- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #148.441
Nerdeyse pro günü olmuş Tatlım çok iyiBugün ki menüm
Sabah 8
1 bardak ılık su
Geceden suda bekletilmis 2 gün kurusu
Saat 11
1 yumurta
2 kk peynir
2 domates
4 zeytin
Saat 16
4 köfte
6 kaşık yoğurt
Saat 20
Avuc ici kadar tavuk ızgara
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 litre
5 fincan bitki cayi
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
ohh Süper olmuş canım pek de iddialı. .Bugün ki menüm
Sabah 8
1 bardak ılık su
Geceden suda bekletilmis 2 gün kurusu
Saat 11
1 yumurta
2 kk peynir
2 domates
4 zeytin
Saat 16
4 köfte
6 kaşık yoğurt
Saat 20
Avuc ici kadar tavuk ızgara
1 büyük kase yoğurt
Su 2.5 litre
5 fincan bitki cayi
Spor 1 saat orta tempo yuruyus
valla bende heyecan çok Zuhalcim ...haftaiçi hiç tartilmiyorum ben ..meraktayim tabi ki. .8 ler geldi mi acaba...cumartesi günü için 4 5 tane kadar mercimekli köfte hayalim var abartmis olmam dimi olmam olmamHeyecan varmı hatuncuklar
Valla ben sizin adınıza çok heyecanliyim
Bakalım kim ne kadar vermiş
Inşallah nejlayla toprakta bildirim yaparda emekleriniz boşa gitmez
Bide lütfen yarın ödülleri abartmayınki geri gitmeyin
Sabah yada öğlen küçük bi ödül olabilir
Ama akşam olmasın lütfen
Ödül yapmak zorunlu değildir
Hatta yapılmaması makbuldür
Hakkında hayırlısı canım zor diye düşünme nasip kısmet. Bence de tam gaz devam et benim kilo çok yavaş gidiyor ama şükür 7 leri gördüm. Sıra Sende bebeğim.Sagol ablacim. Tatilim cok güzeldi tepkiler harikaydı fazla muhabbetimin olmadığı insanlar bile kilo vermişsin nasıl yaptin falan dediler hatta birisi anneme kızin gittikce genclesiyor falan demiş. Orada haftada iki spora devam ettim ama geldiğimden beri birsey yapamadım ve istahim cok açık. 9. Takımı bilmezmiyim efsane yani ona layık olmak için biraz gayret edip devam etmek istiyorum insallah.
Sagol ablacim. Evet dediğim gibi çok güzeldi herşey, annecimle kardesimle arkadaslarimla hasretimide giderdim kendimi iyi hissediyorum. Devam etmek istiyorum hele senin ben yokken verdiğin kiloları görünce baya heveslendim. Sabah akşam adet olmayı bekliyorum acaba hamilemiyimdir diye zor ama bir umut kendimi kasmıyorum fazla şayet adet olursam birkaç güne aranızdayım inşallah.
Afiyet olsun canım. Nişasta suyuna gecmemismidir ki suyunda derler yemeğin vitamini.Kızlar dünkü menümü paylaşamamıştım hemen paylaşayım
09.00 peynirli omlet, domates, bir dilim ekmek
12.30 mercimek çorbası, salata
15.00 on tane fındık
18.00 patates yemeği ama ben patateslerinden yemedim sadece suyundan kaşıkladım oda 8 kaşık falan ve bir kase yoğurt
2.5 litre su
60 dakika yürüyüş
20 dakika plates bandı ile kalça eritme hareketleri
Necla tatildeydi ama sanırım atlamaz tartıyı gelir yazar bence.1 haftadır listede olan 2 kişi kayıp
Yarında bildirim yapmazlarsa Yüzde kötü etkilecek
O yüzden diğerlerinin yüzdesi daha iyi olmak zorunda
Hatırlatayım
Afiyet olsun canım güzel menü Güveçte patates yoktur umarım.Kizlar erkenden menumu yazayim,
Sabah uyandigimda bir bardak sut,1 kuru incir ve dorder findik,badem.
Kahvalti:12.00 bir dilim ekmek,iki kasik kavurmali yumurta,1 kk peynir,6 yesil zeytin,salatalik ve cay.
