- 24 Eylül 2011
- 1.366
- 1.666
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.421
ben sana abla demese de Zuhal desem alınır misin bana ...heyecanlandim şimdi. ..inşallah. .aslinda suyu 3 lt içiyordum canım ama hastalıkta mide bulantısı yaptı geniz akintisindan ...bir bırakırsa pis hastalık yakamı arttiricam canımDaha ne olsun çok güzel Cnm
Heralde yarın takım 1.si sen olacaksın
Bide genelde suyu Kilona göre az içiyosun
Kesinlikle abla bizim burasi daglik bir yer yuruyus icin gittigimiz yerde dag yolu hava mis gibi oluyor,bugun yagmurda yagmisti biraz okadar guzel kokuyorduki doga muhtesemdi.Gayet güzel fıstığım
Yeni tartına göre
Geçen hafta
Bugün
Diye yaz Cnm
3 kilo tartı farkı eklendi diye de yaz
Gerçekten spor insana süper enerji veriyor
Hem psikolojik hemde fiziksel
Sen önce bi iyileş Tatlım
Hastayken spor yapılırsa vücut daha zayıf düşer
Haftasonu dinlenmeye bak
Şu anda deneme süren başlamış oldu Tatlımadımı kullanmıyorum canım. fiyonk diyebilirsin. evliyim ben 30 yaşındayım. ilk sayfaya göz atıyodum bende şimdi. kuralları kabul ediyorum. bu iki hafta deneme süresinde mi olucam şimdi ben. önümüz ramazan önerin varsa zevkle kabul ederim.
Yürüyüş yaptım hep canım ama bugün olmadiOnceki gunler spor yaptiysan bir sey olmaz canim ben hafif tempoda yuruyorum baska spor yapamadigim icin yuruyus cok iyi oluyor.
Niye alınayım Kızzz memnun olurumben sana abla demese de Zuhal desem alınır misin bana ...heyecanlandim şimdi. ..inşallah. .aslinda suyu 3 lt içiyordum canım ama hastalıkta mide bulantısı yaptı geniz akintisindan ...bir bırakırsa pis hastalık yakamı arttiricam canım
Aslinda daha sağlam yapıyorum kahvaltimi ama bulantı bırakmıyor yakamı iştahim da yoktu pekTatlım söylrmryi unuttum
Sabah aslında az ama bugün perşembe diye bişey demiyom
Tamam ZuhalcimNiye alınayım Kızzz memnun olurum
Zaten herkes abla diyor
Ben bu haftaya dikkat ettiğim için dedim
Normalde 3 lt içiyosan sorun yok Tatlım
Tehdit değil canim ben normalde nete pek takılmam buraya da akşam isim olmadığı için giriyorum genelde oda kızıyor tlf hep elinde gündüz kim bilir ne kadar giriyorsun nete falan filan Off boşver abla ya.Ahh Ahhh bu adamlar hepsi aynı
Peynir tuzlu olduğu için dikkat etmek lazım Cnm
Işte bu Mirayım
Bırak sen onu bunu sadece 38 beden kıyafetleri düşün önüne bak
O zaman gündüzleri girmeye çalışın kızlar
güzel sayılır Cnm
Sende pek spor yapmayanlardanmısın
Oyyyy kuzum yaa asıl sen dikkat etde biran önce iyileş
bu nedemek kızz tehditmi
Senin ne yaptığını bilmiyormuda
Sonuçta ne yaptığımız belli Cnm
Sana buranın faydası olduğunu görünce sesini çıkarmıyodur
Ayyy çok kıskandımKesinlikle abla bizim burasi daglik bir yer yuruyus icin gittigimiz yerde dag yolu hava mis gibi oluyor,bugun yagmurda yagmisti biraz okadar guzel kokuyorduki doga muhtesemdi.
Hosgeldin aramiza ben zeynep bes aydir burdayim 12 kilo verdim hedefim 4-5kilo daha vermek.umarim istedigimiz kilolara tez zamanda ineriz. sende dogru adrestesin,duzenli paylasim ve katilim gosterirsen cok kisa zamanda istedigin kiloya inersin unutmaadımı kullanmıyorum canım. fiyonk diyebilirsin. evliyim ben 30 yaşındayım. ilk sayfaya göz atıyodum bende şimdi. kuralları kabul ediyorum. bu iki hafta deneme süresinde mi olucam şimdi ben. önümüz ramazan önerin varsa zevkle kabul ederim.
Cidden oyle abla burasi cok sakin huzurlu bir yer. bazen bunaliyoruz ama hamdolsun kus sesleriyle uyanmak bile ayri bir mutluluk veriyorAyyy çok kıskandım
Yeşillik sessizlik mis gibi havaya bayılıyorum
Kuzum biz başta çok yaşadık bu problemiTehdit değil canim ben normalde nete pek takılmam buraya da akşam isim olmadığı için giriyorum genelde oda kızıyor tlf hep elinde gündüz kim bilir ne kadar giriyorsun nete falan filan Off boşver abla ya.
Tamam ablacim öyle yaparim teşekkür ederimGayet güzel fıstığım
Yeni tartına göre
Geçen hafta
Bugün
Diye yaz Cnm
3 kilo tartı farkı eklendi diye de yaz
Gerçekten spor insana süper enerji veriyor
Hem psikolojik hemde fiziksel
Sen önce bi iyileş Tatlım
Hastayken spor yapılırsa vücut daha zayıf düşer
Haftasonu dinlenmeye bak
olur bence canım 1 minicik pogacadan birşeycik olmaz kaptanımız duymasin
Allah yardimcin olsun kolay gelsin canım..iyi geceler
bir Miray klasiği yine ..maşallah
Valla öyle yerlerde hiç bunalmamCidden oyle abla burasi cok sakin huzurlu bir yer. bazen bunaliyoruz ama hamdolsun kus sesleriyle uyanmak bile ayri bir mutluluk veriyor
Zaten o alınca alıyorum yoksa almiyorum kendisi hep pc de tlf da ben alınca kötü oluyorum gıcık bu erkek milleti.Kuzum biz başta çok yaşadık bu problemi
Kendi tlf da TV ye bakıyor ben teli elime alınca kötü oluyodum
Yavaş yavaş alıştı
Aç bak gizli saklı bişey yok dedim
Benim motiveme çok yardımcı olduğunu anlatmaya çalıştım
Eğer Eşin senin yanında eline tlf nu eline almıyosa sende onun yanında alma Cnm
Tmm dir mefkusum.Kızlar sıvı alımınıda bu saatten sonra bırakinki sabaha vücut hepsini boşaltsın
O zaman anlaşma yap kuzumZaten o alınca alıyorum yoksa almiyorum kendisi hep pc de tlf da ben alınca kötü oluyorum gıcık bu erkek milleti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?