Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menü gayet güzel cnm afiyet olsun

Kızlar merhabalar
Sabah 09.00 1 bardak sütlü kahve 1 hurma 10 badem
Ara 1 osmanlı kahvesi şekersiz 1 ceviz
Akşam 17.00 6 yk bulgur pilavı 1 bardak çay
Ara 1 bardak ayran içmeyi düşünüyorum
Su 2 lt olur
Spor yok
afiyet olsun bence çok hafif olmuş cnm. Bulgurun yarın tarti da etkisi olur mu bilmem cnm.

Çok güzel hersey cnm
süper. ..

Menum
08.00 haşlanmış yumurta 2 kupa yeşil çay
12.30 z.yağlı taze fasulye 6 kaşık yanında ayran
15.00 5 badem 2 fındık
18.00 ıspanak 6 kaşık yanında 1 kase yoğurt
2 lt su spor yok
oh miss gibi

çok güzel cnm menün afiyet olsun.

En bastaki baslangicim 89

Gecen hafta eski tartimda
81.8

Eskiyle yeni tartin arasinda 3.5 oynuyor

81.8+3.5=85.3

Bu hafta yeni tartida
85.3(Sabit)

Sabitim benim için hic guzel bi hafta olmadi reglimde bitmedi 1 hafta sürüyor benimkisi bu hafta sıkı sıkı sarilcam INŞALLAH guzel bi sonuc cikarcam canlar yine sabite şükür.

Artı olmaktan iyidir canım

Selam kizlar gelemedim dun aksam telimde bi sıkıntı oldu

Sabah 08.30
2 dilim tam bugday ekmek
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalik biber

Ara 11.00
1 turk kahvesi

Ogle 14.00
4 yk kiymali yumurta
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik

Aksam
1 kase mercimk corba
Salata

2 litre su
30 dk yuruyus

duruyorum valla canım dayanıyorum ...nasip artık elimden geleni yaptım ne giderse o...tamam zuhal 4 5 tane yiyeceğim sadece

afiyet olsun canım menün çok güzel

afiyet olsun canım menün çok güzel

Günaydın kızlar geçen haftaki kaçamaktaki +1.5 u vermişim. Geçen haftaya göre - yim ama az tabiki de. Artık kaçamaksız yeni bir hafta inşallah.
Geçen hafta 63
Bu hafta 62.800
Fark -200
Oran %0.317
Mesaj 80
olsun canım güzel artı değilsin ya

mirayım olsun bozma moralini sakın olacak

Günaydınnn canlar

Ne güzel şu ana kadar kimse artı değil
Inşallah böyle devam eder

bu haftaki şişliğin gidince demekki haftaya çok güzel Eksi gelecek bitanem

Günaydın kızlar geçen haftaki kaçamaktaki +1.5 u vermişim. Geçen haftaya göre - yim ama az tabiki de. Artık kaçamaksız yeni bir hafta inşallah.
Geçen hafta 63
Bu hafta 62.800
Fark -200
Oran %0.317
Mesaj 80
Ahhh Ahhh şu artılar olmasa ne güzel Eksi olacaktı
Yinede artıdan eksiye düşmüşün buda güzel Cnm

geçen hafta 91
bu hafta 89.9
fark 1.1
%1,20
mesaj +60
spor +200
8 ler geldi hoş geldi çok şükür
Yaseminim hoşgelmiş 8 lere
Maşallah Tatlım emeklerinin karşılığını aldın
Sıra 7 lerde artık
Ablacim memlekete geldim 2-3 haftadır düzensiz geliyorum bugünden itibaren burdayım
Ohh iyi bari kaybımızın biri bulundu
Bildirim yapıcan dimi Tatlım
Tabi Eksi olsun lütfeeeeen

Günaydın kızlar. Çok acikmistim o yüzden Sabah erkenden tartıldim

Gecen hafta 77.4
Bu hafta 76.2
Fark 1.2 %1.550
süpersin Cnm maşallah çok güzelllll

Kizlar kilo bildirimimi yapayim
Gecen hafta:60
Bu hafta:59.7
Fark :-300

Yuzde:%0.5
Mesaj sayim:50
Spor haftannin 5 gunu 45 dk yuruyus.
Oooo zeynep hanımcım 5 leremi düşmüşşşş
Tebrikler Cnm

sağol canım. pilav makarna artık tüketmiyorum. onlar yok ama tabi bazen tatlı oluyo mesele ya da yemek saatleri kaçabiliyo. onları da düzeltmeye çalışıyorum.
güncel kilom şu an 82,5. uzun süredir bu kilodayım. halbuki düzenli yürüyüş yapıyorum ve dikkat ediyorum su tüketimim biraz az sadece günde 1,5 litre onun dışında neden herhangi bir eksilme yok bende bilmiyorum. çocuklarım var canım iki tane. 9 yaşında bir oğlum 6 yaşında bi kızım var. dediğin gibi ramazanda da dikkat edersem daha iyi sonuçlar alırım inşallah.

Tehdit değil canim ben normalde nete pek takılmam buraya da akşam isim olmadığı için giriyorum genelde oda kızıyor tlf hep elinde gündüz kim bilir ne kadar giriyorsun nete falan filan Off boşver abla ya.
merhaba konuya biraz dalmış olucam ama benim eşimde ilk zamanlarda öyleydi. bende sürekli bilgisayar başında oluyorum genelde. artık bi sorun olmadığını görünce ses etmiyo. biraz galiba alışma meselesi. zamanla düzelicektir arkadaşım sen kaş yaşındaydın?

Hosgeldin aramiza ben zeynep bes aydir burdayim 12 kilo verdim hedefim 4-5kilo daha vermek.umarim istedigimiz kilolara tez zamanda ineriz. sende dogru adrestesin,duzenli paylasim ve katilim gosterirsen cok kisa zamanda istedigin kiloya inersin unutma
merhaba zeynepcim memnun oldum. çok güzel kilo vermişsin. kaç yaşındasın, daha önceki mesajlara çok bakamadım ama sen neler yaptın genel olarak biraz anlatırmısın?

Hos geldin Fiyonk ben Elif 35 yaşında 2 çocuk annesiyim 2 aydır burdayım vermeye devam yağ tabakalarıni eminim sende vericeksin.
hoşbulduk elifcim. Allah bağışlasın.

Eki Görüntüle 1838567 Kizlar arkadaşım p.tesi diyetisyene gitti 2. Gidişi 3 haftada 3 kilo vermiş. Diyetisyen ramazan listesi vermiş bizde faydalanalim.
diyet listesini paylaşmak iyi olmuş. teşekkürler biz de yararlanmış oluruz.

Evet abla cok sukur ucundan da olsa gordum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…