Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet güzel Cnm
Yarın ola hayrola

Cok gusel canim afiyetler olsun

Afiyet olsun canm guzel

Kızlar merhabalar
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1 hurma 10 badem
Ara 1 osmanlı kahvesi şekersiz 1 ceviz
Akşam 17.00 6 yk bulgur pilavı 1 bardak çay
Ara 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum
Su 2 lt olur
Spor yok
Bulguru keske bugun yemesydn cnm yarin malum tarti gunu

Benim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedim mefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde

Afiyet olsun canım spor da güzel olmuş menü de

Hazır internet varken hemencik önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum yarım kalırsa öyle kalsın dimi ama.
08.00 2 tane haşlanmış yumurta içene maydanoz doğradım bir tane domates, salatalık, 3 ceviz, bir kaşık köy peyniri ( aboww ne kadar çok yemişim kahvaltıda)
12.00 bir büyük kase meyveli yoğurt ( 5 çileği robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım)
16.00 bir kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
18.30 3 tane yaprak sarma, bir küçük kase yoğurt, bir tabak lahana salatası
2 lt su
Spor yapmadım tartı öncesi şişkinlik olmasın diye ama bugün burda pazar vardı 3- 4 pazarda dolaştım.

Kız sen bugün pro yapmıcakmıydın

Yinede güzel menü
Sporada tartı öncesi değilde diğer günler ağırlık verelim
Diğer günler yapmadığın için şişlik olmaz heralde

Sabah hiçde çok değil Cnm gayet sağlıklı olmuş
Diğerleride güzel sarmayıda az yemişin

Kızlar yarın azcık kaçamak yapmaya niyetlendim sizce olurmu? Şöyle li canım poğaça çekti tuzsuz az yağ ile kahvaltıya dere otlu poğaça yapsam bir miniğini yesem olur mu
Internetten diyet pogaca tariflerine bak canm gerci kendin yapcaksan bence sakincasi yok yagini azalt mumkun oldugunca

O zaman tam gaz devam Miray cım korkun fazlalıklar senden sakin moral bozma bebeğim stres herseyi mahvediyor.
Haklisin balim stresten uzak durup yola bakmak lazım cok sagol kuzum
Olacak miraycm oda olacak 7leri birak 6lara gelicez.kizz basari hikayemizi yazcz ya bide ben ona kurdm kendimi ayy o gunlerde gelcek ben basari hikayemle bide motive olcam herkezlere
Kesinlikle kuzum basari hikayesi yazicaz ayyy ogunler gelcek INŞALLAH
ALLAH hepinizden razi olsun ablam kendime geldim şoku attım üzerimden elimden gelenin en iyisini yapicam INSALLAH ablacim

Ablammm 38 bedennn muthiş INŞALLAH ablam 36da gözüm yok 38 olsa bayram olur bana

Sabah(10.00)
Sebzeli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 zeytin

Öglen(14.00)
1 tabak Ispanak yemegi

Yeşillik
1 bardak ayran
Ara öğün (16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik

Spor

2 saat yürüyüş

Su 3litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…