Aksam:17.30 bir tabak guvec yemegi,bir kase cacik.
2 litre su,45 dk yuruyus (daha cikmadik yuruyuse bir aksilik olur cikamazsak yazarim)
tartidan önce bulgur olmamış canım. Afiyet olsun.Kızlar merhabalar
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1 hurma 10 badem
Ara 1 osmanlı kahvesi şekersiz 1 ceviz
Akşam 17.00 6 yk bulgur pilavı 1 bardak çay
Ara 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum
Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım hersey cok güzel.Benim menum soylebugun cok dikkat ettm buarada
10:00=1yumrta+5zeytin+kk peynir+1dilim tb ekmek+2bardak cay
12:00=1kupa yesilcay
14:30=1kepce domates corbasi+bardak ayran
16:00=1kase ketentohmlu yogurt
18:00=1kase domates corbasi+2parca haslnms tavuk eti yagsz
3litr su
1saat yuruyus ve parktaki spor aletlerinde 15dk oyalandm bende bugun dedimki kendi kendime azcikta spor yap merve kolay erisin yaglar dedimmefkuremde yazms spora asılın die
Gece 1kupa yesil cay icilecek birde
Guzel canim afiyet olsun.Hazır internet varken hemencik önce menümü yazayım sonra geçmişi okurum yarım kalırsa öyle kalsın dimi ama.
08.00 2 tane haşlanmış yumurta içene maydanoz doğradım bir tane domates, salatalık, 3 ceviz, bir kaşık köy peyniri ( aboww ne kadar çok yemişim kahvaltıda)
12.00 bir büyük kase meyveli yoğurt ( 5 çileği robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım)
16.00 bir kase zencefilli zerdeçallı yoğurt
18.30 3 tane yaprak sarma, bir küçük kase yoğurt, bir tabak lahana salatası
2 lt su
Spor yapmadım tartı öncesi şişkinlik olmasın diye ama bugün burda pazar vardı 3- 4 pazarda dolaştım.
Harikasın canım.Sabah(10.00)
Sebzeli omlet
1 bardak ayran
2 salatalık
1 zeytin
Öglen(14.00)
1 tabak Ispanak yemegi
Yeşillik
1 bardak ayran
Ara öğün (16.00)
1 yeşil elma
Akşam(18.00)
1 kase yoğurt çorbası
Yeşillik
Spor
2 saat yürüyüş
Su 3litre
Hos geldin Fiyonk ben Elif 35 yaşında 2 çocuk annesiyim 2 aydır burdayım vermeye devam yağ tabakalarınimerhaba canım fiyonk ben. 165 boy 82,5 kilodayım. şu an uyguladığım bi diyetim yok. sadece sağlıklı besleniyorum. paketli gıdalar ya da hazır ürünler yok. birçok bayanda olduğu gibi tatlıkoliğim genelde bu ihtiyacımı gün içinde bir kare bitterle gideriyorum ama. her gün yürüyüş yapıyorum.
Çok güzel canim Afiyetler olsun.Menum
08.00 haşlanmış yumurta 2 kupa yeşil çay
12.30 z.yağlı taze fasulye 6 kaşık yanında ayran
15.00 5 badem 2 fındık
18.00 ıspanak 6 kaşık yanında 1 kase yoğurt
2 lt su spor yok
Benim burasida sessiz sakin rahat kuş sesleri cicek böcek o kadar güzelki. Bizde ilk burdan ev aldığımızda napicaz burda diyorduk kayinvalidem baskı yapıyordu satın merkeze taşının diye nerdeyse gidiyordu iyiki gitmedik çocuklar rahat büyüduler yeşillikler icinde. Şimdi evler yapılmaya baslandi eşim başka bir ücra bulalım diyor. :)))))Kesinlikle abla bizim burasi daglik bir yer yuruyus icin gittigimiz yerde dag yolu hava mis gibi oluyor,bugun yagmurda yagmisti biraz okadar guzel kokuyorduki doga muhtesemdi.
Evet mefkusum geç geldik bitmedi evin işleri oğlanın odasını yeniledik sürekli başka birşey çıkıyor :)))Nerdeyse pro günü olmuş Tatlım çok iyi
Heralde eve geç geldin akşam geçe kalmış biraz
sağol canımHakkında hayırlısı canım zor diye düşünme nasip kısmet. Bence de tam gaz devam et benim kilo çok yavaş gidiyor ama şükür 7 leri gördüm. Sıra Sende bebeğim.
