ben seni uyarıyorum dikkate alırsan iyi olur dediBenim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
canım ilaç fln alıyormu sun sen dikkat et kendine asıl.günaydın kızlar çok perişanım hastayım birde hastanedeyim çalışıyorum bugün pek yazamam heralde yarın tartı günü dikkat edin kendinize
menün güzelmiş canım birazda spor ekleyebilsen iyi olurdünkü Menüm
08;00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
Domates salatalık
Süt
12:30
1dil tb ekmeği
Sulu köfte(minik 3 köfte,2 küçük küp patates)
Ayran
15:30
6 çile
6 badem
18:30
1 kepçe domates çorbası
5 kaşık taze fasulye
kırmızı biberli yoğurt
su 2lt
spor yok
alıyorum antıbıyotık başladım ama yavaş toparlanıyorum sesim dönmelerinki gibi resmenBen seni uyarıyorum dikkate alırsan iyi olur dedi
canım ilaç fln alıyormu sun sen dikkat et kendine asıl.
Menün güzel canim afiyet olsun.dünkü Menüm
08;00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
Domates salatalık
Süt
1dil tb ekmeği
Ayran
6 çile
6 badem
1 kepçe domates çorbası
5 kaşık taze fasulye
kırmızı biberli yoğurt
su 2lt
spor yok
Ben seni hic yakaliyamiyorum zaten orti ben cikinca giriyon hepSelam kızlar yine geç saatte geldin :) bugün işim çöktü ramazan için mantı sıktık. Ondan gelmedim k bakmayınee ne var ne yok :))
Aksam manti yemen olmams canm hemde 2 kepceBugünkü menumm
Sabah
Tava da 2 yumurta
3 zeytin
1 kk peybir
Şekersiz çay
2 dilim k ekmek
Öğlen mantı siktigimiz için bişey yiyemedim
Aksam .
2 kepçe mantı Yoğurtlu
Salata
Spor yok
2 lt şu
Olacak miraycm oda olacak 7leri birak 6lara gelicez.kizz basari hikayemizi yazcz ya bide ben ona kurdm kendimi ayy o gunlerde gelcek ben basari hikayemle bide motive olcam herkezlereKizlar dün yazlik pantolon aldim hani bitane pantolon oluyor demiştim ya o kışlıkti dedimki kendime kıslıklari kaldirirken bu pantolonu kışın bidaha giymicem dedim çünkü 46 beden kendime soz verdim en azından 40 beden olmak istiyorumCanlar ya baslangic kilom resmen yeni tartiya gore 89mus ya demekki 48 fln bedenmisim basaricam ya 8lerden kurtulcam ilk basta sonra 7lerden kendimi tarti şokundan sonra yenidden motive ettim ALLAHIM yolumuzu acik etsin canim takimim ilgilendiniz benimle cok sagolun en buyuk şansım 9Takim
Oyy daha minikms yavrun Allh bagislasin bende merve canm 28yasndaym 3.5 yasinda oglum var memnun oldum başarılar dilerimSu yenekhanelerde cikan minik yuvarlak ekmekler canim.
Evet tanismadik bennbiraz koptum buradan burcu ben 24 yasimdayim 8 aylik minik bir cadim var
Memnun oldum tatlim
Benim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir teldeBenim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
Kuzum senin tek yapman gereken strese girmeden aynı şekilde devam etmekAblam kusuruma bakma sizinde basinizi agrittim cok emek haciyorum hevesliyim oyuzden kilo veremicem diye stres oldum 85 görüncetam 85te degil yeniden basarmak dileğyle cok sagol destegin icin
Ablam karnibahar ve lahanin etkisi var mi sence?
regliyimde ablam 3.cu günü
85.4 bugun 85.5 ??
Allah iyiliğini versin kızz sormuyo işte ne güzel ...benimki de meraklı hemen soruyo ne yapıyosun diyeBenim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir teldebende hic sormuyo diye kiziyom
Ahh Ahhh bu adamlar hepsi aynıBenimki bu aksam tlf lar artık ele alinmiycak dedi bende giremedim taktı benim buraya girmeme hadi hayırlısı.
