- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.381
Gayet güzel CnmKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir bardak sut,1 kuru incir ve dorder findik,badem.
Kahvalti:12.00 bir dilim ekmek,iki kasik kavurmali yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,salatalik ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak guvec yemegi,bir kase cacik.
2 litre su,45 dk yuruyus (daha cikmadik yuruyuse bir aksilik olur cikamazsak yazarim)
Cok gusel canim afiyetler olsunKızlar dünkü menümü paylaşamamıştım hemen paylaşayım
09.00 peynirli omlet, domates, bir dilim ekmek
12.30 mercimek çorbası, salata
15.00 on tane fındık
18.00 patates yemeği ama ben patateslerinden yemedim sadece suyundan kaşıkladım oda 8 kaşık falan ve bir kase yoğurt
2.5 litre su
60 dakika yürüyüş
20 dakika plates bandı ile kalça eritme hareketleri
Afiyet olsun canm guzelKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir bardak sut,1 kuru incir ve dorder findik,badem.
Kahvalti:12.00 bir dilim ekmek,iki kasik kavurmali yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,salatalik ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak guvec yemegi,bir kase cacik.
2 litre su,45 dk yuruyus (daha cikmadik yuruyuse bir aksilik olur cikamazsak yazarim)
Bulguru keske bugun yemesydn cnm yarin malum tarti gunuKızlar merhabalar
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1 hurma 10 badem
Ara 1 osmanlı kahvesi şekersiz 1 ceviz
Akşam 17.00 6 yk bulgur pilavı 1 bardak çay
Ara 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum
Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım spor da güzel olmuş menü deBenim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedimmefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde
Sagol canim senin adin neydiAfiyet olsun canım spor da güzel olmuş menü de
Kız sen bugün pro yapmıcakmıydınBenim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedimmefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde
Zeynep tatlım. Senin neydiSagol canim senin adin neydi
Sabah hiçde çok değil Cnm gayet sağlıklı olmuşHazır internet varken hemencik önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum yarım kalırsa öyle kalsın dimi ama.
08.00 2 tane haşlanmış yumurta içene maydanoz doğradım bir tane domates, salatalık, 3 ceviz, bir kaşık köy peyniri ( aboww ne kadar çok yemişim kahvaltıda)
12.00 bir büyük kase meyveli yoğurt ( 5 çileği robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım)
16.00 bir kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
18.30 3 tane yaprak sarma, bir küçük kase yoğurt, bir tabak lahana salatası
2 lt su
Spor yapmadım tartı öncesi şişkinlik olmasın diye ama bugün burda pazar vardı 3- 4 pazarda dolaştım.
Merve benimde canm benm isim takintm varda cozene kadar sorarm kusuruma bakmaZeynep tatlım. Senin neydi
O takıntı bende de var canım o yüzden nicklerinizi kullanırsam kusura bakmayın.Merve benimde canm benm isim takintm varda cozene kadar sorarm kusuruma bakmadefterim varda oraya senin ismini yazmamsm hemen ekliyim
Internetten diyet pogaca tariflerine bak canm gerci kendin yapcaksan bence sakincasi yok yagini azalt mumkun olduguncaKızlar yarın azcık kaçamak yapmaya niyetlendim sizce olurmu? Şöyle li canım poğaça çekti tuzsuz az yağ ile kahvaltıya dere otlu poğaça yapsam bir miniğini yesem olur mu
Sabah 1 tane yiyebilirsin TatlımKızlar yarın azcık kaçamak yapmaya niyetlendim sizce olurmu? Şöyle li canım poğaça çekti tuzsuz az yağ ile kahvaltıya dere otlu poğaça yapsam bir miniğini yesem olur mu
Haklisin balim stresten uzak durup yola bakmak lazım cok sagol kuzumO zaman tam gaz devam Miray cım korkun fazlalıklar senden sakin moral bozma bebeğim stres herseyi mahvediyor.
Kesinlikle kuzum basari hikayesi yazicaz ayyy ogunler gelcek INŞALLAHOlacak miraycm oda olacak 7leri birak 6lara gelicez.kizz basari hikayemizi yazcz ya bide ben ona kurdm kendimi ayy o gunlerde gelcek ben basari hikayemle bide motive olcam herkezlere
ALLAH hepinizden razi olsun ablamKuzum senin tek yapman gereken strese girmeden aynı şekilde devam etmek
Bu şekilde ilerledikten sonra verilmeyecek kilo yok
Herkes veriyoda sen niye veremiyesin
Sen dahada güzel verirsin çünkü kaçamak bile yapmıyosun
Baş ağrısı kısmına gelirsek bidaha duymayım onu
Biz burda birbirimize destek olmak için varız
Bugün sana yarın başkasına
Regli olduğun için bilemedim Cnm bi ihtimal olabilir
Ablammm 38 bedennn muthiş INŞALLAH ablam 36da gözüm yok 38 olsa bayram olur banaAhh Ahhh bu adamlar hepsi aynı
Peynir tuzlu olduğu için dikkat etmek lazım Cnm
Işte bu Mirayım
Bırak sen onu bunu sadece 38 beden kıyafetleri düşün önüne bak
O zaman gündüzleri girmeye çalışın kızlar
güzel sayılır Cnm
Sende pek spor yapmayanlardanmısın
Oyyyy kuzum yaa asıl sen dikkat etde biran önce iyileş
bu nedemek kızz tehditmi
Senin ne yaptığını bilmiyormuda
Sonuçta ne yaptığımız belli Cnm
Sana buranın faydası olduğunu görünce sesini çıkarmıyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?