Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha ne olsun çok güzel Cnm
Heralde yarın takım 1.si sen olacaksın

Bide genelde suyu Kilona göre az içiyosun
ben sana abla demese de Zuhal desem alınır misin bana ...heyecanlandim şimdi. ..inşallah. .aslinda suyu 3 lt içiyordum canım ama hastalıkta mide bulantısı yaptı geniz akintisindan ...bir bırakırsa pis hastalık yakamı arttiricam canım

Kesinlikle abla bizim burasi daglik bir yer yuruyus icin gittigimiz yerde dag yolu hava mis gibi oluyor,bugun yagmurda yagmisti biraz okadar guzel kokuyorduki doga muhtesemdi.

Şu anda deneme süren başlamış oldu Tatlım
Yarında cuma olduğu için kilo bildirimini yap öğlen 12 ye kadar
Bide biz ara kontrol için pazartesi takım içi tartı günü

Eğer düzenli paylaşım yapıp güzel menülerle kilo verirsen 3.cuma listeye girersin

Çocuk varmıydı Tatlım, çalışıyomusun

Ramazan'da tatlı ve hamurişlerinden uzak durulursa problem kalmaz
Tabi pilav ve makarnalardanda

Niye alınayım Kızzz memnun olurum
Zaten herkes abla diyor

Ben bu haftaya dikkat ettiğim için dedim
Normalde 3 lt içiyosan sorun yok Tatlım

Tehdit değil canim ben normalde nete pek takılmam buraya da akşam isim olmadığı için giriyorum genelde oda kızıyor tlf hep elinde gündüz kim bilir ne kadar giriyorsun nete falan filan Off boşver abla ya.

Kesinlikle abla bizim burasi daglik bir yer yuruyus icin gittigimiz yerde dag yolu hava mis gibi oluyor,bugun yagmurda yagmisti biraz okadar guzel kokuyorduki doga muhtesemdi.
Ayyy çok kıskandım
Yeşillik sessizlik mis gibi havaya bayılıyorum

Hosgeldin aramiza ben zeynep bes aydir burdayim 12 kilo verdim hedefim 4-5kilo daha vermek.umarim istedigimiz kilolara tez zamanda ineriz. sende dogru adrestesin,duzenli paylasim ve katilim gosterirsen cok kisa zamanda istedigin kiloya inersin unutma

Tehdit değil canim ben normalde nete pek takılmam buraya da akşam isim olmadığı için giriyorum genelde oda kızıyor tlf hep elinde gündüz kim bilir ne kadar giriyorsun nete falan filan Off boşver abla ya.
Kuzum biz başta çok yaşadık bu problemi
Kendi tlf da TV ye bakıyor ben teli elime alınca kötü oluyodum
Yavaş yavaş alıştı
Aç bak gizli saklı bişey yok dedim
Benim motiveme çok yardımcı olduğunu anlatmaya çalıştım

Eğer Eşin senin yanında eline tlf nu eline almıyosa sende onun yanında alma Cnm

Tamam ablacim öyle yaparim teşekkür ederim

Cidden oyle abla burasi cok sakin huzurlu bir yer. bazen bunaliyoruz ama hamdolsun kus sesleriyle uyanmak bile ayri bir mutluluk veriyor
Valla öyle yerlerde hiç bunalmam
Bu fırsatı iyi değerlendir Cnm
Allahtan bizde şehrin ortasında oturmuyoruz
Bide evin arka tarafında tarlalar var
Yürüyüş için bi şans
Ama Burdada hava herzaman iyi olmuyor

Zaten o alınca alıyorum yoksa almiyorum kendisi hep pc de tlf da ben alınca kötü oluyorum gıcık bu erkek milleti.

Bugün ki menüm
Sabah 8
1 bardak ılık su
Geceden suda bekletilmis 2 gün kurusu

Saat 11
1 yumurta
2 kk peynir
2 domates
4 zeytin

Saat 16
4 köfte
6 kaşık yoğurt

Saat 20
Avuc ici kadar tavuk ızgara
1 büyük kase yoğurt

Su 2.5 litre
5 fincan bitki cayi

Spor 1 saat orta tempo yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…