- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.401
Canim menun gayet guzel sporunuda yapmissin daha ne olsun:)Benim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedimmefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde
Canim spor yapmamissin sislik olur diye ama lahana yemissin lahana da sislik yapar miktari az da olsa tarti oncesi sarma olmamis tatlimHazır internet varken hemencik önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum yarım kalırsa öyle kalsın dimi ama.
08.00 2 tane haşlanmış yumurta içene maydanoz doğradım bir tane domates, salatalık, 3 ceviz, bir kaşık köy peyniri ( aboww ne kadar çok yemişim kahvaltıda)
12.00 bir büyük kase meyveli yoğurt ( 5 çileği robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım)
16.00 bir kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
18.30 3 tane yaprak sarma, bir küçük kase yoğurt, bir tabak lahana salatası
2 lt su
Spor yapmadım tartı öncesi şişkinlik olmasın diye ama bugün burda pazar vardı 3- 4 pazarda dolaştım.
Herzamanki gibi kusursuz canim:)Sabah(10.00)
Sebzeli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 zeytin
Öglen(14.00)
1 tabak Ispanak yemegi
Yeşillik
1 bardak ayran
Ara öğün (16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
afiyet olsun canım güzel menüKizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir bardak sut,1 kuru incir ve dorder findik,badem.
Kahvalti:12.00 bir dilim ekmek,iki kasik kavurmali yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,salatalik ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak guvec yemegi,bir kase cacik.
2 litre su,45 dk yuruyus (daha cikmadik yuruyuse bir aksilik olur cikamazsak yazarim)
afiyet olsun canım tarti öncesi bulgur pilavı olmayaymis daha iyiymişKızlar merhabalar
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1 hurma 10 badem
Ara 1 osmanlı kahvesi şekersiz 1 ceviz
Akşam 17.00 6 yk bulgur pilavı 1 bardak çay
Ara 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum
Su 2 lt olur
Spor yok
merhaba canım fiyonk ben. 165 boy 82,5 kilodayım. şu an uyguladığım bi diyetim yok. sadece sağlıklı besleniyorum. paketli gıdalar ya da hazır ürünler yok. birçok bayanda olduğu gibi tatlıkoliğim genelde bu ihtiyacımı gün içinde bir kare bitterle gideriyorum ama. her gün yürüyüş yapıyorum.Hoşgeldin Cnm
Kendini tanıtırmısın
çok güzel canım afiyet olsunBenim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedimmefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde
afiyet olsun canım ..bence de sabah süper sağlıklı olmuş ..meyveli yoğurt da iyi fikirHazır internet varken hemencik önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum yarım kalırsa öyle kalsın dimi ama.
08.00 2 tane haşlanmış yumurta içene maydanoz doğradım bir tane domates, salatalık, 3 ceviz, bir kaşık köy peyniri ( aboww ne kadar çok yemişim kahvaltıda)
12.00 bir büyük kase meyveli yoğurt ( 5 çileği robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım)
16.00 bir kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
18.30 3 tane yaprak sarma, bir küçük kase yoğurt, bir tabak lahana salatası
2 lt su
Spor yapmadım tartı öncesi şişkinlik olmasın diye ama bugün burda pazar vardı 3- 4 pazarda dolaştım.
olur bence canım 1 minicik pogacadan birşeycik olmaz kaptanımız duymasinKızlar yarın azcık kaçamak yapmaya niyetlendim sizce olurmu? Şöyle li canım poğaça çekti tuzsuz az yağ ile kahvaltıya dere otlu poğaça yapsam bir miniğini yesem olur mu
Allah yardimcin olsun kolay gelsin canım..iyi gecelerKimsecikler yok yine bende cikiyorum canlarm sinava 8gun kaldi azck calismam lazm opuyorm sizleri sabaha bol eksili bi gune uyanmanz dilegiyle opuldunuz
bir Miray klasiği yine ..maşallahSabah(10.00)
Sebzeli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 zeytin
Öglen(14.00)
1 tabak Ispanak yemegi
Yeşillik
1 bardak ayran
Ara öğün (16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Hoşgeldin canım genel olarak uyguladiklarin iyi gibi yediklerinede dikkat edersen olmuştur bu iş gitsin kilolarmerhaba canım fiyonk ben. 165 boy 82,5 kilodayım. şu an uyguladığım bi diyetim yok. sadece sağlıklı besleniyorum. paketli gıdalar ya da hazır ürünler yok. birçok bayanda olduğu gibi tatlıkoliğim genelde bu ihtiyacımı gün içinde bir kare bitterle gideriyorum ama. her gün yürüyüş yapıyorum.