Peynir tuzlu olduğu için dikkat etmek lazım CnmPeynir en sevdiğim şeydir ablacm arada böyle abartabiliyorum
Işte bu MirayımKizlar dün yazlik pantolon aldim hani bitane pantolon oluyor demiştim ya o kışlıkti dedimki kendime kıslıklari kaldirirken bu pantolonu kışın bidaha giymicem dedim çünkü 46 beden kendime soz verdim en azından 40 beden olmak istiyorumCanlar ya baslangic kilom resmen yeni tartiya gore 89mus ya demekki 48 fln bedenmisim basaricam ya 8lerden kurtulcam ilk basta sonra 7lerden kendimi tarti şokundan sonra yenidden motive ettim ALLAHIM yolumuzu acik etsin canim takimim ilgilendiniz benimle cok sagolun en buyuk şansım 9Takim
Benim esimde onceleri karismazdi simdi kiziyor elinden telefon dusmuyor diye oyuzden ben de pek giremiyorum
O zaman gündüzleri girmeye çalışın kızlarBende aksamlari bu yüzden pek giremiyorum
güzel sayılır Cnmdünkü Menüm
08;00
1 dil tb ekmeği
1 zeytin
Domates salatalık
Süt
1dil tb ekmeği
Ayran
6 çile
6 badem
1 kepçe domates çorbası
5 kaşık taze fasulye
kırmızı biberli yoğurt
su 2lt
spor yok
Oyyyy kuzum yaa asıl sen dikkat etde biran önce iyileşgünaydın kızlar çok perişanım hastayım birde hastanedeyim çalışıyorum bugün pek yazamam heralde yarın tartı günü dikkat edin kendinize
bu nedemek kızz tehditmiBen seni uyarıyorum dikkate alırsan iyi o
Sonuçta ne yaptığımız belli CnmBenim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir teldebende hic sormuyo diye kiziyom
Sagol ablacim. Tatilim cok güzeldi tepkiler harikaydı fazla muhabbetimin olmadığı insanlar bile kilo vermişsin nasıl yaptin falan dediler hatta birisi anneme kızin gittikce genclesiyor falan demiş. Orada haftada iki spora devam ettim ama geldiğimden beri birsey yapamadım ve istahim cok açık. 9. Takımı bilmezmiyim efsane yani ona layık olmak için biraz gayret edip devam etmek istiyorum insallah.Başınız sağolsun Cnm ayrıca evine Hoşgeldin
Tatil nasıl geçti tepkiler nasıldı
Bu sürede Kilonu korumuş olmanda güzel
9.takım arada tökezlesede genelde derece de olur
Sagol ablacim. Evet dediğim gibi çok güzeldi herşey, annecimle kardesimle arkadaslarimla hasretimide giderdim kendimi iyi hissediyorum. Devam etmek istiyorum hele senin ben yokken verdiğin kiloları görünce baya heveslendim. Sabah akşam adet olmayı bekliyorum acaba hamilemiyimdir diye zor ama bir umut kendimi kasmıyorum fazla şayet adet olursam birkaç güne aranızdayım inşallah.Ozlettin kendini seni görünce cok sevindim. Tatlım basınız sağolsun mekanı cennet olsun. Nasıl geçti tatilin hersey yolundamı inşallah güzel zaman gecirmissindir. Geçmiş olsun ayrıca. Kilonu da korumuş sun tebrik ederim güzelim.
Evet canım çk şükür gördüm şimdi sıra sende 79 lar 69 lar. Son gaz devam ediceksin dimi
Ablacım kusura bakmayın internet çok kötü tam yazıyorum pat internet gidiyor dün kaç defa yazdım göndermeden gitti net gelemedim o yüzden bugün de dışardaydım şimdi geldim eveKızlar yarın son gün
Yapabilirler protein günü yaparsa iyi olur
S sonumud
Zeynepcim bugün görünmedin nerdesin
Halâ menü vermeyenler var
@kibileta
@Narcicegi
Bunlarda kaç gündür kayıp arkadaşlar
Ah kaptancığım hoşbuldum. Sagolasin. Bende burayı çok ozledim grupta baya degişiklik olmuş bi bucuk ay öncesine gore cok yeni arkadaş var. Sen naptin bitti mi sınavlar peki hazırlıklar nasıl gidiyor? Benim için olumlu tek şey kilo oldu ama onuda kas kaybettigim icin mi korudum bilemiyorum.Hoşgeldin bitanem şampiyonluk 2 hafta önce oldu eh işte bizde sürünüp gidiyoruz öncelikle başın Sağolsun bitanem ayrıca sana da çok geçmiş olsun kilonu koruman anlattıkların arasında sanırım güzel haber olandı özledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?