Afiyet olsun canım. Nişasta suyuna gecmemismidir ki suyunda derler yemeğin vitamini.
Necla tatildeydi ama sanırım atlamaz tartıyı gelir yazar bence.
Afiyet olsun canım güzel menü Güveçte patates yoktur umarım.
tartidan önce bulgur olmamış canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım hersey cok güzel.
Guzel canim afiyet olsun.
Harikasın canım.
Hos geldin Fiyonk ben Elif 35 yaşında 2 çocuk annesiyim 2 aydır burdayım vermeye devam yağ tabakalarınieminim sende vericeksin.
Çok güzel canim Afiyetler olsun.
Benim burasida sessiz sakin rahat kuş sesleri cicek böcek o kadar güzelki. Bizde ilk burdan ev aldığımızda napicaz burda diyorduk kayinvalidem baskı yapıyordu satın merkeze taşının diye nerdeyse gidiyordu iyiki gitmedik çocuklar rahat büyüduler yeşillikler icinde. Şimdi evler yapılmaya baslandi eşim başka bir ücra bulalım diyor. :)))))
Toprak niye böyle habersiz bıraktı bizi inşallah bir sorun yoktur. Bakalim napicaz yarın benim ki standarda bağladı 800-500 gram arası gidiyor inşallah daha fazla olur.Heyecan varmı hatuncuklar
Valla ben sizin adınıza çok heyecanliyim
Bakalım kim ne kadar vermiş
Inşallah nejlayla toprakta bildirim yaparda emekleriniz boşa gitmez
Bide lütfen yarın ödülleri abartmayınki geri gitmeyin
Sabah yada öğlen küçük bi ödül olabilir
Ama akşam olmasın lütfen
Ödül yapmak zorunlu değildir
Hatta yapılmaması makbuldür
Sakıncası yoksa koy canım bize de örnek olsunMefkurem Mefkusum arkadaşım diyetisyene gidiyor ramazan diyet listesi vermiş paylaşayım mi burda arkadaşlarda faydalansin bide sen bak nasıl bir liste.
@seydan94 kuzum tarti değişikliği ne yazikki 3 kilo fazla ciktim kaptanim simdi nasil hesaplicam?
Ah kaptancığım hoşbuldum. Sagolasin. Bende burayı çok ozledim grupta baya degişiklik olmuş bi bucuk ay öncesine gore cok yeni arkadaş var. Sen naptin bitti mi sınavlar peki hazırlıklar nasıl gidiyor? Benim için olumlu tek şey kilo oldu ama onuda kas kaybettigim icin mi korudum bilemiyorum.
Aslinda duyuyorum bilio musun bebegim alisverise gidiyoruz hoc bisi almak istemiyorum ama benden baska rahtsizlik duyan yok mesela esim annem filan
Ay hadi bitsin de kurtul su sınav stresinden. Okulda bitiyor ohhh beee.Yarın son önemli sınavım inşallah canım
Hazırlıklar iyi şükür 2 ay kaldı işte
Tartılmadan durabiliyosan tabi büyük süpriz Cnm senin içinvalla bende heyecan çok Zuhalcim ...haftaiçi hiç tartilmiyorum ben ..meraktayim tabi ki. .8 ler geldi mi acaba...cumartesi günü için 4 5 tane kadar mercimekli köfte hayalim var abartmis olmam dimi olmam olmam
Sen Verde o kadar olsun Cnm kötü değilki en sağlıklısıToprak niye böyle habersiz bıraktı bizi inşallah bir sorun yoktur. Bakalim napicaz yarın benim ki standarda bağladı 800-500 gram arası gidiyor inşallah daha fazla olur.
Tabiki TatlımMefkurem Mefkusum arkadaşım diyetisyene gidiyor ramazan diyet listesi vermiş paylaşayım mi burda arkadaşlarda faydalansin bide sen bak nasıl bir liste.
Yarınıda bitir bi nefes al şeydamYarın son önemli sınavım inşallah canım
Hazırlıklar iyi şükür 2 ay kaldı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?