hoşbulduk canım inşallah. hepimiz birbirimize destek olursak veririz.Hoşgeldin canım genel olarak uyguladiklarin iyi gibi yediklerinede dikkat edersen olmuştur bu iş gitsin kilolar
Ohh ne güzel ..ben bugün çıkamadımSelam kizlar yuruyusumu de yaptim daha hafif hissediyorum.
Oluruz tabi canım. .arkadaşlarımız çok iyi süper yol göstericiler ..hoşbulduk canım inşallah. hepimiz birbirimize destek olursak veririz.
Gayet güzel fıstığımSabah(10.00)
Sebzeli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 zeytin
Öglen(14.00)
1 tabak Ispanak yemegi
Yeşillik
1 bardak ayran
Ara öğün (16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Yeni tartına göreMefkurem
Ablam kaptana sordum ama sanirim gelmedi.
Sana danışıyim istedim ben nasil hesap yapcam yarin?
Gerçekten spor insana süper enerji veriyorSelam kizlar yuruyusumu de yaptim daha hafif hissediyorum.
Sen önce bi iyileş TatlımOhh ne güzel ..ben bugün çıkamadım
sağol ablacim dinlenicem inşallahGayet güzel fıstığım
Yeni tartına göre
Geçen hafta
Bugün
Diye yaz Cnm
3 kilo tartı farkı eklendi diye de yaz
Gerçekten spor insana süper enerji veriyor
Hem psikolojik hemde fiziksel
Sen önce bi iyileş Tatlım
Hastayken spor yapılırsa vücut daha zayıf düşer
Haftasonu dinlenmeye bak
Ben zühal Cnm bu takımın mezunlarındanımmerhaba canım fiyonk ben. 165 boy 82,5 kilodayım. şu an uyguladığım bi diyetim yok. sadece sağlıklı besleniyorum. paketli gıdalar ya da hazır ürünler yok. birçok bayanda olduğu gibi tatlıkoliğim genelde bu ihtiyacımı gün içinde bir kare bitterle gideriyorum ama. her gün yürüyüş yapıyorum.
Daha ne olsun çok güzel CnmMenum
08.00 haşlanmış yumurta 2 kupa yeşil çay
12.30 z.yağlı taze fasulye 6 kaşık yanında ayran
15.00 5 badem 2 fındık
18.00 ıspanak 6 kaşık yanında 1 kase yoğurt
2 lt su spor yok
adımı kullanmıyorum canım. fiyonk diyebilirsin. evliyim ben 30 yaşındayım. ilk sayfaya göz atıyodum bende şimdi. kuralları kabul ediyorum. bu iki hafta deneme süresinde mi olucam şimdi ben. önümüz ramazan önerin varsa zevkle kabul ederim.Ben zühal Cnm bu takımın mezunlarındanım
Sen adını kullanıyomusun
Yaşın kaç evlimisin neler yapıyosun
Ilk sayfada kurallar var bi oku Kabul edersen devam edersin
Bizde sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz
Onceki gunler spor yaptiysan bir sey olmaz canim ben hafif tempoda yuruyorum baska spor yapamadigim icin yuruyus cok iyi oluyor.Ohh ne güzel ..ben bugün çıkamadım
Tatlım söylrmryi unuttumMenum
08.00 haşlanmış yumurta 2 kupa yeşil çay
12.30 z.yağlı taze fasulye 6 kaşık yanında ayran
15.00 5 badem 2 fındık
18.00 ıspanak 6 kaşık yanında 1 kase yoğurt
2 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?