- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.361
İltifatları duyunca daha da heveslenmişindirSagol ablacim. Tatilim cok güzeldi tepkiler harikaydı fazla muhabbetimin olmadığı insanlar bile kilo vermişsin nasıl yaptin falan dediler hatta birisi anneme kızin gittikce genclesiyor falan demiş. Orada haftada iki spora devam ettim ama geldiğimden beri birsey yapamadım ve istahim cok açık. 9. Takımı bilmezmiyim efsane yani ona layık olmak için biraz gayret edip devam etmek istiyorum insallah.
Sagol ablacim. Evet dediğim gibi çok güzeldi herşey, annecimle kardesimle arkadaslarimla hasretimide giderdim kendimi iyi hissediyorum. Devam etmek istiyorum hele senin ben yokken verdiğin kiloları görünce baya heveslendim. Sabah akşam adet olmayı bekliyorum acaba hamilemiyimdir diye zor ama bir umut kendimi kasmıyorum fazla şayet adet olursam birkaç güne aranızdayım inşallah.
Menü güzelde Cnm tek patates suyuda doyurmamıştırkiKızlar dünkü menümü paylaşamamıştım hemen paylaşayım
09.00 peynirli omlet, domates, bir dilim ekmek
12.30 mercimek çorbası, salata
15.00 on tane fındık
18.00 patates yemeği ama ben patateslerinden yemedim sadece suyundan kaşıkladım oda 8 kaşık falan ve bir kase yoğurt
2.5 litre su
60 dakika yürüyüş
20 dakika plates bandı ile kalça eritme hareketleri
patates yememem konusunda kaptan uyarmıştı bende o yüzden sadece suyundan içtim doyurmadı ama tüm gün dışarda olunca yorgunlukla uyumuş kalmışım...İltifatları duyunca daha da heveslenmişindir
Tatilde bile sporu bırakmaman süper olmuş
Bu hafta bildirimini yaparsan belki haftaya listeye girersin Cnm
Menü güzelde Cnm tek patates suyuda doyurmamıştırki
Su sporda güzel
Neyse gelmemenin sebebi kötü bişey değilmiş Cnm haliyle insan ne oldu diye merak ediyor
Hak ettin Cnm Tabiki gez dolaşpatates yememem konusunda kaptan uyarmıştı bende o yüzden sadece suyundan içtim doyurmadı ama tüm gün dışarda olunca yorgunlukla uyumuş kalmışım...
sınav bitti eve girmez oldum özlemişim dışarı koşuşturmacalarını
inşallah arkadaşlar gelirlerde sıkıntı yaşanmaz emeklerimize yazık olmasın ama dimi1 haftadır listede olan 2 kişi kayıp
Yarında bildirim yapmazlarsa Yüzde kötü etkilecek
O yüzden diğerlerinin yüzdesi daha iyi olmak zorunda
Hatırlatayım
inşallah ablacım bir an önce toparlanmak için herşeyi yapıyorumAhh Ahhh bu adamlar hepsi aynı
Peynir tuzlu olduğu için dikkat etmek lazım Cnm
Işte bu Mirayım
Bırak sen onu bunu sadece 38 beden kıyafetleri düşün önüne bak
O zaman gündüzleri girmeye çalışın kızlar
güzel sayılır Cnm
Sende pek spor yapmayanlardanmısın
Oyyyy kuzum yaa asıl sen dikkat etde biran önce iyileş
bu nedemek kızz tehditmi
Senin ne yaptığını bilmiyormuda
Sonuçta ne yaptığımız belli Cnm
Sana buranın faydası olduğunu görünce sesini çıkarmıyodur
Durumun ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemiyoruminşallah arkadaşlar gelirlerde sıkıntı yaşanmaz emeklerimize yazık olmasın ama dimi
Hahaha ayy biz kadinlar ne kadar tuhafiz adamlar karissa bir dert karismasa baska bir dert isleri zor vallaBenim esim beni gormuyor bile azcik bi bakarsan insan bu kari ne yapiyo her aksam tikir tikir teldebende hic sormuyo diye kiziyom
Gecmis olsun canim grip mi oldun neyin var?aaa neredesiniz kızlar ben hastayım gelemem dedim iyi ki en çok ben varım
sağol canım boğaz enf olmuşum inatçı süründürüyor azıcık beniGecmis olsun canim grip mi oldun neyin var?
Hadiya Allah hayirli sifalar versin canim dikkat et.sağol canım boğaz enf olmuşum inatçı süründürüyor azıcık beni
sağol canım amin...Hadiya Allah hayirli sifalar versin canim dikkat et.
Hoşgeldin Cnmmrb kızlar ben de aranıza katılabilirmiyim?
Bugün de komssuma sıktık cnm :) yine gelemedimBen seni hic yakaliyamiyorum zaten orti ben cikinca giriyon hep
Aksam manti yemen olmams canm hemde 2 kepce
Kız bugünde yemicendir inşallahBugün de komssuma sıktık cnm :) yine gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?